בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הפתעה לכבוד נר שמיני של חנוכה\מיאמי בל.א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/12/2015 11:04 לינק ישיר 
הפתעה לכבוד נר שמיני של חנוכה\מיאמי בל.א

בעז"ה ואמריקן איירליינס, התמזל מזלי וזכיתי להשתתף בהופעה של חנוכה בלוס אנג'לס.

הערב נפתח עם תזמורת שירה  ( 8 נגנים ) שניגנו פתיח קצר המורכב בעיקר משירי מיאמי. 
לאחר מכן הופע נחת ( 3 שירים ) ויואלי גרינפלד.

כאן סוף סוף הגיע החלק שעבורה הגענו להופעה: המקהלה שעלו לבמה מלאי אנרגיה.

*אני לא זוכרת את כל הסולנים ששרו כל סולו, אשתדל לכתוב כאן את מיטב זכרונותיי.

נכחו: יעקב בנשמחה בלכהני, שלמה גרוס, בני זאדה, דוד יהונתן סריברו, חיים גולובן, דניאל גרובר, דוד אריה שטרן, יהודה אופנהיימר, צבי שמחון ואביגדור גלוק. 

• המקהלה פתחה בשיר לייבדיק. סולנים: חיים גולובן צבי שמחון ואביגדור גלוק - סולו יפה של החלק הגבוה אך כשהגיע לסוף הקטע, ירד לטון נמוך, כנראה הבין שלא יצליח :)- ביצוע נחמד של השיר.

• כאן המקהלה עשתה סוג של ביצוע וואקלי לשתי דקות, ללא מנגינה ממש ברורה ולאחר מכן התזמורת פצחה בפתיח מחרוזת דוואי-מצוה גדולה - יבא. 

סולנים בולטים: שלמה גרוס ובני זאדה.

בסוף השיר יבא, עשה ירחמיאל משהו מעניין: הוא קרא אחד אחד לשלמה גרוס, בני זאדה, יעקב שמחה בלכהני ואביגדור גלוק וביקש מהם לבצע את החלק האחרון והגבוה של 'משיח ה' '. שלמה גרוס עלה ממש גבוה ולא הכי הצליח, בני זאדה ויעקב שמחה בלכהני עשו ביצוע מרשים ואביגדור גלוק פסח על החלק הגבוה השני.

• כאן ירחמיאל סיפר שיש שני שירים חדשים שישירו הערב, והציג את השיר "לכל מאן דעסקין באורייתא" -  (חלק מהמילים בשיר ), שיר איטי, מה שהייתי מכנה: 'מיאמי טיפוסי', הרמוניות יפות. סולנים:  דואט: יהונתן סריברו עם אביגדור גלוק בהרמוניה גבוהה מלווה, שלמה גרוס, יעקב שמחה בלכהני ואביגדור גלוק. 

השיר הבא שביצעו היה השיר 'שמח': סולנים: צבי שמחון, שלמה גרוס ולא זוכרת מי עוד. יהונתן סריברו עשה כאן לההטטנות - שלושה כדורים, עד שהם נפלו :)

כאן היתה הפסקה. לאחר ההפסקה נכנס שוב נחת עם שיר אחד ויואלי גרינפלד עם שיר אחד.

האלומני סוף סוף עלו לבמה, הופיעו: איליי סיננרייך, גרשי אדלר, מנדי לוין, יושי בנדר, אריק שטרן ושלמה גלומבק. מחובתי לציין שההופעה שלהם הייתה יוצאת מן הכלל. בין אם בשירה או בהופעה. נכנסו עם אנרגיה טובה מאד והצליחו להלהיב את הקהל שעד אז לא כל כך התלהב.

השירים שהם ביצעו:

<* style="margin: 0 0 0 40px; border: none; padding: 0px;"><* style="margin: 0px 0px 0px 40px; border: none; padding: 0px;"><* style="margin: 0px 0px 0px 40px; border: none; padding: 0px;">הנה מה טוב - עם דואטים והרמוניות מקסימות.

ענבי הגפן

כאן ירחמיאל סיפר שרוב האלומני הנוכחים היו במקהלה בזמן האלבום של חנוכה ואף הזמין את הקהל לשיר את השיר "Light up the nights". לאחר השתתפות הקהל, האלומני שרו מחרוזת שירים מאלבום חנוכה: 'ברוך אתה ה' ', מעוז צור, יעלה ויבא ו - Light up the nights. 

הפתעת הערב והאלומני: 

אריק שטרן פתח בסולו מרטיט  ואיטי של 'ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך' של בני וגד אלבז, לאחר מכן שלמה גולומבק עשה סולו מרשים גם כן, הם שרו את השיר והקפיצו את כל הקהל, אפילו ירחמיאל נכנס והצטרף קצת. 

ירחמיאל חזר לבמה, סיפר קצת על השיר He will answer us, על אמא של ילד ממימאי מזרח שכתבה את המילים ושלחה אליו וביקשה ילחין מנגינה והציג את צבי שמחון לשיר את השיר. מה אגיד לכם, איזה ביצוע מקסים, מרטיט, עשה לי צמרמורת הילד. 

הופתעתי לטובה עם מחרוזת שהמקהלה לא ביצעה הרבה זמן: דונאי - אשירה - קום שוין - ביום ההוא. סולנים: בלכהני, גרוס, זאדה ( היו עוד כמה, לא זוכרת ). 

פתחו לי - אהבתי את הביצוע הזה. סולנים: דניאל גרובר, שלמה גרוס, יעקב שמחה בלכהני ובני זאדה.

דור לדור - לא זוכרת את הסולנים

בואי כלה - אחד השירים האהובים עליי, ביצוע יפה. סולנים: צבי שמחון, שלמה גרוס ויעקב שמחה בלכהני.

הילדים ירדו מהבמה, כאן ירחיאל חזר לבמה, התיישב על השרפרף ( הוא צחק על עצמו והשרפרף ) ושאל את הקהל איזה שיר הם רוצים לשמוע, צעקו כל מיני שירים. הוא אמר לקהל לשיר את אנא בכח. לאחר מכן, צעקו שם של פרח מהעבר של המקהלה שנכח באולם. ירחמיאל הזמין אותו לבמה לשיר ואף ניגן בפסנתר החשמלי בזמן שההוא ביצוע את השיר We need you  - עשה ביצוע לא רע. עד עכשיו אני לא בטוחה אם זה היה מתוכנן או ספונטני. בשביל הכיף - נסו לנחש מי זה היה. 

אט אט - ביצוע יפה. סולנים: חיים גולובן, צבי שמחון ושלמה גרוס. 

**>**>**>

תוקן על ידי greenie ב- 13/12/2015 11:11:41

תוקן על ידי netson ב- 17/02/2016 22:17:12

תוקן על ידי מיאמוש ב- 13/05/2016 12:01:05

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2015 11:15 לינק ישיר 

טוב, יש לי כמה תמונות, אך לא מצליחה להעלות אותן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2015 11:41 לינק ישיר 

וואו גריני, הפתעה רצינית!
איזה כייף לך...
זה נראה מופע ששווה ללכת אליו!
שיר חדש!!! איך הוא היה? filler או משהו מכובד יותר?
וגם אלומני, גם מחרוזת חדשה, he will answer us...
רגע, לא היה את השיר "דור לדור"? אולי לירחמיאל נמאס ממנו...
תמונות את יכולה להעלות למייל ויעזרו לך להכניס אותם לכאן:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אסתרק ב- 13/12/2015 11:49:29

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2015 11:47 לינק ישיר 

greenie כתבה:
הפתעה לכבוד נר שמיני של חנוכה

יbr/ />
הילדים ירדו מהבמה, כאן ירחיאל חזר לבמה, התיישב על השרפרף ( הוא צחק על עצמו והשרפרף ) ושאל את הקהל איזה שיר הם רוצים לשמוע, צעקו כל מיני שירים. הוא אמר לקהל לשיר את אנא בכח. לאחר מכן, צעקו שם של פרח מהעבר של המקהלה שנכח באולם. ירחמיאל הזמין אותו לבמה לשיר ואף ניגן בפסנתר החשמלי בזמן שההוא ביצוע את השיר We need you  - עשה ביצוע לא רע. עד עכשיו אני לא בטוחה אם זה היה מתוכנן או ספונטני. בשביל הכיף - נסו לנחש מי זה היה.&

יו איזו תעוזה ואיזו מקוריות מצד ירחמיאל!
פרח מהשנים האחרונות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2015 11:52 לינק ישיר 

מתקופת מיאמי אקספיריאנס 4 ו-5

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2015 11:58 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2015 12:02 לינק ישיר 

בוא נגיד ששר סולו מפורסם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2015 12:08 לינק ישיר 

עודד קאריטי בולט מכדי שזה יהיה הוא...
לוי ליפשיץ אולי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2015 16:12 לינק ישיר 

גריני!איזו הפתעה!!!
אני כבר אגיב בפירוט,הרגע חזרתי מהמבחן;)
נשמח כמובן לראות סרטונים במייל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2015 16:33 לינק ישיר 

greenie כתב:
בעז"ה ואמריקן איירליינס, התמזל מזלי וזכיתי להשתתף בהופעה של חנוכה בלוס אנג'לס. יואו איזה כיף לנו!!

הערב נפתח עם תזמורת שירה  ( 8 נגנים ) שניגנו פתיח קצר המורכב בעיקר משירי מיאמי. 
לאחר מכן הופע נחת ( 3 שירים ) ויואלי גרינפלד.

כאן סוף סוף הגיע החלק שעבורה הגענו להופעה: המקהלה שעלו לבמה מלאי אנרגיה.

*אני לא זוכרת את כל הסולנים ששרו כל סולו, אשתדל לכתוב כאן את מיטב זכרונותיי.

נכחו: יעקב בנשמחה בלכהני, שלמה גרוס, בני זאדה, דוד יהונתן סריברו, חיים גולובן, דניאל גרובר, דוד אריה שטרן, יהודה אופנהיימר, צבי שמחון ואביגדור גלוק.  היו 10ילדים?

• המקהלה פתחה בשיר לייבדיק. סולנים: חיים גולובן צבי שמחון ואביגדור גלוק - סולו יפה של החלק הגבוה אך כשהגיע לסוף הקטע, ירד לטון נמוך, כנראה הבין שלא יצליח :)- ביצוע נחמד של השיר. חבל שלנו לא הייתה בהופעת סוכות ביצוע של השיר הזה..

• כאן המקהלה עשתה סוג של ביצוע וואקלי לשתי דקות, ללא מנגינה ממש ברורה ולאחר מכן התזמורת פצחה בפתיח מחרוזת דוואי-מצוה גדולה - יבא.  נשמע מעניין!!

סולנים בולטים: שלמה גרוס ובני זאדה. לבני יש קול מאוד טוב שיכול לעלות גבוה מאוד!

בסוף השיר יבא, עשה ירחמיאל משהו מעניין: הוא קרא אחד אחד לשלמה גרוס, בני זאדה, יעקב שמחה בלכהני ואביגדור גלוק וביקש מהם לבצע את החלק האחרון והגבוה של 'משיח ה' '. שלמה גרוס עלה ממש גבוה ולא הכי הצליח, בני זאדה ויעקב שמחה בלכהני עשו ביצוע מרשים ואביגדור גלוק פסח על החלק הגבוה השני. יפה!! רגע,לאביגדור גלוק הקול השתנה משמעותית?

• כאן ירחמיאל סיפר שיש שני שירים חדשים שישירו הערב, והציג את השיר "לכל מאן דעסקין באורייתא" -  (חלק מהמילים בשיר ), שיר איטי, מה שהייתי מכנה: 'מיאמי טיפוסי', הרמוניות יפות. סולנים:  דואט: יהונתן סריברו עם אביגדור גלוק בהרמוניה גבוהה מלווה, שלמה גרוס, יעקב שמחה בלכהני ואביגדור גלוק   ירחמיאל בלי עין הרע לא נח לרגע:) 

השיר הבא שביצעו היה השיר 'שמח': סולנים: צבי שמחון, שלמה גרוס ולא זוכרת מי עוד. יהונתן סריברו עשה כאן לההטטנות - שלושה כדורים, עד שהם נפלו :)

כאן היתה הפסקה. לאחר ההפסקה נכנס שוב נחת עם שיר אחד ויואלי גרינפלד עם שיר אחד.

האלומני סוף סוף עלו לבמה, הופיעו: איליי סיננרייך, גרשי אדלר, מנדי לוין, יושי בנדר, אריק שטרן ושלמה גלומבק. מחובתי לציין שההופעה שלהם הייתה יוצאת מן הכלל. בין אם בשירה או בהופעה. נכנסו עם אנרגיה טובה מאד והצליחו להלהיב את הקהל שעד אז לא כל כך התלהב.  היו הרבה אנשים בקהל? קנו vip?

השירים שהם ביצעו:

<* style="margin: 0 0 0 40px; border: none; padding: 0px;"><* style="margin: 0px 0px 0px 40px; border: none; padding: 0px;"><* style="margin: 0px 0px 0px 40px; border: none; padding: 0px;">הנה מה טוב - עם דואטים והרמוניות מקסימות.

ענבי הגפן

כאן ירחמיאל סיפר שרוב האלומני הנוכחים היו במקהלה בזמן האלבום של חנוכה ואף הזמין את הקהל לשיר את השיר "Light up the nights". לאחר השתתפות הקהל, האלומני שרו מחרוזת שירים מאלבום חנוכה: 'ברוך אתה ה' ', מעוז צור, יעלה ויבא ו - Light up the nights. 

הפתעת הערב והאלומני: 

אריק שטרן פתח בסולו מרטיט  ואיטי של 'ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך' של בני וגד אלבז, לאחר מכן שלמה גולומבק עשה סולו מרשים גם כן, הם שרו את השיר והקפיצו את כל הקהל, אפילו ירחמיאל נכנס והצטרף קצת. 

ירחמיאל חזר לבמה, סיפר קצת על השיר He will answer us, על אמא של ילד ממימאי מזרח שכתבה את המילים ושלחה אליו וביקשה ילחין מנגינה והציג את צבי שמחון לשיר את השיר. מה אגיד לכם, איזה ביצוע מקסים, מרטיט, עשה לי צמרמורת הילד.    זוכרת מה שכתבת עליו אחרי ההופעת לייב פסח שנה שעברה?:) אז השתפר הבחור! 

הופתעתי לטובה עם מחרוזת שהמקהלה לא ביצעה הרבה זמן: דונאי - אשירה - קום שוין - ביום ההוא. סולנים: בלכהני, גרוס, זאדה ( היו עוד כמה, לא זוכרת ). 

פתחו לי - אהבתי את הביצוע הזה. סולנים: דניאל גרובר, שלמה גרוס, יעקב שמחה בלכהני ובני זאדה. אה,אז דני לא יצא עדיין:)

דור לדור - לא זוכרת את הסולנים

בואי כלה - אחד השירים האהובים עליי, ביצוע יפה. סולנים: צבי שמחון, שלמה גרוס ויעקב שמחה בלכהני.

הילדים ירדו מהבמה, כאן ירחיאל חזר לבמה, התיישב על השרפרף ( הוא צחק על עצמו והשרפרף ) ושאל את הקהל איזה שיר הם רוצים לשמוע, צעקו כל מיני שירים. הוא אמר לקהל לשיר את אנא בכח. לאחר מכן, צעקו שם של פרח מהעבר של המקהלה שנכח באולם. ירחמיאל הזמין אותו לבמה לשיר ואף ניגן בפסנתר החשמלי בזמן שההוא ביצוע את השיר We need you  - עשה ביצוע לא רע. עד עכשיו אני לא בטוחה אם זה היה מתוכנן או ספונטני. בשביל הכיף - נסו לנחש מי זה היה. אריק סטרן?

אט אט - ביצוע יפה. סולנים: חיים גולובן, צבי שמחון ושלמה גרוס. 
נשמע שהיתה הופעה מדהימה! יישר כח גריני על הכל!!!

**>**>**>

תוקן על ידי greenie ב- 13/12/2015 11:11:41

תוקן על ידי מיאמוש ב- 13/12/2015 17:07:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2015 17:25 לינק ישיר 

אריק סטרן היה חלק מהאלומני, מסתבר שזה לא הוא...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2015 17:27 לינק ישיר 

זה פרח מהעבר של המקהלה. .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2015 17:38 לינק ישיר 

נפגשת עם הילדים? היתה בכלל כזאת סיטואציה? בהמשך אגיב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2015 18:30 לינק ישיר 

*הפרח לשעבר היה בקהל. 

* לא נפגשתי עם הילדים, עבור התענוג הזה הייתי צריכה לשלם $100, אני אוהבת את פרחי מיאמי אך לא עד כדי כך.....

* שורות ה-VIP היו מלאים, בעיקר עם ילדים. 

*הפתעת הערב הייתה דווקא יעקב שמחה בלכהני - הילד הזה קיבל הרבה מאד סולואים וביצע אותם למופת. הייתי אומרת שהוא קיבל כמעט את כל הסולואים של דוד פרלמן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2015 18:34 לינק ישיר 

בנגי אלסון?אייזיק בן ישי ?(זה מי שעלה לי)
יפה! מעניין איך היתה הפגישה שלהם עם הפרחים..
כשראיינתי את יעקב שמחה הוא היה די ביישן.איך היתה ההופעת במה שלו?הוא השתנה לטובה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2015 18:36 לינק ישיר 

לא זה ולא זה. לא מישהו שהופיע באלומני. 

ההופעה שלו הייתה בסדר גמור, אמנם לא פרפורמר כמו הרבה ילדים אך בהחלט סבירה. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הפתעה לכבוד נר שמיני של חנוכה\מיאמי בל.א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext