ברוך ה קיבלתי את ההסרטות שהסרטתי בסוכות בהופעה של מיאמי ופריד.אני אעלה למייל של הפורום את ההסרטות עם הילדים שהסרטתי אחרי ההופעה,וכן עוד כמה הסרטות. כמה מילים על ההופעה: מאוד התאכזבתי מכך שמיאמי לא שרו כמעט שירים.הרוב שרו אברהם פריד,יואלי גרינפלד,וההופעה של התאומים מצרפת היתה מיותרת לחלוטין לדעתי.בכל מקרה היתה למחרת הופעה שלהם עם מיאמי-אז למה היו חייבים להביא אותם בהפתעה??! זה גרע מהזמן של ההופעה של מיאמי ובגלל זה לא נותר זמן להקראת שמות הידים.דבר שמאוד חשוב לדעתי.
נשלח ב-30/10/2014 22:00
דבר נוסף- מאוד התחברתי לשיר החדש באנגלית!!שיר מדהים ומרגש!!דיויד פרלמן שר אותו בעוצמה מיוחדת מאוד!!(חייבים לעשות משהו הוא חייב להשאר במקהלה!!!) אם משהו הבין חלק מהמילים באנגלית-אשמח שיכתוב אותם בפורום.. בשמחה רבה זה שיר בסגנון חסידי מאוד.אהבתי את ה"פפפפפפם" שבהתחלה...
נשלח ב-30/10/2014 22:09
מיאמוש כתב:
ברוך ה קיבלתי את ההסרטות שהסרטתי בסוכות בהופעה של מיאמי ופריד.אני אעלה למייל של הפורום את ההסרטות עם הילדים שהסרטתי אחרי ההופעה,וכן עוד כמה הסרטות. כמה מילים על ההופעה: מאוד התאכזבתי מכך שמיאמי לא שרו כמעט שירים.הרוב שרו אברהם פריד,יואלי גרינפלד,וההופעה של התאומים מצרפת היתה מיותרת לחלוטין לדעתי.בכל מקרה היתה למחרת הופעה שלהם עם מיאמי-אז למה היו חייבים להביא אותם בהפתעה??! זה גרע מהזמן של ההופעה של מיאמי ובגלל זה לא נותר זמן להקראת שמות הידים.דבר שמאוד חשוב לדעתי.
מיאמוש -מחכים בכיליון עיינים. ואגב בדיוק היום חשבתי על כך שלא נתנו להם מספיק זמן.
נשלח ב-31/10/2014 03:35
צודקת וכמו שכתבתי בסיקור שלי לא היה זמן לירחמיאל להכריז את השמות של הילדים במקהלה
נשלח ב-31/10/2014 09:48
אני התחלתי להעלות הסרטה של השיר החדש באנגלית מאתמול בלילה ועד הבוקר זה לא גמר להעלות.. זה מלאאא זמן.. אז אני מעלה קודם את ההסרטות שצילמנו את הילדים אחרי המופע(-אמרנו להם לומר הי לפורום פרחי מיאמי..-:) ד.א גם צילמתי את אחותו של דיויד פרלמן(קוראים לה שושנה..) ואבא שלה שאומרים שלום לפורום..
נשלח ב-31/10/2014 10:05
העליתי למייל 2 הסרטות..-:)
נשלח ב-31/10/2014 10:58
העליתי למייל עוד הרבה הסרטות....-:)
נשלח ב-31/10/2014 12:01
מיאמוש ואסתרק- שאפו ויישר כח על כל מה שעשיתן למען הפורום.
רק כדי לסבר את האוזן של כולנו תוכלו לומר לנו כמה זמן הסתובבתם וחיפשתם את הפרחים ובמה זה היה כרוך בשבילכן,, והאם היה מצב שניגשתם לילד לזהות אותו והתברר שהוא לא מהמקהלה?
נשלח ב-31/10/2014 13:12
מיאמוש ואיסתרק - תודה ענקית ענקית על הכל!! אין אין אין עליכם!!!!!!! ישר כח ענק!!!! ה"פורום" הזכיר לי קצת את ה"פורים" של ירחמיאל... :-)
נשלח ב-31/10/2014 14:17
באמת לא הבנתי למה הם הסתבכו עם המילה "פורום".זה באנגלית,לא? תודה ההה-:)
נשלח ב-31/10/2014 14:24
העליתי הסרטה למייל מההופעה של השיר החדש באנגלית..
נשלח ב-31/10/2014 15:18
ראיתי עכשיו את השיר באנגלית... עוצמתי זה בדיוק המילה! היה כייף לראות אותו שוב, תודה מיאמוש!! יישר כח על כל ההסרטות..
הלחן והעיבוד יקח לי עוד זמן "לעכל". הסולנים שיחקו אותה בגדול- במיוחד דוד פרלמן(צבי שמחון נראה לחוץ) רק לי הוידאו מידי פעם נתקע?מיאמוש- יש לך אולי סרטון על השיר אני מאמין?(ההסרטה מאלימונסי בשיר זה היא פחות מדקה). א"כ נשמח שתעלי אותה במייל או בפורום(כפי ראות עינך)
תוקן על ידי netson ב- 02/11/2014 00:32:33
נשלח ב-2/11/2014 00:28
מיאמוש תודההה ראיתי כל הסרטה עשר פעמים.. פשוט נפלא!!! אהבתי את הילד שצועק מיאמי בויס קוייאר.. מלא מרץ... ואת גרוס ששואל אותך מה להגיד... ושל אחות של דוד... היא קופי ממש של דוד.. בכלל הכל יפה...
אבל מההסרטות שלך ממש מתחזק מה שכתבתי בשיחה בפורום שבוע שעבר שחייבים לפעול שכל ילד במיאמי יכיר את הפורום ולא רק ידע באופן כללי שיש פורום... כולם כזה לא מבינים מה את רוצה... הם צריכים לדעת מי אנחנו.. דחוף לטכס עצה... (ואגב אולי המילה פורום היא לא באנגלית או שמאייתים אתזה אחרת.. יש מילים שהם באנגלית אבל כשאומרים אתזה בהבהרה עברית אז הם לא מבינים אם שמת לב אחד שם אומר לילד פורום באיות אנגלית ואז הוא מבין מיד...)
נשלח ב-2/11/2014 00:36
כל ההסרטות האחרונות ממיאמוש ואסתרק מסודרות בגוגל דרייב תחת התיקייה "הסרטות מהופעת סוכות ע"ה ממיאמוש ואסתרק"> "ד"ש לפורום" בנוגע לפולמוס פורום או Forum - ב Ggoogel Translation נשמע כאיליו האות U היא בפתח ולא בשורוק... אבל עדיין הם היו צריכים להבין...