בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ירחמיאל מפתיע!!! קליפ חדש " ut ut "

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/9/2015 10:43 לינק ישיר 
ירחמיאל מפתיע!!! קליפ חדש " ut ut "

הורדה לאתרוגים ולרימונים: קישור

Yerachmiel Begun & The Miami Boys Choir - UT UT
"UT UT"
Yerachmiel Begun & The Miami Boys Choir
the cd UT UT
Video Team: Jewish Films
Edited By: Miami Studios
Available on itunes.com

.UT UT" - any moment now, Moshiach should come and rebuild the Bais Hamikdash in our days"

תוקן על ידי netson ב- 25/09/2015 11:14:04

תוקן על ידי netson ב- 25/09/2015 14:26:32

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2015 10:57 לינק ישיר 

הקליפ הוא מהופעת חוה"מ פסח האחרונה (פסח תשע"ה).

ציטוט ותגובה ראשונה של דוד פרלמן ביוטיוב (מתורגם לעברית): ":) ואוו! יישר כח!! עבודה טובה"

כתבה ברשת על הקליפ:

jewishmusicreport

תוקן על ידי netson ב- 25/09/2015 11:16:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2015 12:26 לינק ישיר 

יו, חמודים...
לראות את זה - נזכרת בטעם של פסח בפה, השעה כמעט שש בבוקר..
יואו, מה, כזה מהר זה נכנס לי לנוסטלגיות?...:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2015 13:37 לינק ישיר 

וואוו!!!איזה הפתעה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2015 13:42 לינק ישיר 

הצילום הרבה יותר איכותי ויפה מאשר ההופעה שיש לנו:-)
)מיותר כיוונים..)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2015 05:06 לינק ישיר 

netson כתב:

אכן.

אם-כי פס הקול נלקח מתוך רצועת השמע שבאלבום בו המוסיקה עשירה יותר בכלים בשפע, וצורף אחד כבוד אל הקליפ הוויזואלי שתיעד לפני כחצי שנה את המופע.

אגב, מדובר באקט רגיל הנעשה בכל קליפ וידאו מוסיקלי. [מי שהיה זקוק לשמוע פרטים נוספים בעניין, שמע אותם זה לא מזמן...].

לדעתי, כל עוד השילובים הללו נעשים בקליפים מוסיקליים, כשאת הקונצרטים עצמם משאירים נקיים מכל רבב של מוסיקה מוקלטת [כפי שהדבר מתבצע בקונצרטים של פרחי מיאמי, בכל הנוגע לקולות האינסטרומנטליים כמעט באופן מוחלט, ובכל הנוגע לקולות הפרחים באופן מוחלט] – הדבר רק מוסיף ונותן טעם לשבח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2015 05:07 לינק ישיר 

אגב, מיאמוש, על החידה המוסיקלית שהעליתי באשכול הסמוך, התוהה לשם מה מצרף ירחמיאל להרכב התזמורת Keyboard נוסף, הגבת: "באמת שאלה שעלתה לי. ניסיתי לתרצה בכך שאולי לכל אורגן יש תפקיד שונה... אבל זה לא באמת כך. מעניין באמת למה".

כעת, אם ברשותך תיעוד וידאו חי מהקונצרט [והוא אכן ברשותך...], נסי להשוות אותו עם תיעוד הוידאו שיצא זה עתה [המלווה כאמור בקולות הפרחים והכלים שהוקלטו באולפן לטובת האלבום], ונדמה לי שהשוואה מוסיקלית - בדגש על השוואה ויזואלית - זו, תשיג את הפתרון האינסטרומנטלי המבוקש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2015 05:40 לינק ישיר 

משוררששיער כתבה:

netson כתב:

אכן.

אם-כי פס הקול נלקח מתוך רצועת השמע שבאלבום בו המוסיקה עשירה יותר בכלים בשפע, וצורף אחד כבוד אל הקליפ הוויזואלי שתיעד לפני כחצי שנה את המופע.

אגב, מדובר באקט רגיל הנעשה בכל קליפ וידאו מוסיקלי. [מי שהיה זקוק לשמוע פרטים נוספים בעניין, שמע אותם זה לא מזמן...].

לדעתי, כל עוד השילובים הללו נעשים בקליפים מוסיקליים, כשאת הקונצרטים עצמם משאירים נקיים מכל רבב של מוסיקה מוקלטת [כפי שהדבר מתבצע בקונצרטים של פרחי מיאמי, בכל הנוגע לקולות האינסטרומנטליים כמעט באופן מוחלט, ובכל הנוגע לקולות הפרחים באופן מוחלט] – הדבר רק מוסיף ונותן טעם לשבח.

בהחלט.
למרות שגם בהופעה החיה הסאונד מעולה :-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2015 05:41 לינק ישיר 

משוררששיער כתבה:

אגב, מיאמוש, על החידה המוסיקלית שהעליתי באשכול הסמוך, התוהה לשם מה מצרף ירחמיאל להרכב התזמורת Keyboard נוסף, הגבת: "באמת שאלה שעלתה לי. ניסיתי לתרצה בכך שאולי לכל אורגן יש תפקיד שונה... אבל זה לא באמת כך. מעניין באמת למה".

כעת, אם ברשותך תיעוד וידאו חי מהקונצרט [והוא אכן ברשותך...], נסי להשוות אותו עם תיעוד הוידאו שיצא זה עתה [המלווה כאמור בקולות הפרחים והכלים שהוקלטו באולפן לטובת האלבום], ונדמה לי שהשוואה מוסיקלית - בדגש על השוואה ויזואלית - זו, תשיג את הפתרון האינסטרומנטלי המבוקש.

ויזואלית?
2 אורגנים מוסיף למראה הוויזואלי של ההופעה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2015 06:19 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

משוררששיער כתבה:

אגב, מיאמוש, על החידה המוסיקלית שהעליתי באשכול הסמוך, התוהה לשם מה מצרף ירחמיאל להרכב התזמורתKeyboard נוסף, הגבת: "באמת שאלה שעלתה לי. ניסיתי לתרצה בכך שאולי לכל אורגן יש תפקיד שונה... אבל זה לא באמת כך. מעניין באמת למה".

כעת, אם ברשותך תיעוד וידאו חי מהקונצרט [והוא אכן ברשותך...], נסי להשוות אותו עם תיעוד הוידאו שיצא זה עתה [המלווה כאמור בקולות הפרחים והכלים שהוקלטו באולפן לטובת האלבום], ונדמה לי שהשוואה מוסיקלית - בדגש על השוואה ויזואלית - זו, תשיג את הפתרון האינסטרומנטלי המבוקש.

ויזואלית?

הפרספקטיבה הויזואלית אינה הפתרון. ההשוואה הויזואלית (בין פס הקול האודיטורי שבאלבום אל מול הפן הויזואלי שבקליפ הוידאו) היא שיכולה להביא אל הפתרון.

[השוואה זו היתה יכולה להתבצע כבר בעבר, לאור העובדה שהינך מחזיקה בתיעוד וידאו מהקונצרט, אולם קליפ וידאו זה המאחד בקרבו את פס הקול האודיטורי מתוך האלבום עם התיעוד הויזואלי מתוך הקונצרט מקל מאד על ההשוואה].

אם רק תביטי על אצבעות הפסנתרן הרצות על הקלידים, ותנסי להבחין אילו תווים הוא מנגן המתועדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2015 09:18 לינק ישיר 

וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יפה מאד!!סוף סוף אנחנו שומעים מהם גם בקטע הזה של הקליפים...
בהחלט הסרטה איכותית מאד סאונד מעולה!!
אם כי קצת התאכזבתי כי עד שירחמיאל מפרסם סוף סוף קליפ חיכיתי וקיוויתי קצת למשהו יותר בסנון של when the siyum calls אבל בסדר גמור גם זה משמח מאד!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2015 09:59 לינק ישיר 

אהבתי בתחילת הסרטון את המסך באולם בו רואים את תנועות הקלידן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2015 10:12 לינק ישיר 

משורר - "מיאמי בירושלים" זה גם באולפן.
מעניין אותי האם השיר 'נקדש' המפורסם הוא אכן מתוך הופעה או גם באולפן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2015 12:17 לינק ישיר 

משוררששיער כתבה:

מיאמוש כתב:

משוררששיער כתבה:

אגב, מיאמוש, על החידה המוסיקלית שהעליתי באשכול הסמוך, התוהה לשם מה מצרף ירחמיאל להרכב התזמורתKeyboard נוסף, הגבת: "באמת שאלה שעלתה לי. ניסיתי לתרצה בכך שאולי לכל אורגן יש תפקיד שונה... אבל זה לא באמת כך. מעניין באמת למה".

כעת, אם ברשותך תיעוד וידאו חי מהקונצרט [והוא אכן ברשותך...], נסי להשוות אותו עם תיעוד הוידאו שיצא זה עתה [המלווה כאמור בקולות הפרחים והכלים שהוקלטו באולפן לטובת האלבום], ונדמה לי שהשוואה מוסיקלית - בדגש על השוואה ויזואלית - זו, תשיג את הפתרון האינסטרומנטלי המבוקש.

ויזואלית?

הפרספקטיבה הויזואלית אינה הפתרון. ההשוואה הויזואלית (בין פס הקול האודיטורי שבאלבום אל מול הפן הויזואלי שבקליפ הוידאו) היא שיכולה להביא אל הפתרון.

[השוואה זו היתה יכולה להתבצע כבר בעבר, לאור העובדה שהינך מחזיקה בתיעוד וידאו מהקונצרט, אולם קליפ וידאו זה המאחד בקרבו את פס הקול האודיטורי מתוך האלבום עם התיעוד הויזואלי מתוך הקונצרט מקל מאד על ההשוואה].

אם רק תביטי על אצבעות הפסנתרן הרצות על הקלידים, ותנסי להבחין אילו תווים הוא מנגן המתועדים.

כן. לכן אמרתי שלכל אורגן תפקיד שונה;-) זה נראה כך לפי התווים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2015 16:52 לינק ישיר 

ממש בזמן, משמח לכבוד חג הסוכות שירחמיאל מוציא קליפים ולא רק בוגרי מיאמי כמו דוד מוציאים קליפים, זה מאוד תופס את הציבור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2015 23:11 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ירחמיאל מפתיע!!! קליפ חדש " ut ut "
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext