בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

רמקול אישי או מיקרופוני ראש 'מדונה'?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/1/2016 22:30 לינק ישיר 
רמקול אישי או מיקרופוני ראש 'מדונה'?

כידוע,הפרחים בזמן ההופעה צריכים לשיר..
מה לדעתכם כדאי יותר,רמקול אישי כמו שהיה בשנים האחרונות, או מיקרופון ראש שזה 'מולבש' על ראש הפרח.
למשל כמו שהיה בהופעת רווח,וכן בהופעת מיאמי סוכות ע"ה.
לעניות דעתי,הפרחים ה'רציניים' יותר זכו לכזה רמקול אישי על הראש ..
בכלל,בהשוואה להופעות של פעם; זה חידוש שלכל פרח יש רמקול כי בעבר היו רק רמקולי במה,וכל סולן היה נאלץ לצאת מהשורה לכיוון הרמקול ולשיר את הסולו שלו.

מעניין מהן הסיבות שעומדות מאחורי בחירת רמקול אישי או מיקרופון ראש להופעה מסוימת.
האם הבחירה מושפעת מהעובדה שהפרחים צריכים לרקוד תוך כדי החזקת הרמקול,ואז רמקול ראש יותר נוח מהבחינה הזאת?(או להפך)

מוזמנים לכתוב את דעתכם בנושא;)

נ.ב אפשר כמובן לקחת את הדיון לכל ענין הקשור..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2016 02:26 לינק ישיר 

מיאמוש גם ברמקול האישי שיש לכל פרח היום עדיין הסולנים יוצאים מהשורה כשהם עושים סולו בד"כ.
בקשר לרמקול ראש אם זה היה כדי שהם יוכלו לרקוד יותר טוב אז זה היה לכולם. כנראה שזה מסיבה אחרת. או שזה כן בשביל זה וזה ילדים ספציפיים שהתלוננו או שהוא ראה שזה קשה להם כשהם מחזיקים.
אגב היה כמה פעמים בהופעות בשנתיים האחרונות שראיתי סולן שר גם אם רמקול ראש וגם עם מיקרופון שקיבל באותו רגע.
אני בעד רמקול ביד זה לא יפה רמקול ראש מוריד קצת מהיוקרה. כי זמר שר עם מיקרופון ביד בד"כ. למרות שאני יודע בעבר על מישהו בלעומת זה.. גדול מאוד ששר עם רמקול ראש. אבל לדעתי זה לא יפה.
מיאמוש תודה על האשכול החמוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2016 07:50 לינק ישיר 

נכון,עכשיו שאתה כותב אני נזכרת שבאמת הם שרו גם וגם.זה באמת מוזר! זה נראה כלל לא אסתטי. אולי המיקרופון ראש האישי הוא כדי לחזק קולות מסויימים (דקים יותר למשל) בשביל ההרמוניות,אבל הוא לא מספיק חזק כדי לשיר איתו סולו אישי.

מה שבטוח זה נראה לא טוב..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2016 07:51 לינק ישיר 

את האמת? אני מעדיפה את השיטה הישנה. המקהלה גם נשמעת אחידה יותר. שיר אחד או שניים עם רמקולים זה יכול להיות נחמד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2016 12:03 לינק ישיר 

איך אפשר לדעת אם המקהלה היתה אחידה יותר,הרי הסאונד ששמענו מהתקופה ההיא(שנות ה90) היה בוודאי מעובד,לא?

(יש מישהו שהיה בהופעות בשנות ה-90 בלייב ולא רק צפה בקלטות\בדיוידי, שיוכל להעיד על כך? )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2016 17:09 לינק ישיר 

כאן, מקומי לספר או להזכיר, תלוי מי זה :) שתקשיבו לפרחי לונדון, האמינו לי, הם שרו בימים שהסאונד לא היה כפי שהוא היום, ועדיין, המקהלה אחידה, כל המקהלה כקול אחד. בקטע הזה, יש עדיין לירחמיאל הרבה מה ללמוד מיגאל צאליק. 

והייתי בהופעות בשנות השמונים, גם בשנות התשעים, זה נשמע טוב יותר כשעומדים אחד ליד השני.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2016 21:14 לינק ישיר 

טוב לדעת!
אז מעניין למה ירחמיאל החליט לשנות את הנוהל,למרות שזה גורע מאיכות הסאונד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2016 10:41 לינק ישיר 

ראיתי הסרטות מהופעת סוכות תשע"ב. גם שם יש לחלק מהילדים מיקרופון ראש. מי שהיה בשורה הראשונה עם 'הדבר' הזה על הראש, היה בנימין רוזנברג. זה היה נראה שהוא מרגיש ממש לא נעים, כי הרי התנועות בריקודים מותאמות ליד אחת או ל2 ידיים כשאחת מהן עם רמקול. כך שהוא לא ממש מצא את עצמו מבחינת 2 ידיו 'הריקות' בעשיית התנועות. (מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך..)
משום מה, זה נראה שכאשר אין מספיק רמקולים נורמליים רגילים, אז נותנים מיקרופון ראש לילדים הפחות נחשבים, וזה ממש לא נעים להחשב סוג ב'. (שמתי לב שלמי שהיה מיקרופון ראש והיה צריך לשיר סולו- השיג לעצמו רמקול, מה שאומר שמיקרופון הראש נחשב ללא איכותי בעליל)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2016 11:16 לינק ישיר 

הסברת היטב.
היה ילד בשם רוזנברג?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2016 11:50 לינק ישיר 

באופן אישי חשבתי שאלה שיש להם מדונות זה עבור הקלטה של הסאונד לדיוידי או משהו...
אני אישית מעדיפה רמקולים ביד, זה חלק מההרגשה של הילדים שיש להם רמקול ביד, זה שואו כזה של מקהלה ושירה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2016 11:59 לינק ישיר 

netson כתב:
הסברת היטב.
היה ילד בשם רוזנברג?

כן.
בנימין רוזנברג
אעלה צילום אם אוכל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2016 12:00 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
באופן אישי חשבתי שאלה שיש להם מדונות זה עבור הקלטה של הסאונד לדיוידי או משהו...
אני אישית מעדיפה רמקולים ביד, זה חלק מההרגשה של הילדים שיש להם רמקול ביד, זה שואו כזה של מקהלה ושירה

נכון זה בדיוק הענין.
ולכן מיקרופון ראש פחות 'נחשב'..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/4/2016 00:20 לינק ישיר 

עדיפ להחזיק מיקרופון. עם זאת אם שומעים טוב יותר את השיר באמצעות המיקרופון האישי על הפנים כדי לשקול מעבר תמידי לכיוון הנ"ל.
אני רק לא מבין איך פעם מקהלות שלמות היו מסתדרות עם מקסימום 6 מקרופונים כללים... איך אותם היו שומעים בצורה טובה או שלא...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2016 08:00 לינק ישיר 

זה לא אסטטי בכלל מיקרופון ראש, ותמיד יש את החשש שזה ייפול..
חוץ מזה שרמקול משדר הופעה רצינית יותר.
נטסון- היו מיקרופוני שטח על הבמה עצמה באיכות גבוהה מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2016 15:19 לינק ישיר 

וואו! אבל בלי קשר אין על ישיבה בויס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2016 15:32 לינק ישיר 

מה נסגר עם מיאמוש?
ישיבה בויס או פרחי מיאמי?
כי הופעת גם בפורום של ישיבה בויס

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > רמקול אישי או מיקרופוני ראש 'מדונה'?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext