בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

המטופחים, המקופחים ומה שביניהם.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/7/2013 05:10 לינק ישיר 
המטופחים, המקופחים ומה שביניהם.

ספרו לי, חברים - מי חכם וידע לפתור את זה החידה?

מה גורם לירחמיאל להעדיף בעקביות סולנים מסויימים, ואפילו כאלה שנראה שהם לא "סופרים" אותו בכלל, ומצד שני להתעלם באותה עקביות מסולנים אחרים, מוערכים ומוכשרים בעליל?

ואם להיות בוטים, האם לא זה מה שנקרא "השתמש וזרוק"?

--

העלו בעבר את ההשערה שזה נובע ממראה חיצוני. לא הייתי מסכימה עם זה, מפני שחלק מהמקופחים בהחלט נראים טוב ויותר מכך.

--

דווקא כשיש הרבה אור, אפשר להבחין איפה חסרה נורה. אם הכל חשוך, הנורה החסרה אינה מורגשת בעליל. (וזה תשובה לתהיה למה לכתוב ביקורת, ועוד כל כך נוקבת...)

--

תגובותיכם בבקשה... המיקרופון בידיים שלכם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2013 08:46 לינק ישיר 

פעם אמרו שילד הרוצה להיות סולן משלם יותר כסף למקהלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2013 21:52 לינק ישיר 

ויש אחרים שטוענים שדווקא מקבלים תשלום על כל סולו...
לא יודעת. בינתיים הכל ספקולציות...
--
בכל מקרה:

אידי כתב:

מה גורם לירחמיאל להעדיף בעקביות סולנים מסויימים, ואפילו כאלה שנראה שהם לא "סופרים" אותו בכלל, ומצד שני להתעלם באותה עקביות מסולנים אחרים, מוערכים ומוכשרים בעליל?

שני הסוגים סולנים. אבל בעוד ל"מטופחים" עושים מסיבות פרידה נלבבות מלוות בהצהרות על היותם מנהיגים דגולים/ת"ח מופלגים, או לחילופין זוכים לטפיחות שכם והתייחסות מיוחדת על הבמה, הרי שה"מקופחים" שרים את הסולו שלהם וחוזרים למקום, או כשלירחמיאל אין ברירה הם מצורפים למסיבת פרידה, אבל בלי אף  מילה מיוחדת לגביהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2013 23:05 לינק ישיר 

קודם כל אידי - איזה שם נדיר לאשכול! חחח... אהבתי:)
וגם הרעיון:)
קודם כל, כמובן שכל מה שנגיד כאן הוא אינו בד"כ האמת אלא חתירה לכיוון... כי עם כל היכולות שלנו אנחנו לא בוחני כליות ולב... אז עכשיו אני מרשה לעצמי לפתוח את הנושא:)
קודם כל... זה קורה בכל חברה! אני יכולה להעיר מהיותי מורה מדי פעם שאין הרבה סיכוים שתתיחסי לכולם אותו דבר...
פשוט, כל ילד לגופו וכל מורה לפי נטיותיו, זה בלתי אפשרי לעשות יחס אחמ"י לכל אחד.
אז אמנם, אין לו כל כך הרבה ילדים כמו שקורה במקהלות אחרות, אבל בכל אופן ירחמיאל הוא אדם אחד... וכנראה שהוא רואה את הילדים עם הכשרונות הברוכים ביותר ובהם הוא יודע שכדאי לו להשקיע כי ההשקעה עוד תוכיח את עצמה - עודד קאריטי, שאול אלסון, ארי גולדוואג ואם תרשו לי להמשיך בספקולציות קצת מעבר... בכל אופן אנחנו באשכול המתאים:) אז נראה לי שבאיצי ספינר הוא בהחלט השקיע אבל יותר מאחורי הקלעים...  ובהופעות ראו זאת לאט אבל בטוח:)
ואכן - תראו אילו זמרים יצאו לרוב מההשקעות שלו, בע"ה כמובן...
וחוץ מזה, פעם אמרו בפורום איפה שהוא שהוא מפתח את הילדים גם מבחינה רוחנית, כמו הרבה ילדים שבעבר הגיעו עם בלוריות בגובה הגלים.. וכעת הם מוציאים בעצמם שירים חרדים שתופסים מאד את הציבור החרדי. זה גם הישג.
כך שכמה ירחמיאל יכול להשקיע? הוא בהחלט נותן סולואים וכמה השקעה כרוכה בזה - ללמד את הילד לשיר נכון ואיפה לעלות וכמה לרדת... אפילו אם הוא כמה שנים במקהלה כל ילד וכל שיר לגופו.
תחשבו על כל ההשקעה הזו... תבינו מה קורה בהופעה - ירחמיאל מגיע מותש, כך שאת תשומת הלב שלו לדעתי הוא נותן למי שממש מוציא אותו מהכלים מהתפעלות וכל השאר? שיבצעו את הביצועים שלהם יותר טוב ואז יזכו להתיחסות...
כך זה ממשיך עד שהם כבר גדלים ויוצאים וכך זה ממשיך... מה לעשות? הוא מראה להם שהוא מחפש ביצועים מושלמים, משם זו כבר העבודה של הילד, גם אם זה לא נכון ועוד נראה כמה ילדים שלא היו סולנים מוערכים ולא קיבלו טפיחות על השכם אבל יקראו זמרים גדולים, למרות שיש לירחמיאל עין טובה בזה אבל תמיד יש הפתעות:)
אידי, מחכים לפרשנויות שלך:)
לא מוותרת עליהן

תוקן על ידי תמרור25 ב- 30/07/2013 23:05:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2013 00:42 לינק ישיר 

הנה דוגמא:

https://www.youtube.com/watch?v=gxXWvhXtnto

וכאן באשכול היה על זה דיון...

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=7&topic_id=2830668&forum_id=13473

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2013 02:44 לינק ישיר 

אגב, למען הסר ספק - הדוגמא היתה של כאלה שלא עונים להצעה של תמרור... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2013 04:01 לינק ישיר 

אני לא חושבת שזה קשור למראה.

אני העליתי כאן את ענין התשלום אשר שמעתי במשך השנים מכל מיני אנשים -מידע שאגב אף פעם לא הוכח.

הייתי הולכת על השערה של ילדים ממושמעים לעומת ילדים לא ממושמעים ואני מבססת את זה עפ"י ראיונות עם פרחים לשעבר (ע"ע יגאל ספרשטיין ). נכון, הוא לא אמר שירחמיאל כך בוחר סולנים אך בהחלט ביטא שירחמיאל אוהב את הילדים הממושמעים.

ספרו לי אתם, לו אתם מנהלים מקהלה, לא הייתם מעדיפים לבחור כסולנים ילדים שקל יותר לעבוד איתם?

ולסיום ( לפחות לתגובה זו ), לפי דעתי הוא גם נותן ערך עליון לילדים בעלי קול יפה במיוחד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2013 11:02 לינק ישיר 

greenie כתב:
אני לא חושבת שזה קשור למראה. למה את מתכוונת?

אני העליתי כאן את ענין התשלום אשר שמעתי במשך השנים מכל מיני אנשים -מידע שאגב אף פעם לא הוכח.

הייתי הולכת על השערה של ילדים ממושמעים לעומת ילדים לא ממושמעים ואני מבססת את זה עפ"י ראיונות עם פרחים לשעבר (ע"ע יגאל ספרשטיין ). נכון, הוא לא אמר שירחמיאל כך בוחר סולנים אך בהחלט ביטא שירחמיאל אוהב את הילדים הממושמעים. ומי לא מעדיף? וואי זה נראה לי ממש הגיוני - הכי קרוב למציאות...

ספרו לי אתם, לו אתם מנהלים מקהלה, לא הייתם מעדיפים לבחור כסולנים ילדים שקל יותר לעבוד איתם? ברור!!!!!!!

ולסיום ( לפחות לתגובה זו :), לפי דעתי הוא גם נותן ערך עליון לילדים בעלי קול יפה במיוחד. זה נראה למרחוק:) בכל אופן, אנחנו בהחלט סומכים על ההחלטות של ירחמיאל...

אידי -

תוקן על ידי תמרור25 ב- 02/08/2013 11:03:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2013 20:06 לינק ישיר 

אתן אומרות דברים הגיוניים.
אם כי, אני שאלתי שאלה אחרת:
למה ישנם סולנים = ילדים שכן מקבלים קטעי סולו, ומבצעים אותם באלבומים ובהופעות הכי טוב שיכול להיות - שירחמיאל מתייחס אליהם בערך כמו לאוויר?! בט בהשוואה לאחרים, שהם לעיתים מוכשרים פחות מהסוג הראשון שציינתי.
וזאת יותר מחאה נמרצת מאשר שאלה בעלמא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2013 20:29 לינק ישיר 

אידי, עכשיו נכנסת לשטח סוגי אישיות של בני אדם, אני לא בטוחה שזה רעיון לנתח את סוג האישיות הספציפית שהעלית......:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/8/2013 20:37 לינק ישיר 

חחח... לא התכוונתי עד כדי כך :)
המובאים להלן הם דוגמאות בלבד.
מה גם שיש דוגמאות הפוכות ומתמיהות לא פחות.
--
וגם אם תגידו שהגורמים הם אך ורק דברים ששייכים למאחורי הקלעים, הרי שאנחנו עדיין אלו ששומעים את התשבחות (או את העדרן הצורם) - הגיוני שאנחנו אמורים גם להבין מה הגיע לאוזנינו ומדוע... הלא כן? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2013 21:47 לינק ישיר 

אולי יש לך תשובה?:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2013 23:47 לינק ישיר 

לא 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2013 00:52 לינק ישיר 

חחח
נחכה לאלי'הו הנביא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2013 20:44 לינק ישיר 

איך אתם מסבירים את זה שאף אחד לא יודע מה הולך במיאמי? משלמים? מקבלים כסף? 
זה סודי או מה? אי אפשר לשאול את ירחמיאל? אפ פעם לא שאלו פרח מרואיין פה בפורום?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/8/2013 16:27 לינק ישיר 

מבחינתי זה כמו לשאול את רמברנדט כמה עלה לו הקנווס.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > המטופחים, המקופחים ומה שביניהם.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext