באשכול הזה,ירכזו כל חברי הפורום את בקשותיהם,להעלאת סרטונים וקליפים ישנים בכלל..
או שפג תוקף הלינק שלהם,והם לא כאלו ישנים.../שהוסרו כבר מהג'מבו מייל או מכל שרת אחר...
מי שיוכל,ויש לו במלאי... אז בבקשה....!
כל תרומה תתקבל בברכה
וכל העוזרים והמסייעים יבורכו מפי עליון אכי"ר.
(ואידי,אם את מאד רוצה... ויש לך עודף זמן,אז תערכי את ההודעה הזו בצורה ברורה יותר.מהרתי מאד,ועד שאחזור שוב, כבר יעבור לי הזמן לעריכת ההודעה...)
נשלח ב-12/3/2012 18:51
אנט ואביילבל-בקשו את הסרטון שירחמיאל נפרד מיאיר ודיויד. אני בקשתי בעבר-את הסרטון שיושי שר סאנשיין,ויאיר שר את יחדשהו...
נשלח ב-12/3/2012 19:18
לבבית30 כתב:
באשכול הזה,ירכזו כל חברי הפורום את בקשותיהם,להעלאת סרטונים וקליפים ישנים בכלל..
או שפג תוקף הלינק שלהם,והם לא כאלו ישנים.../שהוסרו כבר מהג'מבו מייל או מכל שרת אחר...
מי שיוכל,ויש לו במלאי... אז בבקשה....!
כל תרומה תתקבל בברכה
וכל העוזרים והמסייעים יבורכו מפי עליון אכי"ר.
את מזכירה לי משהו..... נכון דברו פה פעם על ראיון עם רבינא ג'רמי וירחמיאל?
כ''כ רציתי לראות אבל כל הקישורים לא עבדו.... אז יש כאן מישהו (שרוצה להתברך מפי עליון - ברכת לבבית!) ולהעלות?!
נשלח ב-12/3/2012 20:41
ראיון עם רבינא וג'רמי?????????????? ממתי דובר כאן על ראיון כזה?? אם כן אשמח גם לקבל!!! :) (שכוייח לבבית..)
נשלח ב-12/3/2012 21:42
shira007 כתב:
ראיון עם רבינא וג'רמי??????????????
ממתי דובר כאן על ראיון כזה??
נכון דברו פה פעם על ראיון עם רבינא ג'רמי וירחמיאל?
כ''כ רציתי לראות אבל כל הקישורים לא עבדו.... אז יש כאן מישהו (שרוצה להתברך מפי עליון - ברכת לבבית!) ולהעלות?!
הראיון הנ"ל היה לשמיעה בלבד, לא לצפיה. בכל מקרה אין לי אותו - מצטערת...
נשלח ב-14/3/2012 00:09
לבבית30 כתב:
אנט ואביילבל-בקשו את הסרטון שירחמיאל נפרד מיאיר ודיויד. אני בקשתי בעבר-את הסרטון שיושי שר סאנשיין,ויאיר שר את יחדשהו...
לא יודעת מה זה יחדשהו עם יאיר... בכל מקרה, שני הסרטונים האחרים מצ"ב - תקף לשבוע מהיום:
אולי מישו יכול להסביר לי למה אני לא מצליחה להוריד או לפחות לצפות בקבצים?אולי בגלל שאני מאייפון??
נשלח ב-15/3/2012 20:48
לבבית- יישר כח על האשכול. ---------------------------- יש לי בקשה: האם אפשר להשים את הקישור שארי רוזנר מדבר בעברית? תודה ענקית מראש!
נשלח ב-17/3/2012 20:17
נטסון - זה לא נמצא כאן, בין 10 ל-11? (אני לא יכולה לבדוק בעצמי - אתרוג וכל זה - אבל זה אמור להיות.)
נשלח ב-17/3/2012 20:30
shira007 כתב:
נראה לי שחדוה או מילקי העלו את זה
אם הכוונה ליאיר ששר את יחדשהו, זו אשמת שווא.. :) אין לי מושג במה מדובר, בכולופן, הייתי מאד שמחה לצפות ב הנ"ל.. (יאיר קניג!! )
נשלח ב-17/3/2012 22:15
אידי כתב:
נטסון - זה לא נמצא כאן, בין 10 ל-11? (אני לא יכולה לבדוק בעצמי - אתרוג וכל זה - אבל זה אמור להיות.)
בדקתי וזה לא... שם. זכור לי ששמו את זה להורדה. על כל פנים מי שיודע היכן זה מוזמן לשתף את כולם... וכמובן שיהיה ניתן להוריד.
נשלח ב-17/3/2012 23:44
אידי כתב:
נטסון - זה לא נמצא כאן, בין 10 ל-11?
(אני לא יכולה לבדוק בעצמי - אתרוג וכל זה - אבל זה אמור להיות.)
אידי,נבאת ולא ידעת מה....
לפחות אני קבלתי את מה שרציתי.הסרטון השני,אם אני לא טועה,הוא יחדשהו-בביצוע של יאיר.
תודה לך.(אז פשוט היינו צריכים לפתוח אשכול,בשביל שתתחילי לשלוף,כמו קוסם,את כל האוצרות החוצה...)
(למרות שנראה לי,שקיים סרטון אחר,מהופעה בסוכות 2007,שאליו התכוונתי מלכתחילה...)
אז מילקי,הנה לך.(מתי פעם אחרונה,השגת בכזו קלות את מה שאת רוצה... ? :)
נשלח ב-18/3/2012 00:28
לבבית30 כתב:
אז מילקי,הנה לך.(מתי פעם אחרונה,השגת בכזו קלות את מה שאת רוצה... ? :)