בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

המכביטס בקליפ חדש - home

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/8/2014 00:53 לינק ישיר 
המכביטס בקליפ חדש - home

כן כן, זה הקליפ שהם הבטיחו לנו בהופעה הזכורה לטוב בירושלים!

אז עכשיו הוא שוחרר.

* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*

המוזיקה מורכבת מעשרה קטעי שירים שונים שמדברים על Home ("בית"), מה שיוצר אפקט שונה מאשר שיר רגיל. ועדיין, אחרי כמה פעמים זה מסתדר טוב לאוזן.

מבחינה ויזואלית, אנחנו רואים את מכביטסינו מזגזגים בין דרכי וגגות ניו יורק לבין דרכי וגגות ירושלים. ומאחר שהמבנים הניו יורקיים גדולים יותר מעמיתיהם הירושלמיים, הרי שבירושלים מתקבלת תחושה קרובה וביתית יותר.
בנוסף, גווני השמיים השולטים בקליפ, בפרט בחלקים שצולמו בחו"ל, מעבירים תחושת רקע של חצי חלום. על מה החלום? תקשיבו למילים ותשמעו...

הסולנים מגוונים בעליל! חידוש מרענן בקליפ מכביטסי.

ג'ורג' רובין פותח בסולו עשיר ומושלם. שונה לחלוטין מסגנון השירה העדין והמקסים שלו ב"דרור יקרא", אבל מגוון ועשיר הרבה יותר. שני הסגנונות מוצלחים ביותר. הבחור מוכשר, אין מה לעשות!

לגבי הסולן השני, למישהו יש מושג מי זה? אולי אלי שסטק? לא מצליחה לזהות!

שלישי ניגש ברי רוזנברג, ועלה עם הבס החם, העמוק והיפהפה שלו לטונים גבוהים מהרגיל (בשבילו, כן?!). על הרקע הנוסטלגי של ירושלים, זה יצא צבעוני, מרגש ומביע. כל כך מביע.

מאיר שפירו. בראשיתיות כבר אמרנו? הקול שלו כמעט שקוף כאן. התמזגות מוחלטת בתכלת שסביבו. אפשר ממש לראות את ירושלים מבעד לסולו הזה.

בהמשך ישיר - מייקל! הבריטון החלומי ומלא העוצמה שלו פלוס ההבעה, ופשוט Just know that I'm already home ...

נחום בסולו כמעט סטקטו (סטקטו = הפרדה בין התווים), שמתאים לקול הרענן שלו כמו כפפה ליד. אגב, בדקה 02:01 (You get lost וכו') הייתי מורידה את התיפוף שאכן ירד ב 02:05.

ג'וליאן (זה הקול שלו?? מקסים!) בסולו חלומי להפתיע על רקע התצפית לכותל (יאאאאא! אני רוצההה להיות שם!!) כשארי לואיס מלווה אותו בהרמוניה חלומית לא פחות.

יונתן והפלסטו (זה הוא בשני הקולות או שפספסתי משהו?): כשהמנגינה הופכת קצבית ושלושה ילדים חמודים להפליא (נדלקתי) מקפצים בעליצות לסלפי חינני עם המכביטס בחוצות ירושלים. סיפתח לעונת הסלפי והאוהדים הישראלים שמחייכים פה מכל עבר.

בקטע הסיום, ההרמוניות גואות ומגיעות בגלים גלים, אחת על השניה ובתוך השניה, ענק!! כל הכבוד למכביטס.

המכביטס הקדישו את השיר ל"פתרון מהיר בדרכי שלום של כל הקונפליקטים במזרח התיכון ובכל העולם". סוג של ביטוי מכובס לחודשיים של "שגרת חירום" מעניינת שעברה עלינו פה. אבל היי, אתם חושבים שהמכביטס כל כך נייטרלים כמו הניסוח הזה? בואו תראו את הסיום: אתונה, 170 לפנה"ס. יווני מותש תועה בדרכים, כשלפתע הוא מוצא את חבריו! כשעל בגדיהם מוצמדים דגל יוון ודגל ישראל במקביל, מתיישבים שלושת היוונים לאכול (מה הם אוכלים שם? כנראה מאכל יווני כלשהו).
יש מישהו שלא רואה פה משל לפלסטינים שרוצים לקחת לנו את חלקת האלוקים הקטנה שלנו במקום לחזור אל ארצות ערב מהן באו ולהשאיר לנו את ארצנו ואת מולדתנו?
(אגב, אפשר למצוא פרשנויות נוספות וכולן באותו עניין. אבל השעה 00:43 ואם רחלי (RA248) לא היתה כל כך נחמדה לא הייתי מתחילה בכלל עם סיקור... מישהו אמר "התאוששות משגרת חירום"? )

שתהיה לכולנו שגרה נפלאה, ושנת לימודים פוריה לכל המורות, התלמידים והאימהות! 

תוקן על ידי אידי ב- 31/08/2014 01:51:59

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2014 04:33 לינק ישיר 

אידי,

בקליפ הוידאו צפיתי כבר לפני ימים, אולם הצלחת להאיר אותו באור אחר בתובנות ורשמים, מזוויות שונות להפנות אליו זרקורים מקסימים, ולהעניק לו פרשנות רגשית מוסיקלית כמו תווים הולמים. "כמו תמיד", החרו החזיקו שאר החכמים.

את תובנותיי שלי איאלץ לדחות ליום המחר; "יש מחר שהוא לאחר זמן" כבר לימדונו רבותינו ראשי העם הנבחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2014 15:22 לינק ישיר 

שיר מאוד יפה והקליפ ערוך נפלא:)
קצת צרם לי הקטע שהם הכניסו בנות לקליפ..שמצטלמות איתם וכו..זה לא ככ מתאים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2014 18:36 לינק ישיר 

אידייי ! סיקור מדהים לקליפ מדהים :) מצאו להם עיתוי טוב לשחרר את הקליפ הזה - אחרי ההפסקת אש ;-) כיף לראות את התמיכה של יהודי חו"ל בישראל ושאפילו שהם לא גרים פה ולא נראה לי מישו מהם שמע פעם אזעקה הם קוראים לישראל "בית" ורק מחכים ומתפללים לעלות לישראל :) גורם לי להיות גאה עוד יותר בהיותי ישראלית !! אז ככה - עשו בחכמה שנתנו לג'ורג' לשיר את הפתיחה ! יש לו כישרון אדיר והפתיחה עם הקול שלו גורמת לשיר להישמע יותר טוב :) לדעתי הסולן השני זה ברי רוזנברג , אבל מוזר שלא מצלמים אותו שר .. ובשיר השלישי ברי שר מדהים מדהים מדהים ! הבס החם שלו כל כך מתאים למילים שהוא שר ! אהבתי ממש אחלה התאמה :) מאיר שפירו אחריו מייקל ואחריו נחום - רצף ושילוב מצויין ! לא יכלו לבקש יותר טוב :) הסולו של ג'וליאן יצא מדהים ! לא פלא שזה עכשיו הצילצול שלי לפלאפון ;-) בקיצור שיר מדהים !! המעבד של השיר הזה גאון !! התאים כל סולו לסולן שבדיוק מתאים לו ! שמתי לב לשני אנשים מרכזיים שחסרים בקליפ: האחד הוא ג'פרי !! הוא היה כל כך משתלב טוב בקליפ , חבל שהוא לא פה :-( והשני הוא אחד מהיוונים (אני לא מזהה איך קוראים לו..) ! אבל עדיין קליפ מדהים והשיר עוד יותר והמסר יותר משניהם ביחד :-) עכשיו רק נשאר שהם יעשו עלייה ! ואידייי ! תודה רבה על הסיקור המדהים , באמת ! יותר משאני אוהבת לראות את הקליפים שלהם אני אוהבת לקרוא את הסיקורים שלך עליהם :) ובמיוחד תודה רבה על זה שכתבת את זה ברבע לאחת בלילה ;-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2014 13:08 לינק ישיר 

וואוו!!!!! עתיד חדש..
אז זהו הקליפ הראשון של המכביטס שאינני יכולה לראות אפילו שהוא מוטמע:(
אז.. אם אפשר איזה ג'מבו מיל.. אבל מה אני מטריחה בעצם?
אז לא אמרתי כלום...
הקליפ נשמע מושקע באופן מיוחד!! כמה שירים שמשולבים ביחד הם ממש לא עבודה של כמה דקות. וגם לא של יום אחד:)
נשמע מדהים. והסיקור של אידי גורם לי לרצות עוד יותר...:) אידי!! הכשרון שלך מגרה אותי!!
אז..בע"ה כשאוכל לצפות אני אגיד לכם את דעתי!!
ו.. למה הם מראים בנות בקליפ, באמת? זה מוזר, פעם הם הראו רק ילדות קטנות (שיר פורים)ולפני כן לא הראו כלום.. רק אח"כ הם "ירדו".. וחבל:(

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2014 15:16 לינק ישיר 

תמרור - חחח...
בואי נקווה שזה גם יהיה האחרון ;)

למען ההסבר:
המכביטס פרסמו היום את הפוסט הבא, שמסביר למה יש בעיות בצפייה בסרטון הזה ספציפית:

A large number of you have reported to us that our new video "Home" is blocked by Google/YouTube SafeSearch. The theory right now is that the anti-Israel or antisemitic crowds have reported our video as having inappropriate content, though we have not been able to verify this since YouTube does not release any information about why it chooses to block videos. Additionally, a number of rabidly antisemitic and hateful comments have been left on this video, which we have chosen to remove.
Firstly, our apologies if you can't view our video while we try to get this sorted out. You can turn off SafeSearch to watch our video, but we totally understand if you would not want to do that.
Secondly, any advice you can provide in terms of getting YouTube to correct this and with which authorities we should discuss these issues would be much appreciated. We have emailed YouTube's Partner Support but have not yet heard back.
Finally, though this entire matter is somewhat hurtful and discouraging, we wanted to thank the vast vast majority of you for the tremous love you have shown us these past few days. Never before has one of our videos received such a positive, united response and elicited such warm feedback. You are the greatest!
Thanks for your help

אין לי זמן לתרגם, לכן מי שצריך ייאלץ להעביד את תרגום גוגל 

בכל אופן, מסופקני אם בזמן הקרוב יתאפשר לי להתעסק בג'מבו על העניין. אם אף אחד לא יעשה את זה וכו'... תזכירי לי בהזדמנות ;)

ולעניין מי ומה שהם מראים או לא מראים בקליפ, כבר דובר פה על הנושא ואחרי דיונים סוערים הגיעו למסקנה שמקום מקום ומנהגיו, כולל מה שנחשב בעיניו ירידה או לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2014 15:18 לינק ישיר 

אידי כתב:
ג'וליאן (זה הקול שלו?? מקסים!) בסולו חלומי להפתיע על רקע התצפית לכותל (יאאאאא! אני רוצההה להיות שם!!) כשארי לואיס מלווה אותו בהרמוניה חלומית לא פחות.

הקשבתי שוב:
זה לא "חלומי", זה "שמימי".
(לתקן בפנים או להסתפק בציטוט כאן...?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2014 15:25 לינק ישיר 

RA248 כתב:
אידייי ! סיקור מדהים לקליפ מדהים :) מצאו להם עיתוי טוב לשחרר את הקליפ הזה - אחרי ההפסקת אש ;-) כיף לראות את התמיכה של יהודי חו"ל בישראל ושאפילו שהם לא גרים פה ולא נראה לי מישו מהם שמע פעם אזעקה הם קוראים לישראל "בית" ורק מחכים ומתפללים לעלות לישראל :) גורם לי להיות גאה עוד יותר בהיותי ישראלית !!

:)

אז ככה - עשו בחכמה שנתנו לג'ורג' לשיר את הפתיחה ! יש לו כישרון אדיר והפתיחה עם הקול שלו גורמת לשיר להישמע יותר טוב :)

לדעתי הסולן השני זה ברי רוזנברג , אבל מוזר שלא מצלמים אותו שר ..

את בטוחה?
משום מה זה נשמע לי פחות מתנגן ממנו. זה גם לא נשמע לי כמו המבטא המהוקצע שלו.
מהוקצע, זאת המילה. זה נשמע מהוקצע פחות מהביצועים הרגילים שלו...

ובשיר השלישי ברי שר מדהים מדהים מדהים ! הבס החם שלו כל כך מתאים למילים שהוא שר ! אהבתי ממש אחלה התאמה :) מאיר שפירו אחריו מייקל ואחריו נחום - רצף ושילוב מצויין ! לא יכלו לבקש יותר טוב :) הסולו של ג'וליאן יצא מדהים ! לא פלא שזה עכשיו הצילצול שלי לפלאפון ;-) בקיצור שיר מדהים !! המעבד של השיר הזה גאון !! התאים כל סולו לסולן שבדיוק מתאים לו !

שמתי לב לשני אנשים מרכזיים שחסרים בקליפ: האחד הוא ג'פרי !! אופס!! לא שמתי לב  הוא היה כל כך משתלב טוב בקליפ , חבל שהוא לא פה :-( והשני הוא אחד מהיוונים (אני לא מזהה איך קוראים לו..) ! חח כן... אחרי כל כך הרבה זמן הם עדיין נשארים עלומים ;)
זה אורי ווסטריך/ווסטריץ'/איך-הוגים-את-זה במקומו שם?

אבל עדיין קליפ מדהים והשיר עוד יותר והמסר יותר משניהם ביחד :-) עכשיו רק נשאר שהם יעשו עלייה !

ואידייי ! תודה רבה על הסיקור המדהים , באמת ! יותר משאני אוהבת לראות את הקליפים שלהם אני אוהבת לקרוא את הסיקורים שלך עליהם :) ובמיוחד תודה רבה על זה שכתבת את זה ברבע לאחת בלילה ;-)

חחח... תודה! איזה כיף לשמוע :)
דיונים עם מכביטסיסטית נאמנה כמוך הם אחד הדברים!
וכן, הקטע הזה (כמו קטעים מכביטסיסטים אחרים) הועלה על הכתב בגללך ;)
שכוייח!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2014 15:26 לינק ישיר 

ותודה לכל המפרגנים על הסיקור! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2014 23:14 לינק ישיר 

ב"ה, הצלחתי לצפות...
אבל אין לי אפשרות לשמוע בקול ע"מ לנתח, וההורדה עושה לי בעיות (אולי זה קשור למה שהם כתבו? כנראה)
אבל בכללי  נשמע מצוין ויפה. מחכה לשמוע שוב...:)
אידי, לא יודעת אם לענות אמן או לא:)כי אני כן רוצה חסימה. עד שזה מגיע להפרעות האלו... אבל בכללי הם מש טובים, עוזרים ככל יכולתם. אז כדאי לכם לנסות גם (אבל אז מי יעלה קליפים?:)
בכל אופן אידידוש - תודה רבה!!:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2014 00:18 לינק ישיר 

ואאוווווווווו.  אני מנסה לתמצת את התחושות בכמה שורות ... (כמה חבל שהשעה מאוחרת מדי בשביל לכתוב את מלא התרשמותי)

בקליפים של המכביטס יש 2 דברים: את החלק המוזיקלי- הווקאלי המדהים,שמהווה רכיב עיקרי של הלהקה
והויזואלי, שהוא/שהם ,תמיד מושלמים,מקצועיים ומקוריים. 
(אלוקים ישמור, אילו משפטים מסורבלים.מה לעשות?התמצות לא הולך.)

הפעלתי את זה הרבה פעמים כדי לנסות לקלוט את הקצב החדש ... אחרי הכל 10 לחנים שונים... (למרות שגם בגרסאות האורגינליות, בחלק מהן יש קטעים דומים.. עשיתי עבודת מחקר )
מה אומר? גאוני! לשלב באופן מקסימלי כל כך הרבה שירים.
כששמעתי את זה באוזניות הרגשתי בצלילה.נשאבת לתוך העומק האינסופי של הקולות וההרמוניות היפהפיות שלהם.
ולא  היה בא לי לצאת משם לעולם.
אוח. איזה עוצמתי.כמה פסטורליות ,שלווה תקווה ושמחת חיים הם משדרים בקליפ הזה!
אין עליהם.
זהו. מכורה סופית.

למשהו יש מושג מתי זה הוסרט בארץ??? 
כמה הרבה אני נמצאת בכל המקומות שהם בקרו! יפו,ממילא ,הדרך לכותל מהרובע היהודי... ,הרכבת הקלה..
איך פספסתי...  ?  הא ?;)

נ.ב  1.עד מתי מייקל גרינברג יזכיר לי את שאול ויגרום לי לכאבי לב...?! 
עם קולו העשיר, ביצועים מעולים והופעת במה נהדרת!
2. רק אני שמעתי ליווים טובים של ארי לואיס?!  אף אחד לא הזכיר אותו כאן. (למרות שאישית ,לקול שלו אין לי סימפטיה.)
נראה לי שגם את הסולו השישי (לפני הסולו של מייקל )הוא  שר . משהו...? משו?

-
אידי באמת תודה . הסיקור שלך עשה לי חשק לשמוע, אין ספק!

מתי יחלוף לי השגעון לתקן טעויות כתיב...?

תוקן על ידי לבבית30 ב- 02/09/2014 00:45:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2014 00:30 לינק ישיר 

חייבת לציין משהו נוסף שנדמה לי כבר כתבתי בעבר, בהקשר של קליפ אחר:
מה היינו עושים בלי אמריקאים ? מאיפה הם לקחו את הקלילות  והfun הזה ,כאילו אין רע בעולם??!
המכביטס מייצגים את זה באופן מושלם.תמיד.
תמיד קורנים מאושר , זורחים, זחוחים מלאי חיות.
מכל מלמדי השכלתי - - -
-
אגב,  נסיתי לכתוב את המילים למיקס השירים הנ"ל. מקווה להעלות.
לא הכל הצלחתי לזהות. מי שיכול, אשמח שישלים אותי. 

תמרור, שמחה בשבילך שהצלחת לראות. המחשב שלי דפוק לגמרי אז למרות שרציתי לעזור.. לא יכולתי להרשות לעצמי להתעסק עם ג'מבו מייל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2014 11:38 לינק ישיר 

לבבית המלבבת
הנה ציטוט בלתי ניתן להבנה:ואווווווווווווווווווווווווו אני מנסה לתמצט את התחושות בכמה שורות   וכו'  נו, באמת שאת תכתבי כך על המכביטס? חשבתי ששאול הוא המוערץ הבלעדי הבלתי מעורער שלך, כמה מחליפים חברים? ככה? כמו זוג גרביים? אפילו על הנ''ל לא כתבת בכאלו רגשות....

נראה לי ששאול נהיה עצוב.
 אולי הוא הוריד דמעה אחת או שתיים.
אין לך מושג כמה מלח ופלפל את מוסיפה לפורום עם התגובות שלך. תמיד עולה לי חיוך עך השפתיים.
אנשים אוהבים לקרוא קטעים רגשניים.
מה שאול מבקש ממך? נא, אל תשליכני לעת זקנה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2014 20:56 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:

כמה הרבה אני נמצאת בכל המקומות שהם בקרו! יפו,ממילא ,הדרך לכותל מהרובע היהודי... ,הרכבת הקלה..
איך פספסתי...  ?  הא ?;) לבבית.... תמיד זה יקרה למישו אחר "ולנו לא"... ;)

נ.ב  1.עד מתי מייקל גרינברג יזכיר לי את שאול ויגרום לי לכאבי לב...?! חח גם את??? רציתי להעלות את זה על הכתב באמת.... זה ועוד... אבל די התעצלתי.. אח שאול.... ;)
2. רק אני שמעתי ליווים טובים של ארי לואיס?!  אף אחד לא הזכיר אותו כאן. (למרות שאישית ,לקול שלו אין לי סימפטיה.)

-

מתי יחלוף לי השגעון לתקן טעויות כתיב...? אולי עם הזמן....P:) ואולי לא... :)

תוקן על ידי שיריש_11 ב- 03/09/2014 20:58:45

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2014 20:57 לינק ישיר 

אה ואידי..... הסיקור.... כרגיל.. בין האלופים אם לא הה.. :)

אהלן שריונה!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2014 22:57 לינק ישיר 

לבבית30 כתבה:

ואאוווווווווו.  אני מנסה לתמצת את התחושות בכמה שורות ... (כמה חבל שהשעה מאוחרת מדי בשביל לכתוב את מלא התרשמותי)

בקליפים של המכביטס יש 2 דברים: את החלק המוזיקלי- הווקאלי המדהים,שמהווה רכיב עיקרי של הלהקה
והויזואלי, שהוא/שהם ,תמיד מושלמים,מקצועיים ומקוריים. 
(אלוקים ישמור, אילו משפטים מסורבלים.מה לעשות?התמצות לא הולך.)

הפעלתי את זה הרבה פעמים כדי לנסות לקלוט את הקצב החדש ... אחרי הכל 10 לחנים שונים... (למרות שגם בגרסאות האורגינליות, בחלק מהן יש קטעים דומים.. עשיתי עבודת מחקר )
מה אומר? גאוני! לשלב באופן מקסימלי כל כך הרבה שירים.
כששמעתי את זה באוזניות הרגשתי בצלילה.נשאבת לתוך העומק האינסופי של הקולות וההרמוניות היפהפיות שלהם.
ולא  היה בא לי לצאת משם לעולם.
אוח. איזה עוצמתי.כמה פסטורליות ,שלווה תקווה ושמחת חיים הם משדרים בקליפ הזה!
אין עליהם.
זהו. מכורה סופית.

איך פספסתי...  ?  הא ?;)

נ.ב  1.עד מתי מייקל גרינברג יזכיר לי את שאול ויגרום לי לכאבי לב...?! 

-

מתי יחלוף לי השגעון לתקן טעויות כתיב...?

לבבית!
איזה סיקור כיפי!!
אני גאה בעצמנו שהצלחנו בסופו של דבר לגרום לך להתמכר למכביטס חביבינו... (לקחתי את זה יותר מדי כמובן מאליו שזה בעקבות הפורום והאוהדים פה? )
זה קרה איפשהו באיזור של ההופעה שלהם... אולי אפילו באותו יום? כי הביקור שלהם היה ממש מצומצם בזמן.

1. קבלי הזדהות (לי הוא לא מזכיר אותו, אבל שניהם פייבוריטים...)
2. הזכרתי אותו בהחלט! ולפני מייקל זה מאיר שפירו. בדקתי שוב...

איזה כיף לי! הסיקור שלי הביא כזה סיקור מוצלח... שווה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > המכביטס בקליפ חדש - home
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext