| נשלח ב-22/5/2015 13:09 |
|
| |
רשמים מהופעות של פרחי מיאמי
יוצא לכולנו לצפות בהופעות שונות בתדירות גבוהה יותר או פחות.הופעות מדיוידי ,קליפים שונים או הסרטות איכותיות (כמו של אלימונסי...:-) תמיד עולה לי, ואני בטוחה שגם לכם,כל מיני תובנות ,מסקנות או השערות. באשכול זה נשמח לשמוע עליהם:-) שימו לב-בתחילת ההודעה כתבו באיזה הופעה צפיתם כדי שיהיה ברור לכולם למה התכוונתם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-22/5/2015 13:11 |
|
| |
צפיתי היום בקליפ מהופעת פרחי מיאמי 2006 בישיבה יוניברסיטי. היה יפה לראות חידוש מעניין,שכל ילד הגיע לבמה ,לקח את הרמקול והכריז בפאתוס את שמו ..וכל הקהל מריע... חלק אף ציינו איפה הם גרים.. זה היה ככ מתוק!:-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-22/5/2015 15:25 |
|
| |
|
תציעו לי באיזה אשכול לדון על זה- צפיתי היום (סוף סוף) בהסרטות ממופע קיץ ע"ד. פתאום אני קולטת שם צבי שמחון אחר. עדין יותר, חייכן, נראה עם קשרים טובים עם כל החבר'ה סביב. במופע פסח הוא אחר לגמרי. משהו בחזות שלו נהיה קצת גס, הוא רציני הרבה יותר ומעט זועף, ונראה שהקשרים שלו עם ירחמיאל לפחות, קצת מתוחים. נשלח מהאנדרואיד שלי
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2015 15:28 |
|
| |
מתוך סיקור שלי על הופעת פרחי מיאמי פסח התשע"הצבי שמחון נורא השתנה. הוא גדל מאוד והתבגר מאוד. בהופעת סוכות האחרונה שהייתי, הוא היה במיטבו . כעת נראה שמשהו השתנה בו v> נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי מיאמוש ב- 20/09/2015 10:50:23
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2015 09:24 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | צפיתי היום בקליפ מהופעת פרחי מיאמי 2006 בישיבה יוניברסיטי.היה יפה לראות חידוש מעניין,שכל ילד הגיע לבמה ,לקח את הרמקול והכריז בפאתוס את שמו ..וכל הקהל מריע... חלק אף ציינו איפה הם גרים.. זה היה ככ מתוק!:-) נשלח מהאנדרואיד שלי
קישור 2
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2015 09:25 |
|
| |
יישכוייח:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2015 16:45 |
|
| |
שמתם לב שהפסקול והוידאו במיאמי ירושלים לא תמיד מתואמים? יש פעמים שרואים סולן שר, והקול ששומעים הוא של סולן אחר בכלל. .. אם תבקשו דוגמא ספציפית, אני אגש לראות את ההופעה ולחפש אחת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2015 18:59 |
|
| |
|
| נשלח ב-25/5/2015 18:59 |
|
| |
|
| נשלח ב-25/5/2015 20:23 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2015 20:40 |
|
| |
בשיר סטנד אפ: בהתחלה יש סולו עם מלא מלל באנגלית. לא יודעת מי שר. אבל על הפסקול של אותו אחד יש שני סולואים רצופים בוידאו: דובי שפירו, שברור לי לגמרי שזה לא הקול שלו, ועוד אחד שאני לא יודעת מה השם שלו. גם בשיר שמע קולנו, איפשהו באמצע במילים 'שמע קולנו', יש סולו של אחד הילדים ובוידאו רואים את דובי שפירו, למרות שזה לא הקול שלו. בשיר "ויבטחו בך" יש סולו במילים "יגדיל תורה,יגדיל תורה,יגדיל תודה ויאדיר"- רואים את דניאל מוצ'ניק וזה לא הקול שלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2015 20:55 |
|
| |
|
| נשלח ב-2/6/2015 17:28 |
|
| |
ראיתי היום את השיר "משיח" מהדיוידי של יבוא. אהבתי מאוד את התנועה שבקטע של התופים,שיאיר מתחיל בקפיצה ל2 הצדדים ומסדר קלןת את החליפה תוך כדי שאומר "הי הי"..ואחריו עושה אותו דבר בדיוק יושי בנדר.ואחריו כל השורה...(כולל סידור החליפה בידיים..) מן תנועה רודפת כזאת.זה ממש מתוק! )במיוחד שיאיר ראשון  ) אני מנסה לדמיין את ירחמיאל מאמן אותם את התנועה הזאת ולא הולך לי.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-2/6/2015 18:19 |
|
| |
| אסתרק כתבה: |  |
בשיר סטנד אפ: בהתחלה יש סולו עם מלא מלל באנגלית. לא יודעת מי שר. אבל על הפסקול של אותו אחד יש שני סולואים רצופים בוידאו: דובי שפירו, שברור לי לגמרי שזה לא הקול שלו, ועוד אחד שאני לא יודעת מה השם שלו. גם בשיר שמע קולנו, איפשהו באמצע במילים 'שמע קולנו', יש סולו של אחד הילדים ובוידאו רואים את דובי שפירו, למרות שזה לא הקול שלו. בשיר "ויבטחו בך" יש סולו במילים "יגדיל תורה,יגדיל תורה,יגדיל תודה ויאדיר"- רואים את דניאל מוצ'ניק וזה לא הקול שלו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אכן. הפסקול (למעט השירים שבאולפן) לקוח מאלבום השמע Stand Up . כדי לדעת מי באמת הסולן בקטע מסויים צריך לבדוק שם. במקרה הספציפי של דובי שפירו ואלי Sinreich או משהו כזה (במחילה מכבודו, מעולם לא הצלחתי לקלוט את שם משפחתו. בכל אופן הוא הופיע עם הבוגרים מתישהו) - הם שרים על הקול של זאבל פרלמן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2015 13:44 |
|
| |
מיאמישר-ספיישל פור יו
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2015 13:56 |
|
| |
למי ששם לב בשיר רווח במופע ששאול אולך לשיר בסולו הראשון בשיר השרבול שלו פעם מורם ופעם מורד זה מה שקורא שמראים שני הופעות  מיאמוש תודה 
תוקן על ידי מיאמישר ב- 19/06/2015 13:56:47
|
|
|
|
|