| נשלח ב-29/8/2016 05:10 |
|
| |
the chol hamoed circus 2
DVD חדש שיצא והוא אחד הטובים!!!! זה בעצם תיעוד של המופע שהיה בחול המועד סוכות שנה שעברה מה שמיוחד בדיסק הזה זה שגם מי שלא אוהד מיאמי יכול להנות ממנו!! הוידאו פותח עם נחת וממשיך אחריו עם התאומים שנוסעים על אופניים במגלשות כאלה ויש מוזיקת רקע את השיר משיח של מיאמי ואחר כך השיר שמע ישראל ברקע ואז יש את התורה קידס ואז יש פעלולים של כושים עם מוזיקה חסידית ברקע ואז יש את מיאמי עם השיר שמח ואז יש קוסם ואז שוב נחת ושוב הילדים עם האופניים עם מוזיקה אחרת של מיאמי ברקע ושוב בני והתורה קידס ושוב הכושים עם תלבושת ופעלולים אחרים ואז מיאמי חותמים את ההופעה עם השיר UT UT מקווה להעלות תמונת הדיסק בקרוב
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2016 07:40 |
|
| |
|
| נשלח ב-29/8/2016 07:42 |
|
| |
רק למה קוראים לזה circus 2? בתשכה,כשראיתי את התמונות ששלחת (אני אנסה לעלות אותם) חשבתי שזה פרסומת למופע הקרוב כי בסוכות ע"ו זה היה הקרקס הראשוו ולא השני. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-29/8/2016 07:45 |
|
| |
|
| נשלח ב-29/8/2016 08:26 |
|
| |

תוקן על ידי מיאמוש ב- 29/08/2016 08:28:18
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2016 08:29 |
|
| |
מישהו מצליח לראות?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2016 17:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2016 19:32 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2016 19:34 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | |
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2016 22:08 |
|
| |
|
| נשלח ב-30/8/2016 09:07 |
|
| |
העליתי למייל שירה, יש לי הרגשה שירחמיאל הולך לעשות לנו דיוידי שהוא סלט ממלא הופעות:( (כמו בmiami in concert ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-30/8/2016 11:26 |
|
| |
תודה! האופציה של הסלט קצת מעצבנת אותי...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2016 11:38 |
|
| |
|
| נשלח ב-31/8/2016 12:02 |
|
| |
נכון שהשאלה הנשאלת שרואים את הכותרת זה: למה 2? זאת אומרת, איפה ה-1? לא הגיוני לומר שההופעה היא 1 והDVD הוא 2, זה לא אותה סידרה... בהתחלה חשבתי שאולי המופע הקרוב יהיה ה-2, אבל אני מעדיפה לשלול את האופציה הזו.
אז כמובן לא התעצלתי והלכתי לבדוק את העניין (לא לקח יותר מ5 דקות) מסתבר שכבר יצא דיסק קרקס בבימויו של ירחמיאל ביגן, וזה כנראה ה-1 אבל בגלל שפרחי מיאמי לא הופיעו בזה, לא שמענו על כך. ככל הנראה, זה פשרו של ה-2.
האמריקאים אוהבים את המופעים הקרקסים האלה, גם בפסח היה מופע כזה (עם הניו יורק בויס והתורה קידס), לא מבינה למה. מה שמזכיר לי זיכרון ישן... מכירים את השלב הזה שמתלהבים מDVD של מיאמי ומנסים להלהיב אחרים (וזה לא תמיד מצליח)? אז אני ניסיתי להלהיב את חברה שלי (היא הסכימה לראות איתי מיאמי רק אם אח"כ אני רואה איתה קונצרטים של חזנות, רוזנבלט וכאלה...:( עד היום אני בטראומה). ויום אחד היא שולפת לי DVD עם עקרון דומה לDVD הנוכחי, שכולל פעלולים קרקסים, ההוא עם השיער למעלה, אנקל מוישי ו...מקהלת ילדים! חברה: תראי איך פרחי מיאמי ירדו ברמה, איך הם לא שרים יפה כמו פעם, ואיך ההוא שמחליף את ירחמיאל רוקד מוזר... ואני מאוד מאוד שמחתי לאכזב אותה, שלא! ישיבה בויס זה לא פרחי מיאמי ויוסי נוימן לא עומד להחליף את ירחמיאל בתקופה הקרובה.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2016 12:13 |
|
| |
|
|