| נשלח ב-10/12/2015 22:47 |
|
| |
חנוכה ע"ו/אשכול ברכות לפו-רום יומולדת 5!!
אז..לא להאמין שכבר עברו 5 שנים! מןזמנים לברך את פורומינו המקסים! ואיך נעשה זאת? מי שזוכר/ת משנה שעברה את משחק הסביבונים של אידי.אותה הגברת בשינוי אדרת:) כל אחד/ת בביתו/ה הקט,לוקח/ת סביבון ומסובב/ת. מה יצא? נ- מתנה לפורום ג- ברכה מחורזת או לא ה- בקשה מההנהלה פ- משאלה מוזמנים להצטרף למסיבה הכפולה שלנו! יומולדת 5 וחג החנוכה:) כמובן שכל המוסיף מוטיבים חנוכיים הרי זה משובח! בהצלחה רבה!;) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-10/12/2015 22:57 |
|
| |
אין לי סביבון לידי, אז אני אתן הכל: נ - נתתי כבר, תקבלו אותה במוצ"ש
ג - פורום פרחי מיאמי היקר! יום הולדת שמח! מלא שמחה ואור! מי ייתן, שתמשיך לפרוח ולגדול לעוד שנים אין ספור, שיפרחו אשכולותיך ולא רק השיחה שתמיד תשרור בך אווירה של התחדשות וצמיחה ותתן לכל אחד הרבה הרבה שמחה! אני ארצה להמשיך ולכתוב כאן את הברכה אבל הסביבון הפסיק להתסובב (מישו אמר פה מקודם שאין לו בכלל סביבון?...)
ה- בקשה מההנהלה - הנהלה יקרה! |מכחכח| |מסדר תצווארון| אומ... כרגע אני לא זוכרת מה אני רוצה לבקש, אבל הדלת תמיד פתוחה:)
פ- משאלה, יש הרבה, אם בנוגע לפרחים - שפרח או שניים יבואו לפה לפורום ויכתבו קצת, אם בנוגע לאלבומים - לא בוער לי אלבום חדש דווקא עכשיו... הופעות - שתהיה בארץ הופעה! (מיאמוש, יום שני...!)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2015 00:24 |
|
| |
רגע, לפני שאני הולכת שלאפן אני חייבת לברך.
פרחי מיאמי פרחי מיאמי במה אברכך? אשכולותיך- עסיסיים. מנהליך- מקסימים. [כולל את המנהלת בדימוס אידי ] כל הניקים עם כל הטריקים והשטיקים פשוט: מתוקים.
אלא.. יהי רצון שכל פורמי בחדרי חרדים יהיו כמוך!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2015 00:44 |
|
| |
יו שירה, זה פשוט משתלב יופי עם המנגינה! מוכשרת שלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2015 07:11 |
|
| |
| אידי כתבה: |  | קצת פיוטי אבל תרשו לי לצטט את ברכת משה רבינו - "יוסף ה' עליכם ככם אלף פעמים". וכל הפירושים היפים שיעלו לכם - זאת בדיוק הכוונה  חנוכה שמייח לכם חברים יקרים, ומזל טוב לפורום המקסים שלנו  (אני מרשה לעצמי להמשיך לשייך את עצמי לפורום הזה בלי הגבלת זמן ) |
|
אידי היקרה! תמיד אבל תמיד תשארי המנהלת של הפורום המדהים הזה! אז כמובן שאת יכולה לשייך את עצמך לפורום ,שהקמת בעמל ב10 אצבעות,בכל זמן ועת.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-11/12/2015 07:15 |
|
| |
| שריונה כתבה: |  | רגע, לפני שאני הולכת שלאפן אני חייבת לברך.
פרחי מיאמי פרחי מיאמי במה אברכך? אשכולותיך- עסיסיים. מנהליך- מקסימים. [כולל את המנהלת בדימוס אידי ] כל הניקים עם כל הטריקים והשטיקים פשוט: מתוקים.
אלא.. יהי רצון שכל פורמי בחדרי חרדים יהיו כמוך! |
|
|
| נשלח ב-11/12/2015 07:56 |
|
| |
אז גם אני מצטרפת לברכות..:)
לפורום פרחי מיאמי היקר! 3 שנים שלמות עקבתי אחריך, הייתי שותפה סמויה להגיגיך. החלום שלי היה להצטרף אליך, ולכתוב גם את הגיגי בתוכך. אך מפני אילוצים שלא היו תלויים בי, כי כבר אז הייתי נרשמת מבחינתי.. נאלצתי להשאר בחוץ,אבל עמוק בפנים. מרגישה שבכל אשכול שנפתח,יש לי מה ללמוד ולהפנים. לאט לאט גדלתי,יחד עם הפורום, והחלטתי. אני מצטרפת! אני חייבת את זה לעצמי.. כ"כ הרבה תגובות היו כלואות בתוכי.. אז הנה, כבר שנתיים שלמות אני שותפה וחלק ממך, כ"כ שמחה להיות כאן ולפתח אותך!
אז ברכה ממני, שתמשיך לגדול ולפרוח, ולא תפסיק כדי לנוח.. שירחמיאל והפרחים יפתיעו את כולנו, ושהמוסיקה התורתית לעד תלווה אותנו.
אוהבת, מיאמוש:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2015 09:23 |
|
| |
המון מזל"ט!איזה ברכות יפות ומושקעות!
תוקן על ידי netson ב- 11/12/2015 11:34:56
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2015 03:38 |
|
| |
שריונה מאוד אהבתי התגובה שלך
מזל טוב ענקי לפורום שלנו אני עדיין זוכר כל העבודה עד שפתחנו הפורום הזה אבל זה היה שווה כל רגע ותאמינו לי לא קל לי לשבת אצל כל הופעה ולהסריט עדיף לי לשבת ולהנות אבל מה לעשות החברים בפורום שלנו מה זה טובים אני מסכים לעבוד קצת בשבילכם
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2015 07:20 |
|
| |
|
| נשלח ב-15/12/2015 13:56 |
|
| |
מה שאלימונסי כתב מצריך התייחסות. אלי העלה נקודה חשובה, שאגב כבר על הדרך זה המקום לומר לגריני, אסתרק, מיאמוש, וכל אלו שהלכו להופעות ובמקום לשבת רגל על רגל ולפצח גרעינים ופשוט לצפות ולהנות.. הם מתחו את שרירי ידם עד כדי התנוונות, בשביל לצלם ולהסריט ולזכות אותנו ב'טעימות' מהמופעים.
זה לא מובן מאליו. כי ההנאה שלהם הייתה יכולה להיות מושלמת לולא היו צריכים לכופף את גבם בשביל לתפוס זוית צילום טובה יותר, או פשוט לשבת רגוע בלי לחץ ולהנות. מבינים? זה כמו טיול. שבמקום להנות מהנוף ומהחברה, מהאויר ומהאווירה . עסוקים כל הזמן עם המצלמות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2015 17:29 |
|
| |
כמובן, אין כמו הברכה הקולעת של שריונה  אז לרגל מלאת 5 שנים לפורומנו המתחדש רוצה גם אני להצטרף ולבקש שהפורום יעלה, יפרח ויאמיר מצטרפים חדשים יתוספו למכביר מכל מופע נקבל פה תיעוד בעזרת מיטב שכלולי הציוד נזכה להנות ממוסיקה חסידית כדרכו של ירחמיאל- טהורה ומקורית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2015 21:28 |
|
| |
| שריונה כתב: |  | מה שאלימונסי כתב מצריך התייחסות. אלי העלה נקודה חשובה, שאגב כבר על הדרך זה המקום לומר לגריני, אסתרק, מיאמוש, וכל אלו שהלכו להופעות ובמקום לשבת רגל על רגל ולפצח גרעינים ופשוט לצפות ולהנות.. הם מתחו את שרירי ידם עד כדי התנוונות, בשביל לצלם ולהסריט ולזכות אותנו ב'טעימות' מהמופעים.
זה לא מובן מאליו. כי ההנאה שלהם הייתה יכולה להיות מושלמת לולא היו צריכים לכופף את גבם בשביל לתפוס זוית צילום טובה יותר, או פשוט לשבת רגוע בלי לחץ ולהנות. מבינים? זה כמו טיול. שבמקום להנות מהנוף ומהחברה, מהאויר ומהאווירה . עסוקים כל הזמן עם המצלמות. |
|
רק מי שנוכח אי פעם בהופעות מבין את גודל ההשקעה שבדבר!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2015 08:08 |
|
| |
| netson כתב: |  | מה שאלימונסי כתב מצריך התייחסות. אלי העלה נקודה חשובה, שאגב כבר על הדרך זה המקום לומר לגריני, אסתרק, מיאמוש, וכל אלו שהלכו להופעות ובמקום לשבת רגל על רגל ולפצח גרעינים ופשוט לצפות ולהנות.. הם מתחו את שרירי ידם עד כדי התנוונות, בשביל לצלם ולהסריט ולזכות אותנו ב'טעימות' מהמופעים.
זה לא מובן מאליו. כי ההנאה שלהם הייתה יכולה להיות מושלמת לולא היו צריכים לכופף את גבם בשביל לתפוס זוית צילום טובה יותר, או פשוט לשבת רגוע בלי לחץ ולהנות. מבינים? זה כמו טיול. שבמקום להנות מהנוף ומהחברה, מהאויר ומהאווירה . עסוקים כל הזמן עם המצלמות.
רק מי שנוכח אי פעם בהופעות מבין את גודל ההשקעה שבדבר! |
|
נכון מאוד!!!!!
|
|
|
|
|