זה המקום לעדכן על התקדמותכם במשימה. הרעיונות שווים לכולם! רק תבחרו! יש לכם עוד רעיון ? הוסיפו!
הנה כמה רעיונות לדוגמא:(אין חשיבות מסויימת לרעיונות והכל הועלה ישר מהראש לכאן)
להתקשר לרימון/אתרוג ולומר להם שיש קשיים בגלישה דרכם במילים מסויימות בפורום פרחי מיאמי החדש.
לשמוע דיסק כל שהוא של פרחי מיאמי ולכתוב עליו סיקור.
לצפות ב-DVD לשעבר או בקטעי הסרטונים הרבי מההופעות שישנם בפורום ולכתוב עליהם סיקור באשכול ולכתוב עליו סיקור בפורום.(קישור)
לדבר עם חבר/ה על פרחי מיאמי תוך כדי שדוחפים לו/ה ביד דיסק כל שהוא של מיאמי ולספר לה כמה הוא יפה ושי/תשמע וי/תקשיב (וכמובן תחזיר לאחרי 3-4 ימים...) ולומר לו/ה שלא להוריד או להעתיק משם....
לחשוב על רעיון של אשכול לפורום פרחי מיאמי החדש. (לעזרה).
לבקש שירי מיאמי בתוכניות הרדיו השונות.
לדרג את את השיר 'אט אט' במצעד (ניתן עד יום שלישי הקרוב בבוקר- קישור)
להביא חברים/ות חדשים לפורום פרחי מיאמי החדש.
להשתתף יותר באשכולות הפורום (לא רק לכתוב 'שלום', 'לילה טוב' וכד'). לדוגמא
בהצלחה לכולכם/ן
נשלח ב-23/7/2015 15:11
אני בל"נ לוקח ע"ע לכתוב סיקור על הדיסק 'רווח'.
לתת לחבר דיסק של מיאמי על מנת שיקשיב( ושהוא יחליט כמובן אם ברצונו לקנות).
לדרג את המצעד(כבר דירגתי).
ולהשתתף יותר.
זהו לבינתיים
נשלח ב-23/7/2015 16:49
אני מצטערת להשבית שמחות פה. משימה ראשונה- בלתי אפשרית בעליל. כמה פעמים דברתי עם אתרוג- עד שהם עונים לטלפון -זה דבר אחד. מבטיחים לטפל- דבר שני. תכלס- אין סיכוי. בממלכה יש אשכול: מעמד האי-שה בכוזר. בגלל המילה אי-שה [שבעצם אם היא כל כך גרועה אז למה נבראה?] לא נותנים לי בכלל להגיב.
נשלח ב-23/7/2015 17:42
רבקה- משימות זה לא דבר קל! לכן בבין הזמנים זה הזמן לדברים הללו. יותר מכך: את בעצמך כתבת שהם פתחו את הויקי בזכותך, כך שזה רק מחזק:)
נשלח ב-28/7/2015 23:51
netson כתב:
אני בל"נ לוקח ע"ע לכתוב סיקור על הדיסק 'רווח'.
לתת לחבר דיסק של מיאמי על מנת שיקשיב( ושהוא יחליט כמובן אם ברצונו לקנות).
לדרג את המצעד(כבר דירגתי).
ולהשתתף יותר.
זהו לבינתיים
המשימה הראשונה - בקרוב. המשימות השניה ושלישית - בוצעו! משימה רביעית - מבוצעת כל העת בעז"ה.
נשלח ב-28/7/2015 23:55
התחלתי להקשיב יותר לשירי מיאמי. קניתי את רווח וגם את משיח. אז מגיע לי צל''ש. וחוץ מזה השתתפתי יפה בשרשרת שירים. אז אני ראויה לשבח במשימות או עדיין בלתי מספיק?
נשלח ב-28/7/2015 23:57
צל"ש + מדליה. מתי קנית את הדיסקים? למה שלא תכתבי לנו בפורום סיקור/ התרשמות מהשירים שבדיסקים? יש לנו אשכולות מיוחדים לכך!
תוקן על ידי netson ב- 29/07/2015 00:00:08
נשלח ב-28/7/2015 23:58
רבקהאובסלד כתב:
קניתי את רווח וגם את משיח.
עוד רעיון למשימה. לקנות דיסק של מיאמי שאין לנו ולהקשיב ולכתוב התרשמות/סיקור עליהם בפורום!
תוקן על ידי netson ב- 28/07/2015 23:59:37
נשלח ב-29/7/2015 00:01
netson כתב:
צל"ש + מדליה. מתי קנית את הדיסקים? למה שלא תכתבי לנו בפורום את התרשמותך מהדיסקים? יש לנו אשכולות מיוחדים לכך!
תוקן על ידי netson ב- 28/07/2015 23:59:01
האמת היא שדי ממזמן, כשהתחלתי להיכנס לפו-רום של מיאמי. פשוט רציתי להיות בעניינים. מאד מאד יפה!!! מאד נהניתי. מוזיקה עדינה וטהורה!
נשלח ב-29/7/2015 00:02
רבקהאובסלד כתב:
האמת היא שדי ממזמן, כשהתחלתי להיכנס לפו-רום של מיאמי. פשוט רציתי להיות בעניינים. מאד מאד יפה!!! מאד נהניתי. מוזיקה עדינה וטהורה!
כמו שאמרת זה היה די ממזמן. עכשיו כדי להיות בענינים את צריכה לקנות את הדיסק החדש:)