| נשלח ב-8/10/2013 07:04 |
|
| |
המכביטס מגישים: Cups
כן כן, וידאו חדש מאת המכביטס!
קליפון קצרצר, דקה וחצי בערך אורכו, שנקרא Cups (כוסות) או "דרור יקרא". עיבוד - ג'וליאן הורוביץ. סולנים - הפעם נבחרו הקולות הגבוהים: ג'פרי וארי - הטנורים השניים שבחבורה, עם גיוון של נחום ג'ואל. (הוא טנור ראשון או שאני טועה?) * xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*
קישור ישיר: http://www.youtube.com/watch?v=itIG4WU3WUcועכשיו, במטותא, שמישהו יסביר לי - מאיפה החבר'ה האלה מביאים את כל הרעיונות האלה? מי שאמר שהם ממציאים את עצמם כל פעם מחדש - אמר את הדבר הנכון ביותר שמישהו יכול היה אי פעם לומר.
בכל אופן, בקליפ רואים את חברי המכביטס יושבים מסביב לשולחן שבת, ומבצעים מעין כוריאוגרפיה מעניינת עם כוסות הקידוש שלהם + תיפופים ומחיאות כפיים. מעניין כמה זמן לקח להם ללמוד את זה :)
בחלק מבתי השיר כל אחד מתופף עם הכוס שלו, ובבתים אחרים התיפוף כולל העברת הכוס ליושב מימין. וזה כולל את מאיר, שהתעייף באמצע, שתה את הכוס שלו והפך אותה בחזרה כולל הטיפות האחרונות 
אגב, כשאני אומרת "חברי המכביטס", אז זה כולל את ג'וש, מייקל ואלי!  (מורדי לא נצפה בשטח...) גם חליפת האסטרונאוט של נואי נצפתה שם לכמה רגעים. יונתן וברי, לעומת ארבעת הנ"ל, נעדרו הפעם.
הקטע האהוב עלי: דקה 01:29 , כאשר הם מבצעים מעין אקורד מפורק, ובכל תו יורד מתווספת תמונה של מי שמבצע אותו - ארי (טנור שני), נואי (טנור ראשון), מייקל וגו'ש (בריטונים) ואלי (בס).
אפרופו אלי, חושבני שאני מחכה כבר לשמוע סולו שלו. נשמע שיש לו מה למכור.
חסרו לי פספוסים כלשהם בסוף - קליפ כזה אמור דווקא לייצר הרבה פספוסים, לא? בכל אופן, החבר'ה נראים משועשעים קשות לאורך כל הסרטון.
אגב, שמתי לב שהעיבוד הפעם לא כולל חיקויים של כלי נגינה. שבת או לא שבת? 
שנזכה ליום שכולו שבת ומנוחה לחיי עולמים!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2013 07:54 |
|
| |
אהבתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2013 10:10 |
|
| |
מקורי מאוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2013 10:33 |
|
| |
וואו.. יפה! (נראה לי שזו הפעם הראשונה שאני לא מכירה את השיר המקורי..)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2013 11:52 |
|
| |
יפה! אהבתי את הכוריאוגרפי'ה המענינת!!! באמת ממש חסרים פה הפספוסים!!!
אידי - תודה רבה!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2013 16:54 |
|
| |
חמוד ביותר. יש להם ממש רעיונות חסרי תקדים!
אגב התנועות עם הכוס מוכר. אני נזכרת שהיינו עושים את זה בשבתות מחנה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2013 18:17 |
|
| |
יצירתיים,אין מה לומר. למה מייקל מזכיר לי תמיד את שאול...?!
אידי-לעניין השעשוע... תגידי,ראית פעם אמריקאי לא זחוח?האנשים האלה תמיד מסתובבים כאילו אין צרות בעולם, הכל כיפי,זורם,קליל וחסר דאגות. מושא להערצה! ואני כותבת את זה עם כל הרצינות. מה יוצא מכבדות ,למען ה'?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2013 18:52 |
|
| |
הצחקת אותי כהוגן ,לבבית. זה כ"כ נכון  את ממש כותבת קולע ועם הרבה הומור, חבל שלא נכנסת יותר לכתוב את הגיגייך.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2013 22:00 |
|
| |
טוב אין לי זמן לראות את זה עכשיו אבל סתם שאלה שמעתי שהמכביטס התפלגו ו-4 מהחברים באקפלה הזאת פתחו לבד מקהלה ועכשיו אני רואה את ארבעתם פה מה הם חזרו? או מה בדיוק?(אגב אידי אני מקווה שזה לא נקרא שסטיתי מהנושא)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 11:29 |
|
| |
מאחר שדיברת על כך שראית את ארבעתם פה, זה בסדר :) ועכשיו: ארבעה מהמכביטס - עמנואל, דייויד, נואי ונחום - אכן פרשו, הקימו להקה בשם Stand Four , ולאחר קליפ אחד של הנ"ל חזרו נחום ונואי למכביטס, כך שאת שניהם (ולא את ארבעתם) את אכן רואה פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 11:30 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | יצירתיים,אין מה לומר. למה מייקל מזכיר לי תמיד את שאול...?! וואלה... יש משהו :) אידי-לעניין השעשוע... תגידי,ראית פעם אמריקאי לא זחוח?האנשים האלה תמיד מסתובבים כאילו אין צרות בעולם, הכל כיפי,זורם,קליל וחסר דאגות. מושא להערצה! ואני כותבת את זה עם כל הרצינות. מה יוצא מכבדות ,למען ה'?
|
|
 איתך ועם פערל... קדימה האגודה למען הזחיחות!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 20:12 |
|
| |
| אידי כתב: |  | בשונה מתמיד הפעם אהבתי אידי לא להרוג אותי אבל אני לא סובלת את המכביטס וכן גם עכשיו לא אהבתי את השיר ואת הקולות אבל הקליפ עצמו יצא להם מאוד יפה
ועכשיו, במטותא, שמישהו יסביר לי - מאיפה החבר'ה האלה מביאים את כל הרעיונות האלה? מי שאמר שהם ממציאים את עצמם כל פעם מחדש - אמר את הדבר הנכון ביותר שמישהו יכול היה אי פעם לומר.
בכל אופן, בקליפ רואים את חברי המכביטס יושבים מסביב לשולחן שבת, ומבצעים מעין כוריאוגרפיה מעניינת עם כוסות הקידוש שלהם + תיפופים ומחיאות כפיים. מעניין כמה זמן לקח להם ללמוד את זה :) רעיון מעניין ומגוון
בחלק מבתי השיר כל אחד מתופף עם הכוס שלו, ובבתים אחרים התיפוף כולל העברת הכוס ליושב מימין. וזה כולל את מאיר, שהתעייף באמצע, שתה את הכוס שלו והפך אותה בחזרה כולל הטיפות האחרונות  אגב, כשאני אומרת "חברי המכביטס", אז זה כולל את ג'וש, מייקל ואלי!  (מורדי לא נצפה בשטח...) גם חליפת האסטרונאוט של נואי נצפתה שם לכמה רגעים. בשביל מה הוא היה צריך את זה? אה.. הוא היה בדרך ל"עבודה"
יונתן וברי, לעומת ארבעת הנ"ל, נעדרו הפעם. חנינא היה שם?
הקטע האהוב עלי: דקה 01:29 , כאשר הם מבצעים מעין אקורד מפורק, ובכל תו יורד מתווספת תמונה של מי שמבצע אותו - ארי (טנור שני), נואי (טנור ראשון), מייקל וגו'ש (בריטונים) ואלי (בס). אהבתי את זה גם
אפרופו אלי, חושבני שאני מחכה כבר לשמוע סולו שלו. נשמע שיש לו מה למכור.
חסרו לי פספוסים כלשהם בסוף - קליפ כזה אמור דווקא לייצר הרבה פספוסים, לא? בכל אופן, החבר'ה נראים משועשעים קשות לאורך כל הסרטון.
אגב, שמתי לב שהעיבוד הפעם לא כולל חיקויים של כלי נגינה. שבת או לא שבת? 
שנזכה ליום שכולו שבת ומנוחה לחיי עולמים! |
|
תוקן על ידי SHIROH ב- 09/10/2013 20:16:11
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 21:07 |
|
| |
חחח שירו... הצחקת אותי עם ה"בדרך לעבודה...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 21:26 |
|
| |
ברוך ה' שהצלחתי להרים למשהו את המורל!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 22:00 |
|
| |
הוא עדין למעלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 22:36 |
|
| |
הקליפ בהחלט מרשים אבל אני לא יכולה לשמוע את השירים שלהם (כי יש לי את הרב במקורי והמקורי תמיד יותר יה)
|
|
|
|
|