זה פשוט מתוק הראיון המלא!! יש שם הרבה דברים ששמעתי רק עכשיו. כשהילדים הציגו את עצמם, ירחמיאל אמר על יהודה גורקין שהוא 'בחור חשוב עם מידות טובות'. זה פשוט מוקרן החוצה..
חבל שאין הסרטה לכל הראיון. אחד הראיונות הכי מוצלחים ששמעתי מעודי!
(בהשוואה לראיון האחרון בתשע"ד ב'קול ברמה 'שהיה ממש...(עדיף לא להגדיר) בלשון המעטה,ועוד בשעה 12 בלילה!! והמראיינים הגיעו כלל לא מוכנים)הערות ורשמים אחרי שמיעה:
*יוסי נשמע שדרן כ"כ זורם וחביב!
ירחמיאל נשמע מאוד נינוח, זורם ורגוע.(איך הוא אוהב את המילה 'גיוואלדיק'..)
*איזה מוזר זה לשמוע על מיאמי מזרח כשהם כבר לא קיימים..
*מתרגמת לעברית:
ירחמיאל: עכשיו נשאל מישהו ממיאמי מאמריקה?
יוסי: כן למה לא
יוסי פנה אל מ"מ גולדמן
ירחמיאל : מי רוצה לדבר? מנחם ,איפה מנחם? מנחם מנדל?
תגיד לנו מי אתה, מאיפה אתה
יוסי: אתה חב"דניק,מנחם?
ירחמיאל: או, איך ידעת את זה מהשם שלו "מנחם מנדל"?:))
יוסי: בא תספר לנו קצת על החזרות, ההופעות שלכם
ירחמיאל: תגיד את השם שלך מאיפה אתה, קדימה מנחם
מ"מ: השם שלי הוא מענדל גולדמן אני מברוקלין נ.י, אני בפרחי מיאמי, יש לנו הרבה כיף ,אנחנו מקבלים טיולים ברחבי העולם, וכשאתה נוסע סביב לעולם אתה מכיר אנשים , וזה זמן שאתה מכיר חברים לחיים, כשאתה חיי עם אנשים אתה יודע מי הם, מכיר אותם טוב יותר
יוסי: יש לך זמן לעשות חברים בכל המקומות שאתה נמצא בעולם?
מ"מ: כן יש לנו זמן, אנחנו מוקפים ביחד אנחנו נהנים ביחד, וזה מאוד קשה לא להתחבר..
יוסי: יש לך חברים מישראל?
מ"מ: לא ,עדיין..
ירחמיאל: אנחנו רק כמה ימים כאן..
*יוסי שאל את ירחמיאל אם היתה לו הופעה פעם בלי בעיות סאונד? וירחמיאל הכחיש..:"בעיות בהופעה"? ח"ו! רק לפני ההופעה.. (ממ.. כן ברור..)
*ירחמיאל כמובן החדיר מסרים חשובים, ובאמצע שהוא סיפר סיפור אישי על כך שהוא למד בישיבת מיר, ולזמן קצר לא למד, וראש השיבה ניגש אליו ואמר שהשירים שלו לא טובים, והוא לא הבין מה הקשר. אז הרב הסביר לו שכשלא לומדים אז גם השירים לא נקראים טובים.. היו דיבורים של הילדים בינם לבין עצמם ברקע,וזה גרם לרעש, וירחמיאל אמר : ילדים סלחו לי. אני רוצה שאתם תקשיבו לזה! "
* כשכל פרח אמר את שמו ,ריצ'י אייל פשוט היה חונק. :
"שלום ירחמיאל"
פרץ צחוק...
יוסי: שלום, מאיפה אתה?
ירחמיאל: האם אתה עוקב אחרי מה שקורה כאן?
ריצ'י: כן לפעמים
אני ריצ'י אייל ואני מברוקלין ניו יורק,אני בפרחי מיאמי,
יוסי: כמה זמן?
ריצ'י: שנתיים ואני מאוד מוצלח במקהלה הזאת.
ירחמיאל? באמת? באמת? (כזה בקול מופתע..)
פרץ צחוק..
* הסיבה שהשיר טוב ה' לכל לא יצא וגם לא ייצא בדיסק, היא כי ירחמיאל בראיון אמר שהשיר לא טוב כמה וכמה פעמים...כנראה לדעתו הוא ממש לא טוב.
*ירחמיאל מוכשר ברמות! לנגן ככה בלי לדעת את השיר טוב.(הוא אמר שהוא לא ממש זוכר את השיר טוב ה לכל, ומ"מ גולדמן ויהודה גורקין הזכירו לו, ומיד הוא ניגן את זה מעולה. טוב בנאדם כשרוני, כבר אמרנו?:)
תוקן על ידי מיאמוש ב- 02/08/2016 13:54:23