מופע מיאמי "אט אט" חוה"מ פסח תשס"ד סיקור + תמונות
סיקור שלי על ההופעה אני מתנצל מראש על שגיאות כתיב וכו'
ההופעה היה מדהים וזה שמעתי מעוד אנשים מהקהל שהם מאוד נהנו..הסרטתי את כל ההופעה חוץ מהשיר השני זה נתקע לי ממש בסוף... שמתי לב שכמעט כל המקהלה הם ילדים חדשים דוד פרלמן עדיין היה במקהלה היה לו כמה קטעי סולו.
ירחמיאל הכריז שהאלבום ייצא "אט אט" לא נתן תעריך...
מי שהיה פעם בניו יורק יודע שתמיד יש שם פקק נורא וגם אין שם חניה בגלל זה היגעתי קצת מאוחר אבל לא הרבה מאוחר...
מיד כשנכנסתי פגשתי את ג'וש הוא גם הסריט אבל לא צילם אני צילמתי קצת עם האייפון שלי
כשאני היגעתי הזמר בני פרידמן היה על הבמה בליווי של מקהלת "זמירות"תחת ניצוחו של חבר שלי יואל פולצ'ק עם השיר מימיני מיכאל ומיד אח"כ "יש תקווה"
כיבוי אורות...
ופרחי מיאמי נכנס עם שיר חדש "אט אט"
אח"כ שרו את השיר "איך נשיר" מתוך האלבום ''מיאמי בירושלים"
אח"כ ילד הכריז שעכשיו ישירו מחרוזת והם התחילו עם "דוי הסר" והמשיכו עם "מצווה גדולה" מתוך האלבום "סטנד אפ" וסיימו עם השיר "יבא".
אח"כ ילד אחר החריז שעכשיו ישירו שיר חדש של האלבום החדש מתחיל עם המילים "אשת חיל" וממשיח עם "בואי בשלום"מתוך התפילה. (אני לא יכתוב מה קרה עם הסולן בסוף השיר בדואט עם דוד פרלמן זה תצטרך להסתכל בווידיאו...)אחרי זה שרו "אני מאמין" מתוך האלבום ''מיאמי בירושלים" בתחילת השיר כל קטע קבוצה של 4 ילדים באמצה הבמה {תמונות 52- 58}(סליחה אין לי מוסג איך לכתוב בעברית אבל כשאתם תראו הווידיאו אתם תבינו)
עכשיו הפסקה...
אחרי תודות לכל החניות שמכרו כרטיסים שמחה ליינר נכנס בליווי של המקהלת "זמירות" (שהם גם השתתפו באלבום) עם השיר "שבכל יום" ואחרי זה עם שיר שקט "כרחם אב" מתוך האלבום שלו בליווי של מקהלת "זמירות" גם בשיר הזה הם השתתפו באלבום. ואחרי זה עוד שיר "לא עמוס" הידוע (לא יודע מי הלחין) וסיים עם השיר "מי שעשה ניסים" (שיר הראשון של האלבום שלו)
כאן 3 ילדים נכנסו עם השיר "I Want to Know" פה היה כמה פשלות הסולן שכח את המילים בווידיאו רואים דוד פרלמן מזכיר להם. אבל הם עשו עבודה טובה...
אח"ע האלומני נכנס עם השיר "קרוב ה' (נוסטלגי!!!!!!!!!!) אח"כ ירחמיאל הסביר מה פשט של הפירסום "Miami At Your Simcha" יש 3 קטעים של מיאמי אצל שמחה שלך הקטע הראשון זה בחתונה אז הוא הזמין את מקהלת זמירות ביחד עם האלומני לשיר מחרוזת ביחד והנה רשימת השירים.
עוד ישמע (עממי)
אשרי מי שגדל בתורה (בעלז)
אשרי איש (פרחי מיאמי)
אשריכם (הידוע של מונה)
תורה תהי (פרחי מיאמי)
חסדי ה' (פרחי מיאמי)
מי אדיר (פרחי מיאמי)
אשר ברא מתוך האלבום שיר השמחה
והיה מחניך קדוש
וסיימו שוב עם עוד ישמע.
אח"כ האלומני שר שיר שירחמיאל הלחין לכבוד החתונה של הבן שלו "בונה בית נאמן בישראל" (וזה קטע השני של מיאמי בשמחה שלך)
אח"כ ירחמיאל הזמין הילדים אל הבמה וביקש מהקהל להיות מאוד בשקט בגלל הם עבדו מאוד קשה על זה והכריזו הקטע השלישי של מיאמי בשמחה שלך למשל שזה בשבת קטע ווקאלי 3 שירים...
השירים הם "אדון עולם" "רווח" "שמע ישראל" יצא מאוד מאוד יפה. (מזל שיש לי וידיאו)
אח"כ שרו "חי חי" בליווי המקהלת "זמירות"
ירחמיאל הכריז את השמות של הילדים וסיימו את ההופעה עם השיר שהם פתחו "אט אט"
אני אומר שוב גם עם הפשלות זה עדיין היה אחד מן הכי הטובים שהלכתי.
הנה תמונות להנאתכם אם אתם מעתיקים אותם בבקשה לתת קרדיט...
תודה להניק "ניו_יורקר" על העזרה עם התמונות.
לקבל הווידיאו תבקשו אותם באימייל ורק לחברים פעילים בפרום (ואני יבדוק את זה)ונא להשאיר כתובת אימייל ואני ישתדל לשלוח אותם מהר.
גם עדיף לקרוא את הסיקור לפני שרואים הווידיאו
יכול להיות שהוודיאו לא יפתח אצלכם אז עדיף שיהיה לכם VLC פלייר במחשב
תגובות בבקשה!!!!!!!!!!!!
תוקן על ידי elmonsey ב- 20/04/2014 16:53:18
תוקן על ידי elmonsey ב- 20/04/2014 21:57:04