| נשלח ב-30/7/2015 18:53 |
|
| |
סקר: מי כיום הכוכב שלכם בפרחי מיאמי?
לאורך השנים האחרונות דוד פרלמן היה הכוכב הבלתי מעורער של פרחי מיאמי. רוב הזרקור היה עליו והוא (שלא ברצונו) האפיל על כולם.
נכון שאין כיום מישהו שיכול להיכנס לנעליים הגדולות שדוד השאיר אחריו, אבל למקום שני יש גם יש מקום....
עתה עם פרישתו: מיהו הכוכב שלכם בפרחי מיאמי? (באם אפשר תכתבו עם נימוק וכמובן להיזהר בכבוד הפרחים)
לצורך נוחיותכם מצורפת לכם חברי מקהלת פרחי מיאמי באלבום 'אט אט'(מקור)
חיים גולובן יהודה לייב אופנהיימר יעקב שמחה באלאקן דוד הראל אייזיק בלסיאנו מיכאל ויינגארטן אביגדור גלוק כתריאל יבנה צבי שמחון יוסף חיים סטילר דוד יונתן סרברו שלמה גרוס דוד משה פרלמן משה חיין אבטן דוד אריה סטרן שלמה גורי מקס מסלטון בני זאדה יהודה בראון דני גרובר אייב סעדיה שמעון יצחקוב בני מן
מי שמתקשה יש גם תמונות שלהם כאן..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2015 18:54 |
|
| |
אני התלבטתי בין שלמה גרוס לחיים גלבן. (בשמעון יצחקוב לא בחרתי כיון שחסר לי ידע עליו ) לבסוף בחירתי היא בשלמה גרוס. יש לו קול טוב ( אולי הוא עובד על פיתוח קול?), הופעת בימה סבירה והוא גם נראה בעל מידות טובות. הנ"ל זה ציון לפי הופעותיו והד"ש לפורום שנתן...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2015 19:00 |
|
| |
לדעת אחותי :-דוד יונתן סרברו-קול יפה שלמה גרוס-הופעת במה מעולה,ביטחון עצמי,קול טוב ויציב לדעתי,מיכאל ווינגרטן .יש לו הופעת במה מעולה ונוכחות,קול טוב מאוד.הבעיה היחידה שגם הוא קצת גדול.. בני זדה -יש לו יכולות מצויינות.(פוטנציאל..)שר בטונים גבוהים מאוד ובצורה יפה.אבל הופעת הבמה שלו לא היתה מושלמת מספיק..:-),לכן אם הוא ישתפר בכך,רבים הסיכויים שהוא יהיה אחד מהכוכבים הגדולים בשנים הקרובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2015 19:12 |
|
| |
מסכים איתך בנוגע לבני זדה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2015 23:22 |
|
| |
אני מהמרת על בני זאדהת מיכאל ויינגרטן ושלמה גרוס. עפ"י דעתי צבי שמחון וחיים גולובן כבר עם רגל אחת בחוץ.
מצד שני, אי אפשר לדעת, הרי מי היה מהמר על יושי בנדר בזמנו, שקיבל רק סולו אחד ברווח?
הייתי אומרת בזהירות: שימי יצחקוב גם
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2015 12:40 |
|
| |
שמעון יצחקוב
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2015 12:41 |
|
| |
גם אני מסכים על בני זאדה כרגע אני חושב על שלמה גרוס רק חסר לו שפשוף קל בקול, וכן מיכאל ויינגרטן מצויין, ודוד הראל מצויין.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2015 19:00 |
|
| |
אני לא מכירה את הילדים מ"אט אט" 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2015 20:55 |
|
| |
|
| נשלח ב-4/8/2015 09:58 |
|
| |
אני צריכה גם להכיר את ההופעת במה שלהם וכו'.. מה שלא יכול להסתיים בצפיה בתמונות שלהם בלבד.. :S לצערי...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2015 10:12 |
|
| |
כשתצפי בהם כבר תהיי בקיאה. אז לפחות תראי אותם בשלב ראשון בתמונות....
תוקן על ידי netson ב- 04/08/2015 10:14:55
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 10:56 |
|
| |
במקהלה העכשווית- אביגדור גלוק ללא ספק.
|
|