| נשלח ב-14/1/2012 21:19 |
|
| |
* בלעדי לפורום! ראיון וידאו עם - - - *
בס"ד
טוב חברים.
זוכרים את הראיונות המיוחדים שלנו עם חנינא אברמוביץ, בוגר מיאמי וחבר המכביטס, ועקיבא אברמוביץ, הסולן הבלתי נשכח של מהרה החדש?
למקרה שפספסתם:
ובכן, הפורום שלנו ממשיך הלאה בסדרת הראיונות המיוחדים.
ובכן, גבירותי ורבותי, קבלו אותו:
ראיון וידאו מיוחד עם - - -
חשבתם שנגלה לכם? תסתכלו לבד!
לרימונים אתרוגים ומיני ירקות:
נו, אז מה אתם אומרים?
תגובות הערות וכו' יתקבלו כאן בברכה.
תוקן על ידי עידודודו ב- 14/01/2012 21:09:45
תוקן על ידי עידודודו ב- 14/01/2012 22:10:15
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2012 21:22 |
|
| |
ואוו יישר  כח גדול...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2012 21:57 |
|
| |
ואווווו!!!!!!!!!!!!!!!!
אתם גדולים מהחיים!!
אידי המראיינת נכון?? אידי- שאפו!!יש לך את זה באמת!!איזה שאלות...איזה ראיון ברמה!!
הרבה זמן לא הגבתי...אבל לא יכולתי לא להגיב על זה...
אנחנו נשמח מאווווד לעוד כאלה!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2012 22:58 |
|
| |
באמת...-אין לי הרבה מילים.
גם אני אהבתי כמותכן את השלות שהיו באמת מקצועיות.. את העריכה,ההקדמות...
בקיצור-מילקי-לקחתי לי את כל המילים מהפה (סליחה- "את כל האותיות מהמקלדת....")
אידי באמת-עשית את זה הכי טוב שיכול להיות הראיון.) וכן כל שאר העוסקים במלאכה כמובן!!
תוקן על ידי שיר15 ב- 14/01/2012 22:58:16
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2012 23:06 |
|
| |
וואו!!!! גדוללללללללללל!!!!! נהנתי!!!! תודה ענקית!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2012 23:41 |
|
| |
ממש "שואל כעניין ומשיב כהלכה". שאלות עניניות. וכן התשובות ברורות. מנחם דיבר ברהיטות. --------------------- היכן התקיים הראיון?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2012 23:48 |
|
| |
WOW! אידי, עידו - באמת כל הכבוד! אני מקנא ביוזמה שלכם. ברגע שאתם מחליטים על משהו - אתם מתחילים לתכנן ולבצע באופן מיידי. אז שוב כל הכבוד על הרעיון, היוזמה, הכנת השאלות, התיאום, התפעול, הצילום, העריכה (והכתוביות!), התרגום, ההעלאה וכו' וכו'... ועל כל זה בהחלט מגיעות לכם מחיאות כפיים! חברי הפורום: (מחיאות כפיים סוערות, שריקות... הקהל קם על רגליו...) 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 00:32 |
|
| |
תודה חברים על הפרגון וההערכה! אתם נותנים כוח להמשיך פסנתר - אתה יודע במה זה כרוך, אה...? מילקי ונטסון - באמת היה כיף לראיין את מנחם. נטסון - הראיון התקיים במעוז הסודי של החזרות... אי שם בחור נידח בירושלים עיר הקודש. (אם הייתי צריכה להגיע לשם שוב, לא נראה לי שהייתי מצליחה לאתר את זה  ) שיר וחדשונט - נעים לשמוע! בילי - תודה! נשמח אם תבואי לבקר לעתים תכופות יותר... את חסרה לנו פה בדיונים... ומילקי - הקרדיט מגיע לך בהחלט! 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 01:17 |
|
| |
פשששששששש בהחלט כל הכבוד ! להפתעה כזאת לא ציפיתי . עם כבר קיבלתם יוזמה כזאת חזקה ומקצועית באמת. אז שבוע הבא אני רוצה לראות פה ראיון עם ירחמיאל. אפילו בלי תרגום .
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 01:27 |
|
| |
שבוע הבא? וואלה יש לך דרישווותתתת!! אתה יודע כמה בלאגן בשביל ה-20 דק' ראיון הזה? חבר'ה תתחילו להפעיל טיפה ת'דימיון ו ל-ה-ע-ר-י-ך!!!! תאמינו לי שיש מסביב לאשכול הזה המון טררם! ___ אידי, עידו- עבודה מדהימה! (תגובה מפורטת תגיע מחר אי"ה)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 01:31 |
|
| |
היי. שלא תחשבי לא נכון שאני לא מעריך. ההפך אגב אני רואה בפרופיל שלך שאת גרה בארה"ב (עם זה בכלל נכון) אז את מוזמנת לעשות את הראיון עם ירחמיאל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 05:51 |
|
| |
אנשים לא יודעים שזה לקח יותר מחודשיים. למה? אולי אני אפרט מתישהו...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 09:15 |
|
| |
עידו, מתישהוא? למה? תפרט היום.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 10:44 |
|
| |
| שלאגריסט כתב: |  | היי. שלא תחשבי לא נכון שאני לא מעריך. ההפך אגב אני רואה בפרופיל שלך שאת גרה בארה"ב (עם זה בכלל נכון) אז את מוזמנת לעשות את הראיון עם ירחמיאל.
|
|
(אם לא עם, כתבת ככה פעמיים).
עד שאגש לראיין את רחמיאל, קודם אעשה לביתי ואנסה לראיין את אלי גרסטנר... P-:
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 14:19 |
|
| |
ישר כח ענקקקקקקק...נהנתי מהיוזמה שצמחה פה תמשיכו כךךךך