בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

פרחי מיאמי, הפורום ואנחנו/ דיון פתוח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/8/2015 02:34 לינק ישיר 
פרחי מיאמי, הפורום ואנחנו/ דיון פתוח

ובכן, רציתי להעלות שתי נקודות לדיון:

1) איפה עובר הגבול בין "אוהדים" של מקהלת פרחי מיאמי ל"מעריצים" שלהם.
נכון, אנחנו מחבבים מאד את המקהלה המיוחדת הזאת, את השירים בה ואת השרים בה, אבל האם צריך להפוך את העיסוק בה למקצועי? כולם כולם חייבים להיות מעודכנים בע"פ בכל פרט ולדעת גם מתוך שינה מיהו הפרח שביצע סולו מסויים ובאיזה מופע בדיוק?
אני חושבת שאין בושה כשלא מכירים עדיין את הפרצופים של הפרחים, שלא יודעים עדיין לזהות את הקול של סולן זה או אחר בדיסק. מי שיש לו את זה- מצויין, מי שלא לא צריך להשקיע בזה זמן במיוחד.
עוד משהו שקצת חרה לי, ההתייחסות הטרגדית לעזיבה של דוד פרלמן. נכון, זה פספוס שלא נשמע אותו במופעים הבאים, אבל חבר'ה, תכל'ס דוד היה פרק זמן מאד מכובד במקהלה ואם נרצה יש לנו מלא אפשרויות לשמוע אותו והוא אפילו הוציא דיסק משלו עם תשעה שירים שכולם מבוצעים על ידו בארוכה.

2. איפה עובר גבול ההשתתפות בפורום.
השאלה שלי היא בעצם- מה המטרה של הפורום? האם המטרה היא שתהיה במה ראויה ומכובדת לשיתופים ודיונים בנושאי מיאמי השונים?
אם זו המטרה, אין עניין הכרחי בכך שהפורום יהיה פעיל בכל תקופות השנה. אם יש נושאים לדון עליהם- מצויין, כאן המקום, אבל אם נגמרו הנושאים, ואפילו יש תקופות שאסורה שמיעת המוזיקה, אולי מיותר לנסות להפעיל בכח את הפורום (באשכולות משחק שכבר איבדו מטעמם לדעתי, שרשרת שירים למשל).
אם המטרה היא אחרת- אני מחפשת לשמוע.

אני לא מזכירה כאן את העידוד לשהייה מה שיותר ממושכת בפורום, גם למי שלא רגיל בזה, כי זה הרי אינטרס נורמלי מצד ההנהלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2015 08:36 לינק ישיר 

יש לי כמה דברים לומר בענין.
1 .קודם כל לא חייבים או צריכים לדעת בע"פ את שמות הסולנים!אלא אנחנו רוצים.וזה ההבדל.
מבחינתי,זה בעצם תחביב.כמה שאת אוהבת לנגן למשל,ככה תתענייני בכמה שיותר סוגי אורגניות..

אנחנו לא מכריחים אף אחד.אבל מינימום של התמצאות צריכה להיות..בכל אופן,זה פורום פרחי מיאמי:-)
מסכימה איתך שאין בושה לא לדעת.

2.בקשר לדוד פרלמן,את צודקת אבל עדיין הסיבה היא שהוא היה הכוכב של מיאמי ב5 שנים האחרונות..ומתוך דאגה לעתיד המקהלה יצאנו מפרופורציות.(שהרי מי יוכל להחליף אותו??)

2) המטרה של הפורום היא אכן מקום לדיונים בנושא.אבל,מי שאין לו זמן או לא מעוניין-לא חייב להכנס בזמנים שוממים.אני באופן אישי,נהנית להכנס ולהגיב גם באשכולות כמו שרשרת שירים.זה סוג של תרפיה בשבילי.לעצור רגע באמצע היום ולהעביר בראש שמות של שירים...עם זאת,את צודקת שכבר הגיע הזמן לחשוב על משחק חדש.(את מוזמנת!:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2015 09:31 לינק ישיר 

אסתרק כתב:

1) איפה עובר הגבול בין "אוהדים" של מקהלת פרחי מיאמי ל"מעריצים" שלהם.
נכון, אנחנו מחבבים מאד את המקהלה המיוחדת הזאת, את השירים בה ואת השרים בה, אבל האם צריך להפוך את העיסוק בה למקצועי? כולם כולם חייבים להיות מעודכנים בע"פ בכל פרט ולדעת גם מתוך שינה מיהו הפרח שביצע סולו מסויים ובאיזה מופע בדיוק?
אני חושבת שאין בושה כשלא מכירים עדיין את הפרצופים של הפרחים, שלא יודעים עדיין לזהות את הקול של סולן זה או אחר בדיסק. מי שיש לו את זה- מצויין, מי שלא לא צריך להשקיע בזה זמן במיוחד.
עוד משהו שקצת חרה לי, ההתייחסות הטרגדית לעזיבה של דוד פרלמן. נכון, זה פספוס שלא נשמע אותו במופעים הבאים, אבל חבר'ה, תכל'ס דוד היה פרק זמן מאד מכובד במקהלה ואם נרצה יש לנו מלא אפשרויות לשמוע אותו והוא אפילו הוציא דיסק משלו עם תשעה שירים שכולם מבוצעים על ידו בארוכה.

• ראשית, לא כתוב בשום מקום שזהו פורום מעריצים. ההיפך! דובר כאן כמה וכמה פעמים על הערצה שהיא דבר מוגזם ולא טוב! - בין היתר כאן ומי לא שקרא/ה שיעשה/שתעשה זאת כעת!

• אף אחד לא חייב לדעת כל סולו של כל פרח בכל עשרות האלבומים וה-DVD שיצאו עד היום. 'פורום פרחי מיאמי החדש' פתוח גם למי שרק אתמול שמע על המקהלה בפעם הראשונה.
    זאת לא בושה לא לדעת! אם ניתן הרגשה של בושה למי שלא יודע שמות סולנים הפורום לעולם לא יתקדם. הפורום נועד  בין היתר - למעוניינים כמובן - להכיר את יותר את פרחי מיאמי, את הפרחים, את השירים, ולהתעדכן בדברים חדשותייים כמו הופעות, ראיונות וכו'. אני לא ראיתי אף אחד שבייש כאן מישהו. ואם יש משהו שהמנהלים פיספסו - כל אחד הרואה זאת שידווח בבקשה למנהלים.

• בקשר לעזיבתו של דוד פרלמן. אין ספק שהוא הכוכב שהיה בשנים האחרונות בפרחי מיאמי ויש המון מקומות בו אפשר לשומעו. ולכן מה? בגלל שהוא הוציא דיסק, נפסיק להיות חדשותיים? לא נדווח על עזיבתו? לא נספר על ההיסטוריה שלו? ובכלל איפה רואים 'הטרגדיה' שבדבר? זה טבעי שברגע שכוכב עוזב, מסכמים את ההיסטוריה שלו ודנים מי יכול להחליף/לרשת אותו - וכך זה בכל דבר בחיים, כך שאין כאן משהו חריג ויוצא דופן ובטח לא פרופורציונלי.
    והנה.... שוב עוררת את הנושא ומתייחסים שוב לדוד פרלמן...

תוקן על ידי netson ב- 06/08/2015 09:33:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2015 09:42 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2015 09:50 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
2. איפה עובר גבול ההשתתפות בפורום.
השאלה שלי היא בעצם- מה המטרה של הפורום? האם המטרה היא שתהיה במה ראויה ומכובדת לשיתופים ודיונים בנושאי מיאמי השונים?
אם זו המטרה, אין עניין הכרחי בכך שהפורום יהיה פעיל בכל תקופות השנה. אם יש נושאים לדון עליהם- מצויין, כאן המקום, אבל אם נגמרו הנושאים, ואפילו יש תקופות שאסורה שמיעת המוזיקה, אולי מיותר לנסות להפעיל בכח את הפורום (באשכולות משחק שכבר איבדו מטעמם לדעתי, שרשרת שירים למשל).
אם המטרה היא אחרת- אני מחפשת לשמוע.
אני לא מזכירה כאן את העידוד לשהייה מה שיותר ממושכת בפורום, גם למי שלא רגיל בזה, כי זה הרי אינטרס נורמלי מצד ההנהלה.

טוב, את מטרות הפורום כתבתי בתגובתי הקודמת. רק אזכיר בהקשר לכך את 'הויקי של הפורום', וכל מילה נוספת מיותרת...

באשר לאשכולות המשחקים השונים - איני חושב שהם איבדו את טעמם... לא מיצינו אותם, בטח לא החדשים...

ברצוני להדגיש שהפורום בעיקרון הפתוח לכלל הגילאים כך שישנם כאלו שיאהבו יותר את הדיונים וישנם כאלו שיאהבו יותר את המשחקים. בקיצור אי אפשר שיהיה פורום 'כבקשתך'. מי שנח לו להגיב באשכול מסויים, שיעשה זאת שם.

פרט לכך, כדי לשמור על קהל הצופים וכדי שלא ישנה המקרה של 'פורום גרסטנר', כל האמצעים כשרים מבחינתי לכך ובלבד שיהיו בהתאם לאמנת הפורום!

ואני אסיים במה שאידי תמיד אמרה, שהפורום לאורך שנותיו הציל כאן כמה וכמה נפשות מישראל(מבחינה רוחנית) ללא גוזמא כלל וכלל. ואכ"מ

נטסון

נ.ב שלא ישתמע מתגובותיי שאני דוחה טענות כל שהם. ההיפך כבר נכתב "אהוב את הביקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי" כולם ללא יוצא מן הכלל מוזמנים לכתוב ביקורת ולא משנה על מה ועל מי...  רציתי רק לכתוב שיש צד שני למטבע.
כעת אפשר לדון בצורה טובה כשאנו מכירים את שני הצדדים!
כל ביקורת בעצם מזכירה לנו מה היעד שאנחנו אליו צריכים להגיע. במשך מרוץ החיים, ישנם דברים שמתכהים, וכאן נכנסת הביקורת להזכיר לנו מה אנחנו אמורים להיות ומה אנו בפועל- מעין חשבון נפש.

יישר כח אסתרק על הדיון שפתחת ויזמת!!!

תוקן על ידי netson ב- 06/08/2015 10:14:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2015 14:58 לינק ישיר 

אסתרק יפה לך על האומץ, ברשותך אני אתחיל מהסעיף  השני,  
אני חושב שזה מאוד טבעי ולגיטימי מה שאת חושבת, אני בטוח שלכל אחד מחברי הפורום עולה לפעמים שאלה כזו שהיא בעצם אמורה להוביל אותו להחלטה, האם אני באמת צריך/ה ליכנס לפורום כל יום? וזה לא בגלל שאני אוהב פחות את פרחי מיאמי אפילו אם אני מאוד אוהב האם אני צריך לבאות את זה בכל יום? ונניח שכן האם אני יכול/ה כל יום ליכנס לפורום? הרי לא תמיד זה מסתדר לאו דווקא מבחינה טכנית אלא אפילו מבחינה נפשית לא כל יום יש לנו את פניות הדעת לזה. צריך להיות בקטע כדי להנות משהיה בפורום ולא תמיד זה הולך,
זה ברור במאה אחוז שמטרת הפורום היא כבר לא רק דיונים על פרחי מיאמי לדורותיהם כי זה פשוט בלתי אפשרי בכל ימות השנה להתדיין בזה, לא רק מצידם אלא גם מצידנו, ולכן הפורום הוא גם מקום חמים ברשת שיש לך אפשרות לשאול על מתנה לחבר ליום הולדת או סתם להוציא לחץ לפני ואחרי מבחן בגרות ובשביל זה יש אשכולות המתאימים לכך,  
אבל וכאן חשוב להבין כמו שנטסון כתב שיש שתי צדדים למטבע. 
יש אפשרות להיות בפורום ואפילו להגיב במינון מופחתת אבל בלי סיסמא למייל או קבלת סרטון כזה או אחר, כי הרי לא כל מי שמגיב אחת ל... יכול לקבל את כל  שירותי הפורום שעובדים עליהם המון המון,
מה שבטוח זה שאני חושב שצריך לקבוע כללים אולי קצת יותר קלים מלהיכנס ממש כל יום או אפילו יומיים לפורום, לדוגמה אולי לסכם על יום ושעה שכולם יהיו פה, בלי קשר לזה שהפורום יעבוד כל יום למי שמעוניין, אני לא בטוח שזה רעיון טוב כי לא כולם יכולים באותו זמן,
כן חשוב לי להעיר ולהאיר מדוע כל מיני אנשים כמו כוחאש ועוד רבים וטובים לא ממש חלק מאיתנו כי הדילמה הזו רגע האם אני מעוניין שהפורום יהיה ממש חלק מחיי ועד מתי, והרצון הזה לקבל הסרטות תמונות וכדו נדירים ממש חשובה לנו ולכן אנחנו מחליטים להיות פה אולי וממש כל יומיים, כי אם לא אנחנו לא חלק מזה, אני מבין את זה שחייב להיות איזה רף השתתפות וזה לא אמור להיות אחת לחודש אלא הרבה יותר אבל השאלה כמה כן?
בכל מקרה אני אישית מאוד נהנה כאן רק שלא תמיד אני יכול להיות כאן כמו כמה מכם,
זה ברור שהפורום מתחלק מאוד לשתיים לאלה שבאים לתקופות ואז הם שם עד הסוף ולאלה שבאים והולכים ופעם בחצי שנה זורקים כמה תגובות ולאלה שכאן יומם וליל שלא כולם שייכים לזה ואולי אפילו רובם, צריך לראות מה עושים?  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2015 15:06 לינק ישיר 

ניורק- הפורום פתוח תמיד להצעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2015 15:10 לינק ישיר 

אסתרק- כל מי שנמצא פה חשב על מה שכתבת.
לדעתי, זהו גם סוג של בילוי חברתי נעים, קבוצה של אנשים לא מוכרים שיש להם נושא משותף לדון בו.
בסך הכללי- מי שנמצא פה אוהב את השירים המיוחדים של פרחי מיאמי ושמח להעביר חוויות עם אנשים שחווים את אותן הרגשות.
אני אישית בשום אופן לא רוצה לקבל את הסיסמא של המייל- כדי לשמור על איזון ולא ל'התמכר' בצורה מגוחכת.
לא מכירה את הפרחים והם לא מעניינים אותי העיקר שישירו יפה בלי לזייף וינעימו לי את הזמן.
וכן- אני אוהבת את פרח המסתורין ותמשיכו להעלות חידות בפרט בזמן שאני פה. והכי חשוב: בזכותכם!!! אני כותבת בעברית ללא שגיאות וסתם ככה העברית שלי השתפרה מאד. 
אז יש לי רק הכרת הטוב לפורום החמוד הזה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2015 15:15 לינק ישיר 

בקשר לסעיף הראשון, 
ישנם הרבה אנשים שאוהבים לשמוע את המוזיקה של מיאמי, אנחנו רוצים קצת יותר, ז"א גם לדעת את  השמות ולדסכס קצת על הדיסקים הופעות וכדומה, אני בטוח שלחלק מאיתנו זה סוג של תרפיה כמו שמיאמוש אמרה, כי זה הרי לא עבודה או לימודים או הישגים כאלה ואחרים, זה פשוט סוג של הנאה לשם הנאה, וזה מותר ונצרך וחשוב מאוד שלכל אחד יהיה את הדבר הזה בחיים שהוא פשוט נהנה ממנו, ולא רק לחפש כל היום מה יצא לי מיזה, 
מהמקום הזה בא העניין של האהדה לזמר מקהלה או כל סוג אחר של משהו שאנחנו אוהבים, כל דבר שאוהבים,  רוצים לדעת עליו יותר פרטים כמובן רק שזה עם טעם טוב ולא שמגזימים, וכאן לא יודע אם הגזימו אולי יש תחושה כזו כי זה בעצם נושא אחד שרק עליו מדברים כאן "פרחי מיאמי", אבל זה לא כך,
אלא א"כ זה מה שאתה חושב כל היום ולא מעניין אותך שום דבר אחר, זה כבר חולני,
אני באופן אישי חובב מוזיקה מושבע, זה משפחתי אצלנו, מדורות אחורה, ואני שומע עוד המון מוזיקה,
כי גם אני משוגע על מיאמי ברמות מטורפות, כמה אפשר לשמוע את אותם דיסקים? זה ימאס בסוף.
אז אני שומע הרבה מאוד אבל אני שומע עוד הרבה דברים אחרים, שאגב מאוד יפים, אולי אגב שווה לפתוח אשכול על התחביבים של חברי הפורום חוץ מפרחי מיאמי, אולי נגלה שיש לנו עוד דברים משותפים,
בקשר לדוד פרלמן, אני באופן אישי זה קצת קשה לי, כי מוזיקה זה דבר שמקשר לא רק יפה, ואני מאוד נקשרתי לקול המיוחד של דוד בדיסקים, יש בזה משהו מאוד יחודי סוג של דובדבן שבקצפת, ואני לא זוכר קולות כמו שלו בעבר, אז ביטאתי את זה, אבל ברור שלא חטפתי טראומה  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2015 15:16 לינק ישיר 

שרונה יפה מאוד, רעיון חמוד מה שכתבת בקשר למייל, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2015 15:49 לינק ישיר 

אסתרק - דיון חשוב. 

דעתי האישית:

כל עוד ההתעניינות היא בפרחים כחברי מקהלה - כלומר, באספקט המוזיקלי בחייהם של הפרחים - זה ללא ספק בגדר נורמלי ושפוי לאוהבי הז'אנר.

התעניינות קצת מעבר, ככל שהעניין נוגע לפרטים שאינם אישיים אלא כאלה שנגישים לכל אחד ברשת - מי שמעניין אותו, למה לא. ולאלה שכן, נועד המייל המשותף כתוספת "אקסטרה" לחברים המתמידים.

התעניינות אובססיבית שכוללת חדירה לחיים האישיים ורדיפה אחר מידע אישי שהושג בדרכים לא דרכים, רכילות ושאר פעולות שאסורות משום "מה ששנוא עליך לא תעשה לחברך" - ודאי שאין לכך מקום כלל.

"הערצה הזויה" שכוללת צרחות מטורפות כשבמקרה עבר לידך פרח, בהייה בפה פעור ולשון משורבבת ושאר סוגי טירוף - נו באמת. תכבדו את עצמכם. (לא מופנה לחברי פורום שפויים. ואני מאמינה שכולכם שפויים.)

באשר לפורום עצמו - קחו בחשבון שבימינו יש הרבה מקומות להתברבר בהם. בהחלט שלא כולם מקומות ראויים. בכך שהפורום הזה פעיל, הוא מאפשר לכאלה שמחפשים מקום חברתי להיות בו, בין אם כחברים פעילים או כקוראים סמויים - מקום נעים, מעניין וערכי, בלי צורך לחפש זאת במקומות חסרי אחריות. קחו את זה כסיבה נוספת לחשיבות פעילות הפורום.

המשיכו להצליח חברים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2015 01:40 לינק ישיר 

טוב, מספר נקודות:

* אולי חבל שלא הסתייגתי כבר בהודעה הפותחת, אבל אני מסכימה בלב שלם שפורום מיאמי הוא באמת מקום טוב ברשת, המון בזכות העבודה המאומצת של המנהלים ליצור מקום כזה וגם הרבה בזכות החברים האיכותיים שמתקבצים לכאן.
אני מסכימה עם מי שאומר שהפורום הוא גם מקום בילוי חברתי (בגבול כמובן...).
וכמובן יישר כח שדואגים שהפורום לא ישכח כדי שהוא יוכל להמשיך להיות כזה (עם הסתייגות על האופן...)

* אני לא חושבת שקרה מקרה חריג לאחרונה שבגללו פתחתי את הדיון, אבל הייתה לי תחושה בעקבות מספר דברים (כמו בעזיבה של דוד פרלמן, רצון חזק של חברים חדשים לקבל את ההפתעות והקוד למייל וכדומה) שמתחיל להיווצר כאן איזה מן לחץ חברתי לדעת הכל על הפרחים, לעשות כל מאמץ כדי להכיר אותם מכל כיוון, להרגיש מחוייב ללכת להופעה וכו'

* זכור לי שתמיד מדגישים כאן בפורום שאנחנו אוהדים, לא מעריצים. בטח לא הזויים. לכן הצגתי את השאלה באופן כזה- איפה עובר הגבול בין אהדה להערצה, בגלל שהתחלתי לחוש איזו תזוזה לכיוון המעריץ.

* שמחתי לקרוא את מה שכתבת, שירה, שכל אחד וודאי קרא וחשב על הדברים.
עיקר המטרה של הדיון הזה הייתה לתת הזדמנות לכל אחד כאן לעצור ולחשוב איפה הוא בכל העסק הזה ומה מתאים לו להמשיך לעשות או לעצור ולשנות. בין אם זה לא לבקש את המייל כמו ששירה הציעה בחכמה, ובין אם זה להגיב בגבולות הזמן האישי וכו'.

* אני חושבת שאכן יהיה נכון מאד להקל מעט בכללי קבלת הקוד למייל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2015 01:47 לינק ישיר 

אגב, אידי, שערתי שהדיון הזה יקפיץ אותך... ושכוייח על רענון החוקה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2015 17:41 לינק ישיר 

היי
אין לי כל כך זמן עכשיו לקורא את הכל. מקווה שאספיק מתישהוא..
יפה איסתרק על היוזמה אני גם חושת כמוך..
אך כמובן עוד אין לי תגובה לכשאתפנה אשיב.
שבת שלום בנתיים!! 
:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2015 22:42 לינק ישיר 

ב"ה וואי איזה יופי זה לראות דיון ברמה! נושאים כאלו בד"כ מקפיצים אנשים. ופה ב"ה הדיון ברמה גבוהה, כשיודעים לא לרדת ברמה אלא לשמור על הסגנון אשריכם .) ועכשיו לדעתי: לגבי ההערצה - באמת כשח"ו זה עובר את הגבול, זה ראוי לכל גינוי. לגבי ההתעסקות בפרטים - היתה תקופה שממש נהניתי מהענין, כי הרבה לא הבינו מה הקשר עכשיו לחפור מי שר איפה ובמה... לי זה הי' מאד חסר, והפורום סיפק לי את זה. עכשיו ירד לי הזמן להיכנס בצורה משמעותית, וממילא גם ההתעסקות בהופעות ומי שר מה. אבל אני לא אגיד שלפעמים אני בהחלט רוצה לשאול מי שר בהופעה את הקטע הזה והזה, אבל אין לי איך להיכנס... ולאט לאט גם הסקרנות לשאול על שמות חדשים ירדה לי. לגבי ד. פרלמן - השירה שלו ממש תהי'ה חסרה! השיר'מודים' ממש מיוחד בעיני, ההופעה שלו מושלמת. אני באמת מתקשה לראות לו 'ממלאי מקום'כי הרגש שלו בשירה הוא נדיר! השילוב של קול נעים עם רגש מיוחד וכוונה יוצרים את ה'יהדות'של המקהלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2015 23:37 לינק ישיר 

תמרור-התגעגענו!!
תגובה לענין:-)
אני גם בטוחה שכשיהיה לי פחות זמן אני פחות אתעסק בזה.בינתיים,למרןת חוסר הזמן שיש לי אני מוצאת זמן (כי אי אפשר רק ללמוד..וזה משחרר..)
צודקת לגבי דוד פרלמן.:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > פרחי מיאמי, הפורום ואנחנו/ דיון פתוח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext