| נשלח ב-20/5/2013 00:50 |
|
| |
הdvd החדש - miami in concert!
בס"ד
אז ירחמיאל סוף כל סוף שם קץ להמתנה בת שלוש שנים והכריז על הDVD הבא!
לאתרוגים:
האלבום ניתן להשגה כעת במוסטלי מיוזיק!
במבט ראשון שמתי לב שיש גם פרחים שכבר עזבו. הוא כנראה קיבץ שירים מכל ההופעות האחרונות (2010-13).
וכמו שירחמיאל כתב (מי שיתרגם לפני מוזמן לשלוח לי בה"פ ואני אשים את התרגום):
THE WAIT IS OVER!
THE ALL - NEW DVD - MIAMI IN CONCERT! (2010- 2013)
3 years after Miami's last smash DVD Yavo, comes Yerachmiel Begun & The Miami Boys Choir new DVD release 'MIAMI IN CONCERT'. This all-new DVD raises the bar again for Jewish music DVDs and choir performance. With many songs shot in HD 1080 format, and mutli camera shoots, the choir's amazing new songs and dances can be seen with fantastic clarity. Those who thought Yavo could not be topped, will be thrilled to see a whole new level of Miami performance; whether it be the choirs superb sound and stage presence or solo exceptionalism. Furthermore, Miami's wireless handheld mike technology is now allowing for an even more versatile show. And superb colorful lighting and effects to enhance the visual experience. You will want to watch it over and over again.
One big difference all other MIAMI dvds till now, is that the performances span and include many shows over a 3-4 year period. This isn't just one choir concert filmed, but rather songs and choirs different MIAMI shows. The viewer gets to see and understand the musical development of the choir and its members as the years go on. You can even trace your favorite soloist in the different shows. Additionally, the styles of each choir have their own unique feel, that brings a greater diversity to the dvd. In some songs, footage is cut in and combined different shows, revealing how the song looked on different stages.
Featured on this dvd are the hit songs MIAMI USA last 2 albums, Me La'shem Aila & When the Siyum Calls. As a bonus a ion Miami MIzrach, MIAMI's choir in Eretz Yisroel, was added. Additional classics like the Hand of Hashem and a special dance medly have also been included.
To top it all off are 4 outstanding special features. 2 Features, 'MIAMI @ Pomegranate' shot in 2010 (before Yaleeli), and 'In the ning', showing how the Israeli choir began and were trained even long distance the U.S., were shown at the Brooklyn College Pesach shows in 2010 & 2011. Both were never before released on dvd. The third feature is video highlights of an exciting radio interview with YB, choir members, and special guests on The Nachum Segal show in 2011. The amazing 'When the Siyum Calls' video on HD format rounds out the special features.
This highly entertaining dvd is for all members of the family, with an advanced and mature feel as well, & includes important themes for the times we live in.
'MIAMI IN CONCERT' is 90 minutes running time. Now available on DVD, distributed by Aderet.

תוקן על ידי עידודודו ב- 20/05/2013 07:36:54
תוקן על ידי אידי ב- 21/05/2013 23:46:56
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 03/06/2019 07:31:51
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2013 13:35 |
|
| |
ברוך אתה.... שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה! רציתי לכתוב שהפורום גוסס ביחד עם המקהלה. אבל אקווה לשינוי בזכות ה-DVD. לדעתי דיסק שמע חדש עד החגים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2013 18:55 |
|
| |
Finally! הגיע הזמן. נשמע פנטסטי...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2013 22:17 |
|
| |
יואוווווווו איזה יופי !!! באמת שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה!!! או כמו שירחמיאל אמר בהופעה בישראל לפני שנתיים "זה הרגע שכולם חיכינו לו"!!!! איזה יופי ב"ה!! רק מתי הוא יוצא?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2013 22:36 |
|
| |
ברוך ה' סוף סוף!!
כשמגיע הזמן- זה בא על מגש של כסף...
תוקן על ידי תמרור25 ב- 20/05/2013 22:36:05
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2013 10:30 |
|
| |
אני לא מאמינה!! זה אמיתי?? יש את זה כבר בחנויות פה בארץ??
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2013 16:02 |
|
| |
מנחם קליין מוסר לנו:
.The video is expected to be released shortly in Israel as well
כלומר - בקרוב ייצא גם בישראל, אי"ה. תאריך מדוייק, עם זאת, הוא לא יודע לומר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2013 19:26 |
|
| |
זה רק אומר שההופעה של פסח לא בדיסק. קצת מעצבן!!!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2013 23:48 |
|
| |
עידודו מבקש לעדכן שהאלבום כבר זמין להשגה במוסטלי מיוזיק! נו... מי הראשון שקונה ומספר רשמים...?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2013 23:50 |
|
| |
נ"ב - כוחאש, גם אני חשבתי על מה שאמרת... נקווה שלא נצטרך לחכות עוד 3 שנים בשביל לראות את זה - - - (ירחמיאל, לא מומלץ למרוט את עצבינו עד כדי כך!!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2013 19:20 |
|
| |
הגיע הזמן ! המצב כ"כ קשה עד כדי כך שהוא צריך להוסיף דברים ישנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2013 20:51 |
|
| |
אני לא מאמינה!!!!!
ירחמיאל עשית את זה?! כל הכבוד! כבר חשבתי ששכחת מהקהל הרחב שציפה בכליון עיניים למשהו חדש, אם זה CD ואם זה DVD.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2013 21:58 |
|
| |
הדי וי די החדש הגיע לשני החניות של שנקיס בירושלים אני קניתי אחד שם היום
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2013 22:25 |
|
| |
מנדיאברמ ברוכים הבאים לפורום שלנו
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2013 22:38 |
|
| |
מקווה שלא תרצו לבלוע אותי חיה..... ודברי הכפירה שאשמיע כאן לא יעלו לי ביוקר... אבל - אני ממש לא מתרגשת מה DVD החדש....... לא ציפיתי ואני לא מופתעת מכלום.
אפילו שם מוגדר,ירחמיאל לא מצא,לאוסף התמהוני והמעורבב הזה מתקופה אפילה משהו,שחותמת אט אט את ימי הזוהר של המקהלה....
טוב, אולי הגזמתי קצת... אבל תסלחו לי.
מה הקטע להוציא דיסק אחרי שנים,כשכל הסולנים שמככבים בו, כבר מזמן מסתובבים עם קול שמזכיר רעש של רכב מקרטע בהתנעה - - -
אם ירחמיאל היה שואל אותי,הדבר החכם ביותר שהוא היה יכול לעשות עכשיו כדי לתקן את העוול, זה להוציא דיסק נוסף מההופעה בפסח האחרון,תוך כמה חודשים.!!!!!!!!!!!!!!!
ולא, הוא יאלץ להתמודד עם מתקפת המיילים שאני מתכננת להנחית עליו... 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2013 16:26 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | מקווה שלא תרצו לבלוע אותי חיה..... ודברי הכפירה שאשמיע כאן לא יעלו לי ביוקר... אבל - אני ממש לא מתרגשת מה DVD החדש....... לא ציפיתי ואני לא מופתעת מכלום.
אפילו שם מוגדר,ירחמיאל לא מצא,לאוסף התמהוני והמעורבב הזה מתקופה אפילה משהו,שחותמת אט אט את ימי הזוהר של המקהלה....
תלונות דומות נשמעו כבר כשיצא "יבוא" - שזהו, תמו ימי הזוהר... ככה שאני לא מצליחה לקחת אותן ברצינות מדי. ירחמיאל בקטע הזה הוא כמו עוף חול...
טוב, אולי הגזמתי קצת... אבל תסלחו לי.
מה הקטע להוציא דיסק אחרי שנים,כשכל הסולנים שמככבים בו, כבר מזמן מסתובבים עם קול שמזכיר רעש של רכב מקרטע בהתנעה - - -
עהמ. לא זכור לי שאמרת את זה כשיצא "התעוררות" "כשהסולן שכיכב בו כבר מזמן הסתובב עם קול שהזכיר רעש של רכב מקרטע בהתנעה", ואם הוא לא "הזכיר את זה", הרי שאת לא יכולת לדעת את זה עד פסח האחרון... 
אם ירחמיאל היה שואל אותי,הדבר החכם ביותר שהוא היה יכול לעשות עכשיו כדי לתקן את העוול, זה להוציא דיסק נוסף מההופעה בפסח האחרון,תוך כמה חודשים.!!!!!!!!!!!!!!!
ולא, הוא יאלץ להתמודד עם מתקפת המיילים שאני מתכננת להנחית עליו... 
בעד!!! 
|
|
תוקן על ידי אידי ב- 24/05/2013 16:24:53
|
|
|
|
|