בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

TeamViewer /צפייה בצוות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/1/2016 20:53 לינק ישיר 
TeamViewer /צפייה בצוות

הרעיון לאשכול מאיזה תוכנה שמהעללו שלחה לי; )
מוזמנים לשתף באיזה מופעי מיאמי צפיתם יחד עם מישהו/מישואים. אנקדוטות מצחיקות או מעניינות שהיו לכם, או סתם הגיגים;)
בהצלחה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/1/2016 21:15 לינק ישיר 

מיאמוש- תעתיק את הודעתך שכתבת בנושא לכאן.
לי יצא מזמן לצפות עם כמה אבל זה היה לפני שהייתי אוהד מיאמי כך שלא הרגשתי חוויה כל שהיא. זה היה יותר להפיג לחץ מלימודים:-).
כיום לא נראה לי שאעשה זאת עם שותפים נוספים:-)...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2016 21:26 לינק ישיר 

אם צפית במיאמי זה די אומר שהיית סוג של אוהד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/1/2016 21:28 לינק ישיר 

ניסיתי לפחות...;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2016 21:38 לינק ישיר 

אני זוכרת את עצמי בגיל 7,8 צופה במיאמי ודדי יחד עם כל המשפחה לפני השינה,בווידאו הישן של פעם..זה היה חוויה מאין כמוה!!
מאז,חוץ מלצפות ברווח ומיאמי בירושלים אצל סבא וסבתא שלי,לא ממש נפגשתי בהם,ולא ממש התעניינתי.. בת דודה שלי היתה 'הידענית' שאמרה לי את השמות של אלה מרווח..ושאול אלסון וכו.. זה היה יפה וחביב,אבל לא השקעתי בזה מאמץ יותר מדי כילדה צעירה.
בחופש הגדול תש"ע (ואני זוכרת את זה מאוד טוב!) בת דודה שלי הגיעה לבקר,כשבדיסקאוןקי שלה היה "יבוא". צפינו בהופעה..ומאז..הכל היסטוריה. התלהבתי על השירים,הילדים,יאיר קניג(שאז בכלל לא ידעתי איך קוראים לו) וחוץ מלקרוא באנגלית את שמות הסולנים בסוף,לא הכרתי שמות של אף אחד,ומי זה מי.היו לנו כינויים משפחתיים לכל סולן..:)
רק כחצי שנה אחרי,התוודעתי לשמות שלהם מבת דודה שלי,ואז גם דודים שלי אמרו לי שיש הסרטות מהמופע שהיה בישראל(וזה היה בפורום..)וצפיתי בהם שוב ושוב..הצטערתי לשמוע כמה  הקול של יאיר ודיויד השתנה,אבל קיויתי שזה רק בגלל איכות השמע שלא היתה כ"כ טובה.
מאז,אני לא נטשתי את התחביב שלי,ובת דודה שלי ממזמן לא מתעסקת בזה,ואף כועסת עלי כל הזמן שאני מזכירה אותם..התהפכו היוצרות:)
אני זוכרת את עצמי צופה ביבוא בפעם האלף נראה לי,עם אמא שלי,כולי מרוגשת..היא הכירה אותם משנות ילדותה,ואחה"צ נחמד החליטה לשבת,לצפות ולהרגע. כמובן שהיא נהנתה מכל רגע,ואני הרגשתי מדושנת עונג מכך..(כאילו יש לי בעלות על מיאמי..ונראה לי שזו תחושה שמשותפת לכולנו)
והיו עוד מלא פעמים שהזמנתי חבירות והייתי חייבת להראות להם את יבוא.:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/1/2016 21:41 לינק ישיר 

זה קרה לי פעם עם חברה שלי...הבית היה ריק וצפינו ביבוא תוך ששרנו בקולי קולות(זה היה אשא עיני..)
ואז פתאום אח שלה נכנס הביתה ושתינו נאלמנו דום..
.זה היה פדחני ברמות

בקיצור,עם חברה לצפות בזה ,זו חוויה..
אפשר לפתוח אשכול על זה..
כולנו צופים לא פעם עם פרטנרים ויש הרבה סיפורים מעניינים על זה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי netson ב- 03/01/2016 21:45:32

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/1/2016 02:15 לינק ישיר 

דווקא אף פעם לא יצא לי לצפות עם חברות. היינו צופים בזה הרבה בבית ביחד, משנות הילדות המוקדמות שלי עד שחזרנו אליהם שוב בשנות ה"עשרה" שלי, אבל אף פעם לא העליתי בדעתי שזה מעניין עוד מישהו חוץ מאיתנו.
הייתה איזה פעם נדירה שיצא לי לדבר עם חברה (נראה לי הייתי אז בכיתה י"א) ופתאום קלטתי שיש עוד אנשים שנהנים מצפייה כזו... זה היה נחמד לשבת ולדבר על זה יחד.
לאחרונה מצאתי חברה שדי אוהבת אותם, ומצחיק אותי לדסקס איתה עליהם בכזה גיל... אני תופסת את זה יותר כתחביב ילדותי- משהו, שלי עם עצמי, לא כזה שאני ישתף אותו עם כל אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/1/2016 05:55 לינק ישיר 

זה באמת יותר שכיח בשלב מוקדם של הילדות,אבל לא רק;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/1/2016 17:28 לינק ישיר 

לצפות עם חברות לא זוכרת שיצא לי,
בעצם,
אם נתחיל מהתחלה, 
היינו שומעים מיאמי בבית בדיוק כמו כל שיר אחר שהיינו שמים בסטריאו המשוכלל שלנו..
וכשאליוט היה בא לבקר אז כמובן שזה היה הנושא, לנסות לנחש לפי הפרצופים שלו באיזה שיר בדיוק הוא שר סולו, ולנסות להוציא ממנו הופעה אחת שרואים אותו - ללא הצלחה.. (בתואנה שהוא לא נראה שם טוב כמו היום..;)
תכלעס, פעם איזה חברה של אחותי הביאה לנו דיסק-און-קי מלא בהופעות של מיאמי, נראה לי מההופעה הראשונה שלהם,
ירחמיאל עם זקן קצרצר שחור, ובאחד מהיותר 'חדשים' הם שרו שם חסדי ה' עם הפנסים, ורקדו איזה שיר באנגלית עם חולצות כחולות וצהובות וירדו לקהל אפילו...
זה מה שאני זוכרת...
עד שפעם אחת ראינו את מיאמי ירושלים ובסוף ירחמיאל קרא את השמות של הפרחים והכריז 'אליוט הירש'
וקיבלנו כזאת התקפת צחוק, שרק מלהזכר בזה אני מתחייכת..
מאז, לא זוכרת שעשיתי מזה עסק יותר מדי, מיאמי מזרח פה ושם שמענו, בספירת העומר - מסביב למדורה, 
עד שהגעתי לפורום והשתכנעתי לשבת ולראות את ההופעה בפסח...
עם חברות? לא נראה לי שיצא לי אי פעם,
בעיקר עם אחותי...
בעצם, אני נזכרת שאת ההופעה של 'יבוא' ראיתי ביחד עם חברה,
(היא יש לה מומחיות למצוא אנשים דומים <...מוכר למישו?....:> ומאז ועד היום חנינא רבינוביץ ההוא או לא זוכרת בדיוק איך קוראים לו נקרא אצלנו בשם X, ויושי בנדר יש לו איזה שם אחר גם כן...;)
ובאותה מידה אגב הייתי צופה ב'ישיבה בויס' שהרבה יותר אהבתי להסתכל עליהם מאשר על מיאמי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/1/2016 17:31 לינק ישיר 

ואגב מיאמוש, חמוד השם:)
כבר חשבתי שאת מנסה להציע פה איזה יציאה חדשה כזאת, שאת תדליקי את המופע במחשב שלך וכולם ישתלטו עליו מרחוק ויוכלו לצפות ביחד או משו כזה...:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/1/2016 18:04 לינק ישיר 

מהלעלעל כתב:
ואגב מיאמוש, חמוד השם:)
כבר חשבתי שאת מנסה להציע פה איזה יציאה חדשה כזאת, שאת תדליקי את המופע במחשב שלך וכולם ישתלטו עליו מרחוק ויוכלו לצפות ביחד או משו כזה...:)

לא רע. אולי נשמע יחד שיר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 18:09 לינק ישיר 

אוקי, תפעילי במחשב את 'רווח'..

אממ, נראה לי יותר קל שאני אבוא לבני ברק, לפי הרעש..
אמרת את מנגנת על סירים הפוכים, יס?..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/1/2016 18:12 לינק ישיר 

על סירים הפוכים? חחחח.
עוד לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 18:23 לינק ישיר 

אז על העצבים..
זה גם מרעיש...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/1/2016 18:44 לינק ישיר 

אני אשתדל לא לעצבן אותך. זה הרושם שנהיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 19:17 לינק ישיר 

אממ. דווקא לא,
בנתיים לא...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > TeamViewer /צפייה בצוות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext