| נשלח ב-23/7/2013 09:47 |
|
| |
סקר מס' 14 - איך אתם שומעים את שירי מיאמי שלכם?
בצד שמאל למטה של העמוד הראשי.
נשמח גם אם תנמקו לנו פה את הצבעתכם :)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2013 16:06 |
|
| |
אני הראשונה שמגיבה? אידי רעיון מעולה!!!!!!! אני בחרתי שכל פעם משהו אחר, כי זה באמת מה שיוצא. כמובן שלפני חגים אני משתדלת לשמוע מה שקשור, אך בד"כ יש לי תיקיות- לא מזמן עשיתי תיקי'ה ששמה "שירים יפים מכל הזמנים" של מיאמי כמובן ושם שמתי את השירים הכי יפים שלהם- לטעמי לפחות... ואני משתדלת לשים אותה, אבל לפעמים יוצא לי להשמיע כל פעם מדיסק אחר, כך לא נמאס מהשירים היפים וכך גם יש את כל הסגנונות... מה דעתכם? דרך אגב- טוב לחזור!!! הוא לא נתן לי להתחבר במשך הרבה זמן והיתי ציכה לשמור כל מה שרציתי לומר בתוכי, רק לקרוא ולדמין מה אני היתי עונה, אבל בלי יכולת לענות... זה הי'ה מתיש! אבל ברוך ה' - הצלחתי... שבת שלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 22:57 |
|
| |
כמוני כמוך, תמרור - גם אני מפעילה מה שבא... מצד שני, מאחר שאת רוב המוזיקה שלי אני שומעת בדרכים, הרי שאני מוגבלת למלאי האלבומים שמוכנסים לי בפלאפון (להלן: מיאמי מזרח). יודעים מה, צריך לחזור בתשובה... הלכתי להעביר עוד שירי מיאמי :)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2013 01:57 |
|
| |
יפה לנו אידי:) נכון ובגלל זה כל הזמן מחליפים! אה רצית שנענה כדי לדעת מה להכניס?:) אז אני אתן לך רעיונות- צרי תיקי'ה ותכניסי בה שירים יפים מכל הזמנים, (זה השם שנתתי לתיקי'ה שלי:) ובתוכה שירים לדוגמא - אם את חושבת כמוני אז טוב ואם לא אז תוסיפי - משיח, בסיעתא דשמיא (של עודד קאריטי ואיצי ספינר), סנשין, THE SHABOS CANDLE גם את אהבת אותו כמוני, נכון? , סטנד אפ, אחד אחד , מיאמי הורה, ואהבת, LIFT UP YOUR CANDLE, מעם ה', מי לה' אלי, הנה לא ינום, יבוא, עזור נא, ריבונו... יש עוד מלא! תביאו רעיונות...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2013 04:59 |
|
| |
דווקא לא ;) וההעדפות שלי שונות... נדמה לי שהיה על זה אשכול, השירים הנבחרים של כל אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2013 22:39 |
|
| |
אמממממממממממ דרך הרמקולים? אוזניות? בעזרת האוזניים?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2013 23:08 |
|
| |
אידי באמת? אז תגידי מה את כן אוהבת (אהמ... או שתוותרי על הרעיון:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2013 15:06 |
|
| |
אז אולי תעני שם... אני אענה שם...
ואני לא יכולה למחוק אז אני אענה פה ואם תוכלו תמחקו כאן... אבל מבחינתי לא חיב
בכל אופן- סליחה 
תוקן על ידי תמרור25 ב- 01/08/2013 15:26:51
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 09:36 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 00:43 |
|
| |
הצבעתי על האפשרות השלישית: " מתבייתים על רשימת השמעה למשך תקופה". אבל לדעתי זה תלוי בתקופות. כשיוצא דיסק חדש נשמע רק את אותו דיסק ואולי נתביית על אחד הלהיטים באלבום אבל כשחולף זמן -כמו המצב היום- אז כבר יש רשימת השמעה. אולי כדאי שמישהו יפתח אשכול "רשימת השמעה אישית".
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 23:57 |
|
| |
אני אוהבת לשמוע באייפד-יש לו עוצמת קול גבוהה מאד-ואז אני לא צריכה אוזניות
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2013 00:08 |
|
| |
בתשכה- לא נראה לי שהבנת בדיוק את שאלת הסקר... או שאולי לא ראית תשובות הסקר? הסקר מופיע בפינה השמאלית של דף הפורום ושם יש 4-5 תשובות לבחירה. כאן באשכול הזה את כותבת את בחירתך ואת מסבירה למה בחרת את התשובה X דווקא ... --------------- ובכל זאת אתייחס לתגובתך האחרונה- איך את שומעת כשאת בדרכים? גם בלי אוזניות?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2013 01:48 |
|
| |
סורי אבל משום מה אני לא רואה תאפשרויות תשובה/סקר
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2013 01:57 |
|
| |
כשאת מגיעה לאשכול הראשי של הפורום את יורדת עד למטה ומשמאל תראי את הסקר, כשאת מחוברת את תוכלי להצביע ואז לכתוב את תשובתך...
|
|
|
|
|