אז ב"ה אנחנו כבר פחות מחודש לפני פורים, וירחמיאל הצהיר שהולך לצאת דיסק חדש בסביבות פורים! משיחמיד מצאה לנו סרטון שמוכיח את זה בדקה 1:04:) דש
אז קדימה, על משקל האשכול של ניורק 'טרום הדיסק החדש' של אט אט, בואו נכתוב באשכול זה מהם השירים שיהיו באלבום החדש הקרוב,מה יהיה שמו וכל מיני השערות ותובנות:)
לדעתי השם שלו יהיה משהו כמו unity רשימת שירים: 1 עם לבדד ישכון 2 שלום על ישראל 3 מרן די בשמיא 4. מקהלת האחדות שירה חדשה(למרות שזה כבר יצא בדיסק דיוידי זה לא יצא עדיין בשמע) 5 דור לדור ובטוח עוד כמה שירים שקשורים לחתונות;)
אני מקווה שיהיה שיר חדש באנגלית שאשתו של ירחמיאל כתבה. אם אני מסתכל אחורה על כל השנים - השירים שלה הם בין הטובים של מיאמי...
נשלח ב-9/2/2018 13:40
עם לבדד ישכון זה באנגלית, כמעט בטוחה שהיא כתבה את זה. אני מקווה שיהיו כמה שירים באנגלית, הם באמת יותר מוצלחים במידה מסויימת. היא מוכשרת ברמות. כשפגשתי אותה בהופעה השנה פתאום קלטתי שהיא אחראית לכתיבת כל ה-שירים! ONE BY ONE,WHEN,בסיעתא דשמיא ועוד רבים וטובים.. זה כשרון אדיר,והיא עצמה נראית אישה מאוד מיוחדת וחזקה("מאחורי כל איש גדול..")
לדעתי השם שלו יהיה משהו כמו unity רשימת שירים: 1 עם לבדד ישכון 2 שלום על ישראל 3 מרן די בשמיא 4. מקהלת האחדות שירה חדשה(למרות שזה כבר יצא בדיסק דיוידי זה לא יצא עדיין בשמע) 5 דור לדור ובטוח עוד כמה שירים שקשורים לחתונות;)
דבר ראשון שכוייח על פתיחת האשכול מיאמוש (אה ותודה על הקרדיט...) אז באמת מרגש ומרענן מאד-יש לנו עוד תקדים לאלבום!
ולרשימת השירים: אני חשבתי גם על השיר ''הקהל'' בתור אופציה... אפילו שהייתי שמחה לשמוע עוד איזה שיר יותר בכיוון של מרן די בשמיא... ובאמת נראה שהשירים השקטים באלבום הולכים להיות ליגה! גם עם לבדד ישכון (אחד השירים היפים ביותר בעשור האחרון! לפחות בביצוע שאנחנו מכירים..) גם מרן די בשמייא שבהחלט ראוי להיכנס לקלאסיקת השירים שלי מיאמי. לפחות לדעתי. וגם עושה שלום.. שזה בסך הכל שיר חביב-אבל טוב....
בכלליות-מריח לי שהולך להיות אלבום מפתיע ומעניין במיוחד. עם מקהלה מצוינת,שירים וסולנים איכותיים ועיבודים...נקווה שגם הם יהיו טובים....
נשלח ב-9/2/2018 15:43
חזק איך שמצאתם את זה באיזה משפט באמצע סרטון של ארי גולדוואג.. ולא ידעתי שאשתו של ירחמיאל מלחינה שירים ועוד את השירים המוצלחים האלו... לא סתם אומרים שמאחורי כל איש מצליח יש אשה גדולה... בכ"א מחכים לדיסק כבר... אגב איזה מספר אלבום זה יהיה?
באמת חזק! איך התלהבתי:) וחמוד ירחמיאל שאמר לארי שזה לא הקליפ שלו אז,שלא ידבר על הדיסק החדש('כדי שלא יגנוב לו תהצגה מה שנקרא).. היא לא מלחינה,היא כותבת את המילים. כמדומני מספר 31 לא ספרתי אבל אני זוכרת שבמי לה' אלי ירחמיאל אמר בראיון לטוקר שזה האלבום ה"כח" שלו. מאז יצא אט אט וכשהסיום קורא (לא ממש אלבום.. אבל גם נספר)