אין לי מוסג איפה להתחיל... היגעתי קצת מאוחר בגלל פקקים (מי שהיה פעם בניו יורק מבין)אז פיספסתי השיר הראשון של שרגי גשטטנר (ידידי וגר קרוב אלי במונסי) והשיר הראשון של דוד גבאי אבל תודה לגריני שעדכן אותי עד שהיגעתי...
אני לא עשיתי הרבה ווידיאו ג'וש כן הסריט והוא ישלח לי אותם בהמשך.
פגשתי כמה חברה שהיו פעם במקהלה.
הראשון שפגשתי היה יושי בנדר הוא היה בדלת של האולם ובההפסקה שאלתי אותו האם הוא ימשיך לשיר הוא אמר כן.
פגשתי סול ואלברט אייל הם לא ממשיכים בשירה.
דוד וג'רמי הרשקוביץ לא שאלתי אותם אבל דיברתי איתם קצת וגם פגשתי את יאיר קניג גם הוא לא ממשיך בשירה.
ועכשיו לההופעה עצמה.
אהבתי מאוד את האורות נראה לי שהם שיפצו קצת את הבמה התזמורת היה טוב מאוד פריד פישל כמה פעמים כמו שאני יספר בהמשך...
ההופעה היתחיל עם הזמר שרגי גשטטנר עם השיר ושים ברכה הלחן של יוסי גרין אח"כ נכנס דוד גבאי עם השיר "הגומל"
אחר כך "לגבי" ואח"כ שיר שקט "בין האולם" ואח"כ השיר "אנא עבדא".
והנה מגיע התור של פריד נכנס עם שיר נוסטלגי מאוד אבל אני אוהב כל פעם שהוא מבצע אותו
"No Jew Will Be Left Behind"
אח"כ היה צמד של שירים הראשון היה "כשם שאני"(מתוך ברכה והצלחה) אח"כ "אמת מה נהדר" אח"כ "שישו ושמחו" גם מתוך האלבום ברכה והצלחה.
אח"כ הוא התחיל לשיר "רק תפילה" ובסוף השיר הוא פישל כמו שתראו בקליפ "חול המועד סוכות במקום פסח"
אבל עדיין ביצע אותו מאוד יפה.
ואחר מכן שר "קח את שלי" מתוך האלבום החדש.
אוקיי מוכנים???
המקהלה הכי טוב בעולם נכנס עם השיר "וטהר ליבנו" אח"כ מחרוזת ובה היו השירים "רווח". "משיח". "איום ונורה"(אדיר איום) ו"גלה".
אח"כ שרו "הטוב כי לא חלו" ואחר מכן "יבא" ופה המקהלה היה קצת "off beat" מי שיכול לתרגם
ואחרי זה היה הפסקה.
בהפסקה פגשתי את גריני ובעל שלה הוא באמת אדם נחמד...טוב לא להאריך...
אחרי ההפסקה גשטטנר נכנס שוב עם שיר יפה מאלבום שלו "מלא משאלות ליבי"(יש קליפ) ואחר מכן פריד נכנס שוב עם השיר "כי הירבת" ואחר מכן מחרוזת חב"ד ובו היה השירים "צמאה לך נפשי" ו"רחמנא" (לא יודע שאר המילים) ו"אשרינו".
אח"כ שר "הפכת" בשיר הזה הוא פישל קצת וגם שר קצת יותר לאט צילמתי את השיר הזה.
אח"כ רק כמה ילדים נכנסו עם מחרוזת וכל השירים היו בנושא 'תורה'. ואצל כל שיר ילדים אחרים נכנסו
השיר הראשון היה "משה אמת" (שיר נוסטלגי) ואח"כ "ויבטחו בך" מתוך סטנד אפ ואח"כ "רק חזק" ואח"כ שינו את הקצב ושרו "sunshine" ו"live a live of torah" ואח"כ "שמע בני" ואח"כ "ונהיה אנחנו" ואח"כ "בדרך התורה" וסיימו עם "תורה היום".
וכאן הביאו פסנתר לירחמיאל וביצע ביחד עם המקהלה שיר חדש לכבוד סיום הש"ס "כל הארץ דעו את השם" שיר יפה צילמתי רק בסוף.
אחרי זה שרו "מי לה' אלי" ואח"כ ירחמיאל הכריז השמות של הילדים וסיימו את הערב עם שמע ישראל.
תהנו מהתמונות...
הקליפים שאני צילמתי זה רק של גשטטנר גבאי פריד ורק קליפ 1 קצר מפרחי מיאמי ג'וש אמר שהוא ישלח לי הקליפים שהוא צילם ואני יעלה אותם מיד כשאני יקבל אותם.
כדי לקבל הקליפים שלי וגם של ג'וש (כשיהיה לי) "אתם חייבים להיות חבר פעיל בפורום"
ולישלוח לי באישי כתובת אימייל או למי שיש פייסבוק יכול לבקש את זה שם.
אני חייב להדגיש שוב שאני לא מרשה להעביר הקליפים לאפאחד וכמובן לא ליוטוב.
אשמח מאוד לקבל תגובות.
חג שמח!
תוקן על ידי elmonsey ב- 12/04/2012 22:35:19