אני כותבת הכל מהזיכרון, סליחה אם יש אי דיוקים
תחילה נכנסו בערך 10 ילדים עם רמקול לכל אחד ושרו מחרוזת של רווח משיח איום ונורא ועוד שיר שאני לא זוכרת מה הוא היה.
אח"כ נכנסו שאר חברי המקהלה והם היו ללא רמקולים ושר את תורה תבלין מאד יפה!
בסולו הראשון היה את דניאל וויל ולאחר מכן היו את דוד שאנני יונתן קליין ונהוראי אריאלי וינתן קליין סיים (השמות של הסולנים לא לפי הסדר ויכול ליהיות ששחכתי מישהו)
אח" הם שרו הנה מה טוב והסולן שאני זוכרת משם היה סמי לא יודעת מה המשפחה שלו
אח" הם שרו את מן המיצר שיר מהמהם!!!
ואז הם שרו את הנה לא ינום.
ואז אברהם פריד הגיע ושימח מאד את הילדים ואז הוא שר את עלה קטן והפרחים הצטרפו אליו דוד שאנני שר סולו את התחילה של הבית השני ואברהם פריד יחד עם נוסי המשיכו אותו ואת הזמון שרה כל המקהלה זה היה מאד יפה!
ואז אברהם פריד שר עוד כמה שירים לבד
ולסיום אורי שקד עם הגיטרה שלו יחד עם דוד שאנני שרו שיר למעלות העממי
היה מאד יפה והאח המיוחד שלי מאד נהנה!!! ( גם מהפרחים אפילו שחשבתי שלא כי הוא לא אוהב את הDVD של מיאמי)
נשלח ב-21/2/2013 20:07
איזה יופי. העיקר שנהנת...
אין לארגון שלהם, אתר אינטרנט?
תוקן על ידי netson ב- 21/02/2013 20:34:52
נשלח ב-22/2/2013 02:50
תודה על הסיקור, רינה! מפורט ומושקע. יש לך תמונות או משהו? איך בא לי לראות ביצוע של יונתן קליין - - -
תודה רבה על הסיקור ועל הסרטונים. יונתן קליין זה הבן של מנחם נכון? איך הוא נראה יש תמונה למישהו?
מה כ"כ מיוחד בנוסי אקשטיין שכל הזמן הוא סולן? קולו לא מיוחד במיוחד והוא גם מזייף לעיתים...
נשלח ב-24/2/2013 15:14
נטסון- אין לארגון שלהם אתר זה ארגון די חדש אידי - אין לי תמונות והסרטות חוץ מעלה קטן שהעלו כבר, יונתן קליין שר נחמד לא מדהים אבל יפה משיח- דוקא לא היה לנוסי הרבה סולואים