בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מיאמי ופריד "בשמחה רבה סיקור + תמנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/10/2014 19:57 לינק ישיר 
מיאמי ופריד "בשמחה רבה סיקור + תמנות

חג שמח לחברי הפורום.

לפני שאני מתחיל עם הסיקור ורשימת השירים יש לי בשורה לא משמחת שאחרי 5 שנים מצויינים דוד פרלמן עוזב את המקהלה כך הוא סיפר לי אחרי ההופעה.

הפעם סוף סוף היגעתי בזמן לא היה לי בעיות עם חנייה (מי שהיה פעם בברוקלין יודע בדיוק מה אני מתכוון)

דיברתי עם חנני' ביגון הוא סיפר לי שעובדים על DVD שאלתי אותו האם זה של ההופעה חי חי הוא אמר שהוא לא יודע...

פגשתי את יאיר קניג הוא לא מתכוון להוציא אלבום משלו הוא אמר "אני עסוק בלימודים בישיבה".

האולם שבו היה ההופעה נראה בעיני קצת יותר קטן מברוקלין קול'ג אבל די גדול הסאונד היה OK רק המיקרופון של מקהלת "זמירות" קצת מידי גבוה התאורה היה יפה צילמתי את זה.

היה מסך עם תמונות שרץ במשך השירים ותשובה לאסתרק "לא עם תמונות כאלה" היה סתם רקע

אני גם אצטט את  "אסתרק "התזמורת:
שני אורגנים
שתי גיטרות חשמליות
חצוצרה
סקסופון
וכמובן, תופים. 
סה"כ 7 כלים."

היה לי מצלמה טובה רגיל אתם תראו שהתמונות קצת יותר ברורות הפעם וגם מצלמת ווידיאו שנתקע לי כמה פעמים ואני עצבני על זה כמו שאתם תראו בהמשך באיזה שיר זה נתקע לי.

בווידיאו אתם גם תשמעו מישהו שישב מאחורי שר ברקע כמה פעמים וגם תראו אצבעות של מישהו שישב לפני וכל הזמן עשה תנועות עם הידיים שלו השתדלתי כמה שיותר שלא תראו...

עכשיו לרישמת השירים.

ההופעה התחיל בשעה 7:45 בדיוק...רגע זה שעון יהודי סליחה התחיל בשעה 8 בדיוק עם מחרוזת של התזמורת ויואלי קר נכנס והזמין את הזמר חתונות הידוע בארה"ב יואלי גרינפלד ופתח עם מחרוזת של 3 שירים התחיל עם "ה' מלך" של גד אלבז אח"כ  שיר מתוך אלבום שלו "נשימה" וסיים עם "ופרצת" ברוך לוין.

אחרי המחרוזת שר "ואפילו בהסתרה" (אני חושב שאני לא יגיב על השיר הזה...)

יואלי קר נכנס שוב והזמין את אברהם פריד ולצטט את ניורק "לפני כל שיר או מחרוזת הוא נתן הקדמה מעניינת שקשורה למחרוזת או לשיר." ופריד נכנס  עם השיר "הפכת" בליווי של מקהלת "זמירות" אח"כ מחרוזת שהוא כבר ביצע בהאסק 26 פתח עם "כשם שאני" מתוך אלבום "ברכה והצלחה" אח"כ "מראה כהן" הידוע וסיים עם "שישו" גם מתוך האלבום ברכה והצלחה.

לפני השיר הבא היה עוד הקדמה יפה שהוא הסביר שיש ביהדות ארבע דברים שצריך להיות בשלימות ולומדים את זה מהאתרוג שגם הוא צריך להיות בשלימות, והר''ת שלו זה ארבעת הדברים האלו: אמונה שלימה תשובה רפואה וגאולה שלימה.

הוא אמר שהוא נותן עכשיו 5 שניות שבהם כל אחד יברך את חבירו

אח"כ שר השיר "בענטש בענטש" של האלבום אלבום האחרון שלו. (לחן של של פינקי וובר מי שמכיר)

לפני המחרוזת הבא הוא הראה את הקופה שהולכת איתו מלפני 28 שנים כשהוא עבר בדולרים, והרבי הביא לו דולר אחד לשים לפני השיר שיהי' בהצלחה, ועוד דולר לשים אחרי ההופעה כדי לומר תודה  לה' והתחיל את ', מחרוזת חב"ד.

פרחי מיאמי נכנס עם אט אט (הווידיאו נתקע לי אז חסר קצת מהווידיאו)

ואחכ מחרוזת:  התחיל עם "דוי הסר" אח"כ "מצווה גדולה" וסיים עם "יבא"

אח"כ  שיר שבצעו כבר בהופעה אחרונה "אשת חיל – בואי כלה" שיר מאוד יפה ואח"כ שרו "אני מאמין" של ''Yerushalayim Can You Hear Our Voice'' ובאמצע השיר הזה המצלמת ווידאו נתקע אז חסר הסוף של השיר...

ואז היה הפסקה. (וניסיתי לחפש את ניוארק...)

אחרי ההפסקה יואלי גרינפלד נכנס שוב עם מחרוזת פתח עם השיר נודה של ליפא ואח״כ טובים מאורות של יידל וסיים עם לכל זמן של שוואקי ואח״כ שר מחרוזת נוסף "לא אמות" הידוע וסיים עם "יחדשיהו" של הדיסק שלו ואמר שירחמיאל אמר שאסור לו לסיים את הערב בלי לשיר את "יחדשיהו"

אברהם פריד נכנס שוב עם השיר "רק את שלי"

ושר אם יהודי היה יודע רק החליף קצת המילים אח״כ שיר חבד של ברי וועבר.

אח"כ שר מחרוזת שירים של יוסי גרין רק החלק הקצבי של שירים שיש שני חלקים להשיר (שקט וקצבי)

אח"כ נכנס בהפתעה התאומים מצרפת.

אח״כ ירחמיאל נכנס מתיישב על הכסא הגבוה ואומר שהוא רוצה לתת הקדמה לשיר הבא בקיץ האחרון פרחי מיאמי עשו סבב הופעות בארץ כשבסיומו הם היו בישראל בכלל המצב של היהודים זה לפני שלושת השבועות אבל בארץ הם מגיעים והמטוס עושה כמה סיבובים בשמים בגלל שזורקים רקטות לאזור ויש למטה אזעקות. כשהם נוחתים איש הקשר שלו מתקשר אליו ואומר לו תעזבו מהר את השדה זה מסוכן תסעו מהר לירושלים. ובכלל הילדים היו במתח מהמצב ביטלנו שתי הופעות בבית שמש. בסוף עשינו 'הופעה מרגשת מאוד' בירושלים בהשראה של כל זה החלטתי להוציא את השיר הבא (אני לא יודע את שמו זה באנגלית) שאמא של ילד מפרחי מיאמי ישראל בשם אורי שקד הלחינה ושלחה לי את זה וזה שוכב אצלי במדף כבר הרבה זמן את השיר יבצעו צבי שמחון ודוד פרלמן (קרדיט ניוארק על כל המשפט הזה) לצערי הרב גם בשיר הזה הווידאו נתקע והצלחתי לתקן אותו ממש ב20 שניות האחרונות של השיר אני מקווה שמישהו אחר הקליט אותו...

אחכ הקטע הווקאלי שבצעו בהופעה בפסח  הפעם קצת עם מוזיקה ברקע התחיל עם "אדון עולם" ואח"כ "רווח" ואח"כ "שמע ישראל" וסיים שוב עם "אדון עולם"

אח״כ איך נשיר של ''Yerushalayim Can You Hear Our Voice''

וסיים עם שיר חדש  ירחמיאל אמר שלהופעה קוראים מיאמי ופריד בשמחה רבה אז הם יסיימו עם שיר מהאלבום החדש שכאן זה פעם ראשונה שהם שרים אותו 'בשמחה רבה(קרדיט ניוארק) אני דווקה אהבתי את השיר ובסוף הצטרפו יואלי גרינפלד ומקהלת "זמירות". הסיום של השיר לא היה כ"כ טוב אתם תראו כבר בווידיאו.

ירחמיאל לא הכריז השמות של הילדים שאלית את חנני' ביגון הוא אמר שבגלל שההופעה לא התחיל בזמן והם היו חייב לסיים בשעה מסויימת.

עכשיו אני יביא לכם תמונות תהנו!

ווידיאו אתם יכולים לבקש ממני באימייל ואני רוצה להדגיש שאני שולח אך ורק לחברי הפורום בלבד וכמובן שאסור להעביר אותם לאנשים אחרים!

(הוספתי את המחרוזת של פריד)

תוקן על ידי elmonsey ב- 14/10/2014 20:39:40

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2014 20:11 לינק ישיר 

01.jpg

02.jpg

1.jpg

3.jpg

4

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2014 20:15 לינק ישיר 

30.jpg

31.jpg

32.jpg

33.jpg

34.jpg

35.jpg

36.jpg

37.jpg

38.jpg

39.jpg

40.jpg

41.jpg

42.jpg

43.jpg

44.jpg

45.jpg

46.jpg

47.jpg

48.jpg

49.jpg

50.jpg

51.jpg

52.jpg

53.jpg

54.jpg

55.jpg

56.jpg

57.jpg

58.jpg

59.jpg

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2014 20:17 לינק ישיר 

60.jpg

61.jpg

62.jpg

63.jpg

64.jpg

65.jpg

66.jpg

67.jpg

68.jpg

69.jpg

70.jpg

71.jpg

72.jpg

73.jpg

74.jpg

75.jpg

76.jpg

77.jpg

78.jpg

79.jpg

80.jpg

81.jpg

82.jpg

83.jpg

84.jpg

85.jpg

86.jpg

87.jpg

88.jpg

89.jpg

90.jpg

91.jpg

92.jpg

93.jpg

94.jpg

95.jpg

96.jpg

97.jpg

98.jpg

99.jpg

100.jpg

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2014 20:19 לינק ישיר 

101.jpg

102.jpg

103.jpg

104.jpg

105.jpg

106.jpg

107.jpg

108.jpg

109.jpg

110.jpg

111.jpg

112.jpg

113.jpg

114.jpg

115.jpg

116.jpg

117.jpg

118.jpg

119.jpg

120.jpg

121.jpg

122.jpg

123.jpg

124.jpg

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2014 21:27 לינק ישיר 

וואו!!!!!!!אלי!!איזה סיקור מושלם!!!!ואגב תודה לך על המהירות ותודה שלא השארת אותנו במתח!!
אגב איזה 4 בוגרים היו במופע?או שאולי לא היו בוגרים?!
דוד פרלמן יוצא? 
תמונות מאד ברורות!!!!!רואים שקנית מצלמה חדשה!!!(אפילו את המסך רואים מאד בברור!!:)
תודה רבה רבה רבה!!!!!!והמשך חג שמח לך ולכולם!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2014 21:31 לינק ישיר 

אלימונסי, ב"ה מיאמוש הסריטה את כל השירים של מיאמי במסרטה מצויינת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2014 21:39 לינק ישיר 

ואווו. אני הולך לקרוא בשקיקה ה-כ-ל.
אגב מישהו ראה שם את משוררששיער? אתם עוד תראו שמתי שהוא יכנס לכאן ויעלה לנו הסרטה מההופעה הזאת. אז יאללה משורר אל תמתח הרבה זמן. כנס לכאן!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2014 21:39 לינק ישיר 

אגב, אנחנו עדיין לא בטוחות אם האדומצ'יק ההוא חדש או שהוא היה בהופעות קודמות. השם שלו זה דוד יונתן עם שם משפחה מסובך, וכשצילמנו אותו אמא שלו התעניינה עבור מה אנחנו מצלמים ובאיזה אתר נמצא הפורום...:-)

עוד משהו מעניין, כשניגשנו לשניים מהפרחים, מיכאל ווינגארטן ואופנהיימר, הם לא הסכימו להצטלם ונימקו שהם לא מורשים לייצג את מיאמי או משהו כזה.
מעניין מה זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2014 21:45 לינק ישיר 

אלי- לא קראתי את הסיקור עדיין כי ישר רצתי לתמונות. תמונות כאלו ברורות ברמה ענקית!!! איזה איכות!!! ולא רק זה אלא גם שאתה התמקדת בכמה מן התמונות בפרח אחד. בקיצור יש כאן הרבה חומר לאשכול תמונות והרבה חומר לאינדקס הסולנים... לזה חכיתי המון זמן 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2014 21:46 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
אלימונסי, ב"ה מיאמוש הסריטה את כל השירים של מיאמי במסרטה מצויינת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

יופי!!! אני מעלה את הווידיאו עכשיו אם את רוצה שלחי לי אותם או לאידי והוא יכולה להעלות אותם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2014 21:47 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
אגב, אנחנו עדיין לא בטוחות אם האדומצ'יק ההוא חדש או שהוא היה בהופעות קודמות. השם שלו זה דוד יונתן עם שם משפחה מסובך, 

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם קוראים לו דוד יונתן הוא לא חדש. הוא היה כבר בהופעת פסח. כולם מוזמנים לבדוק בקליפ פסח של אלי. שם משפחתו  לא ברור....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2014 21:49 לינק ישיר 

אלי- אני יצטט כמה תמונות שלך עם שמות. את הסיקור כנראה אשאיר למחר. יש פה המון חומר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2014 21:49 לינק ישיר 

בעיה. רק כשנחזור לארץ יהיה מחשב למיאמוש ורק אז היא תעביר למחשב ותעלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2014 21:58 לינק ישיר 

טוב לצערי הרב הלילה(הושענא רבא) לא הכי נח אבל בל"נ נעשה פה סדר עם התמונות+ שמות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2014 22:01 לינק ישיר 

לא הבנתי למה הלמן לא היה???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מיאמי ופריד "בשמחה רבה סיקור + תמנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext