| נשלח ב-17/8/2017 21:33 |
|
| |
הי איסתרקוש, ברוכה הבאה! יש כל כך הרבה מה לומר בעניין, כך שאם אתחיל לא אגמור.. עד שמשיח מיד תכנס, אני אעלה לפה קישורים של אשכולות שונים. תהני! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/8/2017 21:35 |
|
| |
הפנתיאוןלקט ציטוטים מעניינים על מיאמי, שאולי מסבירים מעט עליהם.(יש קישורים למקור בהם נאמרו) _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מיאמוש ב- 17/08/2017 21:37:49
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2017 21:37 |
|
| |
|
| נשלח ב-17/8/2017 21:41 |
|
| |
|
| נשלח ב-17/8/2017 21:52 |
|
| |
ישששש! איסתרקווווש!!! חיכיתי לךךך! איזה כיף שקיימת את ההבטחה! בכולופן,עד שארגנתי קצת בראש מה לומר לך ראיתי איזה אשכולות מתאימים ואקטואלים למצב מיאמוש הביאה לך,והרגשתי שזה קצת מיותר... אבל בכמה מילים אני יהיה חייבת להסביר, אז בעז''ה ברגע שיהיו לי כמה דקות פנויות אני יעשה את זה!
וד''א:אנשים שלא אוהבים מיאמי כבר ראיתי, אבל אנשים שכך מצהירים שהם לא אוהבים מוזיקה,פחות יצא לי... אז אשמח אם תסבירי לי את הנקודה הזו.... איך לא מתענינים במוזיקה?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2017 22:08 |
|
| |
בה כמדומני אני לא צריכה להציג את עצמי לפניך איסתרקוש;-) אך יש לי (לנו) כמה תשובות. אחת מהן, עולם המוזיקה נרחב מאוד אם תכנסי לתוכו תגלי הרבה זמרים גדולים וקטנים, מקהלות ולהקות למיניהם. מקהלת פרחי מיאמי היא בין הראשונים ששם! כשהיא נעשתה היו מקהלות קטנות לא בסדר גודל כמותה! זאת אומרת שהיא לעומת מקהלת פרחי טורונטו או כל מקהלה אחרת שהיתה נתפסה אצל הציבור מהר והפכה למעצמה גדולה! עוד סיבה היא הוותק, שזאת סיבה יחסית משמעותית למיאמי. היא חייה בזמר כבר כ40 שנה!! זה הרבה זמן למקהלה!! מאז 1977 עד עוד הרבה שנים טובות היא מוציאה כ35 דיסקים לשמיעה ולצפיה!! יצא לי לדבר עם אמא של אחד הפרחים והיא גם שאלה אותי את השאלה הנשאלת "למה מיאמי?" ועניתי לה את הסיבה הבאה: החסידשקייט של ירחמיאל זה הסיבה חזקה שלי לגבי אהבה שלי למיאמי!! הילדים מקבלים חינוך גם כשהם במקהלה עצמה!! גם רוב הילדים הם ממשפחות חזקות בענייני החינוך!! העולם שלנו מאוד פתוח לדברים אחרים ומיאמי לעומת כל השירים והמקהלות למניהם (לא דווקא חסידיות) מביאה מסר יהודי אמיתי!! כמובן שיש את סיבת האיכות.. וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2017 22:09 |
|
| |
איו לי זמן כל כך...אני יכתוב אחר כך עוד סיבות..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2017 06:35 |
|
| |
פשששש.... תודה מיאמוש!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2017 06:37 |
|
| |
זה לא שאני לא אוהבת מוזיקה אני כן שומעת שירים וכו' אבל לא מתחברת כ"כ..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2017 11:34 |
|
| |
אז אם כך אפשר לומר ששירים ומוזיקה בשבילך זה עיניין של סגנון. אם כך אני יכולה לשכנע אותך עד בלי סוף שאיןןן!!! על מיאמי. אבל את פשוט לא תתחברי לסגנון.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2017 11:52 |
|
| |
איסתרקוש, כל האנשים שאני מכירה שאוהבים לקרוא ספרים, ובעלי 'נפש עשירה' מה שנקרא, מתחברים למוסיקה. אומנם לא כל מי שאוהב מוסיקה אוהב ספרים, אבל נדיר מאוד למצוא מישהו, במיוחד מי שאוהב את 'ממלכה במבחן', (אגב, להזכירך, פורום ממלכה הוקם בהשראת פורום מיאמי, והמנהלות והרבה חברות בו היו במקור מפורום מיאמי..) שזו סדרת ספרים מאוד עשירה המחברת למקומות עמוקים בנפש, אך לא מתחבר למוסיקה בכלל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-18/8/2017 13:07 |
|
| |
ממ.. הסברתי גם למה כל האנשים שאני מכירה שמתחברים לספרים מתחברים גם למוסיקה. כנראה משהו חסר לך מהמאפיינים שציינתי  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-18/8/2017 13:53 |
|
| |
אם כל הכבוד למאפיינים שציינת אני לא הנושא והנושא זה לא אני!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2017 14:07 |
|
| |
ברור. מבקשת סליחה אם נפגעת. בכל אופן בתכלס מה שהתכוונתי לומר עם כל הפילסוף שכתבתי, שבטוח את גם כן אוהבת ומתחברת למוסיקה. אני מתכוונת למוסיקה אמיתית וטהורה. ( כמו שאת מתחברת לספרים עוצמתיים שנוגעים עמוק בנשמה.. למרות שאת זה לא הנושא, אבל את גם זו ששאלת, לכן התייחסתי גם אלייך, מהכרותי איתך בפורום השכן..) מזמינה אותך לנסות לצלול למוסיקה האמיתית, התורתית. בטוחני שתתחברי בסופו של דבר! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|