יש להם שם בימה גדולה יותר מהאולמות שהם מופיעים. בקטע הקצר של השיר 'כי אתה הוא'- נהנתי מאוד מהעיבוד!
בשיר שמע ישראל ירחמיאל מאד שר מהלב! לאורך כל השיר! ממש מתרגש!
ע"פ הכתוב בסרטונים- החתונה היתה מאדם למשפחת סטרן. (יש קשר למיאמי?)
נשלח ב-9/2/2016 23:03
וואו נטסון איזה הפתעה מהממת, כ"כ אהבתי בזמנו שהעלו את הקישור לסרטון של החתונה, וזה ממש השאיר אותי עם טעם של עוד.. אז זה משלים לי את החסר. תודה רבה רבה. אראה עוד מעט ואביב כמובן. משום מה הקישור של יוטיוב ברצף לא עובד לי.
בסוף עבד לי הקישורים. יואו נטסון אתה לא יודע מה גרמת לי, הקפצה חוויתית לילדות עם השיר והיה ה למלך, ודונאי, איזה שירים.. אני זוכר את ההצגות שהם עשו.. ואת מיאמי 5 עודד קריטי איצי... אך זיכרונות זיכרונות מתוקים.. חתונה מדהימה.. קצת מוזר אולי אפילו הרבה מוזר שבחתונה מזמינים הופעה של ממש. אבל העיקר שאנחנו נהנינו מזה. באמת במה ענקית ממש. ו.... איך לא דוד פרלמן ההגדי.. ממשתה ממשתה נגינתתתתתתם.... תודה רבה רבה.
בסוף עבד לי הקישורים. יואו נטסון אתה לא יודע מה גרמת לי, הקפצה חוויתית לילדות עם השיר והיה ה למלך, ודונאי, איזה שירים.. אני זוכר את ההצגות שהם עשו.. ואת מיאמי 5 עודד קריטי איצי... אך זיכרונות זיכרונות מתוקים.. חתונה מדהימה.. קצת מוזר אולי אפילו הרבה מוזר שבחתונה מזמינים הופעה של ממש. אבל העיקר שאנחנו נהנינו מזה. באמת במה ענקית ממש. ו.... איך לא דוד פרלמן ההגדי.. ממשתה ממשתה נגינתתתתתתם.... תודה רבה רבה.