נשלח ב-28/2/2018 08:52
מיאמי. פריד. שפירא חול המועד פסח תשע'ח הנה המודעה!!!!
נשלח ב-28/2/2018 09:05
לא להאמין!!
איזה מרגש:)
עם אברהם פריד, ובחגיגת האלבום החדש עם 13 שירים.
מעניין אם האלבום ייצא לפני פסח.. די נראה שלא, אבל בקרוב זה יכול להיות גם לפני וגם אחרי..
יש הופעה אחת, גם מרדכי שפירו
נראה באמת "עצום"! (Huge)
רק השאלה מה עם תושבי א"י.. לא יהיו שידור?:(
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-28/2/2018 09:41
שלחתי לירחמיאל מייל בבקשה,נראה אם יענה.
שימו לב שהאולם מהמם ממש!! אולם שעד כה לא היתה בו הופעה של מיאמי...
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-28/2/2018 09:43
הביאו בתור מנצח את יובל סטופל מישראל
נראה אם יהיה שיפור במוסיקה;)
לפי התמונה במודעה, יש 25 ילדים במקהלה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-28/2/2018 21:09
מיאמוש כתבה: הביאו בתור מנצח את יובל סטופל מישראל נראה אם יהיה שיפור במוסיקה;) לפי התמונה במודעה, יש 25 ילדים במקהלה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-28/2/2018 22:51
לא ממש הבנתי את השורה הראשונה..
כןה גם אני רוצה להיות שם;) הלוואי שיהיה שידור חי. ירחמיאל עד כה לא ענה לי ,נראה שהוא התחיל השנה מדיניות של 'לא לענות למיילים';(
נס שיש לנו את אלימונסי שבמסירות רבה מעדכן הכי מוקדם שאפשר,מצלם את כל ההופעה ועושה מעל ומעבר!
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-1/3/2018 20:46
מיאמוש כתבה: לא ממש הבנתי את השורה הראשונה.. כןה גם אני רוצה להיות שם;) הלוואי שיהיה שידור חי. ירחמיאל עד כה לא ענה לי ,נראה שהוא התחיל השנה מדיניות של 'לא לענות למיילים';( נס שיש לנו את אלימונסי שבמסירות רבה מעדכן הכי מוקדם שאפשר,מצלם את כל ההופעה ועושה מעל ומעבר!
נשלח ב-2/3/2018 16:19
מגניב!!
אני ממש מקווה שיהיה שידור חי לארץ! זה נראה שהולך ליהיות הופעה מדהימה.
נשלח ב-2/3/2018 16:22
ותודה רבה על העידכון2;
נשלח ב-2/3/2018 16:34
ניורק כתב: מיאמוש כתבה: לא ממש הבנתי את השורה הראשונה.. כןה גם אני רוצה להיות שם;) הלוואי שיהיה שידור חי. ירחמיאל עד כה לא ענה לי ,נראה שהוא התחיל השנה מדיניות של 'לא לענות למיילים';( נס שיש לנו את אלימונסי שבמסירות רבה מעדכן הכי מוקדם שאפשר,מצלם את כל ההופעה ועושה מעל ומעבר!
נשלח ב-2/3/2018 16:34
whenמשיח כתבה: מגניב!! אני ממש מקווה שיהיה שידור חי לארץ! זה נראה שהולך ליהיות הופעה מדהימה.
נשלח ב-3/3/2018 23:37
וואו! איזה מרגש!! נראה שהולך להיות לא פחות מ''עצום" בעזרת השם...! הלוואי שיהיה שידור לארץ.... תודה אלימונסי על המידע! מחכים לקליפים שלך. גם אם נרצה מאד-לא נצליח להודות לך באמת כמו שמגיע לך על כל האוצרות האלה לאורך השנים...! תודה!
נשלח ב-4/3/2018 16:39
נראה מרשים בהחלט! חודש לפני וכבר יש פרסום...
נשלח ב-4/3/2018 17:51
ייתכן ותהיה עוד הופעה, הכל עדיין פתוח:)
הם עשו החכמה שהתחילו לפרסם כבר מעכשיו.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-5/3/2018 18:04
ניורק כתב: מיאמוש כתבה: הביאו בתור מנצח את יובל סטופל מישראל נראה אם יהיה שיפור במוסיקה;) לפי התמונה במודעה, יש 25 ילדים במקהלה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-5/3/2018 18:05
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.