טוב שיש אשכול מסודר:) לא ידעתי אם להעלות את התמונות לפורום או למייל. בכל מקרה אני לא יודעת איך מעלים לפורום..
נשלח ב-14/7/2014 13:38
חחחח צחוקים מיאמוש - תודה תודה תודה ענקית!!!! ולכל מי שדאג וידאג...:) מחכים לסיקורים, דעות ועוד... קדימה!!!
נשלח ב-14/7/2014 13:43
בעז"ה...שימו לב שמחר י"ז תמוז.... היום אשתדל להעביר את תוכן המצלמה.(אני צריכה ללכת לחנות פיתוח בשביל זה..) אני העליתי רק מה שצילמתי מהפלא:)
נשלח ב-14/7/2014 13:48
הי ועוד משהו- למי נתתם כרטיסי ביקור??? אנחנו (הקרדיט לבתשכה) נתנו לדיויד פרלמן ואביגדור בלוך!!(בתשכה-אין עליך..) הם הכניסו את הכרטיס לכיסם,(כי בתשכה אמרה להם שישמרו את זה וכו) אבל דיויד פרלמן אמר שזה בעברית והוא לא יודע עברית....
נשלח ב-14/7/2014 14:09
הועתק מהאשכול הקודם:
נשלח ב-13/7/2014 23:58
איי... היה טוב!!! אהבתי את אביגדור בלוך... חייא 2 ! תודה לכל החבאים והחברות שעשו את ההופעה מכיפית למדהימה ומלאת אקשן ופרשנויות. תודה לעידו שצילם תמונות ואפילו עבר לשורה רחוקה יותר בשביל שייצא לכם מושלם (ושכח בסוף לתת לי לנסות). תודה לכוחאש שהדריך אותנו במיומנות בדרכנו המסובכת אל האוטובוס (ועוד כמה דברים). תודה לנהוראי, לניורק, למיאמוש ולבתשכה. היה מרתק להכיר אתכם! תודה לכל אלו שאינם חברי פורום, אבל היו מקסימים. תודה לירחמיאל ולפרחים, ולבני פרידמן המוכשר. תודה לבורא עולם, שאיפשר את קיומה של ההופעה הזאת ועשה אותה נהדרת! פירוט בהמשך אי"ה :-) אחרת אפספס את האוטובוס וכוחאש לא יבין למה... המשך ערב נפלא לכולם!!!
היה נפלא! עכשיו רק אני מבין ששלוש דקות! אחרי שנכנסנו לאולם הייתה אזעקה בירושלים. 8:03. זה כזה מזל שלא יאומן, כי תארו לכם שהאזעקה הייתה ב 7... לא בטוח שהייתה הופעה. בתוך האולם לא שמעו את האזעקה. תודה לה׳
אייקiן
נשלח ב-14/7/2014 14:11
נשלח ב-14/7/2014 00:34
סה״כ שעתיים וחצי הופעה, לא דקה מעבר. הרכב הילדים היה מעניין. אהבנו את היציאה עם החולצות הצבעוניות. לא אהבנו את הקטע הווקאלי ואת המקום הקטן שנתנו לשירים נוסטלגיים. אט אט קומט משיח שיר יפיפה קצבי וקליט. מי עוד חולק את רשמיו איתנו?
אייקiן
נשלח ב-14/7/2014 00:53
גם אני מאוד אהבתי את אט אט. שלושה (כוחאש טוען שחמישה) ילדים לבשו חולצות פולו, משום מה. אביגדור בלוך מבחינתי הוא-הוא הדבר הבא... אחרים טוענים שהצהוב הקטן הוא הדבר הבא. אני חולקת. מחר מסתמא יהיו עוד הרבה תגובות ופרשנויות...
ואיזה נס עם האזעקה! לא ידעתי עד לרגע זה. אוו-אווו, איזה טוב ה', איזה טוב ה'!
טוב, אז היה ממש מעולה. נחמד לראות את כל האנשים שוב אחרי 4 שנים... (אידי למה לא הזכרת על המצלמה???) צילמתי את כל ההופעה (סטילס) ואני מקווה שבסוף השבוע יהיה לי זמן לערוך ולהעלות. יש לנו גם כמה תמונות של הילדים (והפתעה!) אט אט שיר יפה. חבל שירחמיאל לא הכניס יותר שירים מקפיצים ולהיטים ישנים. אבל אפשר להגיד שצא לי לשמוע את פרחי מיאמי ולאהוב מחדש, ילדים חדשים, קולות חדשים. מעולה! יש שם כמה כוכבים, יצא לנו לדבר טיפה עם כמה מהילדים. שלמה גרוס בהחלט כוכב, אמרתי את זה לאידי בתחילת ההופעה שלא סתם ירחמיאל שם אותו באמצע ועוד בחולצה צהובה. אבל כרגיל, אידי חולקת עלי בנושא הילדים. יש לו "הופעה". הוא יודע לזוז ולשיר. והוא לא ביישן (בסוף ההופעה תפסנו אותו לכמה מילים ואמרנו לו שיעלה לארץ אז הוא אמר "הלוואי!" איזה חמוד ) עכשיו צריך רק לחכות להופעה הבאה... כ"כ טוב להכיר שוב את הילדים. איפה הדיסק שירחמיאל מבטיח כל הזמן?
תודות: לאידי המנהלת שחילקה הפתעות מהפורום (לא לספר מה זה) לכוחאש שהדריך אותנו במבוכי ירושלים (איך בדיוק הגענו לבית ראש הממשלה???) לניורק ששיתף אותנו בדעותיו על ההופעה (מאיפה אתה מכיר כבר את הילדים?)
תוקן על ידי עידודודו ב- 14/07/2014 01:24:00
עידודודו
נשלח ב-14/7/2014 01:41
הגעתי רק לפני כמה דק הביתה... היה לי מקום פצצה!! באמצע מכל הצדדים, היה מושלם!! היה מהמם!!!! הילדים מתוקים יש שם כמה עם קולות עוצמתיים לא רגיל (אני עוד צריכה להכיר את השמות של החדשים... לא את כולם אני יודעת...) אני ממש עייפה אז עוד פרטים אכתוב מחר ..... לילה טוב כולם!
Toolitool
נשלח ב-14/7/2014 01:47
עידודו, תודה על הצילום. יש מישהו שהסריט? אם כן, יז' בתמוז ביום שלישי...........:)
greenie
נשלח ב-14/7/2014 10:19
לבבית30 כתב:
netson כתב:
ירחמאל ביגון כעת בראיון אצל טוקר .
איפה יש תיעוד?
http://www.93fm.co.il/radio/121199/
netson
נשלח ב-14/7/2014 10:23
היה מושלם!!!!!!! בהלוך נסעתי לירושלים ואח"כ בלילה נסעתי מירושלים לרמת בית שמש וישנתי שם אצל דודה שלי,ורק לפני שלושת רבעי שעה חזרתי הבייתה(נסעתי ברכבת מבית שמש...)
מיאמוש
נשלח ב-14/7/2014 10:25
הסרטתי מלא...וצילמתי...דיברנו עם דויד פרלמן!! גם פגשתי את אידי ובתשכה.. שאלנו(הסרטתי את זה) אותו למה הוא בחר דווקא במיאמי והוא ענה שבגלל שגם דודו וגם אביו היו במיאמי..(משפחתי..)
מיאמוש
נשלח ב-14/7/2014 10:27
מיאמוש- ידענו שאפשר לסמוך עלייך.
תוקן על ידי netson ב- 14/07/2014 10:27:41
netson
נשלח ב-14/7/2014 10:36
למי שיש זמן שיחפש ביוטיוב את הקליפים האחרונים שאנשים מעלים (אפשר לסדר לפי תאריך) וישמור אותם לפני שהם ימחקו...
עידודודו
נשלח ב-14/7/2014 10:37
אתה יודע שיש? אתה ראית כבר שם?
netson
נשלח ב-14/7/2014 10:38
אפשר להעלןת קישורים?
מיאמוש
נשלח ב-14/7/2014 11:15
netson כתב:
אתה יודע שיש? אתה ראית כבר שם?
אני לא יודע שיש אבל אני מתאר לעצמי שיהיה כי המון אנשים צילמו. אם היה לי זמן הייתי עושה את זה בעצמי...
עידודודו
נשלח ב-14/7/2014 12:01
Hey guys i canwt wait to c what did i miss. please hurry up!
shapiro3
נשלח ב-14/7/2014 12:07
וואי זה נשמע מדהים! מיאמוש - כל הכבוד!!! תודה שהסרטת,לדעתי לא רק שאפשר להעלות אלא זו ממש מצוה!!:) איזה כיף לכם, נשמע שנהניתם (והסתבכתם:) יפה ספרו עוד... ותודה לכולם על הסיקורים משברי האוזן.. זה נותן המון לאלו שחיכו כל כך הרבה לדעת מה הולך שם! אבל זה לא מספיק;) מחכים לסיקורים נרחבים.. ואם אפשר גם לשמו ולראות בעצמנו זה טוב!:)
תמרור25
נשלח ב-14/7/2014 14:12
מיאמוש כתב:
הי ועוד משהו- למי נתתם כרטיסי ביקור??? אנחנו (הקרדיט לבתשכה) נתנו לדיויד פרלמן ואביגדור בלוך!!(בתשכה-אין עליך..) הם הכניסו את הכרטיס לכיסם,(כי בתשכה אמרה להם שישמרו את זה וכו) אבל דיויד פרלמן אמר שזה בעברית והוא לא יודע עברית....
אידי הביאה לשלמה גרוס ולגורי (שאני לא זוכר את שמו הפרטי)
למה הוא ראה שיש צד באנגלית??? לא סתם עיצבתי שני צדדים!!
אגב, אין סיבה שהתמונות מההופעה לא יועלו לפורום (אלא למייל)
תוקן על ידי עידודודו ב- 14/07/2014 14:16:38
נשלח ב-14/7/2014 14:17
אני חושבת שהבאנו גם לאביגדור בלוך... __ ניורק, תהיה בריא, למה לא הזכרת לי את העובדה הפשוטה שאתה לא מסתדר עם אנגלית?! הייתי באה איתך!
נשלח ב-14/7/2014 14:20
אפשר תמונות בפורום? (או לחילופין סיסמה עדכנית של המייל? 2010 זה לא מספיק ותיק?!)
נשלח ב-14/7/2014 14:39
מהתבוננות בהסרטות: שימו לב שהיתה רק פשלה אחת(לפי מה שאני ראיתי..)שאביגדור בלוך התחיל אשר ברא במקום כי אתה הוא.ירחמיאל עזר לו יפה:) והיה עוד פעם שלדיויד פרלמן לא היה מספיק חזק הרמקול וירחמיאל הביא לו את שלו(בווקאלי..) אני מאוד אהבתי את השיפוץ של השיר i want to know!!!!!היו מלא קולות שניים (ואף אחד לא שכח את המילים..) גם השיר מהרה הישן היה מאוד יפה בסוף ,בסולו של דיויד פרלמן,השיר הסתיים בסגנון מיאמיסטי..(ירחמיאל מאוד אוהב "מריחות" כאלה...) והכי אהבתי שכולם -כל הקהל, הצטרפו ושרו מהרה ביחד אחרי שהשיר כבר נגמר,והילדים עשו לנו קצב:)
נשלח ב-14/7/2014 14:42
וירחמיאל זרם איתם... באמת ירחמיאל היה יותר משוחרר.שמתם לב? גם כשעלו בחורים בשיר סיום לבמה,הוא לא העיף אותם(או שלא היתה לו אפשרות לעשות זאת..) בכל מקרה היה נראה שהוא נהנה מהענין.אהבתי שאביגדור בלוך וחיים (לא יודעת תשם משפ שלו) נתנו לילדים לשיר איתם ברמקול...(אני ראיתי את זה כי התקרבתי לבמה-הייתי ממש מולם-:) ואחרי ההופעה,ירחמיאך היה בכניסה לאודטוריום(בטח היה מי שפגש אותו..)והצטלם עם ילדים!! ודיבר עם אנשים בחביבות...
לחילופין, אפשר להעלות הכל לג'מבו מייל ולשים פה קישור (יפוג בעוד שבוע מהיום). או לעשות מזה מצגת ולהעלות ליוטיוב (בהגדרת "לא רשום") ולקשר... או לפתוח חשבון ג'ימייל ולהעלות ממנו לגוגל פלוס בהגדרת "ציבורי" ולקשר... או להעלות לפיקאסה ולקשר...