| נשלח ב-2/10/2015 06:01 |
|
| |
מיאמי אז והיום.. וגם קצת על ישיבה בויס.
חברה היה עכשיו בקראון הייטס כינוס אירוע לכבוד שנת הקהל, היה שם השקעה ברמה הזויה, במה בשווי 10 אלף דולר של ההופעות רחוב הענקיות, תזמורת 13 כלים, וכ"כ היה בא לי שפרח מיאמי יופיעו שם, לפחות בני והתורה קידס, הם כ"כ מיוחדים מיאמי אבל לא יעזור אין, ירחמיאל לדעתי איבד כבר משהו, פעם הוא ידע לעשות שואו..תשאלו אותי, הוא כבר לא מאמין בעצמו כ"כ.. חברים שלי אתמול לא גמרו לומר לי שישיבה בויס יותר טובים, תראו אין ספק שלדוגמא הם מוציאים יותר קליפים, ויש להם יותר שואו, מצד שני מיאמי כבר הרבה מאוד שנים, והם רק 10 שנים? נראה לי. חשוב לי להדגיש שזה אמנם עניין של סגנון, ומיאמי זה סגנון יהודי אותנטי, ישיבה בויס סגנון יותר מודרני, אבל אני מדבר על ההשקעה במקהלה, לדעתי צריך מישהו צעיר יותר שינהל את המקהלה שיעזור לירחמיאל.. רק ברמת היחצנות ההשקעה בהופעות, אני אוהב את מיאמי ואת הסגנון שלהם דייקא, אבל האשכול הזה ידבר על מה אתם חושבים בעניין זה בכלל האם ירחמיאל היה פעם יותר טוב, האמין בעצמו יותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 07:12 |
|
| |
אני יגיד רק דבר אחד
אני בזבזתי פעם אחד $50 ללכת להופעה של ישיבה בויז הלכתי רק בקלל שאהבתי הDVD שלהם ומיד נרגשתי שהילדים לא שרים "לייו (live) (דבר שירחמיאל מאוד מקפיד אפילו שאין תזמורת רק פלייבק הם עדיים שרים live) וגם שאלתי את יוסי ניומן אם הם שרים בלייו והוא ענה לי שהסולואים כן אבל המקהלה לא {אני חושב שגם הקינדרלך בארץ לא שרים בחלייו}
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 08:00 |
|
| |
במודעה של YBC להופעה סוכות נכתב שזה יהיה בלייב. ראיתי אתמול סרטונים מההופעה שלהם. היתה תזמורת עם כמה נגנים, הכוריאוגרפיה היתה מצויינת(והרבה יותר תזוזתית) והמון רעש ועידוד מהקהל. נתקלתי בדבר חדש בהופעה הזאת: שזורקים כדורים מהבמה לקהל והקהל מנסה לתפוס. בקיצר מכניסים כך את הקהל לתוך הענינים. כנסו לסרטונים הכדורים (הקישור לשאר סרטונים הועלה בפורום גרסטנר...) לסיכום יש מה ללמוד מהם. דבר אחד אני יודע בוודאות. ע"פ האתר ג'ואיש טיקט המחירים שם היו יקרים מאוד(!) בשביל הופעה כזאת(אפשר לחשוב שזה פריד שוואקי וכדו'...)
ניורק - הדוגמא מ'הקהל' לא הכי מתאימה וזאת משום שאם פרחי מיאמי היו מופיעים פעם ב-7 שנים תהיה בטוח שזה היה אירוע תוסס ביותר למרות המחיר שהיה כנראה יקר יותר מהרגיל(וב'הקהל' מן הסתם האירוע ממומן מתרומות).
בהקשר ליחצנות - מספיק רק לראות את מס' הצפיות של הקליפ החדש של ישיבה בויס ולהשותו לקליפ החדש של פרחי מיאמי....
תוקן על ידי netson ב- 02/10/2015 09:56:29
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 10:40 |
|
| |
טוב,אז יש לי הרבה מה להגיד בענין. יצא לנו לדון על זה אחרי ההופעה,ואסתרק אמרה לי משפט ממש נכון."ירחמיאל עושה מה שהוא אוהב"-לא ממש מעניין אותו מה אנחנו חושבים.. גם לי יש המון השגות על כל הענין.כי אם לא אנחנו-מיאמי יאבדו מזוהרם. אין כ"כ מה לעשות לצערנו.ננסה אנחנו להתמודד עם המצב הקיים ולשפר כמה שאנחנו יכולים.(לדוג' העברת מסרים לחנניה ביגן..) מצד שני,הדיסטנס הקיים בין ההפקה לקהל הוא גם חיובי.שלא כמו ישיבה בויס ששם מעלים מעלים ילדים על הבמה וכו'. . אלימונסי-גם לך יש מה להגיד על כך ..(שתף אותנו:-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 10:51 |
|
| |
| netson כתבה: |  |
במודעה של YBC להופעה סוכות נכתב שזה יהיה בלייב. ראיתי אתמול סרטונים מההופעה שלהם. היתה תזמורת עם כמה נגנים, הכוריאוגרפיה היתה מצויינת(והרבה יותר תזוזתית) והמון רעש ועידוד מהקהל. נתקלתי בדבר חדש בהופעה הזאת: שזורקים כדורים מהבמה לקהל והקהל מנסה לתפוס. בקיצר מכניסים כך את הקהל לתוך הענינים. כנסו לסרטונים הכדורים (הקישור לשאר סרטונים הועלה בפורום גרסטנר...) לסיכום יש מה ללמוד מהם. דבר אחד אני יודע בוודאות. ע"פ האתר ג'ואיש טיקט המחירים שם היו יקרים מאוד(!) בשביל הופעה כזאת(אפשר לחשוב שזה פריד שוואקי וכדו'...)
ניורק - הדוגמא מ'הקהל' לא הכי מתאימה וזאת משום שאם פרחי מיאמי היו מופיעים פעם ב-7 שנים תהיה בטוח שזה היה אירוע תוסס ביותר למרות המחיר שהיה כנראה יקר יותר מהרגיל(וב'הקהל' מן הסתם האירוע ממומן מתרומות).
בהקשר ליחצנות - מספיק רק לראות את מס' הצפיות של הקליפ החדש של ישיבה בויס ולהשותו לקליפ החדש של פרחי מיאמי....
תוקן על ידי netson ב- 02/10/2015 09:56:29 |
|
אין ספק.מיאמי חייבים להשתפר בכמה דברים. באשר למחיר-אני אישית הייתי מוכנה לשלם פי 3 על נופע איכותי ורציני יותר. בנןגע לקליפ+אין כאן השוואה בכלל.הקליפ של מיאמי הוא לא קליפ אלא ביצןע מהופעה שזה פחות מעניין.כך שזה ברור שלי.ב.ס יהיו יותר צפיות . הקליפ שלהם מעניין ותזזיתי (למרות שאני ממש לא אהבתי..) אצל מיאמי, חכיתי לקליפ בסגנון כשהסיום קורא.שזה היה קליפ מדהים!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-2/10/2015 11:01 |
|
| |
| ניורק כתבה: |  | מיאמי אז והיום.. וגם קצת על ישיבה בויס.
חברה היה עכשיו בקראון הייטס כינוס אירוע לכבוד שנת הקהל, היה שם השקעה ברמה הזויה, במה בשווי 10 אלף דולר של ההופעות רחוב הענקיות, תזמורת 13 כלים, וכ"כ היה בא לי שפרח מיאמי יופיעו שם, לפחות בני והתורה קידס, הם כ"כ מיוחדים מיאמי אבל לא יעזור אין, ירחמיאל לדעתי איבד כבר משהו, פעם הוא ידע לעשות שואו..תשאלו אותי, הוא כבר לא מאמין בעצמו כ"כ.. חברים שלי אתמול לא גמרו לומר לי שישיבה בויס יותר טובים, תראו אין ספק שלדוגמא הם מוציאים יותר קליפים, ויש להם יותר שואו, מצד שני מיאמי כבר הרבה מאוד שנים, והם רק 10 שנים? נראה לי. חשוב לי להדגיש שזה אמנם עניין של סגנון, ומיאמי זה סגנון יהודי אותנטי, ישיבה בויס סגנון יותר מודרני, אבל אני מדבר על ההשקעה במקהלה, לדעתי צריך מישהו צעיר יותר שינהל את המקהלה שיעזור לירחמיאל.. רק ברמת היחצנות ההשקעה בהופעות, אני אוהב את מיאמי ואת הסגנון שלהם דייקא, אבל האשכול הזה ידבר על מה אתם חושבים בעניין זה בכלל האם ירחמיאל היה פעם יותר טוב, האמין בעצמו יותר? |
|
זה העניין, מבחינתו הוא עושה הכי טוב.הוא לא מוכל קבל ביקורת!הוא מאמין בעצמו שזה הכי טוב.הוא לא מוכן להשתפר. בהופעה, אמא של יהןדה בראון דיברה עם אחיות שלנו איזה חצי שעה.בין השאר למה הם אוהבות מיאמי.הם אמרו לה שזה מקהלה איכותית שהיא הרבה שנים ואין הרבה מקהלות כאלה..קיצר-זה נכון.אבל אי אפשר לסמוך רק על הוותק. זה הבעיה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-2/10/2015 18:12 |
|
| |
ואצטט שוב את ברוקלינאי..
" ישנם הדברים הללו שאי אפשר להנתק מהם, הם מסמלים בשבילך משהו טוב ונעלה -שתלך אחריו באש ובמים, ותמשיך לאהוב אותו עד כלות - גם אם הוא יטיח בוץ בפרצופך.ככה זה.את האמת? ממש לא מפריעים לי כבלי האהבה האלה." נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-2/10/2015 20:22 |
|
| |
חחח.. ברוקלנאי משורר מקצועי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 21:20 |
|
| |
אז ככה גם אני חושבת שיש למיאמי הרבה במה להשתפר לא הייתי אומרת שהם צריכים ללמוד מישיבה בויס כי ישיבה בויס זה בכלל ליגה אחרת הייתי אומרת שיש להם מה לשפר אבל בדרך מיאמית כמו שמיאמוש אמרה-להוציא קליפים כמו-when the siyum calls אבל באמת ההבדל האמיתי בין מיאמי לישיבה בויס זה הגישה ישיבה בויס יעשו הכל בשביל להגדיל את קהל האוהדים שלהם ולא משנה מה הם יוציאו קליפים\שירים אלקטרוניים דבר שאני אישית שונאת וסבבה זה הגישה שהם בחרו בה ירחמיאל לעומת זאת לא מחפש מעריצים הוא לא מחפש שיתלהבו מהילדים בגלל איך שהם זזים בקליפ ירחמיאל מחפש למכור את הסחורה שלו-המוזיקה ולא מעניין אותו מה המעריץ חושב הוא יודע שהסחורה שלו איכותית ושמי שמבין במוזיקה יקנה אותה ואגב אני מחזיקה מאד מהדעה הזאת נכון גם אני הייתי רוצה מאד שמיאמי יככבו בקליפים אבל ירחמיאל מגיע בגישה שהוא מוכן לעשות חידושים במוזיקה שלו אבל בדרך תורתית!! כל הקליפים האלקטרונים מביאים המון הערצה לילדים שמככבים בהם ולדעתי זה לא דבר חינוכי\תורני
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 21:50 |
|
| |
אם מדברים על פעם והיום אצל מיאמי אז אני בהחלט חושבת שיש ירידה מסויימת פעם היתה יותר אחידות בכריאוגרפיות הילדים היו הרבה יותר חייכניים ומלאי אנרגיה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 22:13 |
|
| |
| בתשכה כתבה: |  | אם מדברים על פעם והיום אצל מיאמי אז אני בהחלט חושבת שיש ירידה מסויימת פעם היתה יותר אחידות בכריאוגרפיות הילדים היו הרבה יותר חייכניים ומלאי אנרגיה |
|
האמת שלמשל השיר החדש 'דור לדור' די אכזב אותי בנוגע לכואוגרפיה.מה שלא קרה עם לייבעדיק-שיר מדהים מבחינת הכואוגרפיה שלו.!!(והוא היה חסר מאוד בהופעת סוכות!!) אבל הירידה היא רק בהופעה שהייתה לפני יומיים..(סוכות עו) בהופעת פסח שנה שעברה (עה)הילדים היו מדהימים חייכניים ומלאי אנרגיה!!וגם הכואוגרפיה עצמה היתה מעולה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-2/10/2015 22:15 |
|
| |
| בתשכה כתבה: |  | אז ככה גם אני חושבת שיש למיאמי הרבה במה להשתפר לא הייתי אומרת שהם צריכים ללמוד מישיבה בויס כי ישיבה בויס זה בכלל ליגה אחרת הייתי אומרת שיש להם מה לשפר אבל בדרך מיאמית כמו שמיאמוש אמרה-להוציא קליפים כמו-when the siyum calls אבל באמת ההבדל האמיתי בין מיאמי לישיבה בויס זה הגישה ישיבה בויס יעשו הכל בשביל להגדיל את קהל האוהדים שלהם ולא משנה מה הם יוציאו קליפים\שירים אלקטרוניים דבר שאני אישית שונאת וסבבה זה הגישה שהם בחרו בה ירחמיאל לעומת זאת לא מחפש מעריצים הוא לא מחפש שיתלהבו מהילדים בגלל איך שהם זזים בקליפ ירחמיאל מחפש למכור את הסחורה שלו-המוזיקה ולא מעניין אותו מה המעריץ חושב הוא יודע שהסחורה שלו איכותית ושמי שמבין במוזיקה יקנה אותה ואגב אני מחזיקה מאד מהדעה הזאת נכון גם אני הייתי רוצה מאד שמיאמי יככבו בקליפים אבל ירחמיאל מגיע בגישה שהוא מוכן לעשות חידושים במוזיקה שלו אבל בדרך תורתית!! כל הקליפים האלקטרונים מביאים המון הערצה לילדים שמככבים בהם ולדעתי זה לא דבר חינוכי\תורני |
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 22:26 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2015 00:29 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | חברה היה עכשיו בקראון הייטס כינוס אירוע לכבוד שנת הקהל, היה שם השקעה ברמה הזויה, במה בשווי 10 אלף דולר של ההופעות רחוב הענקיות, תזמורת 13 כלים, וכ"כ היה בא לי שפרח מיאמי יופיעו שם, לפחות בני והתורה קידס, נכון הלוואי כמו שכבר היה פעם ביד אליהו זה היה הרי בשיתוף עם חבד הם כ"כ מיוחדים מיאמי אבל לא יעזור אין, ירחמיאל לדעתי איבד כבר משהו, פעם הוא ידע לעשות שואו..תשאלו אותי, הוא כבר לא מאמין בעצמו כ"כ.. חברים שלי אתמול לא גמרו לומר לי שישיבה בויס יותר טובים, תראו אין ספק שלדוגמא הם מוציאים יותר קליפים, ויש להם יותר שואו, מצד שני מיאמי כבר הרבה מאוד שנים, והם רק 10 שנים? נראה לי. חשוב לי להדגיש שזה אמנם עניין של סגנון, ומיאמי זה סגנון יהודי אותנטי, ישיבה בויס סגנון יותר מודרני, אבל אני מדבר על ההשקעה במקהלה, לדעתי צריך מישהו צעיר יותר שינהל את המקהלה שיעזור לירחמיאל.. רק ברמת היחצנות ההשקעה בהופעות, אני גם חושבת שצריך מישהו צעיר שיכניס יותר אנרגיה לילדים ושיארגן הופעות עם יותר שואו אני אוהב את מיאמי ואת הסגנון שלהם דייקא, אבל האשכול הזה ידבר על מה אתם חושבים בעניין זה בכלל האם ירחמיאל היה פעם יותר טוב, האמין בעצמו יותר? |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2015 19:43 |
|
| |
בתשכה - אני מסכים עם כל מה שכתבת. דברי טעם!!!
|
|
|
|
|