| נשלח ב-1/8/2013 01:31 |
|
| |
קליפ חדש של המכביטס- Brave
בס"ד
אוקיי, אז אתמול בעשר בלילה (שלוש בצהריים לפי שעון ניו יורק..) הקליפ החדש של המכביטס שנקרא- brave יצא לאוויר העולם!!
* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*
עיבוד: ג'וליאן הורוביץ השיר הוא קאבר לשיר Brave של Sara Bareillens. (המכביטס לא שינו את המילים של השיר המקורי- הם שרו את השיר עם המילים המקוריות..)
בקליפ חסרים 4 חברי מכביטס- מייקל גרינברג (למה דווקא הוא חסר??), ג'וש ג'יי (חבל שהוא חסר, הוא דווקא היה משתלב טוב בקליפ הזה..), אלי שסטק (רק הצטרף וכבר מבריז להם מהקליפים?? D: ) ומורדי פראס.
וההפתעה הכי גדולה פה בקליפ היא ש- - - נואי ונחום מופיעים פה בקליפ!!!!!! מה קרה שהם החליטו לחזור?? התרגלנו כבר ללהקה בלעדיהם..טוב נו, אם הם רוצים לחזור..
ושינוי מרענן בקליפ הזה- יונתן שפע ומאיר שפירו סולנים! כמעט פעם ראשונה שיש להם סולו בקליפ (פעם ראשונה למאיר שפירו ב-one day ופעם ראשונה ליונתן שפע ב-miracle בסוף..)
דעתי על הקליפ- אתם כבר יודעים אותה, מיותר לכתוב אותה עוד פעם ((-; קליפ ממש יפה!!!!!! והעיבודים ממש ממש ממש טובים!!
מילים לשיר: You can be amazing You can turn a phrase into a weapon or a drug You can be the outcast Or be the backlash of somebody's lack of love Or you can start speaking up Nothing's gonna hurt you the way that words do And they settle 'neath your skin Kept on the inside and no sunlight Sometimes a shadow wins But I wonder what would happen if you
Say what you wanna say And let the words fall out Honestly I wanna see you be brave
With what you want to say And let the words fall out Honestly I wanna see you be brave
I just wanna see you I just wanna see you I just wanna see you I wanna see you be brave
I just wanna see you I just wanna see you I just wanna see you I wanna see you be brave
Everybody's been there, everybody's been stared down By the enemy Fallen for the fear and done some disappearing Bow down to the mighty Don't run, stop holding your tongue Maybe there's a way out of the cage where you live Maybe one of these days you can let the light in Show me how big your brave is
Say what you wanna say And let the words fall out Honestly I wanna see you be brave
With what you want to say And let the words fall out Honestly I wanna see you be brave
Innocence, your history of silence Won't do you any good Did you think it would? Let your words be anything but empty Why don't you tell them the truth?
I just wanna see you I just wanna see you I just wanna see you
קישור ישיר לקליפ: https://www.youtube.com/watch?v=n4ShxU1MEOM
מי שיכול להעלות בשביל אתרוגים וכו' שיעלה..הייתי מעלה בשמחה אבל אין לי מושג איך מעלים..
צפייה מהנה !!
תוקן על ידי אידי ב- 02/08/2013 02:35:19
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2013 15:03 |
|
| |
וואוו איזה קליפ יפה!!! כמיטב המסורת... תודה רחלי!!! איזה עדכון... עד הפרט האחרון איזה כיף לראות פנים חדשות - ישנות...:) אהבתי את הענין של הכלים ולכתוב שהכל מבוצע בפה...
חמוד לראות את נואי ונחום ועזריאל (?) ואת אריאל! הם נעלמו להרבה זמן... רחלי זה נראה שהם לא היו ממש חסרים לך:)
תודה על המילים! זה פשוט עוזר!!! ופעם הבאה אל תהססי אם לפתוח אשכול על הנושא :)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2013 16:45 |
|
| |
עכשיו, אחרי שהות לקרוא ולהבין את המילים של השיר בכלליות, זה שיר מיוחד במינו!!! המכביטס, כרגיל, יודעים לומר את המילים הנכונות, הם באמת לא צריכים לשתוק:) השיר מדבר - על כך שאנחנו צריכים לומר מה שאנחנו רוצים לומר, להיות אמיצים ולא לפחד לומר את האמת, לעשות מה שאנחנו חושבים שצריך לעשות ובקיצור - לא לפחד ולהיות אמיצים... רעיון יפה שמבוטא מצוין!!! נהניתי במיוחד!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 02:34 |
|
| |
רחלי - יישר כוח!  על הידיעה והסיקור. יישר כוח גם על הבאת המילים... ברשותך, אני מטמיעה את הוידאו בהודעה שלך. תיכף כותבת התרשמות אי"ה... ואגב... תודה גם על שם המשפחה של אלי, שהיה מבחינתי נעלם עד כה :) איך הוגים את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 02:53 |
|
| |
יפה, יפה, יפה! סרטון מקורי להפליא. כרגיל, החבר'ה ממציאים את עצמם כל פעם מחדש.
הפעלתי אותו ושפשפתי עיניים, לוודא שזה באמת נואי שפוסע שם באלגנטיות ולא ג'ורג'. (לא לצחוק עלי!! ראיתי את זה במסך של פלאפון...) בכל אופן, זה היה נואי. וואו! איזה קאמבק! רק חזר וכבר כבש את הבמה בטבעיות שיא. למה לא? מתאים לו. אנחנו מפרגנים! 
אהבתי מאוד את הרעיון של כלי הנגינה שמפיקים את הצליל האנושי...
אהבתי גם את הלוקיישן - כדור הארץ, כולל היבשות, על רקע ירוק! איפה זה המקום הזה?
מאיר לראשונה בסולו מרשים, והקול הבראשיתי שלו מבטא את רעיון... אוף! לא מתנסח לי מה הוא מבטא... אמצע הלילה! מי שרוצה להשלים את המשפט... מוזמן  בכל אופן, הבראשיות הולמת גם את הלוקיישן - כדור הארץ בטרם נגעה בו יד אדם...
לגבי יונתן - הסולו כרגיל מעולה, משקפי השמש הענקיים - הרבה פחות. לדעתי, חשוב מאוד שיראו את העיניים של הסולן - זה גם תורם לקשר עין, וגם מביע הרבה יותר, מבחינה זו שהעיניים הן חלונות לנפש. אם להשוות למאיר, הרי שהעיניים - והמימיקה כולה - נותנות עומק ואנושיות לכל מה שהוא שר שם. יונתן - לתשומת ליבך לפעם הבאה... כי אתה באמת סולן חזק, וגם העיניים המחייכות שלך חסרו לנו מאוד.
מתוקים הפסנתרים המקושטים!! 
המכביטס היו מושלמים.
חנינא הפיל את שאריות לבבי כשקפץ שם כל כך קרוב לאיפה שהעולם נגמר... (דקה 3:56) מה היה אמור לתפוס אותו שם - פיל...? (  )
-- המכביטס הציעו לנחש מי באמת מנגן בכלי שהוא אוחז... הם רק לא אמרו אם אח"כ הם יספרו לנו את האמת  ובכל אופן, מה אתם חושבים? :)
תוקן על ידי אידי ב- 02/08/2013 02:56:27
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 03:41 |
|
| |
מאד מאד נהניתי מהקליפ הזה. עפ"י דעתי הענייה, הם שיפרו מאד את הסאונד שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 10:45 |
|
| |
| אידי כתב: |  | יפה, יפה, יפה! סרטון מקורי להפליא. כרגיל, החבר'ה ממציאים את עצמם כל פעם מחדש.
נכון!!!
הפעלתי אותו ושפשפתי עיניים, לוודא שזה באמת נואי שפוסע שם באלגנטיות ולא ג'ורג'. (לא לצחוק עלי!! ראיתי את זה במסך של פלאפון...)
אותי זה ריגש! הם היו חסרים שם כולם! לא נורא אידי:) בכל אופן, זה היה נואי. וואו! איזה קאמבק! רק חזר וכבר כבש את הבמה בטבעיות שיא. למה לא? מתאים לו. אנחנו מפרגנים! 
אהבתי מאוד את הרעיון של כלי הנגינה שמפיקים את הצליל האנושי...
אני בהחלט אהבתי איך הוא מנגן ואז כולם מצטרפים... הוא הרים את הראש, מחפש מאיפה הגיעה ההרמוני'ה... זה חמוד:)
אהבתי גם את הלוקיישן - כדור הארץ, כולל היבשות, על רקע ירוק! איפה זה המקום הזה?
המקום ממש נדיר! אבל המיקום שלהם מלחיץ!!! כל פעם בדקתי שאף אחד לא נפל למטה חס וחלילה...
על זה נאמר- עוצר נשימה... תרתי משמע
מאיר לראשונה בסולו מרשים, והקול הבראשיתי שלו מבטא את רעיון... אוף! לא מתנסח לי מה הוא מבטא... אמצע הלילה! מי שרוצה להשלים את המשפט... מוזמן
מאיר זה ההוא עם החולצה הוורודה, נכון? שבONE DAY שר כשהוא עם תלתלים... כבר אז הקול שלו מצא חן בעיני, שכל קליפ חיפשתי אותו בין הזמרים, אך עד עכשיו אף אחד לא קלט את היופי שהקול שלו מביע, והוא המשיך לעשות רק קולות רקע בלי להגיע לאן שיכל, זה הי'ה פשוט יפה!!! בכל אופן, הבראשיות הולמת גם את הלוקיישן - כדור הארץ בטרם נגעה בו יד אדם...מאד!
לגבי יונתן - הסולו כר
גיל מעולה, משקפי השמש הענקיים - הרבה פחות. לדעתי, חשוב מאוד שיראו את העיניים של הסולן - זה גם תורם לקשר עין, וגם מביע הרבה יותר, מבחינה זו שהעיניים הן חלונות לנפש. אם להשוות למאיר, הרי שהעיניים - והמימיקה כולה - נותנות עומק ואנושיות לכל מה שהוא שר שם. יונתן - לתשומת ליבך לפעם הבאה... כי אתה באמת סולן חזק, וגם העיניים המחייכות שלך חסרו לנו מאוד. ואני לא ידעתי איך להסביר מה הפריע לי... הגדרת את זה מצוין!
מתוקים הפסנתרים המקושטים!! 
המכביטס היו מושלמים.!!!!!!!
חנינא הפיל את שאריות לבבי כשקפץ שם כל כך קרוב לאיפה שהעולם נגמר... (דקה 3:56)
נכון? ליבי כבר נפל הרבה עוד לפני... אבל הקליפ עצמו החי'ה את נפשי:) מה היה אמור לתפוס אותו שם - פיל...? (  )
(או צב?:)
-- המכביטס הציעו לנחש מי באמת מנגן בכלי שהוא אוחז... הם רק לא אמרו אם אח"כ הם יספרו לנו את האמת  ובכל אופן, מה אתם חושבים? :)
נראה לי חנינא - אבל על פסנתר, זה דומה, לא? וגם נחום על פסנתר. לא יודעת, מתאים לו:)
תוקן על ידי אידי ב- 02/08/2013 02:56:27 |
|
תוקן על ידי תמרור25 ב- 02/08/2013 10:53:05
תוקן על ידי תמרור25 ב- 02/08/2013 10:54:49
תוקן על ידי תמרור25 ב- 02/08/2013 10:55:24
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2013 00:20 |
|
| |
בהחלט קליפ מושקע ויפה. כנ"ל השיר. לא יוצא מן הכלל מבחינת הרעיון והביצוע בוידאו (תפאורה, לבוש וכו'). המיקום? בטח איפשהו באזור ניו יורק. אני לא חושב שהם נסעו לניו זילנד בשביל לצלם קליפ :) לגבי החברה שלא נמצאים, יכול להיות שהם כבר עזבו. לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2013 19:58 |
|
| |
| עידודודו כתב: |  | המיקום? בטח איפשהו באזור ניו יורק. אני לא חושב שהם נסעו לניו זילנד בשביל לצלם קליפ :) וזאת בדיוק היתה השאלה שלי, איפה זה נמצא שם ;) לגבי החברה שלא נמצאים, יכול להיות שהם כבר עזבו. לא? לא כל כך מסתבר לי: א. כמעט בכל קליפ חסרים כמה חבר'ה ומפציעים מחדש בקליפ הבא. ב. מייקל לא יפרוש כל כך מהר - אחרי הכל הוא המייסד - ואלי, כמו שאמרה רחלי, רק הצטרף - כבר לפרוש?
|
|
תוקן על ידי אידי ב- 04/08/2013 21:31:23
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2013 21:25 |
|
| |
התכוונת לרחלי?:) את יכולה למחוק את זה אחרי התיקון:)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2013 21:30 |
|
| |
חחח... רחלי :) טעות שלי! מתקנת...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2013 23:51 |
|
| |
נהניתי לקרוא את חוות דעתכם על הקליפ והשיר היפה הזה!
טוב, קודם כל הקטעים שהם עומדים על הסלעים באמת מפחידים, פחדתי שמרוב ההתלהבות שלהם הם ייפלו אחורה.. P:
לא כ"כ אהבתי לראות את נואי ונחום, סליחה אם אני מבאסת פה..אבל באמת- אם החלטתם לפרוש אז מה הקטע שלכם לחזור? ואם כבר מישהו חוזר, הייתי מעדיפה שדייויד בלוק או עמנואל יחזרו.. וד"א אידי גם אני לפעמים מתבלבלת בין ג'ורג' לנואי- הם די דומים..
את השם משפחה של אלי הוגים (או כותבים) כך: Shestack (:
לגבי החבר'ה שפרשו- לא נראה לי שהם פרשו..מייקל כמעט אין סיכוי שהוא יפרוש, למה לא? הוא הרי ייסד את הלהקה..אלי באמת רק הצטרף לא נראה לי שהוא יפרוש בשנה הקרובה (לפחות אני מקווה ;-) ) ולגבי ג'וש ומורדי אני לא חושבת שהם יפרשו..ואל תשאלו אותי למה, פשוט יש לי הרגשה ;-)))
בקליפ של one day מאיר שפירו זה מי שמתחיל לשיר בדקה ה-1:07..הנה קישור: https://www.youtube.com/watch?v=NLDl8fbJx0I
בקשר לאלה שמנגנים- ג'וליאן (פסנתר), חנינא (פסנתר וכינור), יונתן שפע (פסנתר), גו'ש (אבוב), נואי (הוא עדיין נקרא מכביט? כי אם כן, וגם אם לא, הוא מנגן על גיטרה), מאיר שפירו (פסנתר), ג'ורג' (פסנתר ונראה לי גם על גיטרה וכינור אבל אני לא בטוחה..)
ועכשיו הפתעה- - -
לארי לואיס נולדה בת ביום שלישי!!! מזל טוב!!! ולמורדי נולד בן אני לא יודעת מתי אבל לפני הבת של ארי..
התינוקות שלהם עכשיו נקראים:Maccababy (: (: (:
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2013 13:59 |
|
| |
מי זה ג'ורג', ג'וש, מורדי ואלי? אותם אני לא מכירה...
ו...
מזל טוב!
אהבתי את המכבי'יבי:)
תוקן על ידי תמרור25 ב- 05/08/2013 14:18:06
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2013 23:42 |
|
| |
| RA248 כתב: |  | לא כ"כ אהבתי לראות את נואי ונחום, סליחה אם אני מבאסת פה..אבל באמת- אם החלטתם לפרוש אז מה הקטע שלכם לחזור? קוראים לזה אוהדת אמיתית... יותר מכביטסית מהמכביטס  ואם כבר מישהו חוזר, הייתי מעדיפה שדייויד בלוק או עמנואל יחזרו.. לא הייתי מהמרת שזה יקרה - - - וד"א אידי גם אני לפעמים מתבלבלת בין ג'ורג' לנואי- הם די דומים.. נכון?? אותה מהדורה בשני פורמטים  את השם משפחה של אלי הוגים (או כותבים) כך: Shestack (: תודה! :) לגבי החבר'ה שפרשו- לא נראה לי שהם פרשו..מייקל כמעט אין סיכוי שהוא יפרוש, למה לא? הוא הרי ייסד את הלהקה..אלי באמת רק הצטרף לא נראה לי שהוא יפרוש בשנה הקרובה (לפחות אני מקווה ;-) ) ולגבי ג'וש ומורדי אני לא חושבת שהם יפרשו..ואל תשאלו אותי למה, פשוט יש לי הרגשה ;-))) מצטרפת להרגשה! 
בקשר לאלה שמנגנים- ג'וליאן (פסנתר), חנינא (פסנתר וכינור), יונתן שפע (פסנתר), גו'ש (אבוב), נואי (הוא עדיין נקרא מכביט? אולי אפשר לקרוא לו remaccabeat ... כי אם כן, וגם אם לא, הוא מנגן על גיטרה), מאיר שפירו (פסנתר), ג'ורג' (פסנתר ונראה לי גם על גיטרה וכינור אבל אני לא בטוחה..) ג'וש מנגן על אבוב?! טוווב... יפה לו!!
|
|
אגב - השערותיי הפרטיות בנוגע למי מנגן באמת במה שרואים בקליפ: ג'וליאן נראה מיודד למדי עם הצ'לו. נחום לעומתו נראה שאין לו מושג מאיפה מתחילים להסתכל על כינור... חנינא כאמור הוא לא שאלה וכנ"ל נואי. ארי גם נראה שהוא די מבין מה זה תוף...
 |
|
|
|
|
|