נטסון כתב לאלימונסי: כל שיר שתבחר ראוי בשביל המטרה לקדם שירי מיאמי ברדיו:-)
ואני תמהה:
תגידו, למה המצב הזה לא קורה בטבעי? לאף אוהד אברהם פריד/ מרדכי בן דוד/ יעקב שוואקי ואפילו זמרים קטנים יותר, אין מטרה לקדם את השמעת שירי הזמר הזה ברדיו, כי הם כבר מושמעים.
למה מיאמי לא?! למה אנחנו צריכים להתרגש כל פעם ששומעים מיאמי ברדיו, למה זה לא קורה באופן טבעי?
תוקן על ידי מיאמוש ב- 03/01/2017 15:38:16
נשלח ב-1/3/2015 15:01
אסתרק כתב:
לאף אוהד אברהם פריד/ מרדכי בן דוד/ יעקב שוואקי ואפילו זמרים קטנים יותר, אין מטרה לקדם את השמעת שירי הזמר הזה ברדיו, כי הם כבר מושמעים.
פה בעצם מונחת אחת התשובות. יש פשוט המון זמרים.
תשובה אחרת שלא הכי נעימה לאוזנינו. שפרחי מיאמי כנראה בציבור הכללי לא באותה שורה של הזמרים שהזכרת.
נשלח ב-1/3/2015 16:13
אני חושבת שזו קושייה באמת נכונה.שהפכתי בה רבות... בד"כ שאני שומעת לקול חי וכד' אני שולחת מסר שישימו שיר של מיאמי.זה מאוד נדיר שעושים את זה. אחת הסיבות לדעתי זה שמיאמי פשוט לא נמצאים על המפה.אין אלבומים חדשים וכדומה.והשירים ברדיו מתחדשים כל הזמן לפי ההיצע. רוב הסיכויים שכשהאלבום ייצא גם לא"י יושמעו שירים מהאלבום החדש!! כי יש משהו חדש..שמעניין את המאזינים.. זה כמו שבתקופה של מי לה אלי כן השמיעו שירים מהאלבום ברדיו..)
נשלח ב-2/3/2015 00:17
בארה"ב הם כן נשמעו ברדיו ברגילות כמו כל זמר. ואני חושב שחלק גדול מההבדל הוא מה ששמתי לב כשהייתי בארץ שתמיד נשמע ברדיו את אותם שירים שוב ושוב (אני חושש שיש בזה לפעמים עסקה עם אותם זמרים שלפעמים נשמעים שיר של זמר חדש שבכלל לא מוכר שוב ושוב ושוב) ואילו בארה"ב השירים שנשמעו ברדיו הם יותר 'random'.
נשלח ב-29/5/2015 14:26
מקפיצה האם אחרי יציאת הדיסק החדש,פרחי מיאמי מושמעים יותר בתוכניות הרדיו? השאלה פונה בעיקר לתושבי המרכז שיכולים לשמוע בתדירות גבוהה את קול חי וקול ברמה.