בנוסף, תוכלו לזהות עליו את הסיסמה Are You Ready - הסיסמה שהריעו ילדי "משיח", והפכה לסיסמתו של הפורום: האם אתם מוכנים לכל הדברים היפים שמזמנים המקהלה והפורום
נשלח ב-30/9/2013 07:01
אגב, לא לזה התכוון המשורר ב"חכו חכו"...
אגב 2, האמת המרה היא שניסיתי גם אני לצלם את הכרטיסים, פיזית ואחרי הדפסה. בסוף חסתי על עידודו ולא העליתי את התוצאה. מה לעשות? כל אחד והכשרונות שלו
נשלח ב-30/9/2013 09:04
בוקר טוב!
מה תפקיד הכרטיס פה בפורום?
יישר כוח!
נשלח ב-30/9/2013 11:38
chayaחיה18 כתב:
בוקר טוב!
מה תפקיד הכרטיס פה בפורום?
יישר כוח!
גם אני לא מבין. מה זה יהיה ניתן לחלוקה? של מי כתובת הג'מייל? ולאיפה מגיעים בקישור שמופיע בכרטיס(אי אפשר להעתיק ואני מתעצל לכתוב בכתובת של הדף)? האפליקציה האמיתית? אם כן זה רעיון גדול!!! של מי הרעיון? בטח הרבה השקעה.
נשלח ב-30/9/2013 11:53
אני סרקתי את הברקוד, הגעתי לחדרי חרדים...
נשלח ב-30/9/2013 18:49
אוי, לא התכוונתי לסבך אתכם... לא הפעם, בכל אופן אני אסביר:
לפעמים אנחנו פוגשים בוגרים/פרחים, נכון?
עכשיו, נסו להסביר שאתם מפורום פרחי מיאמי החדש וכו'... אם יש לכם את הכרטיס הזה לתת להם, הרי שחסכתם לעצמכם חצי עבודה להסביר שיש פורום כזה, והוא רציני, וכו' וכו' וכו'...
לגבי הברקוד - חיה, את הגעת לחדרי חרדים הכללי? הוא אמור להפנות לכאן, לפורום הזה. ככה נחסכת עוד בעיית הסברה - איך מגיעים אלינו ("תכתוב בגוגל "בחדרי חרדים" > תפתח את אחת התוצאות > חפש איפה כתוב "פורומים" > חפש שם פורום פרחי מיאמי החדש... עזוב, תן לי את המייל שלך ואני אשלח לך קישור ישיר!") אז הברקוד, בעיקרון, חוסך את כל זה.
וחוץ מזה, תמיד מרגיש מכובד יותר שיש לנו כרטיס ביקור רשמי :) (לא?)
נשלח ב-30/9/2013 19:28
אידי, טעיתי! אני אכן הגעתי לפורום. פשוט לא ירדתי עד הסוף למטה.
נשלח ב-30/9/2013 19:29
דרך אגב, הרעיון חסכוני ויפה!
נשלח ב-30/9/2013 19:58
חלק משאלותיי עדיין לא נפתרו....
נשלח ב-30/9/2013 22:14
רעיון יפה.
אבל,
1.לא הבנתי,איך בדיוק יגיע לידי/נו כרטיס שכזה?
2.משהו בניסוח,גורם לי לחשוב שבוגר/פרח אמריקאי לא ממש יבין מה יש לו לחפש בכתובת ישראלית...
הייתי ממליצה למצוא חלופה,או להשמיט את המילה הספציפית הזו.
3.אני באה להאיר עיניים ולא לבקר חלילה:
תפקידו של כרטיס ביקור הוא,להעביר איזשהוא מסר מתומצת.חסרה כאן הבעה,ויזואל.
אני מניחה שמטעמים של צנעת/זכויות הפרט בחרתם לא לפרסם תמונות על הכרטיס.
תמונות צללית יכולות לבוא בחשבון ופותרות את הבעיה.כדוגמת הדבר הבא-
(אידי,מוכר לך? רוצה כבר לעזור לי להגשים את חלום חיי ? :) )
עד כאן נאומי.
נשלח ב-1/10/2013 00:29
אז קודם כל - כל הכבוד לעידודודו. אהבתי גם את הרעיון של הצבע הירוק המסמל פריחה והתחדשות.
אך ברשותכם אביע רעיונות נוספים: - "פרחים" ברקע לדוגמא, גם מבטא משהו, לא? (נשי מידיי בשבילי, רק מאוד מתחבר ומתקשר...) - תמונת ילדי המקהלה (וביגן בראשם...) נראה לי כדבר הטבעי ביותר המתבקש. - משהו שיבטא את מהותו הישראלית של הפורום, אולי להכניס את הדגל באיזו שהיא סיטואציה.
אולי אפשר באמת לעשות כאן באשכול עיצובים שונים ומגוונים ע"פ הצעות שונות שיתקבלו ברוב קולות, זה יכול לעשות את כל האשכול הזה למשהו מעניין ומרתק באמת.
רק אם זו לא טרחה מרובה מידי לעוסקים במלאכה כמובן.
נשלח ב-1/10/2013 16:57
לדעתי ללכת קצת יותר מברוקלינאי לתת לנו כמה סגנונות שונים ושאנחנו נבחר איזה מהם מוצא יותר חן בעינינו וניתן גם מדוגמאות אלו לערבב מכרטיס A לB וכן הלאה כיד הדמיון הפתוחה.
נשלח ב-2/10/2013 23:15
וואוו! איזה רעיון מקורי! כל הכבוד לבעלי היוזמה והמבצעים בפועל! עידודו- העיצוב קלאסי ופשוט, אהבתי! באמת יפה, אם כי לכל אחד יש את הטעם שלו וראש יצירתי משלו ולכן כל אחד מוסיף לשני, ורעיונותיהם של החברים פה אכן מגוונים ומעניינים......
ישר כח ענק!!!!
תוקן על ידי miamiית ב- 02/10/2013 23:23:46
נשלח ב-3/10/2013 05:11
מיאמית וחיה - תודה לכן על הפרגון נטסון - כתובת הג'ימייל היא המייל הרשמי של הפורום: The New MBC Forum - ובראשי תיבות, TNBBCF.
לבבית ונטסון - בשלב זה, מי שרוצה כרטיס יצטרך לעשות את אחת משתי הפעולות הבאות: א. לקפוץ לבקר אותי. ב. לקפוץ לבית הדפוס הקרוב לביתו, ולהדפיס! יודעים מה, אפשר גם בהדפסה ביתית אם יש לכם מדפסת צבעונית. קונים דף כרומו מט עבה (300 גרם כמדומני), מדפיסים עליו את הכרטיסים משני הצדדים (צד עברית וצד אנגלית), גוזרים והופ... קיבלנו לכל המשפצים - יישר כוח על המעורבות! אם כי הכרטיסים כבר מודפסים... ולגבי ההארות שלכם, התייחסות להלן.
תוקן על ידי אידי ב- 03/10/2013 05:12:05
נשלח ב-3/10/2013 05:17
לבבית30 כתב:
2.משהו בניסוח,גורם לי לחשוב שבוגר/פרח אמריקאי לא ממש יבין מה יש לו לחפש בכתובת ישראלית...
הייתי ממליצה למצוא חלופה,או להשמיט את המילה הספציפית הזו.
היי, אנחנו אומרים להם מפורשות שאנחנו מישראל :) הכרטיס לא מגלה להם את אמריקה... סליחה, את ישראל
3.אני באה להאיר עיניים ולא לבקר חלילה:
תפקידו של כרטיס ביקור הוא,להעביר איזשהוא מסר מתומצת.חסרה כאן הבעה,ויזואל.
אני מניחה שמטעמים של צנעת/זכויות הפרט בחרתם לא לפרסם תמונות על הכרטיס.
לא, אלו לא הטעמים שלנו :) פירוט בתגובה לברוקלינאי... תמונות צללית יכולות לבוא בחשבון ופותרות את הבעיה.כדוגמת הדבר הבא-
(אידי,מוכר לך? רוצה כבר לעזור לי להגשים את חלום חיי ? :) )
מוכר מוכר! רק שהחלום שלך דורש הרבה הרבה השקעה... (וזמן... )
תמונה מרשימה, אמרתי לך את זה כבר? אגב, מותר לנחש של מי הצללית?? אוי, יש לי רעיון למשחק חדש: זהה את הצללית
עד כאן נאומי.
נשלח ב-3/10/2013 05:39
ברוקלינאי כתב:
אז קודם כל - כל הכבוד לעידודודו. אהבתי גם את הרעיון של הצבע הירוק המסמל פריחה והתחדשות.
בהחלט כל הכבוד לו! ותודה על הפרגון
אך ברשותכם אביע רעיונות נוספים: - "פרחים" ברקע לדוגמא, גם מבטא משהו, לא? (נשי מידיי בשבילי, רק מאוד מתחבר ומתקשר...) אהבתי את הרעיון, לשלב פרח כלשהו (לא ורוד... לא לדאוג ) בסמל הפורום! עכשיו נראה אם גם עידודו יאהב אותו (ואם יהיה לו זמן/כוח לשבת על שידרוג הסמל! האמת, יש דברים יותר דחופים... מה אתה אומר, עידודו?)
אגב, הייתי אומרת שאפשר לראות את הירוק של הכרטיס כסוג של קשר למושג "פרחים" ! לא?
- תמונת ילדי המקהלה (וביגן בראשם...) נראה לי כדבר הטבעי ביותר המתבקש. הייתי מסכימה איתך אילו זה היה פורום של ירחמיאל והמקהלה... מאחר שאנחנו רק (וזה ממש לא "רק"!) פורום "ידידי המקהלה", לא הייתי מכניסה לכרטיס הביקור שלנו - שאגב, אמור גם לייצג אותנו מול אותם ירחמיאל והמקהלה - תמונה של המקהלה עצמה. (אולי חברי הפורום ירצו להצטלם לתמונת מחזור, כתחליף )
- משהו שיבטא את מהותו הישראלית של הפורום, אולי להכניס את הדגל באיזו שהיא סיטואציה.
אתה בטוח שאתה רוצה להיכנס עכשיו לסוגיית הכן ציונות-לא ציונות...?
אולי אפשר באמת לעשות כאן באשכול עיצובים שונים ומגוונים ע"פ הצעות שונות שיתקבלו ברוב קולות, זה יכול לעשות את כל האשכול הזה למשהו מעניין ומרתק באמת.