| נשלח ב-16/1/2014 22:11 |
|
| |
המכביטס בגוגל
והכוונה כאן היא לא לחיפוש גוגל, אלא למשהו שנקרא Talks at Google . כנראה שזו איזושהי ועידה או ערב גיבוש או משהו כזה לעובדי גוגל הניו יורקים...
מה שלא יהיה, יש כאן חצי שעה של תענוג צרוף שפשוט שווה אשכול בפני עצמו.
הסאונד הרבה יותר טוב מכל ההסרטות שלהם עד עכשיו (למעט קליפים רשמיים) - כולל הבית הלבן וועידת איפא"ק.
הבסים עמוקים ודומיננטיים והקולות הגבוהים נחרצים, מלאים והרמוניים. התיפוף תמיד אף פעם לא היה בעיה מכביטסית (מאיר בפול טיים ג'וב? הוא נותר מתופף יחיד...). חנינא מבצע את התפקידים של ארי, של יונתן ושלו עצמו גם יחד והתוצאה כבר אמרתי לכם איך נשמעת (יותר טוב וכו'...)
חסרו מייקל, ארי, יונתן, ג'ורג' ואלי.
קהל יבשושי לגמרי.......... נואי וג'וליאן מנסים כל אחד את כוחו בהחייאות, לא עובד.
טרם הספיקותי לצפות עד הסוף, אבל לשתף דבר כזה - זכות וחובה קדושה :)
צפו בהנאה ושתפו אותנו בהתרשמותכם!
* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*
קישור ישיר: https://www.youtube.com/watch?v=RsgD3azgaRA
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2014 22:21 |
|
| |
אידי!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2014 22:43 |
|
| |
לא שמעתי עדיין, אבל אני לא מאמינה שאני רואה אותך כאן, מכביטס תודה לכם!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2014 02:23 |
|
| |
איזה יופי זה נשמע!!! אתם מבינים, שלשמוע בשעה כזו ברמה שתעזור לי להבין במה מדובר בדיוק, זה ממש לא הגיוני ומתחשב... נקווה בע"ה בקרוב לשמוע, להנות להביע את דעתי!!! ואם את ממליצה, אני מאמינה בע"ה שנהנה!!! פשוט, מענין לשמוע במה המדובר. זה בטוח משהו שווה!!! תודה:) שירו צודקת, אידי... לתשומת ליבך:)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 22:32 |
|
| |
אני רואה שאף אחד פה לא צפה ו/או לא שיתף אותנו בהתרשמותו... לא ברור לי איזו מבין האפשרויות גרועה יותר, אבל אני, בכל אופן, פרגנתי לזה צפייה שניה במקום לנוח בצהרים, והנה עוד כמה מילים שעלו לי משם:
- למה ג'וש שתק כל הערב?! כלומר, מטבע הדברים הוא לא ממש שתק, אבל שום סולו לא שמענו ממנו. למה למנוע מאיתנו את הבריטון הנעים שלו? הייתי מצפה לשמוע אותו בסולו רגוע כלשהו. ואם כבר מדברים על בריטונים -
- כשמאיר שפירו פתח בסולו שלו, והמצלמה בדיוק לא נחה עליו, אני מודה שלקח לי רגע או שניים לתפוס מי שר. לא רע בכלל! וגם בתור המתופף הקבוע הוא מעולה. היי, אם הם מתפצלים לשני הרכבים, מי מתופף להרכב האחר?
- ג'וליאן, אתה מנחה מעולה, מסתדר מצויין עם הקהל וסיומי המשפטים שלך מעניינים ומפתיעים. לו תהיה המנחה הקבוע ולא תתן לאנשים אחרים לעשות את זה ולעצבן אותי. רק למען ה', אל תנסה לשיר הרמוניות או קטעי סולו מהירים, בסדר? זה פשוט לא מתאים לקול שלך! הקול שלך מעולה לשירים "כבדים" יותר (מישהו אמר "הבט"?), ומקסימום גם לתחילת השיר A Waving Flag (אני חושבת שככה קוראים לו, מוזמנים לתקן :)). אבל בכל השאר, תעשה טוב אם תתן לברי לשיר - ואם הזכרנו את ברי, אז -
- איזה תענוג לשמוע אותו (את ברי) ב Candlelight ! כל כך זורם, כל כך מתאים, איזה יופי של בס חם וזורם! טוב נו... תמיד אהבתי את הבס שלו, אז אתם לא מתפלאים לשמוע. אבל אני אגיד את זה שוב, בכל אופן... איזה קול כיפי!
- אם תמיד העדפתי את חנינא בקול מלא, הרי שעכשיו התחברתי מאוד גם לפלסאטו שלו.
אף פעם לא חשבתי שהמכביטס יכולים להישמע ממש טוב בהופעה חיה. מכביטס, הפכתם את הקערה על פיה! גדולים אתם... כן!!!
תוקן על ידי אידי ב- 19/01/2014 22:33:19
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 22:38 |
|
| |
הא? לפי כמות התגובות פה, לא חשבתי שמתעניינים בזה... אולי טעיתי... 
| האשכולות הכי נצפים בשעה האחרונה | | |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 23:31 |
|
| |
יפה אידי!! את רואה?? על הסיקורים שלך לא מוותרים כל כך מהר... רק ש... מהסיבות הנמנות למעלה, מה לעשות?:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2014 12:27 |
|
| |
וואי!!! עכשיו צפיתי אז כן, הצלחתי ב"ה (בזכות הקליפ המוטמע! תודה אידי!) לתפוס את עצמי ולשבת יום אחד ככה כדי לראות הופעה של המכביטס... עד עכשיו היו שעות כל כך לא מתאימות, והנה - כשהאחין ישן והבית שקט, הרגשתי שהנה הגיע הזמן להגשים משאלת לב... ו... אידי! הכל כל כך נכון!!! ו... אחרי כמה שעות של שקט ורוגע אחין שלי החליט שמגיע לו יחס... אז באמת נהניתי, ו- הסיקור שלך מותאם בדיוק... זה נכון שהבקבוקים שלהם זה עין גדי?:) ולמה ג'ושוע (?) לא שותה? זה נראה שאין לו בקבוק...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2014 00:05 |
|
| |
תמרור!! הרגת אותי!!! בפעם הבאה אני אסתכל על הבקבוקים בעיון... שמחה שעזרתי לך להגשים משאלה ולסקר בקבוקי עין גדי! 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2014 01:13 |
|
| |
ככה זה נראה לי... סתם, אני מבינה אותם - זה נורא קשה לשיר ולעשות את הקולות האלו, אבל זו הפעם הראשונה שאני רואה אנשים שותים בקבוצתיות כזו באמצע ההופעה! זה גרם לי אוטומטית להסתכל על התווית:) ולזהות משהו כחול מוכר וציור עם קרנים, או שהדמיון שלי פיתח את זה? לא יודעת, תחליטו אתם:) ממש תודה רבה!!! את לא מבינה כמה עזרת לי!!:) סתם לשתף אתכם - פתאום אחרי השיר השני, כולם מושכים מאי שם בקבוקים, כולם סגורים, כל אחד דואג לעצמו... ורק לג'ושוע לא נשאר. מה עשה? הסתכל ימינה, הסתכל שמאלה... ואין מאין יבוא לו בקבוק! ברגע זה התחילו רחמי להיכמר, למה לא דואגים לו?? מיהו עלום הזהות ששכח אותו כך? מצב כל כך לא נעים!! מול הקהל, כל אחד מכניס את אפו לפני ולפנים הבקבוק ודולה משם עוד כמה טיפות מרוות, ורק הוא אמור להסתכל על כולם ולתהות על הרגלי השתי'ה שלהם? - זה מזדקף, זה מתכופף, זה מתקפל...:)
אח"כ נגמרה הפסקה, וקדימה - לשיר הבא... אח"כ - שוב הפסקת שתי'ה... אוף זה כל כך מעליב!! גם עכשיו? ג'ושוע, מה פשר השקט? תברר, תשאל, תבקש!! אבל לא. אח"כ, זה כבר ממש עבר כל גבול, הפעם גם מבחינתו... הוא מברר אצל העומד מימינו מה שבירר. והבקבוק נשלח... הו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרגשתי שבדיוק באותו הרגע השלמתי שעות ארוכות של גוויעה בצמא. הוא שותה, ממש מעט... ופתאום - ממש בהתחלה. כולם גמרו סוגרים את הפקקים.. טוב לא נעים להמשיך לשתות כשכולם גמרו, לא משנה שכשכולם גמרו אתה רק התחלת! אבל טוב ג'וש שלנו לא ממש אוהב להיות יוצא דופן, הוא סוגר... מזוית העין אני רואה שיש עוד מישהו ששמשיך לשתות לרווי'ה. תנצל!! אך לא, מאוחר מדי... טוב אולי בסיבוב הבא:)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2014 14:04 |
|
| |
ת - מ - ר - ו - ר ! די, אין דברים כאלה... התיאורים שלך, התיאורים!! עכשיו ברור למה לא היה לו סולו... כנראה גרונו פשוט ניחר מצמא!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2014 23:43 |
|
| |
אנשייים!! אני מודה ומתוודה שהתגעגעתי ♥ איי את מה שהלב חושק הזמן עושק..הלוואי שהיו מתווספות ליממה עוד איזה כמה שעות :)))) לפחות אם נכנסתי לפה אני אגיב לכבוד המכביטס-
אז ככה-
האמת שבהתחלה אני גם לא מי יודע מה חיבבתי את ההופעות שלהם..אבל אחרי שראיתי כמה הופעות ממש אהבתי!!!! אולי הם לא הכי מקצועיים בעולם בלשיר, אבל כן הם מכניסים שם את הנשמה שלהם מה שאין לאף זמר או מקהלה או להקה אחרת בעולם ובאמת שאני לא מגזימה!
ההופעה הזאת היא באמת אחת היפות, אתן תיארתן את זה טוב מידי ככה שהתיאורים שלי רק יהרסו.. ;-)
אבל במילה אחת אני יכולה להגיד- וואו.
מכביטס אתם גדולים מהחיים תבואו כבר לישראל ותתנו פה הופעה כמו שנתתם בגוגל ואפילו יותר טובה ;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2014 23:49 |
|
| |
רחלי רק בשביל לראות אותך כאן היה משתלם.
|
|
|
|