אז לאחר יומיים אינטנסיביים גמרתי לערוך את הראיון;)
זו היתה חוויה לצפות בהרבה הופעות של מיאמי שאביגדור נמצא בהם. היו עוד הרבה סולואים שרציתי להכניס, אבל זה כבר היה יותר מדי:)
הראיון נערך לאחר הופעת פרחי מיאמי "The show" בברוקלין קולג' ,יום חמישי י"ח תשרי התשע"ז, באולם עצמו, קרוב לבמה.
במהלך ההופעה,כמו שכבר כתבתי בהודעות שןנות שלי על המופע, לא ידעתי אם יהיו בכלל ראיונות כי את רוב ילדי המקהלה ראיינו שנה שעברה. אבל את אביגדור לא;) ואותו באמת רציתי לראיין. ממש בהשגחה פרטית, אחרי שפגשתי את שלמה גרוס,ראיתי גם אותו ואת הוריו.
האמת שפרחו לי מהראש כל השאלות שתכננתי לשאול (והיו עוד הרבה) אבל שאלנו אותו הרבה שאלות ביחס לראיונות אחרים.
אותו דבר קרה לי גם עם האנגלית שלי (ממ..לא נעים לומר

) אבל הסתבכתי.
למזלי אלימונסי היה באזור ותרגם את השאלה ושאל שאלה מעניינת נוספת. (תראו כבר בראיון..)
מי שהגיבה בראיון לתשובה "יש לך משהו לומר לאנשים שאוהבים את פרחי מיאמי" זאת אמא שלו.(וזה מסומן בראיון בצבע גופן שונה)
את השאלה על בני והתורה קידס שאלתי מאוחר יותר, אחרי שדיברנו עם הוריו, ואמא שלו הזכירה שהוא גם היה בבני והתורה קידס, ואז נזכרתי בשאלה:)
אביגדור היה ממש מתוק וזורם, מאוד נהניתי לראיין אותו!
בנוסף, היה מאוד נחמד לפגוש את ההורים המקסימים שלו ששמעו לראשונה על הפורום ומאוד התלהבו;)
הראיון הזה שובר כמה שיאים:
1.הראיון הכי ארוך (לבינתיים;)
2. נערך הכי מהר;)(המופע היה סה"כ לפני 12 ימים! וואי. זה מרגיש לי כאילו עברו כמה חודשים..)
3. הכי הרבה אנשים מהפורום צפו בו בזמן אמת.
אני בטוחה שתהנו,ומחכה לתגובות!;)
ראיון בלעדי לפורום פרחי מיאמי עם אביגדור גלוק!קישור חדש: