לפני שאני מתחיל עם רשימת השיריםוכו' אני חייב לומר שההופעה הזאת היה הכי יפה מכל ההופעות שאני הלכתי של פרחי מיאמי!
אחרי ההופעה שמעתי את זה מהרבה אנשים שאמרו שההופעה הזאת היה משהו מיוחד...
והנה אני מתחיל עם סיקור שלי.
אחרי כמעט שעתיים של נסיעה ממונסי (כולל פקקים)היגעתי לאולם ומיד פגשתי ג'וש (הוא גם צילם)ישב שורה לפני והבת (?)של ירחמיאל ישבה שורה אחרי בסוף ההופעה אמרתי לה "תגיד לירחמיאל שזה היה מן ההופעות הכי יפות שהלחתי והוא חייב להוציא DVD היא אמרה שגם היא רוצה שיהיה DVD...
היה תזמורת מלאה תחת ניצוחו של ישראל לאם היה מאוד יפה הסאונד היה טוב בלי פשלות.
פגשתי האמא של מקס הרשקוביץ היא מספרת שכנראה זה ההופעה האחרון שלו.
דיברתי עם בנג'י אלסון והוא אמר שאחרי שהוא מסיים (מתי שיהיה) לימודים הוא יתחיל לעבוד על דיסק משלו...
דיברתי ממש קצת עם דניאל מוצ'ניק וזלמן פולק ויושי בנדר.
עד שההופעה התחיל הם שמו DVD של חנוכה האירו את הנרות...
נתנו שם חוברת קטן שם היה כתוב כל השמות של הילדים של המקהלה וגם של האלומני.
ההופעה התחיל ב7:36 בדיוק שעון חסידי ובשעון רגיל 7:48 ונחום סיגל עם יואלי קר דיברו קצת...
אחרי פתיחה של התזמורת ההופעה התחיל עם הזמר מנדי וולד עם מחרוזת התחיל עם "קל הכבוד" ואחר כך "כל מי" ו"לא ישא גוי"
אח"כ נכנסו אחים אברמוביץ עם השיר "אני מאמין" אח"כ נכנס ייצי ספינר שלומי דקס ויעקב רוזנבלט עם השיר למרנן ופתח ליבי ואור חדש
אח"כ שמו קטע ישן על המסך מהופעה של שנת 1982 אח"כ יהודה ספינר (מי זוכר אותו?) על קלרינט התחיל לנגן ופרחי מיאמי נכנס עם מחרוזת שירים שיר הראשון "שיר ירחמיאל" מתוך אלבום בסייעתא דשמיא והשיר "אשירה" (מתגעגע לסולו של עודד) ואח"כ השיר "קומט שוין" וסיימו עם "אחד אחד".
התחילו עוד מחרוזת שירים והנה השירים: "ברוך הבא" "אלוקה כל בריות" "אדון עולם" "רווח" וסיימו עם שמע ישראל" ואח"כ מחרוזת שירים שקטים התחילו עם "כי אתה הוא" אח"כ "אשר ברא" מתוך "שבת ירושלים" וסיימן עם "מהרה" (K'lal Yisroel Together)
אח"כ שרו וכל הארץ דעה את ה'
וכאן שרו שיר חדש "וחי בהם" (חי חי) (ווידיאו יש...) ואז היה הפסקה.
אחרי ההפסקה הם עשו רק קטע של ההצגה של ''On The Road To Yerushalayim'' עם דוד פרלמן בתור של "אבנר" ושרו את השיר ''Be A Mentch'' עם 3 שחקנים מקוריים של מופע מיאמי 2 ו Sherwood Goffin שר את השיר שהוא ביצע במופע מיאמי. אח"כ דוד שר "Live A Life Of Torah" ובאמצע נחום סטארק נכנס ושר ביחד עם דוד היה מאוד יפה בסוף השיר המקהלה נכנס וגם נכנס וסיימו השיר ביחד עם כל ה"שחקנים"...
לפני שהם הציגו את ה"אלומני"הם הראו קטעים קצרים ותוך כדי הם מחריזים את השמות של חברי האלומני והם שרו "הנה מה טוב"
אח"כ שרו מחרוזת "לא ברוח ה'" ואח"כ "יעלה ויבוא" ו"עבדים היינו" עם יוחנן בורנשטיין (ממופע מיאמי 4) הגיע האמצע השיר לסולו שלו וסיימו עם "עוד ישמע" וצפו בווידיאו איך הם סיימו עם מזל טוב לאריק שטרן שהתארס.
אח"כ נכנס דוד פרלמן ושר את השיר "מודים" ביחד עם ירחמיאל אח"כ ירחמיאל הכריז השמות של קצת מהילדים.
אח"כ בצעו עוד שיר חדש באנגלית שיר מאוד יפה עם עיבוד יפה של ישראל לאם. ואח"כ שרו "הקהל את העם".
ושרו עוד מחרוזת אנגלית ביחד עם ה"אלומני" השירים הם: "Together" ואח"כ "One By One" ואח"כ "Stand Up" ואח"כ "Sunshine" ואח"כ "Its Min Hashomayim" ואח"כ מי לה' אלי וסיימו עם " בסייעתא דשמיא"
וסיימו את הערב עם השיר החדש "חי חי" (וחי בהם(
הווידאו אני ישלח רק לחברים פעילים דרך yousendit נא לשלוח לי הודעה עדיף באימייל ומי שאין להם האימייל שלי שלח לי הודעה פרטית כאן ואני ישלח לכם הכתובת שלי
כמה קליפים הם בפורמט MP4 אני מקווה שזה יעבוד אצלכם.
תוקן על ידי elmonsey ב- 31/03/2013 06:46:37