איזה כיף!! 2 הופעות, בנר שלישי ונר חמישי של חנוכה! אחת עם התאומים מצרפת(כנראה משהו בסגנון הקרקס..) והשניה עם 'נחת' בקווינס. סוף סוף שינו את העיצוב של המודעות;) מעניין איזה ילדים יישארו.. תודה רבה אלכס על המידע!!
התוכן פחות מעניין אותי, למרות שאני יכולה להתייחס גם אליו, אותי יותר מעניין העיצוב, שלא אהבתי בכלל, יש פה פונט באנגלית נוראי, האובייקטים לא ממקומים ביחס (גודל) נורמלי וכל מיני אלמנטים שלא קשורים (כגון, סביבונים אילוסטרייטורים שלא מדברים בשפה של שאר המודעה..) ותמונה בלתי עדכנית בעליל של התאומים מצרפת (לפחות שאחד מהם יחזיק תינוקת!..:)) אבל לא משנה... זה לא פורום לעיצוב גרפי.. אז ממילא אין לי מה לכתוב עוד למרות שיש מה לכתוב עוד... לגבי התוכן: מה יש להם עם נחת?! המודעה השניה נשמעת קרקסית יותר מהראשונה
נשלח ב-15/12/2016 13:00
חחח מהעללו, גם אני דנתי עם חברה שלי על העיצוב המזעזע..
זה נראה יותר הופעות כדי שתהיה הופעה וללא הופעה גדולה ונורמלית כמו בפסח ובסוכות. העיצוב באמת מזעזע, הצחיק אותי שיצא שאביגדור גלוק 'דורך' על נחת במודעה הראשונה
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 15/12/2016 19:17:11
נשלח ב-15/12/2016 19:17
אבל בכל זאת מסקרן מי יהיו הילדים שיופיעו (נראה לכם שיהיו ילדים ממקהלת האחדות?)
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 15/12/2016 19:17:33
נשלח ב-15/12/2016 19:25
שירהיהודית כתבה:
זה נראה יותר הופעות כדי שתהיה הופעה וללא הופעה גדולה ונורמלית כמו בפסח ובסוכות. העיצוב באמת מזעזע, הצחיק אותי שיצא שאביגדור גלוק 'דורך' על נחת במודעה הראשונה
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 15/12/2016 19:17:11
נו, לא ציפינו ליותר. ככה זה בד"כ, לא משהו חדש שמופע חנוכה זה יותר בשביל לעשות הופעה.. חחח.לא שמתי לב לזה;))