רגע, אני לא מבין! זהו? מיאמי לא מספיק לך? קטן עליך?
סתתתתתתתתתם...... עלה והצלח! כולנו מאחוריך.
רק שנדמה לי ששמעתי שירחמיאל לא אוהב שמערבבים קריירות... כך שעדיף שתמתין עם יוזמות עצמאיות עד לאחר סיום פרק המיאמי בחייך. אתה דיי מוצלח בו, לא כך?
נשלח ב-20/2/2013 22:19
אהווו! מי אנחנו רואים כאן!
ובתגובה להערה של ברוקלינאי - דוד פרלמן הוא גם אוהד מיאמי, חוץ מזה שהוא פרח בעצמו - אז איך באמת זה מסתדר? (אולי - - - זה בתיאום עם ירחמיאל...? זה יהיה ממש ממש לא לעניין אם הנ"ל יסולק אחר כבוד משורות המקהלה כולל טשטוש עקבות.) וקונספירציה אחרת - אולי הוא פרש - - - ?
נשלח ב-20/2/2013 22:54
באמת לא מובן זה בהופעה עצמה? מעניין אם ירחמיאל מרשה לו? ומה זאת אומרת "אוהד מיאמי" כלומר מאיפה הגעת לזה? מה הכוונה "טשטוש עקבות"? זה נשמע מפחיד אם אכן הוא פרש או שפירשו אותו
נשלח ב-22/2/2013 02:46
אוהד מיאמי - לקחתי את זה ממה שמילקי סיפרה לי מהראיון שהועלה מתישהו לפורום - נראה לי משהו עם נחום סיגל שריאיין את ירחמיאל, ג'רמי, רבינא, דוד פרלמן ואולי עוד מישהו. אין לי את הראיון בעצמי (למישהו יש?), אבל מה שזכור לי הוא שאמרו שם שהוא גם אוהד מיאמי עוד לפני שהפך לפרח בעצמו. (היה משתלב טוב אצלנו בפורום ;))
טשטוש עקבות - רגע, עוד לא פרש/הופרש... התכוונתי כמו עם יוסי שיק, והדוגמא המדוייקת לא עולה לי לראש בשעה כזאת :(
נשלח ב-28/2/2013 22:56
מה הכוונה ליוסף שיק? שהוא פרש וטשטשו את עקבותיו?מי? מתי? זאת אומרת- מתי טשטשו את עקבותיו? הי'ה מקרה מיוחד שראו זאת? נשמע מענין...:)
נשלח ב-4/3/2013 11:05
תמרור - זה בכללי: קישור אומרים שהוא "הופרש" ממיאמי בגלל שהצטרף לשלשלת ג'וניור.
נשלח ב-4/3/2013 22:27
גם ע"ע שמחה קוץ' שגם הוא הופרש מפרחי מיאמי בגלל הצטרפותו לשלשלת ג'וניור ההבדל היחיד הוא שההופעה האחרונה של יוסי שיק במיאמי היתה בחול המועד סוכות 2006 ואילו שמחה קוץ' הופיע באחרונה במיאמי בחנוכה 2006 ובאותו חנוכה גם הופיע את ההופעה הראשונה של שלשלת ג'וניור בישיבה יוניברסיטי.
בקשר לקישור, בסוף מובא דיסקים שהוא ישתתף בהם. וצריך להוסיף (כשיהיה לי זמן בעז"ה או שמישהו אחר) שהוא שר עם דוד גבאי בשיר 'ברכת אביך' מהדיסק 'אמר דוד'. אגב שיר שאני אישית מאוד אוהב.
משיחמשיח - הדיסק הנ"ל של דוד גבאי הוא מלפני הפרישה ממיאמי או אח"כ?
ואיך באמת אפשר להסביר את ההבדל הזה בזמני הפרישה? (חופף להתחלה בשלשלת/לא חופף)
נשלח ב-5/3/2013 17:14
בקשר לדוד גבאי בוודאי שאחרי הפרישה. אני חושב שגם "וזכני" זה היה קצת אחרי. לפני ההופעה שהיתה בסוכות 2006 יושר כתבה שיש ילד סולן שכנראה פרש היא לא גילתה מיהו. אלא שלאחר שהובאו תמונות מההופעה היא אמרה שמסתבר שהוא בסוף לא פרש (עדיין לא גילתה מיהוא). בחנוכה כבר לא ראו אותו.
בקשר להבדל, אולי יוסי יצא מעצמו אני לא יודע. אני הייתי תמיד בטוח שגם שמחה יצא אז אלא שפעם אחת ראיתי תמונות מהופעת חנוכה ורואים אותו שם. (גם הוא השתתף באיזה דיסק של יוסי קונטרי משהו כזה או אולי שם אחר אם אמצא האשכול אני אביא)
בקיצר אני מאמין שדוד פרלמן בן טיפוחיו של ירחמיאל בטח קיבל אישור! (ואולי בעצם ירחמיאל הוא מי שדחפו?....)
נשלח ב-5/3/2013 17:20
אין לי מושג האם קיבל אישור או לאו, מה שכן, נדמה שאתם באמת תמימים לגבי האגו של אדם כמו ירחמיאל! אגב, בענין שלשלת ג'וניור, עפ"י מיטב ידיעתי, יוסי שיק עזב בתנאים טובים כאשר שמחה קאץ' לא. ההוכחות הן באלבום 'משיח' בו נשמטו לגמרי כל זכר לסולואים של שמחה קאץ' והם הוקלטו מחדש.
נשלח ב-5/3/2013 18:02
אז כמה תיקוני טעויות ב"וזכני" יוסי שיק ישתתף תוך כדי שהיה במקהלה כלומר עוד לפני שלשלת ג'וניור (וכבר אז זה מוזר למה ירחמיאל לא הוציא אותו מיד. אלא שירחמיאל כנראה רצה אותו לעצמו). בקשר לשמחה קוץ' אולי התבלבלתי בעניין ההופעה של חנוכה אבל הוא בוודאות הופיע אחרי סוכות 2006 הנה קישור:
יושר כותבת כאן שיוסי שיק לא השתתף בהופעה הזו אבל הוא לא יצא. לדעתי הוא יצא אלא שזה לא היה ידוע עדיין.
וגרייני אכן אני מסכים איתך. באמת עוול לשמחה קוץ' גם תמונה קטנה אין לו (אני חושב שגם ליוסי הושמטו כמה סולואים למשל במחרוזת פה ושם. וכן בשיר 'ירושלים' אבל בהחלט לא לגמרי)