| נשלח ב-25/6/2013 17:26 |
|
| |
המכביטס בשיר חדש לבין המצרים - "למען אחי"
המכביטס הוציאו עכשיו שיר חדש (לא וידאו...) בשיתוף עם להקת "שלשלת" (יצחק רוזנטל. עוד סיבה לפרסם את זה כאן ;)), במיוחד לבין המצרים.
הם מפרסמים כך (תרגום חופשי): השיר נקרא "למען אחי", שהמילים שלו מעודדות את האחווה ואת האחדות - דבר שמתאים במיוחד לתחילת שלושת השבועות, שהיא התקופה שבה אנו מתאבלים לא רק על אובדן בית המקדש - אלא גם על כך שעדיין לא התפטרנו משנאת החינם שהובילה לחורבנו.
* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*
קישור ישיר:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1ClswDbsnTU מישהו צריך העלאה לג'מבו?
את חוות דעתי על השיר אני אוכל לכתוב אי"ה במוצאי הצום, כשאאזין לו...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 21:56 |
|
| |
ככה:
לעניות דעתי, יצא פה משהו מוזר במקצת - שיר של שלשלת (הלחן של רוזנטל), סולנים חברי שלשלת בלבד (מישהו זיהה אחרת?) - עם קולות רקע מכביטסיים מובהקים. אמנם המכביטס כתבו שם ש"מוזיקת שלשלת שיחקה תפקיד חשוב בפסקולים של חיינו, ואנחנו רואים זכות גדולה בהזדמנות לעבוד איתם" (תרגום גוגל משופץ חופשית), עדיין - לכשעצמי הייתי מעדיפה לשמוע כל אחת מהלהקות בפני עצמה. במחילה, כן. באופן כללי, הייתי מצפה לשילוב של סולנים מכביטסיים ושל סולני שלשלת בשווה. העיבודים - לא מצאתי שכתוב ע"י מי, אבל הם מתאימים לסגנון רוזנטל כמו כפפה ליד. הקטע האהוב עליי ביותר בשיר הזה - ה"נה - נה - נה". אני לא יודעת מי שר שם, אבל זה גוון חנינאי יפה.
דעתכם, חברים?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 23:43 |
|
| |
איזה שיר מהמם!!!!
לא הפסקתי לשמוע אותו!!!!
לדעתי גם ה"נה נה נה" של חנינא..אי אפשר לפספס אותו.. שומעים כל כך שזה הוא..(:
ואם אני לא טועה זיהיתי גם את הקול של יונתן שפע נראה לי בפזמון השני אם אני לא טועה...ובסוף הפזמון האחרון אולי גם.. לא זיהיתי עוד סולני מכביטס (אולי בהתחלה מורדי ומאיר שפירו? אני לא בטוחה לגבי זה..)
אבל השיר ממש יפה!!! איזו הפתעה נעימה בשביל שלושת השבועות D:
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 16:20 |
|
| |
אז גם את מסכימה איתי? מעולה  סומכת על טביעת האוזן המכביטסית שלך. יונתן שפע - חשדתי באמת משהו מעורפל לגביו... לגבי מורדי ומאיר - מילא מאיר... אמנם גם אותו אני מתקשה לזהות, אבל איך למען ה' זיהית את מורדי? איפה שמעת אותו שר סולו?! ואגב... את חייבת לי עוד מפה... ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 20:39 |
|
| |
שיר ממש יפה, תודה אידי. אידי!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה- הנה אני רואה פה את הכל! סוף סוף אני יכולה להוסיף סמילי... אז הנה-  מאושר במיוחד!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 20:44 |
|
| |
חחח... תמרור, החבר'ה פה לא מבינים על מה את מדברת  חבר'ה, אין פה משהו מסעיר במיוחד. לתמרור אבדו הסמיילים, וקישור שמצאתי בהשגחה פרטית עזר לה להחזיר אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 21:52 |
|
| |
חחח... ועל כך תודתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2013 02:32 |
|
| |
| אידי כתב: |  | העיבודים - לא מצאתי שכתוב ע"י מי, אבל הם מתאימים לסגנון רוזנטל כמו כפפה ליד.
|
|
תראו מה מצאתי!
Arranged by Deke Sharon with Chanina Abramowitz (עובד ע"י דיק שרון וחנינא אברמוביץ)
הם נזכרו להוסיף את זה מתחת לסרטון ביוטיוב...
אגב: דיק שרון = (נולד ב 12 דצמבר 1967) הוא זמר אמריקאי, מעבד, מלחין, במאי, מפיק ומורה למוסיקת אקפלה, והוא אחד ממנהיגי קהילת האקפלה העכשווית וחלוץ של סגנון האקפלה העכשווי, המכונה "אבי האקפלה העכשווית" על ידי כותבים מסויימים. (תרגום גוגל משופץ מוויקיפדיה האנגלית)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2013 18:21 |
|
| |
ווווואווו חנינא פשוט תותח בעיבודים (ע"ע ארים ראשי)!!!!!
למה *הוא* לא מעבד להם את רוב השירים??! O:
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול