| נשלח ב-16/1/2016 19:40 |
|
| |
ראיון וידאו בלעדי לפורום עם יעקב שמחה בלקאהני!!
הראיון התקיים ביום חמישי י"ט תשרי התשע"ו, לאחר הופעת הצהריים האחרונה של מיאמי.
הראיון עם יעקב שמחה בלקאהני נערך בלובי האולם. באותו זמן ירד גשם ולכן כל הראיונות התקיימו בלובי המקורה.
יעקב שמחה היה די מופתע מהעניין,היה נראה שהוא מרוגש, אבל סה"כ,הוא היה חמוד מאוד:)
תודה למהעללו שסייעה לי בעריכה, וכן לגריני ולאלימונסי על ההסרטות:-)
צפייה מהנה!
וכמובן מחכה לשמוע תגובות;)
קישור לצפייה ישירה
קישור להורדה( עד לתאריך 23/01/2016)_________________
תוקן על ידי netson ב- 21/01/2016 23:36:51
תוקן על ידי netson ב- 21/01/2016 23:37:50
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:19 |
|
| |
הוא מאוד התבייש ולא זרם, אבל חמוד מאוד יש לו קול שמעורר לתשובה, "מתחנן ומבקש..." נראה ילד עדין ויר"ש.. אני חושב שלפני שמסריטים להבא כדאי לגשת להסביר מה זה הפורום ומה אתם מעוניינים לעשות איתו, ולבקש לצלם ואז לצלם, ככה עשיתי בזמנו עם הבוגר ההוא שכבר שחכתי את שמו וככה עושים בכל הראיונות הרישמיים, כי נראה שכשניגשים ישר עם מצלמה הילד נבוך ולא ממש יודע ומבין מה רוצים. וככה מי שבאמת רוצה, מצויין, וזה יהיה יותר ארוך ויותר איכותי, ומי שלא רוצה אז לא. אבל אני מאוד מאוד מעריך את התעוזה והאומץ מיאמוש וכל העוסקים במלאכה תודה רבה רבה. תמשיכו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:21 |
|
| |
מיאמוש למי הוא מחייך ומסתכל כשאמרתם לו שאתם מפורום פרחי מיאמי? בהתחלה, ההורים שלו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:24 |
|
| |
צודק. בד"כ כשהגענו עם המצלמה הבינו מיד מה אנחנו רוצים,אבל אצל כולם הייתה הבעיה הזו שהם לא הבינו מה זה הפורום.. למשל אצל יהודה בראון קודם שאלנו את אמא שלו,היא הסכימה, צילמנו ואז היא ביקשה שקודם נשאל אותו את השאלות ואחכ נסריט. אז עשינו את זה וזה באמת יותר טוב . הבעיה היא שלא תמיד יש זמן לעשות את זה.זה היה תחת לחץ של זמן להספיק כמה שיותר ילדים; ) אצל יעקב שמחה אני קודם שאלתי את אבא שלו אם אפשר,יעקב הנהן כזה ונראה די מרוגש מהענין.. אגב אני חשבתי שהוא חבדניק,כי הוא ממש עדין כזה ..אבל הוא לא.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:24 |
|
| |
| ניורק כתבה: |  |
מיאמוש למי הוא מחייך ומסתכל כשאמרתם לו שאתם מפורום פרחי מיאמי? בהתחלה, ההורים שלו?
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:25 |
|
| |
| ניורק כתבה: |  |
זה חמוד כאילו מסתכל לשאול אותם מה אתם אומרים? לזרום?
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:29 |
|
| |
כשהוא מסתכל על אבא שלו, בהתחלה זה נראה כאילו לקבל את הסכמתו לעניין, אבל עכשיו את אומרת ששאלתם קודם, אז זה כנראה כי הוא מרוגש, איזה מתוק. תודה, אני מבין את העניין של הלחץ אין באמת זמן ככה בהופעה לראיין רציני. אבל לפחות ד"שים זה חשוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:31 |
|
| |
כן הוא ממש ילד עדין. מלכתחילה הייתי מעדיפה לעשות ראיון כזה כשאח שלי מראיין, אבל בחיים הוא לא היה עושה את זה.. גם לא יודע אנגלית וגם זה ממש לא מעניין אותו;) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:34 |
|
| |
אגב אותו דבר קרה גם עם דוד יונתן סרברו.הוא לא הבין מה זה הפורום,ולעומת יעקב שמחה שהיה עם אביו,לידו היה חבר שלו שהוא כל רגע שאל אותו בעיניו אם לענות או לא;) אצלו דיברנו גם קודם עם אמא שלו,וגם תוך כדי.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:41 |
|
| |
ואוו! מיאמוש איזו השקעה בראיון בצילום ובעריכה! יקב שמחה אכן נראה ביישני מעט...:) מה הוא מחזיק בידו?
תודות לכל העוסקים במלאכה: המנהלת מיאמוש שהספיקה לצבור ניסיון רב עריכת וידאו( ובראיונות? זה כבר ברור מאליו!!!) מהלעלעל- "מפקחת ראשי מוסמכת בעריכת וידאו". מיאמוש הקטנה- על הצילום. מיאמוש האח- שבלעדיו ספק אם היה קורה כאן משהו. גריני- שהצילה אותנו עם קטע וידאו שלו!
תוקן על ידי netson ב- 16/01/2016 21:41:56
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:42 |
|
| |
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:51 |
|
| |
עלה הקישור להורדה (בהודעת הפתיחה לאשכול). הורדה הינה עד (עד לתאריך 23/01/2016)
תוקן על ידי netson ב- 16/01/2016 21:52:18
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:52 |
|
| |
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:57 |
|
| |
ישר כוח עצום ממש מדהים יחזק השם את ידכם שירבו ראיונות כאלה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:58 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | צודק. בד"כ כשהגענו עם המצלמה הבינו מיד מה אנחנו רוצים,אבל אצל כולם הייתה הבעיה הזו שהם לא הבינו מה זה הפורום.. למשל אצל יהודה בראון קודם שאלנו את אמא שלו,היא הסכימה, צילמנו ואז היא ביקשה שקודם נשאל אותו את השאלות ואחכ נסריט. אז עשינו את זה וזה באמת יותר טוב . הבעיה היא שלא תמיד יש זמן לעשות את זה.זה היה תחת לחץ של זמן להספיק כמה שיותר ילדים; ) אצל יעקב שמחה אני קודם שאלתי את אבא שלו אם אפשר,יעקב הנהן כזה ונראה די מרוגש מהענין.. אגב אני חשבתי שהוא חבדניק,כי הוא ממש עדין כזה ..אבל הוא לא..נשלח מהאנדרואיד שלי
והשורה שהדגשתי הצליחה להרגיז אותי.. חשבתי שהוא חבדניק כי הוא ממש עדין כזה, הוא חבדניק כי הוא עדין? הוא עדין כי הוא חבדניק? למה רק החבדניקים עדינים?.. או שלפי התגובה הלא עדינה שלי פה (אממ...) רואים שאני לא חבדניקית?...
|
|
|
|
|