בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים ותמונות מהופעת מיאמי פסח תשע"ו / phenomenon 2

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/4/2016 15:51 לינק ישיר 
סיקורים ותמונות מהופעת מיאמי פסח תשע"ו / phenomenon 2

הפעם יהיה סיקור שלא עשתי אף פעם למשל עד עכשיו לא כתבתי מה הדיבורים מה שהיה בין השירים הפעם אני כן יפרט אותם וגם צילמתי אותם ככה שאתם תרגישו שאילו אתם הייתם בהופעה...

מיד כשנכנסו לאולם קיבלנו חוברת קטנה שם מופיע כל השמות של הילדים אני ישים תמונה מזה...

מאוד נהנתי מההופעה ישבתי בשורה הרביעית

2 שורות מאחורי ישב ידידנו ג'וש שהפעם כן הסריט והבטיח לי שהוא ישלח לי את הווידיאו.

(משורר תתחיל לרשום מה אתה צריך לומר לירחמיאל..)

כמו שמיאמוש אמרה כבר אחרי ההופעה בסוכות שהופעות בפסח זה הופעה רציני יותר ובאמת היא צודקת ההופעה של סוכות היה סתם ביזבוז כסף לדעתי ואני מקווה שירחמיאל ישקיע יותר בסוכות הבא.

היה מידי הרבה פשלות עם הסאונד (ציפצופים של הרמקולים) וגם אני חושב לגבי התזמורת או שהם לא עשו חזרות כמו שצריך או הם באמת לא טובים. היו כמה לא אומר פשלה אבל ירחמיאל סימם להם להפסיק לנגן שיהיה קטע ווקאלי להמקהלה מה שהם עשו הרבה פעמים בהופעות והם לא היבינו מה ירחמיאל רצה וגם בהשיר השם מלך לא הבנתי מה הם עשו שם... אני הייתי ממליץ על תזמורת פריילך ואני לא אומר את בגלל שיש לי חברים שמנגנים שם הם באמת הכי טובים שיש.

פגשתי את דוד פרלמן שוחחתי איתו קצת וגם האבא של יאיר קניג ושאלתי אותו כמה שאלות אבל כל זה אני יכתוב בהמשך.

עכשיו לסדר ההופעה

ההופעה התחיל כמו שכתבו על המודעה "בדיוק" אבל לא בזמן שהם כתבו על המודעה...

התזמורת חתחיל במחרוזת של הדיסק האחרון

המנחה של הערב היה יוסי צוויג שדרן כאן בארה"ב ברדיו של נחום סיגל והזמין את הזמר ש"לא הופיע על הבמה עם פרחי מיאמי 15 שנה" מרדכי שפירא ומרדכי שר את השיר כל הדרך מהאלבום שלו .

יוסי הזמין להבמה "שמחה לינר" וביצע את השירים: מי שעשה ניסים.כנפי נשרים. ועל הכול. קול ברמה. ואתה מרום (שיר ראשון מהאלבום השני) וסיים עם השיר פתחו לי".

לפני שאני מתחיל לפרחי מיאמי אני חייב לציין שסוף סוף הם לא ביצעו את המחרוזת הידוע...

ירחמיאל לא הופיע על הבמה בכלל עד המקהלה של 100 ילדים

12 ילדים נכנסו על הפלייבק של השיר "שמח" ביצוע יפה מאוד רק הפלייבק תמיד מעצבן אותי...

צבי שמחון אמר שלום להקהל ואמר שהם עכשיו הם ישיר שיר חדש "מרן דבשמיא" נראה אם זה יופיע בהדיסק החדש...

צבי שמחון: "מה אתם חושבים?" תאמינו לי או לא הנה עוד שיר מהאלבום החדש "דור לדור" ואח"כ את השיר פתחו לי"ואח"כ את השיר "לייבדיג" (עם פלייבק)

יוסי צווייג חזר להבמה ואמר שעכשיו יהיה הפסקה של "רק" 10 דקות...ושמישהו יחפש את ירחמיאל...

עכשיו התחלתי לחפש אנשים שאני מכיר... הראשון פגשתי את דוד פרלמן ושאלתי אותו "מה אתה חושב בנתיים על המקהלה? התשובה שלו "מאוד טובים אבל חסר קצת ילדים וגם חסר את הנוכחות של ירחמיאל אבל הילדים מאוד טובים בעצמם על הבמה. שאלתי אותו אם הוא מתגעגע להמקהלה הוא ענה "בהחלט מאוד מתגעגע"

השני פגשתי את אבא של יאיר קניג שאלתי אותו שאלה ששאלתי את דוד לגבי המקהלה עד עכשיו הוא ענה בדיוק אותו תשובה אבל הוסיף לפחות הם שרים בלייו (התכוון למקהלה ידוע שלא שרים לייו רק פלייבק)

ופגשתי את חבר פורום שלנו "בתשכה" אמרתי לה שהפעם אני ינסה לעשות סיקור יותר טוב ממה שעשיתי עד עכשיו...

אחרי ההפסקה יוסי הזמין שוב את מרדכי שפירא ושר את השיר "לא עליך המלאכה לגמור"

אח"כ יוסי הזמין להבמה את "מיאמי 5" ושרו את השיר של שוואקי "עת רקוד"

אח"כ צבי שמחון אמר שהשיר הבא מוקדש להמצב בארץ ישראל ושרו "ה' יענה לנו"

עכשיו נכנסו 5 ילדים אחרים והתחיל מחרוזת שמתחלפים הילדים (סוף סוף מחרוזת חדש)

השירים: אדון עולם רווח  שמע ישראל.בשמחה רבה (עם כל הילדים)

ובמקום שירחמיאל יכריז השמות של הילדים הפעם הילדים עצמם הכריז את השמות שלהם וגם באיזה ישיבה שהם לומדים. אהבתי את הקטע ויש לי גם ווידיאו...

לפני "המקהלת אחדות" עלו על הבמה ראינו את הווידאו שירחמיאל הוציא לפני ההופעה ובמשך הווידיאו הילדים עלו על הבמה והפעם המקהלה היה תחת ניצוחו של ירחמיאל.

פשלה קטן לא יודע של מי שהסולנים שכחו להביא איתם מיקרופון...

השיר הראשון שלהם שיר חדש:

שירה חדשה שבחו גאולים לשמך הגדול על שפת הים

We are the choir of unity

יש עוד מילים אבל לא זוכר אותם עכשיו...

אח"כ שרו "אשת חיל – בואי כלה.

אחרי השיר ירחמיאל סיפר איך הראיון התחיל על המקהלת אחדות (הפסיק כמה פעמים בגלל הסאונד)

אמר שבעצם בסביבות חנוכה כשהוא התחיל לחשוב על ההופעה היה נאום של אדם ידוע מאוד בלייקווד  על המצב של הישיבות (אני לא יכתוב כאן מה הוא דיבר אבל כולם דברו על זה) אני (ירחמיאל) לא יאריך כאן אם הוא היה צודק או לא אבל דבר אחד היה ברור שחייב להיות יותר "אחדות" והמשיך לומר שהיה לו ראיון עם נחום סיגל (וכאן היה רעש גדול של הרמקולים וירחמיאל אמר 100 קולות אתה יכול לסדר אבל קול אחד שלי לא?) ונחום סיגל אמר שלצערינו יש לנו אחדות רק בטרגדיה. חייבים שיהיה אחדות לא רק בטרגדיה רק כל הזמן. וזה המקהלת אחדות  מכל מיני ישיבות ואמר שהוא בחן מאות של ילדים במשך 3 חדשים וכל ילד שר רק קטע אחד מהשיר הבא... השיר השם מלך הידוע לכולם של גד אלבז ביצוע מאוד יפה.

ואחרי השיר ירחמיאל רצה לדבר אבל הקהל התחיל לשיר השם מלך ירחמיאל אמר "אתם רוצים שיהיה מקהלה של 1000 קולות?

ירחמיאל אמר כשהוא פירסם את ההופעה אנשים שאלו אותו "איפה אתה תשים 100 על הבמה? לא יהיה מקום! אבל הם לא ידעו שבהתחלה היה לו 187 ילדים אבל פה ושם ילדים עזבו עד שהוא נשאר עם 103 ילדים אבל בשנים הבאות המקהלה יגדל אנחנו צריכים לבנות במה יותר גדול...

עכשיו אנחנו נשיר שיר חדש "שלום על ישראל" גם שיר יפה מאוד אהבתי...

ירחמיאל התיישב על כיסא ואמר שבעצם עכשיו הזמן להכריז את השמות של הילדים אבל הוא רק יגיד תודה רבה לכל המנהלים של הישיבות וכל המשפחה של הילדים ואמר שהוא גם עובד על האלבום החדש יהיה גם המקהלה של 100 קולות ומיאמי 5 ושיוחי בריסקמן יפיק אותו. והכריז שכולם יעמדו להשיר הסיום. וזה היה השיר אט אט.

ס"ה מההופעה: הופעה מאוד טובה נהנתי מאוד למרות הפשלות של הסאונד וגם התזמורת לא משהו אני מקווה שבהופעות הבאות יהיה שיפור גדול.

כל הטקסט של ירחמיאל ניסיתי לתרגם כמה שאפשר יש לי ווידיאו מהכול (חוץ מכה שירים שקטים של שמחה לינר) אבל יש לי גם את הווידיאו מירחמיאל אני יעלה אותם למי שמבין אנגלית אולי הם יתרגמו מה שהוא דיבר יותר טוב ממני...

תמונות מיד ומי שרוצה לקבל לינק לצפייה ישירה להווידיאו שיצור איתי קשר באימייל שלי ולהזכירכם שאני ישלח אותם רק לחברים פעילים בפורום.

ואשמח מאוד לקבל תגבות שלכם על ההופעה כמובן אחרי צפייה בווידיאו.

תוקן על ידי מיאמוש ב- 28/04/2016 08:23:44

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2016 15:55 לינק ישיר 

01.jp

2.jpg

*************** 03.jpg

4.

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

30.jpg

31.jpg

32.jpg

33.jpg

34.jpg

35.jpg

37.jpg

38.jpg

39.jpg

40.jpg

41.jpg

42.jpg

43.jpg

44.jpg

45.jpg

46.jpg

47.jpg

48.jpg

49.jpg

50.jpg

51.jpg

52.jpg

53.jpg

54.jpg

55.jpg

56.jpg

57.jpg

58.jpg

59.jpg

60.jpg

61.jpg

62.jpg

63.jpg

64.jpg

83.jp

תוקן על ידי elmonsey ב- 27/04/2016 16:09:15

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2016 16:18 לינק ישיר 

וואווו סיקור מעולה!!!
תודה רבה רבה על התרגום!!
והאמת שאחרי סיקור כזה אין לי מה להוסיף תיארת את הכל מעולה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2016 16:21 לינק ישיר 

elmonsey כתב:

הפעם יהיה סיקור שלא עשתי אף פעם למשל עד עכשיו לא כתבתי מה הדיבורים מה שהיה בין השירים הפעם אני כן יפרט אותם וגם צילמתי אותם ככה שאתם תרגישו שאילו אתם הייתם בהופעה... תודה רבה !!

מיד כשנכנסו לאולם קיבלנו חוברת קטנה שם מופיע כל השמות של הילדים אני ישים תמונה מזה...

מאוד נהנתי מההופעה ישבתי בשורה הרביעית-  וואו ממש קרוב!

2 שורות מאחורי ישב ידידנו ג'וש שהפעם כן הסריט והבטיח לי שהוא ישלח לי את הווידיאו.

(משורר תתחיל לרשום מה אתה צריך לומר לירחמיאל..)

כמו שמיאמוש אמרה כבר אחרי ההופעה בסוכות שהופעות בפסח זה הופעה רציני יותר ובאמת היא צודקת ההופעה של סוכות היה סתם ביזבוז כסף לדעתי ואני מקווה שירחמיאל ישקיע יותר בסוכות הבא.אני גם מקווה. שיעשו לילדים הופעה נפרדת, והופעה רצינית לכל מי שלא מעניין אותו קרקסים..

היה מידי הרבה פשלות עם הסאונד (ציפצופים של הרמקולים) וגם אני חושב לגבי התזמורת או שהם לא עשו חזרות כמו שצריך או הם באמת לא טובים. היו כמה לא אומר פשלה אבל ירחמיאל סימם להם להפסיק לנגן שיהיה קטע ווקאלי להמקהלה מה שהם עשו הרבה פעמים בהופעות והם לא היבינו מה ירחמיאל רצה וגם בהשיר השם מלך לא הבנתי מה הם עשו שם... אני הייתי ממליץ על תזמורת פריילך ואני לא אומר את בגלל שיש לי חברים שמנגנים שם הם באמת הכי טובים שיש.- יכול להיות בגלל שזו הופעת בכורה שלהם עם המקהלה.. (ועם מקהלה בכלל ולא זמר)

פגשתי את דוד פרלמן שוחחתי איתו קצת וגם האבא של יאיר קניג ושאלתי אותו כמה שאלות אבל כל זה אני יכתוב בהמשך.

עכשיו לסדר ההופעה

ההופעה התחיל כמו שכתבו על המודעה "בדיוק" אבל לא בזמן שהם כתבו על המודעה... -צפוי למדי

התזמורת חתחיל במחרוזת של הדיסק האחרון

המנחה של הערב היה יוסי צוויג שדרן כאן בארה"ב ברדיו של נחום סיגל והזמין את הזמר ש"לא הופיע על הבמה עם פרחי מיאמי 15 שנה" מרדכי שפירא ומרדכי שר את השיר כל הדרך מהאלבום שלו .

יוסי הזמין להבמה "שמחה לינר" וביצע את השירים: מי שעשה ניסים.כנפי נשרים. ועל הכול. קול ברמה. ואתה מרום (שיר ראשון מהאלבום השני) וסיים עם השיר פתחו לי".

לפני שאני מתחיל לפרחי מיאמי אני חייב לציין שסוף סוף הם לא ביצעו את המחרוזת הידוע...- נס. כבר נמאס ממחרוזת דווי מצווה גדולה יבוא..

ירחמיאל לא הופיע על הבמה בכלל עד המקהלה של 100 ילדים- כנראה סמך על הפרחים שיעשו את עבודתם נאמנה.

12 ילדים נכנסו על הפלייבק של השיר "שמח" ביצוע יפה מאוד רק הפלייבק תמיד מעצבן אותי... המקהלה נראית עלובה ביותר. כמות מזערית של הילדים. מצד אחד פרחי מיאמי במספר הילדים הנמוך ביותר שהיה אי פעם במקהלה, ומצד שני 100 ילדים- המקהלה הכי גדולה אי פעם.(אבל לעת עתה הם לא במיאמי..)

צבי שמחון אמר שלום להקהל ואמר שהם עכשיו הם ישיר שיר חדש "מרן דבשמיא" נראה אם זה יופיע בהדיסק החדש...- זה אמור להופיע, לא?

צבי שמחון: "מה אתם חושבים?" תאמינו לי או לא הנה עוד שיר מהאלבום החדש "דור לדור" ואח"כ את השיר פתחו לי"ואח"כ את השיר "לייבדיג" (עם פלייבק)

יוסי צווייג חזר להבמה ואמר שעכשיו יהיה הפסקה של "רק" 10 דקות...ושמישהו יחפש את ירחמיאל... מה זאת אומרת שמישהו יחפש את ירחמיאל?

עכשיו התחלתי לחפש אנשים שאני מכיר... הראשון פגשתי את דוד פרלמן ושאלתי אותו "מה אתה חושב בנתיים על המקהלה? התשובה שלו "מאוד טובים אבל חסר קצת ילדים וגם חסר את הנוכחות של ירחמיאל אבל הילדים מאוד טובים בעצמם על הבמה. שאלתי אותו אם הוא מתגעגע להמקהלה הוא ענה "בהחלט מאוד מתגעגע" וואו יפה! באמת חסר ילדים, זה מאוד צרם לי. נקווה שבגלל ההופעה של מקהלת ה-1,00 ילדים חדשים משם יצטרפו  למיאמי.

השני פגשתי את אבא של יאיר קניג שאלתי אותו שאלה ששאלתי את דוד לגבי המקהלה עד עכשיו הוא ענה בדיוק אותו תשובה אבל הוסיף לפחות הם שרים בלייו (התכוון למקהלה ידוע שלא שרים לייו רק פלייבק) - יאיר עצמו לא היה בהופעה?  

ופגשתי את חבר פורום שלנו "בתשכה" אמרתי לה שהפעם אני ינסה לעשות סיקור יותר טוב ממה שעשיתי עד עכשיו...- הוא מעולה!

אחרי ההפסקה יוסי הזמין שוב את מרדכי שפירא ושר את השיר "לא עליך המלאכה לגמור"

אח"כ יוסי הזמין להבמה את "מיאמי 5" ושרו את השיר של שוואקי "עת רקוד"

אח"כ צבי שמחון אמר שהשיר הבא מוקדש להמצב בארץ ישראל ושרו "ה' יענה לנו"

עכשיו נכנסו 5 ילדים אחרים והתחיל מחרוזת שמתחלפים הילדים (סוף סוף מחרוזת חדש)

השירים: אדון עולם רווח  שמע ישראל.בשמחה רבה (עם כל הילדים)

ובמקום שירחמיאל יכריז השמות של הילדים הפעם הילדים עצמם הכריז את השמות שלהם וגם באיזה ישיבה שהם לומדים. אהבתי את הקטע ויש לי גם ווידיאו... - יש!

לפני "המקהלת אחדות" עלו על הבמה ראינו את הווידאו שירחמיאל הוציא לפני ההופעה ובמשך הווידיאו הילדים עלו על הבמה והפעם המקהלה היה תחת ניצוחו של ירחמיאל.

פשלה קטן לא יודע של מי שהסולנים שכחו להביא איתם מיקרופון...- אז מה עשו?

השיר הראשון שלהם שיר חדש:

שירה חדשה שבחו גאולים לשמך הגדול על שפת הים

We are the choir of unity

יש עוד מילים אבל לא זוכר אותם עכשיו...

אח"כ שרו "אשת חיל – בואי כלה.

אחרי השיר ירחמיאל סיפר איך הראיון התחיל על המקהלת אחדות (הפסיק כמה פעמים בגלל הסאונד)

אמר שבעצם בסביבות חנוכה כשהוא התחיל לחשוב על ההופעה היה נאום של אדם ידוע מאוד בלייקווד  על המצב של הישיבות (אני לא יכתוב כאן מה הוא דיבר אבל כולם דברו על זה) אני (ירחמיאל) לא יאריך כאן אם הוא היה צודק או לא אבל דבר אחד היה ברור שחייב להיות יותר "אחדות" עם זה אני מסכימה. דבריו באמת עוררו סערה גדולה ויישר כח לירחמיאל על היוזמה הברוכה! והמשיך לומר שהיה לו ראיון עם נחום סיגל (וכאן היה רעש גדול של הרמקולים וירחמיאל אמר 100 קולות אתה יכול לסדר אבל קול אחד שלי לא?) ונחום סיגל אמר שלצערינו יש לנו אחדות רק בטרגדיה. חייבים שיהיה אחדות לא רק בטרגדיה רק כל הזמן. נכון מאוד. וזה המקהלת אחדות  מכל מיני ישיבות ואמר שהוא בחן מאות של ילדים במשך 3 חדשים וכל ילד שר רק קטע אחד מהשיר הבא... השיר השם מלך הידוע לכולם של גד אלבז ביצוע מאוד יפה. 

ואחרי השיר ירחמיאל רצה לדבר אבל הקהל התחיל לשיר השם מלך ירחמיאל אמר "אתם רוצים שיהיה מקהלה של 1000 קולות?-חמוד! לפחות הקהל שיתף פעולה..

ירחמיאל אמר כשהוא פירסם את ההופעה אנשים שאלו אותו "איפה אתה תשים 100 על הבמה? לא יהיה מקום! אבל הם לא ידעו שבהתחלה היה לו 187 ילדים אבל פה ושם ילדים עזבו עד שהוא נשאר עם 103 ילדים אבל בשנים הבאות המקהלה יגדל אנחנו צריכים לבנות במה יותר גדול...- בעזרת ה' . נראה מה יהיה בסוכות..

עכשיו אנחנו נשיר שיר חדש "שלום על ישראל" גם שיר יפה מאוד אהבתי...

ירחמיאל התיישב על כיסא ואמר שבעצם עכשיו הזמן להכריז את השמות של הילדים אבל הוא רק יגיד תודה רבה לכל המנהלים של הישיבות וכל המשפחה של הילדים ואמר שהוא גם עובד על האלבום החדש יהיה גם המקהלה של 100 קולות ומיאמי 5 ושיוחי בריסקמן יפיק אותו. והכריז שכולם יעמדו להשיר הסיום. וזה היה השיר אט אט.

ס"ה מההופעה: הופעה מאוד טובה נהנתי מאוד למרות הפשלות של הסאונד וגם התזמורת לא משהו אני מקווה שבהופעות הבאות יהיה שיפור גדול.

כל הטקסט של ירחמיאל ניסיתי לתרגם כמה שאפשר יש לי ווידיאו מהכול (חוץ מכה שירים שקטים של שמחה לינר) אבל יש לי גם את הווידיאו מירחמיאל אני יעלה אותם למי שמבין אנגלית אולי הם יתרגמו מה שהוא דיבר יותר טוב ממני... -תודה רבה!

תמונות מיד ומי שרוצה לקבל לינק לצפייה ישירה להווידיאו שיצור איתי קשר באימייל שלי ולהזכירכם שאני ישלח אותם רק לחברים פעילים בפורום.

ואשמח מאוד לקבל תגבות שלכם על ההופעה כמובן אחרי צפייה בווידיאו. אחרי שאצפה יעלו כמובן מסקנות נוספות:)
תודה רבה לך אלימונסי על כל המאמץ וההשקעה שהשקעת בשביל הפורום שלנו! מעריכים מאוד!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2016 17:14 לינק ישיר 

:)

תוקן על ידי daniele14 ב- 27/04/2016 17:19:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2016 18:06 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

יוסי צווייג חזר להבמה ואמר שעכשיו יהיה הפסקה של "רק" 10 דקות...ושמישהו יחפש את ירחמיאל... מה זאת אומרת שמישהו יחפש את ירחמיאל?

כתבתי שהיה חסר הנוחכות של ירחמיאל עד המקהלת אחדות לא ראינו את ירחמיאל בכלל אז יוסי אמר בצחוק שמישהו יחפש אותו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2016 18:17 לינק ישיר 

אלי-יישר כח על הסיקור!(תמונות עדיין איני יכול לראות...) בתשכה-בכל זאת תוספת קטנה ממך של סיקור, לא תזיק‎;) ‎

תוקן על ידי netson ב- 27/04/2016 18:58:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2016 18:27 לינק ישיר 

אלימונסי תודה ענקית על הסיקור.
התמונות של המאה ילדים מרגש מזכיר את מיאמי לפני הרבה שנים שהיה המון ילדים אין ספק שזה מרשים הרבה יותר מ20 ילדים מעניין איך זה נשמע גם, נראה את הודיאו עוד מעט.
איזה כייף לראות את מרדכי שפירו, הוא בהחלט היה אחד הכוכבים מאז ומתמיד וזה סוג של סגירת מעגל.. אנשים רואים שיש למיאמי המשך מוזיקלי.
אהבתי שדיברת עם דוד פרלמן, לא מסרת לו ד"ש ממני?
בקשר לתזמורת, לא יודע עד היום איך ירחמיאל שכ"כ חי ומבין במוזיקה מוותר על תזמורת עם הרבה כלים זה שווה כל שקל, ואין ספק שגם בשביל היחצנות זה חשוב מאוד.
אצל ישיבה בויס זה כייף לראות תזמורות גדולות אפילו ששם זה יותר ברור כי זה תזמורות של אלי גרסטנר.
נכתוב סיקור מורחב אחרי שנצפה.
שוב תודה לך אלימונסי ובתשכה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2016 19:23 לינק ישיר 

קודם כל אני חייבת להגיד שהקליפים באכות מצויינת ביותר!!
יש לי הרבה מה להגיד, אני אכתוב מסודר אחרי שאצפה בכל ההסרטות. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2016 21:32 לינק ישיר 

המופע נראה מרשים ביותר עם 100 הילדים,ללא ספק.
חלק מהיתרונות בלהיות בהופעה שניה זה שהילדים מאומנים יותר.לכן בוודאי היום הם יהיו מאורגנים והילדים לא יעלו לבמה בלי רמקולים..
מצפייה בסרטונים של ה100:
-שירה חדשה
כמה נפנופי ידיים! מצד הקהל וגם כמה ילדים ראיתי שהחזירו נפנוף. (כל עוד ירחמיאל לא בסביבה אז למה לא?)
אהבתי את השיר. קצבי ויפה.
קצת אנמי שאין תנועות ורק מחיאות כפיים,אבל בסדר,לא הייתי מצפה מירחמיאל שיתחיל לאמן גם ריקודים את 100 הילדים.(חוץ מזה שאין מקום בבמה להתפזרויות..)
אהבתי את הקטע של 'כל ישראל ערבים זה לזה'. קול טוב מאוד! וטוב שהסולן עבר בסולו לקדמת הבמה.
מיד אח"כ,נכנס חיים גולובן באמצע, כדי להביא עוד רמקולים לירחמיאל..:)) 
-עושה שלום. 
הרמוניות יפהפיות! יש שם מילים באנגלית באמצע השיר?
עלתה בי התחושה שירחמיאל כמו איזה 'גנן'/'מלמד' כזה.  צריך לדאוג שם לרמקולים כי הילדים (הקטנים..) לא חשבו על זה לבד( או לא יודעת מה בדיוק קרה שם.)
בסולו השני היה זיוף צורמני במילים 'כל ישראל'.
יש שם קולות מעולים. הסולו השלישי "שלום שלום" עשה את זה מעולה!
ויש שם עוד כמה שממש נכנסו לזה!(עם ההבעות ותנועות ידיים) אהבתי:)
)באותו הזמן ירחמיאל הלך להשיג עןד רמקולים..)
- ה' מלך- הרמוניות מקסימות! אהבתי את שירת המקהלה והעיבוד.
-בואי כלה-מצדיעה לירחמיאל. שיר מאוד קשה לשיר ובמיוחד לאמן קבוצת ילדים שלא ממש מכירים ומתמצאים באופן הנכון לשיר, ובשמירה על קצב. התוצאה טובה מהמצופה! מי ששר את הסולו שבמקור היה של צבי שמחון, לדעתי יש לו ממש עתיד! שר מעולה עם קול מקסים.
-אט אט
הפרחים ממש נכנסו בשיא המרץ. שמתם לב שלאביגדור יש ציצית בחוץ?:) ממש חמוד לו!
מה קרה בסולו של חיים גולובן ב"בימינו"?  זיוף מכוון?:)
בקשר לאביגדור, ממ.. לא היה ממש במיטבו. התבלבל בסדר של הסולו שלו ושל אייזיק בלסיאנו.(זה קרה הרבה בהופעה הזאת) אבל לא נורא,בהופעה היום יהיה טוב יותר;)
צבי נראה ממש ב'אקשן'. חמוד.
מה קרה בסוף השיר כשרק מקהלת ה100 נשארה?  עמד שם ילד שעה עם רמקול..עד שירחמיאל אמר גם לו לעזוב את הבמה.

תוקן על ידי מיאמוש ב- 27/04/2016 21:34:06

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2016 22:45 לינק ישיר 
תמונה שהעלה יוחי בריקסמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2016 23:46 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
המופע נראה מרשים ביותר עם 100 הילדים,ללא ספק.
חלק מהיתרונות בלהיות בהופעה שניה זה שהילדים מאומנים יותר.לכן בוודאי היום הם יהיו מאורגנים והילדים לא יעלו לבמה בלי רמקולים..
גם אני חשבתי על זה שחבל אין לנו נציג שיהיה שם להסריט ונראה את ההבדל

מה קרה בסוף השיר כשרק מקהלת ה100 נשארה?  עמד שם ילד שעה עם רמקול..עד שירחמיאל אמר גם לו לעזוב את הבמה.
נראה שהוא היה צריך לשיר משהו אבל כנראה התזמורת לא ידע מה ירחמיאל רוצה ממנו... גם זה לא היה קורה אם הוא השתמש עם תזמורת פריילך האחראי של התזמורת הוא פרפקציוניסט 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2016 01:12 לינק ישיר 

תשמעו. צפיתי במבחר סרטונים(בגלל קוצר הזמן) של אלימונסי ובתשכה...
רציתי רק לכתוב דבר אחד(באריכות אכתוב בבוא העת בל"נ): לקחת 100 פיות של ילדים וללמדם לשיר בתנועה אחת מדוייקת, אין כאלו דברים! זוהי מומחיות! זה נראה מובן אליו(וטוב שנראה ככה) אבל זו עבודה קשה ביותר!
תעריכו את העבודה הקשה שירחמיאל עשה!!!
אלימונסי - יישר כח!(התכוננת ככה להסריט 100 אנשים? זה גם לא פשוט:)...)
בתשכה- ישר כח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2016 02:06 לינק ישיר 

אני גם צריך להודות לבתשכה שלא צילם אותי בחניון...מישהו חנה את הרכב שלהם ממש צמוד להדלת שלי והשאר היסטוריה...(הייתי מסביר מה עשיתי אבל אין לי מוסג איך לכתוב את זה בעברית)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2016 03:38 לינק ישיר 

elmonsey כתב:
אני גם צריך להודות לבתשכה שלא צילם אותי בחניון...מישהו חנה את הרכב שלהם ממש צמוד להדלת שלי והשאר היסטוריה...(הייתי מסביר מה עשיתי אבל אין לי מוסג איך לכתוב את זה בעברית)
 חח זה היה מצחיק גם אמא שלי נאלצה לעשות את זה-הרכב שליד הרכב של אלימונסי והרכב שליד הרכב של אמא שלי שחנתה ממול חנה צמוד מידי ואלימונסי ואמא שלי היו צריכים להיכנס מהצד השני או לטפס 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2016 08:16 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים ותמונות מהופעת מיאמי פסח תשע"ו / phenomenon 2
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext