חברה, מאז שאני חבר בפורום פרחי מיאמי, יוצא לי יותר להחצין ולהתלהב לחברים שיש לי את פרחי מיאמי, ובנתיים כל מי ששומע אותי אומר לי אחת מהתגובות הבאות: 1.אה היום מיאמי כבר לא קיימים, פעם שהייתי ילד היינו שומעים אליהם. 2.אה היום יש רק ישיבה בויס הם עוקפים אותם. הם יותר של היום. (סתם אגב מי שמוזיקאי באמת יאהב כל סגנון מוזיקה רק שיותר יתחבר למשהו מסויים) 3.אתה סתם, מה יוצא לך מזה? כמובן שאני תוך דקות ספורות הופך את כל האנשים האלו לאוהדים הכי גדולים של מיאמי, ככתוב''דברים היוצאים מן הלב נכנסים אל הלב'' אבל: חשוב לי לשמוע ממכם בנושא זה כמה דברים: 1. למה באמת ככה אנשים חושבים (גם אנשים חובבי מוזיקה ולא סתם אנשים) מחוסר ידע? או אולי כי זה נכון קצת? ומה אפשר לעשות בשביל זה? 2.איך אתם מתמודדים עם ביקורת כזו, מה עונים ואיך עונים? 3. מהיום זה יהי' גם הבמה לכל המפגשים המעניינים אם אנשים מסויימים שדיברתם איתם על מיאמי תשתפו את כולנו בדיאולוג שניהלתם איתם אולי נוכל לקחת רעיונות וגם זה מקום טוב לפרוק... בבקשה לא לענות על ישיבה בויס לזה כבר היה אשכול כמדומני בעבר אלא להתייחס לגופו של עניין.
נשלח ב-19/5/2014 15:31
אגב עצה שלי תראו לו איזה כמה סולויים של יהודה גורקין או בנימין רבינא, ואם זה עדיין לא מספיק כי אוהב מוזיקה של היום... תראו לו את הקליפ של עזרי מעם ה'... כמו שנא' טעמו וראו קודם שיטעם... ואז הוא יראה שזה טוב. אני יכתוב יותר באריכות על כל העניין בהמשך... יאלה חברה תגיבו...
נשלח ב-19/5/2014 15:47
ניורק, פתחת כאן אשכול מרתק! יישר כח!
את דעתי אכתוב לכשיהיה יותר זמן.
נשלח ב-19/5/2014 18:51
לדעתי קשה להפוך סתם אנשים, בעיקר לא האנשים מהסוג שמבקרים לאוהדים של מיאמי בלהראות להם סרטון... פעם כשהייתי קטנה לא היה קשה לסחוף ולהסחף, לשכנע ולהשתכנע, כיום איני חושבת שניתן להפוך בן רגע להיות אוהדים שרופים, אני בספק אם אני הייתי משתכנעת... גם אם יראו לי קליפ מדהים של ילד פלא מוכשר מאוד זה לא יהפוך אותי להיות אוהדת שלו. באנגלית יש מושג impressionable youths שזה בתרגום חופשי צעירים הנתונים לרושם... כלומר, לדעתי דברים כאלו כמו אהדה שרופה נרכשים בעיקר בילדות ובתחילת גיל הבגרות. אדם בוגר לדעתי כבר לא נתון לimpression.
נשלח ב-19/5/2014 22:25
אשכול מענין שפירו - יש בזה משהו אני חושבת...זה לא שאני אלך עכשיו לשכנע את כל העולם לאהוב מיאמי, כי יש כאלו שבאמת לא מבינים במה המדובר... אבל מישהי שאני רואה שבאמת מענינת אותה מוזיקה טובה ויפה, אני אמליץ לה בחום על מיאמי! כי אני יודעת שיש מה לשמוע בהם. אבל עדין, כשאני רואה אנשים שחשובה לי הדעה שלהם והם לא מעריכים את מיאמי זה כן קצת מפריע לי.. אם אני מחזיקה אותם כמבינים במוזיקה. כי לדעתי מיאמי היא אחת המקהלות היחידות שנותנת שירה איכותית, לפחות בדור הזה! מוזיקת נשמה י'הודית יפה שלא שומעים כמותה הרבה, למעט בודדים... מקווה שאני מתאימה לאשכול..:)
נשלח ב-20/5/2014 16:27
איזה אשכול!!! קודם כלבמצב כזה,בד"כ,אני מנסה להסביר את האיכות של מיאמי על פני מקהלות אחרות. אח"כ זה תלוי מי המבקר..אם זה אחת מהחברות שלי שאוהדות ישיבה בויס-בד"כ זה לא מתקבל..אבל אם זה באמת מישהו שמבין במוסיקה-זה מתקבל.... לדעתי,חושבים את זה מכיוון שמיאמי זה יותר ל"מבוגרים" וישיבה בויס ושאר המקהלות זה ל"צעירים יותר"...(כמובן שזה לא נכוןאבל זאת התפיסה..) בד"כ מי שאוהב רעש וצלצולים ואפקטים ומוסיקה אלקטרונית-לא יתחבר למיאמי... אבל זה לא משהו שצריך לשנות!!מוסיקה אלקטרונית זו לא מוסיקה יהודית!! מיאמי טובים כמו שהם!! כמובן שניתן לשנות זאת ע"י הוצאת אלבומים חדשים,וקליפים ,שיעמידו אותם במרכז גם מבחינת הדור הצעיר...
נשלח ב-20/5/2014 16:29
בנוסף למה שכתבתי,עובדה,שהרוב פה בפורום צעירים...כך שזה כלל לא מחייב שמיאמי זה רק למבוגרים... רק זאת התפיסה כי מיאמי הם וותיקים יותר ומטבע הדברים המבוגרים מכירים אותם יותר מהילדים הקטנים.....
נשלח ב-20/5/2014 21:22
1. פעם מיאמי היו מקהלת הילדים היחידה בשוק. היום כשכבר יש כמה וכמה מקהלות, האוהדים מתחלקים כל אחד לפי הטעם שלו. אז זה לא שהיום כבר לא שומעים עליהם אלא היום הם אחד מכמה מקהלות ילדים שקיימות.
2. מה אפשר לעשות בשביל זה? כמו שאני לא מנסה לשכנע אף אחד שבננה יותר טעימה מתפוז למרות שלדעתי בננה מתוקה, רכה וטעימה ותפוז הוא חמוץ.... כך אין לי עיניין לשכנע אף אחד שמיאמי עולים על כל המקהלות האחרות. איך אני מתמודדת עם הביקורת? אף פעם לא שמעתי ביקורת מי יודע מה על מיאמי:) ואם אני נפגשת עם מישהו שאוהב מקהלה אחרת יותר ממיאמי? אז הוא כנראה אוהב תפוזים יותר מבננות...
נשלח ב-20/5/2014 23:41
ניורק כתב:
חברה, מאז שאני חבר בפורום פרחי מיאמי, יוצא לי יותר להחצין ולהתלהב לחברים שיש לי את פרחי מיאמי, ובנתיים כל מי ששומע אותי אומר לי אחת מהתגובות הבאות: 1.אה היום מיאמי כבר לא קיימים, פעם שהייתי ילד היינו שומעים אליהם. 2.אה היום יש רק ישיבה בויס הם עוקפים אותם. הם יותר של היום. (סתם אגב מי שמוזיקאי באמת יאהב כל סגנון מוזיקה רק שיותר יתחבר למשהו מסויים) 3.אתה סתם, מה יוצא לך מזה?
כמובן שאני תוך דקות ספורות הופך את כל האנשים האלו לאוהדים הכי גדולים של מיאמי, ככתוב''דברים היוצאים מן הלב נכנסים אל הלב'' איך אתה עושה את זה...?! טיפים בבקשה!
אבל: חשוב לי לשמוע ממכם בנושא זה כמה דברים: 1. למה באמת ככה אנשים חושבים (גם אנשים חובבי מוזיקה ולא סתם אנשים) מחוסר ידע? או אולי כי זה נכון קצת? ומה אפשר לעשות בשביל זה? אם זה חבר'ה שטוענים "מיאמי זה כבר לא "אין"", אז הם לא באמת "מבינים במוזיקה"... אולי מבינים ב"אינ'יות", וגם זה לא בטוח. מה אפשר לעשות - אני איתך בעניין הלחשוף אותם לקטעים היותר מרשימים של מיאמי.
2.איך אתם מתמודדים עם ביקורת כזו, מה עונים ואיך עונים? אם זה חבר'ה שבעניין של "אין" - יצא לי כבר לענות לאחד כזה "מיאמי זה לא סתם איזו מקהלת ילדים מיתולוגית, יש שם אקשן... ירושות, עניינים למחקר ועוד". אבל זה היה כי היה נראה לי שזאת התשובה שהוא אמור לקבל...
3. מהיום זה יהי' גם הבמה לכל המפגשים המעניינים אם אנשים מסויימים שדיברתם איתם על מיאמי תשתפו את כולנו בדיאולוג שניהלתם איתם אולי נוכל לקחת רעיונות וגם זה מקום טוב לפרוק...
רעיון יפה!
בבקשה לא לענות על ישיבה בויס לזה כבר היה אשכול כמדומני בעבר אלא להתייחס לגופו של עניין.
מוסכם!
נשלח ב-20/5/2014 23:54
חברה, נראה שאתם באמת נהנים מהאשכול, תודה על התגובות המהממות שלכם. לגופו של עניין אני התכוונתי בכותבי ב1 למה באמת אנשים חושבים ככה לזה שאולי באמת מיאמי לא מספיק שומעים אותם היום ורק פעם ב מוציאים דיסק מדוע ההרגשה הנחיתית קצת כלפיהם? אגב אני באמת מסכים ומזדהה עם מה שאמרו שאנשים כיום נהיו קצת יותר אוהדים של מוזיקה אלקטרונית אז אולי לכן המוזיקה של מיאמי כבר לא בשבילם. אידי, אני הופך אותם לאוהדים בכמה דקות כי אני באמת משוכנע בדברי עד כדי להלהיב את כל מי שבסביבתי. וגם יש לי כישרון בלשכנע אבל זה כבר לא בגדר הטיפ.
נשלח ב-22/5/2014 17:17
ניורק כתב:
חברה, מאז שאני חבר בפורום פרחי מיאמי, יוצא לי יותר להחצין ולהתלהב לחברים שיש לי את פרחי מיאמי, ובנתיים כל מי ששומע אותי אומר לי אחת מהתגובות הבאות: 1.אה היום מיאמי כבר לא קיימים, פעם שהייתי ילד היינו שומעים אליהם. 2.אה היום יש רק ישיבה בויס הם עוקפים אותם. הם יותר של היום. (סתם אגב מי שמוזיקאי באמת יאהב כל סגנון מוזיקה רק שיותר יתחבר למשהו מסויים) 3.אתה סתם, מה יוצא לך מזה? כמובן שאני תוך דקות ספורות הופך את כל האנשים האלו לאוהדים הכי גדולים של מיאמי, ככתוב''דברים היוצאים מן הלב נכנסים אל הלב'' אבל: חשוב לי לשמוע ממכם בנושא זה כמה דברים: 1. למה באמת ככה אנשים חושבים (גם אנשים חובבי מוזיקה ולא סתם אנשים) מחוסר ידע? או אולי כי זה נכון קצת? ומה אפשר לעשות בשביל זה? תשובה אחת ברורה יש לי. זה עניין של טעם וסגנון! כיום המוזיקה של מיאמי נתפסת כאל משהו ששיך לדור הקודם... וזאת מכל מיני סיבות. שבכלל לא קשורות למיאמי. 1. הדור של היום מחפש אקשן ורעש, והמוזיקה של מיאמי ברובה לא כזאת. ולכן למרות שמיאמי נשארה אותו דבר אך קמו לה מתחרים שהולכים יותר לכיון שהזכרת לי. אילו היית אומר לי שרוב האנשים איתם דיברת אוהבים יותר את פרחי שירה חדשה" או את NBCY הייתי יותר מודאג כיון שהם יותר קרובים או אפי' ממש "בסגנון" של מיאמי. 2.איך אתם מתמודדים עם ביקורת כזו, מה עונים ואיך עונים? "להתמודד"? זה עניין של טעם וסגנון... 3. מהיום זה יהי' גם הבמה לכל המפגשים המעניינים אם אנשים מסויימים שדיברתם איתם על מיאמי תשתפו את כולנו בדיאולוג שניהלתם איתם אולי נוכל לקחת רעיונות וגם זה מקום טוב לפרוק... בבקשה לא לענות על ישיבה בויס לזה כבר היה אשכול כמדומני בעבר אלא להתייחס לגופו של עניין.
נשלח ב-22/5/2014 17:20
ניורק כתב:
אגב עצה שלי תראו לו איזה כמה סולויים של יהודה גורקין או בנימין רבינא, ואם זה עדיין לא מספיק כי אוהב מוזיקה של היום... תראו לו את הקליפ של עזרי מעם ה'... כמו שנא' טעמו וראו קודם שיטעם... ואז הוא יראה שזה טוב. אני יכתוב יותר באריכות על כל העניין בהמשך... יאלה חברה תגיבו...
אחדד כאן נקודה. זסיפור כאן זה לא קולות של הילדים. לכל מקהלה יש את הקולות היפים שלה!!! על זה בכלל אין עוררין!!! כל הנקודה זה העניין והטעם האישי מהלחנים.
נשלח ב-22/5/2014 21:48
טוב חברים זה הנושא הכי סוער שעלה פה אי פעם בפורום!! ניורקי-יישר כח!! אצלי הנושא הזה זה נוסטלגיה! ביסודי כולם ידעו שאני אוהבת מימי ואף אחד אפילו לא ניסה להתווכח איתי על זה(הם ידעו שתמיד אני יצא צודקת!! חחח) אבל פעם אחת בכיתה ח' חברה שלי שאלה חברה אחרת שאהבה מיאמי למה היא אוהבת את מיאמי יותר מישיבה בויז ואני שעברתי שם במקרה ושמעתי אותה התחלתי בנאום נושא להבות-ויצאתי צודקת!! אידי-אין לי טיפים אני רק יכולה לומר לך שאני אלופה בלשכנע ולסובב אנשים על האצבע!!עד היום כל מיי שניסה להתווכח איתי על מיאמי נוכח בסוף הוויכוח שמיאמי טובים יותר!!!
רק מה שאני חושבת שעומד לימיני בוויכוחים-זה שאני מאד פטריוטית ואני שונאת כל מקהלה אחרת חרדית(וזה בגלל שהם מתחרות עם מיאמי)ולכן גלי השנאה שלי לישיבה בויז עושים את שלהם!!
נשלח ב-22/5/2014 21:52
ניורק כתב:
חברה, נראה שאתם באמת נהנים מהאשכול, תודה על התגובות המהממות שלכם. לגופו של עניין אני התכוונתי בכותבי ב1 למה באמת אנשים חושבים ככה לזה שאולי באמת מיאמי לא מספיק שומעים אותם היום ורק פעם ב מוציאים דיסק מדוע ההרגשה הנחיתית קצת כלפיהם? אגב אני באמת מסכים ומזדהה עם מה שאמרו שאנשים כיום נהיו קצת יותר אוהדים של מוזיקה אלקטרונית אז אולי לכן המוזיקה של מיאמי כבר לא בשבילם. אידי, אני הופך אותם לאוהדים בכמה דקות כי אני באמת משוכנע בדברי עד כדי להלהיב את כל מי שבסביבתי. וגם יש לי כישרון בלשכנע אבל זה כבר לא בגדר הטיפ.
תדעו לכם שרעש וקליפים והופעות טובות זה מה שקונה אנשים היום!! ואני לא מתכוונת לקליפ אלקטרוני אלא אפילו לקליפ רגיל ועדין) והעובדה היא שהיו כמה אנשים שהכרתי ולא סבלו את מיאמי ואחרי שהראתי להם את יבא או שהם ראו את זה בעצמם ללא התייווך שלי:) התרשמו מאד מאד ונהיו חובבי מיאמי!!ואני מדברת על אנשים שהעריצו ישיבה בויז ושנאו מיאמי יבא-זה מופע כל כך מרשים וגם אני שתמיד אהבתי מיאמי-ההתלהבות הראשונית שלי היתה אחרי שראיתי את יבא!!