בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע פסח מיאמי 40 עם היום השמיני , יואלי גרינפלד ואורי דוידי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/3/2017 05:50 לינק ישיר 
מופע פסח מיאמי 40 עם היום השמיני , יואלי גרינפלד ואורי דוידי

קונצרט Massive המדהים של חול מועד!
ברוקלין קולג '-  15 באפריל 9:50 pm
מיאמי 40 & 8TH DAY
גם מככב יואלי גרינפלד
הסנסציה המזמרת החדשה אורי דוידי

חוגגים ירחמיאל ביגן & חגיגות ה -40 פרחי מיאמי (1977-2017), אירועים Shirainu מביא אותך לאחד המפוארים חול המועד תערוכות אי פעם!
מיאמי - קלאסיקות & Beyond; יהיה שמציע להיטים הגדולים מהשנים הקלסיות מיאמי 1984 - 1995. הכל נעשה בצורתם המקורית על האלבומים וכוריאוגרפיה מקורי .... אבל מותאם למצגת במת מיאמי המופעים של היום. פלוס מעבר ......

האחת היום 8th Day בלבד, יורדת אלבום הלהיט החדש שלהם Slow Down! יהיה גם שמציעים להיטים המפורסמים שלהם כמו גם הצטרפותו מיאמי (לראשונה בחיי) עבור פינאלה נהדרת.

יואלי גרינפלד, יורד אלבום BEATS החדש שלו, יהיה חסד הבמה. אורי דוידי, הסנסציה המזמרת החדשה תהיה לשיר גם מהאלבום הקרוב החדש שלו. מוסיקה של תזמורת Shirainu.

קבל את הכרטיסים עכשיו עבור מה מבטיח להיות מופע גדול למכור החוצה! זו תהיה ההופעה לילה בחול המועד בברוקלין למיאמי & 8TH DAY.

תוקן על ידי Alexgator1 ב- 16/03/2017 05:51:33

תוקן על ידי מיאמוש ב- 16/03/2017 12:14:05

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2017 09:07 לינק ישיר 

יש מצב להעלות פה גם את המקור באנגלית?..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2017 09:17 לינק ישיר 

יפה מאוד מעניין ומרשים!
הדור החדש לשנים הקרובות של פרחי מיאמי בתמונה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

24/6

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2017 11:42 לינק ישיר 

היום קמתי ב5:30 בבוקר, ופתחתי תמייל ובאותה שניה קיבלתי גם את המייל על ההופעה:))
כבר דנתי על המודעה עם כמה חברי פורום.כבר אפרט תובנות, מסקנות..

מהעללו- מעלה העתק הדבק מהמייל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2017 11:45 לינק ישיר 

Celebrating Yerachmiel Begun & The Miami Boys Choir 40th Anniversary (1977-2017), Shirainu Events brings you one of the grandest Chol Hamoed shows ever!
MIAMI - The Classics & Beyond; will be featuring the major hits the Miami classic years of 1984 - 1995. All done in their original form on the original albums and with original choreography .... but adapted to the MIAMI stage presentation of today's shows. Plus Beyond......

The one and only 8th Day, coming off their new hit album Slow Down! will also be featuring their famous hits as well as joining MIAMI (first time ever) for a great finale. 

Yoeli Greenfeld, coming off his new BEATS album, will grace the stage. Uri Davidi, the new singing sensation will be singing also his new upcoming album. Music by The Shirainu Orchestra. 

Get your tickets now for what promises to be a major sell out show! This will be the only Chol Hamoed Brooklyn night show for MIAMI & 8TH DAY. 

Info & groups: Shirainuevents@gmail.com

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2017 12:12 לינק ישיר 
כמה דברים חשובים בקשר להופעה..

קודם כל, שימו לב שהמופע יחול במוצא"ש בשעה 9:50 בערב! שזה מאוחר ודי הזוי ביום כזה לעשות מופע.. במודעה שפרסמו, כתבו שם במייל שזאת תהיה ההופעה היחידה של מיאמי והיום ה8, לכן שיזדרזו לקנות כרטיסים.. אני מקווה שירחמיאל יהיה חכם לעשות מופע נוסף גם ביום חמישי. (יום רביעי לא רלוונטי כי זה חג בניו יורק)

המופע התפרסם חודש מראש! לא זוכרת שכ"כ מוקדם פרסמו מתישהו.. זה סימן טוב.

שלחתי לירחמיאל מייל באותו רגע שקיבלתי את ההודעה על המופע, בבקשה שיהיה גם שידור לישראל, כמו שהיה לפני שנתיים, כי , מה לעשות, אני לא גרה בארה"ב.. אחרי 5 דק', הוא ענה לי בלשון הזאת -No decision yet.
But the cost will be higher if yes. שבתרגום חופשי זה 'אין החלטה עדיין. אבל המחיר יהיה גבוה יותר אם כן' (להזכירכם, בפעם הקודמת זה עלה רק 18$) עניתי לו ש'אני בסדר עם מחיר גבוה יותר'.. נראה מה יחליטו.
חשבתי שכדאי לבדוק עם אוהדי מיאמי מי מעוניין לצפות בזה, אני אפרסם בע"ה סקר. - כן, לא רק חברי פורום יוכלו להשתתף..

שימו לב שהמופע יהיה עם תזמורת שירינו- שזה של ירחמיאל בעצמו, ולא של יוחי בריסקמן שהיה ב2 מופעים האחרונים. מה קרה? הפסיקו את שיתוף הפעולה בינהם? חבל..

התמונה של הילדים מזעזעת.. לא מזהים פרצופים בכלל. שימו לב ש7 'שרידי' מיאמי המקוריים- נמצאים בתמונה נפרדת. מוזר לי שיהודה בראון עדיין נשאר:) חבל ששלמה גרוס ואביגדור גלוק יצאו:((

מוזר לי מאוד שירחמיאל בחר זמרים לא הכי מפורסמים לחגיגות ה40.. היום ה8? אורי דוידי שלדברי אלימונסי הוא זמר חתונות? איפה מרדכי שפירו אם כבר ואלי ביגן.. ציפיתי לפחות לפריד או שוואקי :). ואם לא, אז לפחות למקהלת הבוגרים! איפה הם??

אפשר לשכוח ,לדעתי, מדיסק חדש השנה. אם בהופעת פסח לא פרסמו על שירים חדשים מהאלבום שבדרך, אז זה כנראה לא כ"כ בדרך.. שימו לב שבתחתית המודעה יש מין תמונה של דיסק (?) עם 40, אסתרק אמרה לי שאולי זה הדיסק שייצא בקרוב..(כי גם מתחת ליום ה8 יש תמונה של הדיסק שלהם, slow down)
נחיה ונראה. כי למיטב ידיעתי אמור לצאת דיסק חדש.(עם 'דור לדור' ו'מרן דיבשמיא') ולא דיסק של שירים מחודשים. אני יותר נוטה לחשוב שזה מין לוגו כזה או דיסק בסגנון (?)miami ultimate שיצא בעבר. 

לפי הנכתב במודעה הולכים להיות שירים משנים 1984 - שזה מבסייעתא דשמיא ועד 1995 שזה 'שירו לו', עם הכוריאוגרפיה המקורית, אבל יותר חדשני שמתאים להיום. מה זה אומר? נחיה ונראה..

שימו לב כתוב מתחת למיאמיי 'הקלאסיקה ומעבר' . מה זה ה'מעבר'? אולי שיר חדש?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2017 14:25 לינק ישיר 

וואו, זה הגיע מהר!
מקווה מאוד מאוד שהמופע יכלול שירים חדשים ולא רק ישנים.
מיאמוש, דווקא טוב שלא הביאו זמרים גדולים, אין כל כך מתי לעשות הופעות ומן הסתם ההופעה תהיה קצרה יותר מתמיד, אז שיהיה בעיקר מיאמי ופחות אחרים.
סוף סוף קבוצה חדשה, פוזה חמודה, רק חבל שלא רואים פרצופים... מה עם הסולנים ממקהלת האחדות?!
חבל שאביגדור יצא, מוזר שחיים גולובן עדיין נמצא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2017 15:15 לינק ישיר 

לא ציינו במודעה אן יהיו שירים חדשים. אולי זה ה'מעבר' שהם כתבו.
דווקא אסתרק כתבה לי שלדעתה מכיוון שיש הרבה זמרים, המקום של מיאמי יקטן.
לדעתי זה יהיה חצי מיאמי וחצי כל השאר.

אולי יש סולנים ממקהלת האחדות, רק שלא הצלחנו לזהות אותם:)
לאביגדור עדיין היה קול טוב, אכן,מוזר  שחיים גולובן לא יצא, וגם בראון.. את הקטנים יותר- מובן. יש להם עדיין קולות טובים.
שירה, אם יהיה שידור את תרצי לצפות?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2017 17:35 לינק ישיר 

וואו נשמע גדול,נקווה שיהיה אפילו יותר ממה שנשמע! 
ולמה מזלזלים ביום השמיני???-סתם, לא אכפת לי. משום מה אני לא רואה את התמונה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2017 18:01 לינק ישיר 

נכון:)
לא מזלזלת.. אבל, בינם לבין פריד..
אני גם לא רואה בגלל רימון. (ראיתי את התמונה במייל שלי)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2017 20:17 לינק ישיר 

יש כמה פרצופים שמזכירים ילדים ממקהלת האחדות, אבל בגלל המבט הזה למעלה קצת קשה לדעת בוודאות.
זה לא הרבה - דוידי וגרינפלד  זה עניין של שניים-שלושה שירים, והיום השמיני קצת יותר. אם זה היה פריד הוא היה תופס יותר זמן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2017 20:52 לינק ישיר 

זה גם נכון. לכן אין מצב שהזמרים יתפסו3\2 הופעה כמו שהיה בסוכות תשע"ה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2017 22:29 לינק ישיר 

לירחמיאל הפתרונים....
עד ההופעה לא נראה לי שיהיו תשובות.

בכל מקרה, תודו שזה ממש מסקרן לשמוע את הקבוצה החדשה! מלא קולות חדשים!!!
ועוד משהו, מה דעתכם על תלבושת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2017 04:45 לינק ישיר 

מיאמוש, ניסיתי לעשות ציטוט, האתר הזה והמחשב שלי לא הכי מסתדרים מזה שנים. לבסוף, ב"ה הצלחתי לחזור אחורה ולהציל את הדברים שכתבתי.

[quote]קודם כל, שימו לב שהמופע יחול במוצא"ש בשעה 9:50 בערב! שזה מאוחר ודי הזוי ביום כזה לעשות מופע.. במודעה שפרסמו, כתבו שם במייל שזאת תהיה ההופעה היחידה של מיאמי והיום ה8, לכן שיזדרזו לקנות כרטיסים.. אני מקווה שירחמיאל יהיה חכם לעשות מופע נוסף גם ביום חמישי. (יום רביעי לא רלוונטי כי זה חג בניו יורק)

המופע התפרסם חודש מראש! לא זוכרת שכ"כ מוקדם פרסמו מתישהו.. זה סימן טוב.

שלחתי לירחמיאל מייל באותו רגע שקיבלתי את ההודעה על המופע, בבקשה שיהיה גם שידור לישראל, כמו שהיה לפני שנתיים, כי , מה לעשות, אני לא גרה בארה"ב.. אחרי 5 דק', הוא ענה לי בלשון הזאת -No decision yet.
But the cost will be higher if yes. שבתרגום חופשי זה 'אין החלטה עדיין. אבל המחיר יהיה גבוה יותר אם כן' (להזכירכם, בפעם הקודמת זה עלה רק 18$) עניתי לו ש'אני בסדר עם מחיר גבוה יותר'.. נראה מה יחליטו. כאן צריך לקחת בחשבון שניו יורק נמצאת בחוף המזרחי של ארה"ב, וישנם ארבעה אזורי זמן בארה"ב.  כלומר, קהילות היעד בארה"ב, הן שעה לדוגמא: שיקגו (Chicago), שעתיים לדוגמא: דנבר (Denver) ואף שלוש שעות לוס אנג'לס (LA). ובהתחשב בכך שכבר התחלף השעון בארה"ב. יווצר מצב שחלק מהצופים ממדינות אחרות, יוכלו לצפות רק בחלק מהמופע. כך שההיסוס מובן מאד.
חשבתי שכדאי לבדוק עם אוהדי מיאמי מי מעוניין לצפות בזה, אני אפרסם בע"ה סקר. - כן, לא רק חברי פורום יוכלו להשתתף..

שימו לב שהמופע יהיה עם תזמורת שירינו- שזה של ירחמיאל בעצמו, ולא של יוחי בריסקמן שהיה ב2 מופעים האחרונים. מה קרה? הפסיקו את שיתוף הפעולה בינהם? חבל.. דווקא היו מלא פיקשושים עם התזמורת של יוחי בריסקמן.

התמונה של הילדים מזעזעת.. לגמרי! לא מזהים פרצופים בכלל. שימו לב ש7 'שרידי' מיאמי המקוריים- נמצאים בתמונה נפרדת. מוזר לי שיהודה בראון עדיין נשאר:) חבל ששלמה גרוס ואביגדור גלוק יצאו:((

מוזר לי מאוד שירחמיאל בחר זמרים לא הכי מפורסמים לחגיגות ה40.. היום ה8? אולי בארץ עם לא גדולים, בארה"ב הם ענקיים!אורי דוידי שלדברי אלימונסי הוא זמר חתונות? איפה מרדכי שפירו אם כבר ואלי ביגן.. ציפיתי לפחות לפריד או שוואקי :). ואם לא, אז לפחות למקהלת הבוגרים! איפה הם?? פריד ושוואקי עולים הרבה כסף וגם השנה בגלל הסמיכות של חג-שבת-חג, הימים מוגבלים, כך שסביר להניח שהם כבר מופיעים איפשהו מבלי אפשרות לטוס בחזרה.

אפשר לשכוח ,לדעתי, מדיסק חדש השנה. אם בהופעת פסח לא פרסמו על שירים חדשים מהאלבום שבדרך, אז זה כנראה לא כ"כ בדרך.. שימו לב שבתחתית המודעה יש מין תמונה של דיסק (?) עם 40, אסתרק אמרה לי שאולי זה הדיסק שייצא בקרוב..(כי גם מתחת ליום ה8 יש תמונה של הדיסק שלהם, slow down) 
נחיה ונראה. כי למיטב ידיעתי אמור לצאת דיסק חדש.(עם 'דור לדור' ו'מרן דיבשמיא') ולא דיסק של שירים מחודשים. אני יותר נוטה לחשוב שזה מין לוגו כזה או דיסק בסגנון (?)miami ultimate שיצא בעבר. 

לפי הנכתב במודעה הולכים להיות שירים משנים 1984 - שזה מבסייעתא דשמיא ועד 1995 שזה 'שירו לו', עם הכוריאוגרפיה המקורית, אבל יותר חדשני שמתאים להיום. מה זה אומר? נחיה ונראה..

שימו לב כתוב מתחת למיאמיי 'הקלאסיקה ומעבר' . מה זה ה'מעבר'? אולי שיר חדש? 

[/quote]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2017 04:47 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
נכון:)
לא מזלזלת.. אבל, בינם לבין פריד..בינם לבין פריד, יש הבדל של דור אחד בדיוק. האחים שמולי ובנצי מרכוס מהיום השמיני, הם האחיינים של אברהם פריד והם מפורסמים ואהודים מאד ברחבי ארה"ב והעולם.
אני גם לא רואה בגלל רימון. (ראיתי את התמונה במייל שלי)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2017 21:13 לינק ישיר 

בניסיון לזהות פרצופים מוכרים:
בשורה העליונה: הילד החמישי מימין הוא הסולן הראשון בשיר 'יחד', הילד השישי מימין הוא שמואל אליהו (מי שמיאמוש אאמרה שראיינה אותו.).
בשורה התחתונה: הילד הראשון הוא מי שביצע את הסולו של צבי ב'בואי כלה' (יש!) והילד החמישי מימין, מי שיותר מוגדל מהשאר הוא... 'הילד המתוק' (יכול להיות שקוראים לו אלי כהן?!)
מישהו מזהה את 'הילד העדין'?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע פסח מיאמי 40 עם היום השמיני , יואלי גרינפלד ואורי דוידי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext