בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הופעה לעומת דיסק DVD

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/12/2012 22:33 לינק ישיר 
הופעה לעומת דיסק DVD

מה שאידי אומרת- עושים, לא?
אז הנה אני מתכבדת לפתוח דיון-
תגידו, מה אתם אומרים:

אני אישית מעדיפה לא להוציא כסף על הופעות של מיאמי. הסאונד והמראה הרבה פחות איכותיים וברורים 
מצפייה בDVD. צפייה היא גם חוויה רב פעמית ואפשר יותר לשים לב לפרטים, להנות ממוזיקה טובה ולהכיר את הפרחים.
מה דעתכם?

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2012 15:22 לינק ישיר 

אסתרק, דעתי כדעתך אבל יש משהו כיף יותר  לראות את ההופעה החיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2012 23:15 לינק ישיר 

לדעתי עדיף DVD מאשר הופעה מהסיבות שאמרו.. (:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2013 15:46 לינק ישיר 

מצד אחד עדיף DVD בגלל הסיבות הנ"ל, אך מצד שני אין כמו האווירה השוררת בקהל בשעת המופע, כך שלא החלטתי מה עדיף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2013 12:27 לינק ישיר 

לדעתי זה משול לבשר ודגים... שניהם לא הכי זולים, אבל בד"כ בסעודת שבת שניהם מככבים, ולכל אחד מהם יש תפקיד משלו.

בDVD יש את כל המעלות הנ"ל (אפשר לחזור/להתעמק/ רואים ברור ומקרוב וכו').

בהופעה, לעומת זאת, יש משהו סוחף שקשה להסביר. האווירה, ההרגשה שעכשיו-עכשיו זה קורה, שאנחנו חלק מההיסטוריה...

בקיצור - על שניהם קשה לוותר... (בשונה מבשר ודגים, שעוגת גבינה יותר טעימה משניהם - - - לדעתי בכל אופן - - - )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2013 21:26 לינק ישיר 

ומה אתם אומרים על זה שההופעות מעורבות??? ובמצב שכל המעריצים יורדים לקדמת האולם וכו'? ואין להאריך בדבר המצער!
DVD מבחינתי הוא פיתרון- להינות מאד ממיאמי ולא להגיע לכאלה מקומות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/1/2013 21:33 לינק ישיר 

צודקת!
אחד הדברים שממש מעצבנים אותי זה הופעות מעורבות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2013 23:51 לינק ישיר 

אכן גם אני מסכים בעניין ההופעות המעורבות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2013 03:34 לינק ישיר 

מסכימה.
מצד שני, תחשבו על מי שאין לו עם מי לבוא אלא עם הבעל/האישה... (מה שקרה לי בארה"ב).
הייתי מציעה 3 חלקים לאולם: 2 נפרדים ואחד למשפחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2013 16:55 לינק ישיר 

גם אני חושבת שיותר ראוי לעשות הופעות נפרדות ולהקציב מקום למשפחות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2015 20:43 לינק ישיר 

הנאה יותר להיות במופע אך עדיף DVD כך יותר מכירים את הפרחים
וכמובן כדאי שהיה מופרד המופע

<נמחקה שאלה לא קשורה לאשכול>

תוקן על ידי אידי ב- 22/01/2015 01:03:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/1/2015 12:03 לינק ישיר 

אידי כתב:
מסכימה.
מצד שני, תחשבו על מי שאין לו עם מי לבוא אלא עם הבעל/האישה... (מה שקרה לי בארה"ב).

מנסיון, אידי, זה לא יעבוד.  
זוגות חברים יחליפו מקום אחד עם השני ויהיה שמח.
כפי שקרה לי בהופעה שהייתה בבלגיה שמיאמי הופיעו עם בני פרידמן.
הלכתי עם חברה שלי ולידי התיישב זוג. האישה לצידי ובעלה לידה. לתומי חשבתי שזה בסדר. אני יושבת ליד אישה ומה זה ענייני שבעלה מצידו השני יושב ליד אישה זרה. בשלב מסוים הם פגשו זוג חברים היושב בקדמת האולם והחליפו מקום עם שני גברים שאחד מהם בלי להתבלבל התיישב במקום הפנוי לידי. אמרתי לא שזה לא מתאים לי ועשיתי מאמצים רבים כדי לשבת ליד אישה . מה ענה לי החצוף? אם לא נאה לך אז קומי!!  וקמתי!!  וזהו. בלי נדר אני לא מופיעה יותר בהופעות מעורבות. מצידי שיעשו רק לגברים ואנו הנשים נסתפק באולם נפרד ונצפה דרך מסכי וידאו.
גם ככה לא רואים הכי ברור ויש רעש וצעקות והרבה בלגנים. דרך הDVD רואים בברור את הסולן והכל יותר מסודר.
זו דעתי בכל אופן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2015 13:04 לינק ישיר 

שריונה כתב:
מסכימה.

מנסיון, אידי, זה לא יעבוד.  
זוגות חברים יחליפו מקום אחד עם השני ויהיה שמח.
כפי שקרה לי בהופעה שהייתה בבלגיה שמיאמי הופיעו עם בני פרידמן.
הלכתי עם חברה שלי ולידי התיישב זוג. האישה לצידי ובעלה לידה. לתומי חשבתי שזה בסדר. אני יושבת ליד אישה ומה זה ענייני שבעלה מצידו השני יושב ליד אישה זרה. בשלב מסוים הם פגשו זוג חברים היושב בקדמת האולם והחליפו מקום עם שני גברים שאחד מהם בלי להתבלבל התיישב במקום הפנוי לידי. אמרתי לא שזה לא מתאים לי ועשיתי מאמצים רבים כדי לשבת ליד אישה . מה ענה לי החצוף? אם לא נאה לך אז קומי!!  וקמתי!!  וזהו. בלי נדר אני לא מופיעה יותר בהופעות מעורבות. מצידי שיעשו רק לגברים ואנו הנשים נסתפק באולם נפרד ונצפה דרך מסכי וידאו.
גם ככה לא רואים הכי ברור ויש רעש וצעקות והרבה בלגנים. דרך הDVD רואים בברור את הסולן והכל יותר מסודר.
זו דעתי בכל אופן.

אוי!
מבהיל!
באמת, המכשולים בהופעות כאלו לצערנו ממש ידועים, ועצוב לי לשמוע שאדם צדיק שבאמת עושה הכל בקדושה,
ועדי'ין בנושא הזה הוא לא הבין שמה שרואים בבמה, קשה לו לעבור בצורה שכזו בגלל מה שקורה בקהל. וחבל!
עכשיו, גם הרבה אמריקאים מתחילים להבין שבהופעות  ח י ב  לשים מקומות נפרדים!
זה פשוט מכוער ולא יהודי.
חבל!
זו גם הסיבה שעד עכשיו לא הלכתי להופעות, למרות שברור שאני מחכה לראות את זה בחי ולא במת :)
ה' יעזור, שגם הם יתפכחו ויבינו את חומרת הענין - ויעשו בע"ה הופעות נפרדות לחלוטין

אידי - גם אם קורה ובאים לבד, הרי שתסכימי איתי שהרבה יותר נעים לשבת באולם נפרד, כי בכל אופן את רואה הכל בבמה. אז כשיוצאים מהאולם מפעילים את הטלפון ;)

שריונה - באמת, מה שהצעת עם המסך וידיאו קורה בהרבה אולמות...

תוקן על ידי תמרור25 ב- 22/01/2015 13:07:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2015 18:41 לינק ישיר 

נסחפנו, חבר'ה.

בעיה הלכתית הרי אין פה. לא יודעת מה איתכם, אני לא נוגעת באנשים שאני יושבת לידם. החמרות? זה כבר עניין של כל אחד לעצמו. אם אתם זוכרים או לא, הבלגן הגדול בשנת 2007 היה כשההופעות היו בהפרדה בלבד, וגם נגד זה היו מי שיצאו בחריפות. אי אפשר להשביע את רצון כולם. תמיד יהיו מי שימצאו פסול. בחסידות גור נהוג שאח ואחות לא יושבים זה לצד זה, זה אומר שגם אני מחוייבת לנהוג כך?

ובדיוק לכן הצעתי שלושה איזורים:

שני האיזורים הנפרדים הנפרדים למי שבא/ה לבד או עם חבר/ה או סתם מעוניין בהפרדה מוחלטת כי ככה הוא נוהג.
איזור המשפחות למי שלא רואה בעיה ומעוניין לשבת עם בני משפחתו.

ואני במפורש מתנגדת להדרת נשים איומה כמו "לשים אותן באולם נפרד עם מסך וידאו".

קיצוניות זה לא טוב. כפיה זה לא טוב. לשום כיוון.

לכן, פתרון אולטימטיבי שלא יכפה כלום על אף אחד: שלושה איזורים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2015 23:28 לינק ישיר 

אני מאד אוהבת את 'מיאמי' וחלילה לא רוצה שיובן ממה שאני כותבת כאן שיש לי משהו נגדם. [עובדה שאני כאן בפורום ונהנית עד הגג]
לא יכולה לפרט.. וזה מובן.. אבל בהופעה שהייתי היה ''שמח''. היו קטעים.וזה כמובן לא בגלל מיאמי כי פרחחים יש בכל מקום. אבל למה שאתה ירחמיאל, כמשל, תעורר אותם בהופעה שלך?
ואידי, מה קשור לכאן עניין של '' הדרת נשים''? לא הבנתי.  בעיקרון גם אני נגד הדרת נשים ויותר ממך אידי. ובכל זאת לא אשב בחתונה מעורבת בשם : ''לא תדורו אותי''. 
בעניין ההופעה- החלטתי להדיר עצמי אף אחד לא יכול להדיר אותי. כי יש דברים שאתה כמתבונן מן הצד שם לב שזה לא מתאים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2015 07:49 לינק ישיר 

למשל בהופעה בתשרי היה חלק מעורב-משפחות וכו והיה למעלה מקומות נפרדים,שם ישבנו.
את האמת זה היה די מבאס כי זה ממש רחוק..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הופעה לעומת דיסק DVD
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext