| נשלח ב-9/9/2013 20:33 |
|
| |
ואאו!! קראתי את המקורות פשוט מרגש ! ברומיש הבאת את זה בזמן ממש מעורר ומחזק כמה הקב"ה משגיח ושומר על כל ברואיו מהקטן לגדול וכמה אנו בתור מאמינים צריכים להודות לו עשרות ואלפי פעמים על הכל הטוב והרע....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2013 20:16 |
|
| |
זכור לי שכזה קרה.
כולם אמרו תהילים והתפללו.
לפני מספר שנים, קראתי ראיון איתה - היא אישה שחיה את חייה הפרטיים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2013 12:21 |
|
| |
תתקנו את הכותרת השם הוא שרה ובהברה חסידית אומרים שוּרי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2013 04:35 |
|
| |
אם ברומיש יאשר... זה אשכול שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2013 13:09 |
|
| |
מבחינתי אין בעיה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2013 22:24 |
|
| |
ברומיש - תיקנתי כדבריך :)
גריני, יש לך אולי קישור לראיון ההוא? (או שהוא בכלל לא היה באינטרנט...) הוזכר שם "חסדי ה'" לפחות? 
-- נכתב בערב יו"ט מחו"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2013 05:53 |
|
| |
לא זוכרת איפה קראתי וזה לא היה באינטרנט.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2013 15:23 |
|
| |
מה שאני חושב כשאני נזכר בעניין הזה - למה לא עושים דברים כאלה היום?
כוונתי - למה תמיד סתם להיכנס לשיר שירים ולצאת, כשלפעמים אפילו קטע וידאו קצר ונותן רקע, סיפור דברים, הקדמה קצרה - יכול להוסיף כל כך, ולתת לכל העסק הרבה יותר חיות ומשמעות.
הנה, ראיתם את זה שוב עכשיו בוידאו המקדים שהציג את הבוגרים לפני עלייתם לבמה, לראות את תמונותיהם כילדים במקהלה, לאחר מכן את תמונותיהם כיום, ואז לפתע ההתפרצות אל הבמה... הרי זה לא היה יכול להיות טוב יותר אחרת!
כמובן שהמושלם זה דוגמת האסק 7 למי שמכיר. מחזמר מקצועי ומושקע שלא היה מבייש סטנדרטיים בין לאומיים, גם מיאמי היו שם.
אבל זה יקר כמובן, וזה דבר שאסור לבקש מירחמיאל. אבל לפחות הדברים הקצרים והצנועים האלה שהופכים את חווית השירה למשהו הרבה יותר מקושר והשראתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2013 08:51 |
|
| |
| ברוקלינאי כתב: |  | מה שאני חושב כשאני נזכר בעניין הזה - למה לא עושים דברים כאלה היום?
כוונתי - למה תמיד סתם להיכנס לשיר שירים ולצאת, כשלפעמים אפילו קטע וידאו קצר ונותן רקע, סיפור דברים, הקדמה קצרה - יכול להוסיף כל כך, ולתת לכל העסק הרבה יותר חיות ומשמעות.
הנה, ראיתם את זה שוב עכשיו בוידאו המקדים שהציג את הבוגרים לפני עלייתם לבמה, לראות את תמונותיהם כילדים במקהלה, לאחר מכן את תמונותיהם כיום, ואז לפתע ההתפרצות אל הבמה... הרי זה לא היה יכול להיות טוב יותר אחרת!
כמובן שהמושלם זה דוגמת האסק 7 למי שמכיר. מחזמר מקצועי ומושקע שלא היה מבייש סטנדרטיים בין לאומיים, גם מיאמי היו שם.
אבל זה יקר כמובן, וזה דבר שאסור לבקש מירחמיאל. אבל לפחות הדברים הקצרים והצנועים האלה שהופכים את חווית השירה למשהו הרבה יותר מקושר והשראתי. |
|
למה אסור לבקש מירחמיאל? צריך לבקש ולדרוש! אם הוא יעשה או לא זה כבר הבעיה שלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2013 22:21 |
|
| |
אני עם שניכם... לא נראה לי שהאסק 7 היה הולך היום, בדור ה-Y הציני והמסמורטפן, אבל קטעים השראתיים בדוגמת "חסדי ה'" או סיום הש"ס (הנה, זה דווקא מהתקופה האחרונה!) "עושים את העבודה". אגב, הפעם (סוכות) אפילו הוידאו המקדים של הבוגרים לא היה...
-- נכתב בעיו"ט מחו"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2016 17:31 |
|
| |
אקטואלי..
קישור
תוקן על ידי netson ב- 11/04/2016 21:59:59
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2016 22:00 |
|
| |
יישר כח!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2016 22:02 |
|
| |
הקרדיט לאח שלי שבדיוק פתח את חב"ד און ליין, וראה בכתבה את צמד המילים 'פרחי מיאמי'..:))
|
|
|
|
|