מכירים את זה, נכון? כמו במוצ"ש מוזיקלי. אתם מוזמנים לנחש איזה שיר נבחר לשיר השבוע... של מיאמי, כמובן! ונא לנמק מה הקשר לשבוע זה (השבוע - שבוע פרשת יתרו).
קדימה!
תוקן על ידי מיאמוש ב- 03/01/2017 15:39:30
נשלח ב-9/2/2012 22:04
אהבתי את הרעיון !!!
זה קשור להפטרה ... ? עם מותר לשאול ....
נשלח ב-9/2/2012 22:12
"ב"ה אשר הציל אתכם מיד מצריים ב"ה"
נשלח ב-9/2/2012 22:17
יפה משיחמשיח! השיר "ברוך ה'", מתוך האלבום ברוך ה'/מיאמי לייב, לקוח מפרשת השבוע - פרשת יתרו, שמות י"ח, י-יא.
נשלח ב-9/2/2012 22:24
ב"ה 'חיים עם הזמן' חומש תהילים תניא....
נשלח ב-13/2/2012 20:16
מהתהילים של היום (יום כ' פרקים: צ"ז, צ"ח, צ"ט, ק', ק"א, ק"ב, ק"ג) רמז: את השיר שרו ילדים ממיאמי אך השיר הוא לא של מיאמי
נשלח ב-14/2/2012 18:09
"עבדו את ה' בשמחה, בואו לפניו ברננה" (תהלים ק,ב) - שיר של פרחי טורונטו שבוצע במיאמי אקספיריאנס 3.
נשלח ב-14/2/2012 23:37
אין שיר שבוע לפרשת משפטים?
נשלח ב-15/2/2012 12:24
אני לא מצאתי... אתה מצליח למצוא משהו?
נשלח ב-15/2/2012 15:06
אידי כתב:
"עבדו את ה' בשמחה, בואו לפניו ברננה" (תהלים ק,ב) - שיר של פרחי טורונטו שבוצע במיאמי אקספיריאנס 3.
אכן התכוונתי לאותו שיר אך שבוצע ע"H שלשלת ג'וניור
נשלח ב-28/11/2016 13:19
אני רואה שהאשכול הנפלא הזה לא פעיל וזה כנראה בגלל שלא בכל פרשה יש קשר למיאמי לכן נראה לי שכדאי בפרשה שאין לשאול על שירים של דיסקים מפורסמים אחרים, מסכימים? כמו"כ נראה לי שלא כדאי לשאול איזה שיר נבחר לשיר השבוע כי זה דבר שקשה לנחש אלא איזה שיר המילים שלו אפילו חלקם מופיעים בפרשה או בהפטרה ובכן איזה שתי שירים יש מילים שלהם בפרשה זו [תולדות] ושל מי השירים
נשלח ב-28/11/2016 19:08
יישר כח על ההקפצה! אף פעם לא ראיתי תאשכול הזה.. אחשוב;)
אני רואה שהאשכול הנפלא הזה לא פעיל וזה כנראה בגלל שלא בכל פרשה יש קשר למיאמי לכן נראה לי שכדאי בפרשה שאין לשאול על שירים של דיסקים מפורסמים אחרים, מסכימים? כמו"כ נראה לי שלא כדאי לשאול איזה שיר נבחר לשיר השבוע כי זה דבר שקשה לנחש אלא איזה שיר המילים שלו אפילו חלקם מופיעים בפרשה או בהפטרה ובכן איזה שתי שירים יש מילים שלהם בפרשה זו [תולדות] ושל מי השירים
א. מצאתי את האשכול הזה
באינדקס הפור-ום. אגב לדעתי כדאי לנעוץ את האשכול הזה.
ב. נראה לי שדברי לא הובנו.
התכוונתי שבשבוע שיש בפרשה שיר של מיאמי התפקיד יהיה למצוא אותו. ובפרשה
שאין שיר של מיאמי, כמו בפרשה שלנו, אני אשאל על שירים מפורסמים של
להקות\זמ-רים אחרים ע"מ להשאיר את האשכול הזה פעיל.
אני בעז"ה אכתוב את
התשובה ושאלה לפרשה הבאה ביום ראשון.
נקודה חשובה. אני לא בקי
כ"כ גדול בשירים של מיאמי [בעיקר לא בשנים האחרונות] ואם אני לא מצאתי זה לא
ראיה שאין, אז אם בכל זאת יש שיר של מיאמי בפרשה נא לכתוב.
נשלח ב-1/12/2016 15:57
מצאתי חלקי פס' בפרשה שמזכירים 2 שירים: 1. "ויהי ביום ההוא" (תולדות כו לב) מזכיר את השיר "והיה ביום ההוא" של פרחי טורונטו 2. "ועתה בני שמע בקולי "(תולדות כז ח) מזכיר את "שמע בני" מהאלבום the simcha song של מיאמי