| נשלח ב-6/7/2015 13:12 |
|
| |
דעה: דוד פרלמן - היום שאחרי...

כן... אוטוטו זה מתקרב ודוד פרלמן יעזוב את המקהלה ( אם הוא עדיין לא עזב...) דוד פרלמן - הוא אחד מגדולי הפרחים שפרחי מיאמי ייצרה לנו במשך עשרות שנותיה.לא רק בגלל אופיו ותכונותיו האישיות והאנושיות אלא גם משום קולו ויציבות קול, דיוק בדברים הקטנים - בקאצ'ים, בסלסולים. ב-ה-כ-ל.
בעוד זמן לא רב נתחיל לדבר אליו געגועים ובערגה לימי הזוהר שלו במיאמי. נקרא לו 'דוד פרלמן האגדי'. האם אנחנו מצליחים להפנים כעת שהוא אחד מהגדולים? יש לנו כח להרגיש לחיות ולחוש את 'עכשיו', כעת או שמרוב שהוא מהפנט אותנו עד כדי כך אנחנו צריכים לצבוט את עצמנו - כדי להזכיר לנו שמדובר בתופעת פלא שאוטוטו הקול הילדותי יתחלף לו בקול אחר - אבל פשוט לא עושים זאת כי אנחנו לא מעכלים את הפלא הזה...? האם אנחנו צריכים לחכות ליום שאחרי כדי לדעת מי הוא דוד? לא מספיקים שנותיו כדי להמחיש לנו במי מדובר? 5 שנות הופעות בפרחי מיאמי מסביב לעולם - לא דיי בכך? אלבום פרטי שלו (miracles), לא מספיק נותן לנו תחושה שזה מישהו מזן נדיר?
תוקן על ידי netson ב- 06/07/2015 13:17:36
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 13:40 |
|
| |
התמונה האחת לפני האחרונה הכי משקפת את העוצמות שלו. הוא מדהים! באמת שנדיר למצוא פרחים כאלה. כל סולו שלו מראה שהוא מעל כולם. או כמו שלא זוכרת מי כתב- יש את המקהלה, ויש את דוד פרלמן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 13:49 |
|
| |
וואו וואו ועוד וואו! איזה אשכול.. אני זכיתי לראיין אותו פעמיים..(לראות במציאות  ..) אין על הילד הזה! עדין מתוק חייכן וחביב לכולםם! ענה בסבר פנים יפןת לכל השואלים והאוהדים..(בהופעה בארץ..) זה על האופי שלו.שלדעתי מהווה חלק נכבד מהתדמית של הסולן הראשי של מיאמי במשך ה5 שנים האחרונןת. וכמובן,החלק הביצועי-איזו הופעת במה! בצורה בוטחת הוא מחזיק את המקרופון,פותח את הפה ו..זהו.זה מספיק..:-) הקול שלו.איזה קול! אני לא זוכרת סולן ראשי נוסף שככה החזיק לו הקול ככ הרבה זמן.ובמיטבו! ועדיין הקול שלו מעולה!יעיד על כך הדיסק החדש שלו,שהוקלט במהלך השנה האחרונה.. אני לא מעכלת את זה שהןא עוזב.מקווה מאוד שהוא יופיע גם השנה בסוכות ואזכה לחזות בהופעתו שוב..(למרןת שבתוך תוכי אני לא מאמינה שזה יקרה..  (  בכל מקרה,אם הוא יהיה שם בתור צופה,אעשה את כל המאמצים לערוך ראיון אחרון איתו..:-) כל שיר שאני שומעת את קולו-זה פשוט להצטמרר.יש לו כשרון ככ מיוחד ובלתי רגיל שהוא זכה לנצל בצורה הכי טובה שאפשר!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-6/7/2015 13:51 |
|
| |
| אסתרק כתבה: |  |
התמונה האחת לפני האחרונה הכי משקפת את העוצמות שלו. הוא מדהים! באמת שנדיר למצוא פרחים כאלה. כל סולו שלו מראה שהוא מעל כולם. או כמו שלא זוכרת מי כתב- יש את המקהלה, ויש את דוד פרלמן. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 15:12 |
|
| |
נטסון תודה שהבאת לי במה לחלוק את תחושותי והערכתי לדוד פרלמן האגדי שישאר בשבילי תמיד אגדי כי אני רואה את דוד כהשראה בשבילי להרבה דברים והרבה מצבים בחיי האישיים.. דוד הוא מוזיקאי ענק מבין במוזיקה ולא רק שנולד עם קול טוב, הוא מעביר בשירה את פנימיות, הוא ילד עם לב טוב ומסביר פנים.. דוד, אוהבים אותך, ומודים לך על כל שירה של סולו או ליווי במקהלה.. ובפרט על התגשמות החלום שלי שהוצאת דיסק.. עלה והצלח בכל אשר תלך. פורום פרחי מיאמי תמיד כאן לשמוע אותך.. 4;
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 15:18 |
|
| |
|
| נשלח ב-7/7/2015 15:31 |
|
| |
האמת שזה מסקרן אותי איך זה משפיע באופן אישי, אבל בעצם זה כבר הגבול. אז אסתפק במה שאמרת:-). ואגב אבא של דוד פרלמן אולי לא זמר אבל בהחלט הופיע קצרות באירועים מצומצמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 18:44 |
|
| |
|
| נשלח ב-17/7/2015 03:08 |
|
| |
אני מסכימה שדוד פרלמן נכנס לרשימת עשרת הגדולים של הסולנים הטובים ביותר של פרחי מיאמי מכל הזמנים.
התמונה זאת שלו, עם החליפה עם הירוק, דווקא בסולו הזה הטבע הכריע. להפך, אחד הדברים הבולטים והיפים שמבליטים ומשבחים את קולו, זהו היכולת שלו ( עד לא מזמן ) לעלות לטונים גבוהים מבלי להתאמץ ולצרוח.
אני בהחלט הייתי מקימה אותו ברשימת עשר הגדולים איפשהו בין עודד וייצי לבין עופי נט וסטואי בינשטוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2015 23:02 |
|
| |
 אני האמת יותר אוהבת את הקול שלו יותר 'עבה' יחסית(כמו שהיה בתקופה האחרונה) .בתור ילד היה לו קול מאוד מאוד דק.עכשיו יש לו קול מאוזן..לא עבה ולא דק..:-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-28/7/2015 16:22 |
|
| |
| greenie כתב: |  | אני מסכימה שדוד פרלמן נכנס לרשימת עשרת הגדולים של הסולנים הטובים ביותר של פרחי מיאמי מכל הזמנים. . |
|
גם לדעתי אבל יש קול יפה ויש מומחיות שירה על הבמה לו יש קול יפה ואפילו נדיר אבל מומחיות על הבמה עדין לא כמו של שאול, יושי, יאיר, עודד, ארי גולדוורג וכדו'
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2015 17:55 |
|
| |
אני חושבת שהוא עולה על יאיר וארי, סוג הקול לא ניתן להשוואה, אך בדיוק וחוסר זיוף. עם כל הכבוד לארי ויאיר ואפילו קצת יושי, כולם צעקו. דוד פרלמן לא צעק.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2015 20:49 |
|
| |
|
| נשלח ב-29/7/2015 12:56 |
|
| |
אין על דוד לא היה ולא יהיה... טוב אני לא נביא אבל זה מהרגש...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2015 13:02 |
|
| |
גם לי נראה כך. אלא אם כן ירחמיאל ימצא ילד מוכשר במיוחד ..ואת זה נוכל לדעת רק בהופעת מיאמי הקרובה בעוד חודשיים. בכל מקרה כרגע אין לו מחליף.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-29/7/2015 13:15 |
|
| |
ניורק - בא נהיה אופטימים, שירחמיאל ימצא ילד אפי' יותר טוב מדוד. אחרי הכל אנחנו נהנה יותר:)
|
|
|
|
|