בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים ותמונות הופעת מיאמי 40 סוכות תשע"ח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/10/2017 14:02 לינק ישיר 
סיקורים ותמונות הופעת מיאמי 40 סוכות תשע"ח

--סיקור של אלימונסי--

כבר יום אחרי ההופעה אבל אני עדיין מרוגש אחרי הופעה מוצלח שמזמן לא היה!

קודם כל הסיקור הזה בעצם בונוס בשבילכם אני באמת לא רציתי לכתוב סיקור רק יצלם אבל בזכות מיאמוש וגם ההופעה עצמה אני כן יכתוב סיקור.

לפני סדר השירים וקצת מאחורי הקלעים אני חייב לציין שבאמת קרדיט לריחמיאל שעשה שעתיים "בידוק סאונד" (דברי הסולן המדהים אלי כהן כשדיברתי איתו אחרי ההופעה) בגלל זה כמעט לא היה פשלות עם הסאונד רק בשיר אחד בלבד!!!!!

גם מבחינת התזמורת( 6 נגנים+מתופף) הכול היה יפה ומסודר (זוכרים איך שהתעצבנתי על התזמורת של יוחי בריסקמן?)

האולם לא משהו מיוחד חשבתי באמת שההופעה יהיה כמו ההופעה במונסי אבל אני טעיתי!

השירים היו קצת משוחזר של ההופעה של פסח אבל היו כמה הפתעות כמו שאפרט בהמשך.

היגעתי מוקדם (החום בפרוזדור לא היה נעים בכלל) סידרתי הכרטיסים להמנהלת שלנו וסוף סוף פתחו הדלתות.

באמת היה לי מקום טוב אבל ידידי היקר ג'וש (מי שלט יודע פעם הוא צילם לאתר שלו [וגם לנו]) אמר שבטעות נתנו לו כרטיס מיותר בשורה השנייה אז בחרתי לשבת שם. למרות שאם זה היה בברוקלין קול'ג לא הייתי יושב שם בגלל שזה מידי קרוב להבמה אבל באולם הזה זה בסדר בגלל שיש הפסקה גדולה בין המושבים להבמה.

ממש מאחורי ישבו חנניה ביגון ועוד כמה בנות של ירחמיאל וגם אשתו של ירחמיאל ובמהלך ההופעה אמרתי כמה הערות לחנניה.

צילמתי רק מרדכי שפירו ופרחי מיאמי.

עכשיו לרשימת השירים:

הקדמה - תזמורת (ממש לא הקשבתי)

מיכאל פרוזנסקי:

מצווה הבאה לידך

בואו נרקוד

אח"כ נכנס מרדכי שפירו:

'מחר'

'לך ה' הגדולה' מהאלבום החדש

'חסדי ה' עולם אשירה'

'שכר מצוה'

אני חייב לציין שמרדכי יודע להופיע מאוד אהבתי מאוד את האנרגיות.

פרחי מיאמי:

'שירו לו' – רואים שהיה כבר קצת נסיון מההופעה של חול המועד פסח באמת ביצעו את זה טוב.

'אנא בכח' – שיר נוסטלגי והמקהלה עשו עבודה מצויינת!

'We need you' – מאוד אהבתי את הביצוע. ובאמצע השיר שמתי לב בצד של הבמה ראיתי שירחמיאל מדבר עם מרדכי שפירא כאילו נותן לו הוראות. וממש אחרי זה הוא נכנס ושר את הסולו של ירחמיאל. ונשאר עד סוף השיר.

ביררתי אם זה היה מתוכנן ומרדכי אמר לי בסוף הופעה שלא זה היה באופן ספונטני.

'אני מאמין' –  ביצוע יפה גם הקטע סולו בין לירחמיאל ואלי כהן לא היה הכי טוב אבל עדיין יפה. ובסיום השיר כמו בכמה שירים ביצעו שוב הקטע הגבוע של השיר בווקאלי גם זה היה נראה באופן ספונטני. (מי יכול להאמין שעדיין לא נמעס לי מהשיר הזה אחרי כ"כ הרבה שנים ושמעתי את השיר זה כבר המון פעמים בהופעות?)

'לא ישא גוי ' – באמת אין לי משהו להוסיף...

אחרי הפסקה של "רק" 10 דקות (כמובן שהיה יותר) נכנס שוב מיכאל פרוזנסקי:

'שטייג'

'כל המקיים'

'שובי השולמית' – שיר שקט

אח"כ עוד שיר קצבי אני לא זוכר איזה.

מרדכי שפירו:

'כל הדרך'

'Smile'  - שיר מאוד יפה

וסיים עם 'מספדי לי'

2 סולני פרחי מיאמי נכנס. (סליחה לא זוכר את השמות – מיאמוש אם את זוכרת תוסיפי את זה פה)

בסיעתא דשמיא: הסולנים היו טובים אבל בהתחלה ירחימאל היה צריך לכוון התזמורת.

'רווח' – אני הייתי בטוח שזה שוב מחרוזת אבל בצעו את השיר המלא וממש לא האמנתי שהילדים יכולים לעלות בהטונים הגבוהים של השיר אבל באמת המקהלה כמו שכתבתי מקודם הפעם המקהלה היה הרבה יותר טוב מההופעה בפסח.

'שלום על ישראל'  - מאוד אהוב עלי. בהתחלה שרו בקצב מידי מהר אבל ירחמיאל כיוון את התזמורת ואני נותן קרדיט להילדים ששמו לב לזה בלי ירחמיאל שיסמן להם שהוא מוריד הקצב של השיר.

מאוד אהבתי הסולנים ובפרט של אלי כהן ואליהו (אם אני לא טועה שם משפחה לוי) בסוף השיר ירחמיאל אמר לאליהו להתחיל שוב הקטע של "שלום שלום" בווקאלי עשה עבודה טובה! (גם זה היה נראה ספונטני)

דור לדור – סוף סוף בצעו את השיר בלי פלייבק

מחרוזת יעלה ויבוא נקדש כי אתה הוא: לא יודע מי היה הסולנים אבל היה מצויין!

'ה' מלך' – ירחמיאל אמר ששרים רק להיטים והשיר הזה למרות שזה לא מפרחי מיאמי אבל עדיין להיט...מאוד אהבתי את הביצוע גם את זה המקהלה ביצע את השיר יותר טוב מכל ההופעות הקודמות!!

'מהירה' לא חלמתי לשמוע את השיר הזה שוב בהופעה אבל באמת עשו עבודה מצויינת!

'הצגת שמות הילדים' -  מקווה  שהווידיאו מספיק ברור שאנחנו יכולים ללמוד את כל השמות.

ולסיום: השיר אט אט. – אני יודע שמיאמוש לא אוהב את השיר אבל אני רוצה לומר קודם כל אני אוהב את השיר הזה ואגם חושב שזה שיר טוב לסיים הופעה בגלל הבשורה הטובה שיש בהשיר הזה "אט אט קומט משיח" פשוט אין בשורה טובה יותר טוב מזה.

אחרי ההופעה פגשתי את אשתו של ירחמיאל ושאלתי אותה אם אני יכול לשאול ירחמיאל כמה שאלות היא אמרה לשלוח את זה לאימייל שלה והיא תנסה לקבל תשובות.

גם פגשנו כמה ילדים של המקהלה ביניהם הסולן הכי אהוב עלי "אלי כהן" היה לי שיחה טוב איתו (חוץ מהראיון שעה עם המנהלת היקרה שלנו.)

לסיום: הפעם ההופעה היה מאוד טוב משום כמה סיבות. הסאונד. הזמרים. המקהלה. הכול היה מושלם כמעט בלי פשלות  ובאמת אני חייב לומר שממש יש לנו את הזכות שיש לנו מנהלת כזה מסורה לנו ולפורום למרות שהיא ביישנית לא יודע אם יותר גדול ממני או לא אבל לקחה אומץ לראיין לא רק ילד אחד ועשתה עבודה מצויינת באמת מגיע לה תודה ענקית!!!!

לגבי קליפים. אני ינסה להעלות ל Box  כמה שיותר מהר... ויכולים לבקש ממני באמייל לקבל אותם.

אני שולח "רק" לחברים פעילים בפורום כמובן בתנאי שלא מעבירים לאף אחד וכמובן לא ליו טוב.

תוקן על ידי elmonsey ב- 09/10/2017 20:47:37

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 14:03 לינק ישיר 

הופעת סוכות תשע"ח.אחרי שחזרתי משמחת בית השואבה,(כן, לא ישנתי היום:)
סוף סוף הזדמנות לכתוב את מה שהיה בהופעה.הגעתי ב6:15,פגשתי את אלימונסי כמה דק' אחרי.בערך ב6:45 פתחו את דלתות האולם,
עד אז הסתובבתי קצת וראיתי שמאוד קל להכנס למאחורי הקלעים ולבמה. ראיתי את ירחמיאל מאמן אותם..;-) 
ליד הדלת הסתובבה עוד מישהי שלאחר שיחה קצרה סיפרה לי שאח שלה במקהלה, מנחם צוויגלר.
סיפרתי על הפורום ושאשמח לראיין אותן והיא אמרה שהוא ישמח אבל כמובן אחרי ההופעה.
לאחר מכן נכנסתי לאולם עם הכרטיסים(מצו"ב תמונה) מקום מעולה שורה 6 יחסית באמצע.
לאחר כמה העברות מקום (לשבת ליד אישה וכו') ישבתי בנינוחות, וב7:05 התחילה התזמורת לנגן את ההקדמה.
דיברתי קצת עם האישה שלידי שהתברר שהולכת להופעות של מיאמי מ1995 אבל לדעתה הילדים של פעם יותר טובים(נו,ברור).
אחכ נכנס מיכאל פרוזנסקי ואחריו מרדכי שפירו שנכנס עם אנרגיות מדהימות להופיע.(ראיתי אותו כשהוא נכנס לאולם, בערך ב6:45 הוא רק הגיע לאולם עצמו...)
הוא שאל אח"כ "מי זוכר אותי בפרחי מיאמי?" חח כולם הרימו ידיים.בסביבות 7:30 יצאתי לפגוש את בתשכה,
וראיתי את חנניה ביגן ואשתו בדיוק נכנסים לאולם.
מרדכי שר כמה שירים, ואח"כ מיאמי נכנסו בשירו לו, כמו בהופעת פסח.
היו הרבה אנרגיות בקהל.
אחכ היו כל מיני שירים(כפי שיפורט בהמשך) ירחמיאל דיבר קצת בין לבין. 
המקהלה היתה נשמעת מעולה התרגשתי מכל רגע!
לא היו שום פשלות בחלק הראשון של ההופעה. הכל היה נשמע טוב, הסולנים שרו מקסים והיה פשוט מדהים.
בwe need you היה קטע מתוק במיוחד כשמרדכי שפירו הצטרף למקהלה.(תראו בהסרטות)
אח"כ היתה הפסקה,
נפגשנו עם אלימונסי והעברנו כרטיסי ביקור גם לניורק (שכל הכבוד שחילק אותם:)
לא פגשנו אף בוגר של מיאמי ,לא היה.. אפילו יושי לא היה. אולי הוא יהיה בהופעה השלישית היום בערב.
אח"כ נכנסנו לאולם ,שוב היה מיכאל פרוזנסקי ואחריו מרדכי שפירו שממש הלהיב את הקהל ושר מדהים!באמת שהוא נתן הופעה מעולה.הוא גם באיזשהו שלב ירד מהבמה והסתובב למטה תוך כדי שירה..
אח"כ נכנסו  מיאמי בשיר סולו של בסייעתא דשמייא כמו בפסח התזמורת היתה מחרידה וירחמיאל ניסה בקושי רב לנסות לתקן את המעוות(נראה לי הם לא צייתנים שם בתזמורת).
אליהו לוי היה יותר ממדהים, קול מתוק וכובש.מרק רוזנסטרק היה בסדר גמור ,
אני לא אוהבת את הקטע של ה'אוייאוייאוי' באמצע זה נשמע תקוע זייפני ולא יפה.
אח"כ המקהלה נכנסה בשיר "רווח" שהיה גיוון מרענן. מקסים.ירחמיאל גם דיבר על האלבום החדש שייצא באזור פורים.
מישהו לידי שאל אם השנה או שנה הבאה..חחהוא דיבר על חגיגות ה40  ועל כך שלא יכל להגיע לאן שהגיע בלי התמיכה של הוריו ואשתו שושנה.הוא שאל בין לבין איזה שיר שקט היינו רוצים שמיאמי יעשו.הוא אמר שיש המון שירים שהיינו רוצים והוא מקבל בקשות אבל אי אפשר לעשות את כולם..
צעקו כי אתה הוא,מהירה, נקדש, סנשיין..מיאמי נכנסו במחרוזת סולו יעלה ויבוא נקדש וכי אתה הוא (סולואים מדהימים אחד אחד בעיקר של אלי כהן בנקדש,צמרר אותי),
ואחכ הוא דיבר על הלהיטים שפורסמו במודעה. חיכיתי לריזה להיט אמיתי והשיר הבא היה ..ה' מלך. באסה:( חשבתי שישרו עוד שיר חדש מהאלבום שייצא.
אחכ שרו מהירה (הישן) ככ מקסים ויפה.הצגת הילדים, ובאמצע ירחמיאל עשה 'חזרה' על סולו של ילד בשם מצ'ניק(איך שהבנתי קשור לדניאל מצ'ניק...) הילד לרגע היה נבוך וצחקק, אבל לאחר מכן שר בצורה מדהימה בלייב.אחכ סיימו באט אט המעצבן.
כשנגמרה ההופעה , הלכתי לאזור ששם ישב אלימונסי והסריט ושושנה ביגן גם היתה באזור (פעם ראשונה ראיתי אותה:)אלימונסי דיבר איתה , ורצילי להגיד לה כמה מילים.. באמת לאחר מכן אלימונסי הציג אותי בפניה היא שאלה איך קוראים לי ועניתי לה. אמרתי לה תודה רבה ושהמוסיקה של בעלה ככ עוצמתית והיא שינתה חיים של המון אנשים.. היא אמרה תודה רבה ושהיא תמיד שמחה לשמוע את המילים האלה מאנשים זה נותן להם כח.
אלימונסי אמר לה שהייתי רוצה לשאול את ירחמיאל כמה שאלות אבל אני נבוכה מזה  אז היא אמרה שנשלח לה מייל עם השאלות:) היא הביאה לאלימונסי את המייל שלה.היא אישה כ"כ אדיבה, נראית אישה מקסימה!
אחכ יצאנו לכיוון האיזור של מאחורי הקלעים היו מלא ילדים ולרגע חשתי רפיון ידיים כזה שלא בטוח שאצליח לראיין וכד'. רוב הילדים היו ממש עם המשפחות שלהם וזה היה לא מתאים לגשת כמו מייקל עובד ראיתי גם את מרק רוזנסטרק אבל זה לא היה  מתאים בכלל לגשת כי הוא לא הרגיש טוב היה נראה חיוור וההורים שלו היו לצידו וכו..
אחכ שאלתי ילד אחד סמי סלומון שמו אם הוא מוכן להתראיין והוא אמר שישאל את.אימו שלו אבל היא לא היתה באזור אז ויתרתי.
אלימונסי אמר שנחכה לאלי כהן והוא צדק:)
אלי יצא אחרי מספר דק' ,ילד כזה מתוק! אמא שלו הסכימה בשמחה שאראיין וכמובן שחילקנו כרטיסי ביקןר.היא אמרה לי שהוא יודע עברית(קצת..) אז הוא היה ממש חמוד. שאלתי אותו את השאלות שעלו לי באותו רגע והוא אפילו שר סולו. פשוט נגמרו לי הרעיונות באמצע אחרת זה היה ארוך יותר..אמרתי לו כמשפט פרידה ניפגש בקונצרט הבא, הוא חשב שאני מתכוונת למחר אז אמרתי לא ,בפסח..(מקווה שיישאר עד אז) הוא אגב בן 14 לדבריו.תוך כדי ראיתי את האחות החמודה של מנחם צוייגלר וסימנתי לה שאני באה לראיין..מנחם  ילד ממש חמוד, בסוף השיחה הוא אמר שהם טסים לישראל בקיץ. אז חשבתי שהוא מדבר על המשפחה שלו ושאלתי מתוך התעניינות נימוסית לאן בארץ,איפה תהיו? והוא לא הבין למה אני מתכוונת.

בשלב זה נכנס אבא שלו שגם קיבל כרטיס ביקןר ואמר לי בעברית שהם..מגיעים לסבב הופעות בקיץ הקרוב בישראל ובארופה!!!!! יווואוווו אמרתי כזה בעברית "וואי אין מצבב איך אני מתרגשת!!!" אתם קולטים??!! הוא גם שאל אם ירחמיאל בסדר עם זה..(עם הראיון) אז אמרתי במבוכה שאני מקווה.אז הוא אמר שהוא יראה לירחמיאל את הכרטיס ושאני אבוא לראיין גם את ירחמיאל.. עכשיו באמת נבוכתי. אמרתי שלא,לא צריך , סרבתי.. הוא הלך וחזר אחרי 2 דק עם הכרטיס ואמר (תקשיבו טוב!חח) שירחמיאל אמר שזה בסדר הפורום!(הכרת ירחמיאל בפורום סוף כל סוף) אז קיבלתי אישור:)
אחכ ראיינתי עוד כמה ילדים חלק שרו סולו מקסים.ילדים ממש שפכו לי מידע,מה שנקרא. שאלתי 2-3 שאלות פחות או יותר-מה השיר האהוב עליך, למה בחרת במיאמי ולא במקהלות אחרות מה המיוחד במיאמי, קשיים במקהלה.. וזהו.חלק גם ביקשתי סולו ושרו סולו ממש יפה.יש לי עוד המון מה להגיד בעניין ההופעה, אבל אני אחכה לסיקור של אלימונסי;) (עכשיו אני בדילמה אם לבוא להופעה היום שוב. אבל זה אומר להיות לבד וגם אין לי מושג איך לקנות כרטיס  כי אין לי אשראי בינלאומי וכו:(אבל מצד שני קשה לי לחשוב שלא אהיה שם ויש לי אפשרות.זה רק 10 דק נסיעה מ770..

תוקן על ידי elmonsey ב- 09/10/2017 15:11:35

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 15:13 לינק ישיר 

עשיתי כמה תיקונים...

הסיקור שלי יעלה היום קליפים כנראה או היום יותר מאוחר או מחר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 15:29 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

הוא שאל בין לבין איזה שיר שקט היינו רוצים שמיאמי יעשו.הוא אמר שיש המון שירים שהיינו רוצים והוא מקבל בקשות אבל אי אפשר לעשות את כולם..
צעקו כי אתה הוא,מהירה, נקדש, סנשיין..

יש שם בקהל הרבה אנשים נאיביים...

מישהו באמת מאמין שמקהלת ילדים ותזמורת יכולים פתאום בספונטניות בהופעה חיה לשיר/לנגן שיר מסויים רק כי הקהל בחר אותו?!

כל השירים שבהופעה נבחרים מראש והילדים והתזמורת מתאמנים עליהם
(הילדים יותר, התזמורת פחות חחח, אבל לתזמורת יש את התוים של השירים, ואי אפשר פתאום שהקהל יצעק סאנשיין והתזמורת תדע לנגן את זה...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 15:54 לינק ישיר 

elmonsey כתב:

עשיתי כמה תיקונים...

הסיקור שלי יעלה היום קליפים כנראה או היום יותר מאוחר או מחר.

תודה רבה!!
כמובן תודה רבה על הקליפים זה לא מובן מאליו כל ההופעה לשבת ולהסריט!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 15:58 לינק ישיר 

סנחריב כתב:

מיאמוש כתב:

הוא שאל בין לבין איזה שיר שקט היינו רוצים שמיאמי יעשו.הוא אמר שיש המון שירים שהיינו רוצים והוא מקבל בקשות אבל אי אפשר לעשות את כולם..

מישהו באמת מאמין שמקהלת ילדים ותזמורת יכולים פתאום בספונטניות בהופעה חיה לשיר/לנגן שיר מסויים רק כי הקהל בחר אותו?!

(הילדים יותר, התזמורת פחות חחח, אבל לתזמורת יש את התוים של השירים, ואי אפשר פתאום שהקהל יצעק סאנשיין והתזמורת תדע לנגן את זה...)

בקשות מראש הכוונה..
אנשים שולחים לו מיילים.
בהופעה זאת היתה שאלה תיאורטית איזה שיר הייתם רוצים.הוא רצה לראות כביכול מי יידע מה נבחר בסןפו של דבר..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 16:24 לינק ישיר 

סיקור יפה מיאמוש תודה רבה!! כיף לך שהיית שם.... וכיף לנו שלפחות סיקור יש לנו!! מענין באיזה חודש יהיו ההופעות בארץ.... הם בדרך כלל בתחילת הקיץ או בסופו? כרגע אני לא יכולה לשמוע מוזיקה אז אני מממממש מקווה שאוכל עד אז...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2017 17:56 לינק ישיר 

תודה לך;)
אני ממש שמחה שהספקתי יחסית הרבה. (עדיין מתלבטת אם ללכת היום שוב..)
אני באמת לא יודעת,
אם מסתכלים על רוב הפעמים אז בד"כ ההופעה אחרי תשעה באב ,אבל יוצאת דופן ההופעה בתשע"ד שהיתה בט"ו תמוז.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 18:20 לינק ישיר 

וואוווו הסיקור מדהים, ממש הרגשתי שאני שם!!!!
זה כל כך מרגש אותי שיהיה סבב הופעות שנה הבאה!! סופסוף הם באים לישראל!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

מיאמית1992-1995

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 18:33 לינק ישיר 

אהה יופי תודה מיאמוש נראה לי שאוכל בעז"ה לבוא... וואי זה עוד המווון זמן!!! אבל חבל מאד, את האלבום אני וודאי לא אוכל לשמוע באדר☹☹☹

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2017 18:59 לינק ישיר 

מיאמית1992 כתבה:

מיאמית1992-1995

השנה לא שנה הבאה;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 20:51 לינק ישיר 

שמתי את הסיקור שלי זה נמצא בראש הדף

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 21:13 לינק ישיר 

תודה אלי על הסיקור, נשמע שהיתה הופעה מדהימה.

תודה מיאמוש על הסיקור ועל התמונות. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 21:34 לינק ישיר 

סנחריב כתב:

מיאמוש כתב:

נכון אנשים צעקו אבל ראו ברור שירחמיאל מחפש לשמוע את השירים שהוא יודע שהולכים לשיר כי זה מה שהוחלט, זה סתם לשמוע את הקהל צועק מלא שירים זה נחמד בשבילו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2017 21:43 לינק ישיר 

מיאמוש כתבה:

מיאמית1992 כתבה:

מיאמית1992-1995

השנה לא שנה הבאה;)

נכון אנחנו כבר בתשעח;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

מיאמית1992-1995

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 21:46 לינק ישיר 

greenie כתבה:

תודה אלי על הסיקור, נשמע שהיתה הופעה מדהימה.

תודה מיאמוש על הסיקור ועל התמונות. 

נכון נשמע שההופעה היתה הרבה יותר טובה מההופעות של השנתיים האחרונות;-)
ובאמת תודה אלימונסי על הסיקור המדהים!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

מיאמית1992-1995

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים ותמונות הופעת מיאמי 40 סוכות תשע"ח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext