בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

שאלון על פרחי מיאמי- מה מועדף עליכם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/3/2018 17:07 לינק ישיר 
שאלון על פרחי מיאמי- מה מועדף עליכם?

אז באשכול זה כל אחד יסכם את העמדה שלו לגבי מיאמי בצורה מפורטת.
אומנם כמעט כולם כתבו כבר את הדעות שלהם אבל הם מפוזרים בפורום ואין אשכל שמסכם את זה. אני יעלה כאן מספר שאלות שימקדו.
ן אני רק מבקשת שבאשכול זה כל אחד כותב את הדעה שלו מבלי למתוח ביקורת שלילית על דעת השני כי לכל אחד יכול להיות דעות שונות, אפשר להתחבר לדעה של מישהו אחר אבל לא להעיר על דעתו. אז... לשאלות:
1. מי הסולנים האהובים עליך? (3-6 סולנים)
2. מהם השירים האהובים עליך? (מינימום 3 שירים)
3. איזה אלבום הכי אהוב עליך?
4. איזה DVD הכי יפה בעיינך?
5. באיזה תקופה המקהלה לדעתך הייתה הכי מוצלחת?. (מבחינת שילוב קולות)
6. בקצרה, מה דעתך על ירחמיאל?
אם יש למישהו עוד רעיונות לשאלות אני ישמח לשמוע...

תוקן על ידי מיאמוש ב- 03/03/2018 18:39:52

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/3/2018 18:34 לינק ישיר 

אני אסדר את השאלות שלך כי הכל די מבולגן;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/3/2018 18:45 לינק ישיר 

whenמשיח כתב:
אומנם כמעט כולם כתבו כבר את הדעות שלהם אבל הם מפוזרים בפורום ואין אשכל שמסכם את זה. אני יעלה כאן מספר שאלות שימקדו.
ן אני רק מבקשת שבאשכול זה כל אחד כותב את הדעה שלו מבלי למתוח ביקורת שלילית על דעת השני כי לכל אחד יכול להיות דעות שונות, אפשר להתחבר לדעה של מישהו אחר אבל לא להעיר על דעתו. מקובל:) אז... לשאלות:
1. מי הסולנים האהובים עליך? (3-6 סולנים) יאיר קניג, דוד פרלמן, אלי כהן, אני אוהבת די הרבה סולנים. בגילאי 12-16 בעיקר אהבתי את יאיר:)
2. מהם השירים האהובים עליך? (מינימום 3 שירים) יבוא, מעם ה', בואי כלה.. בעצם, כמעט כל שיר. (כמעט:)
3. איזה אלבום הכי אהוב עליך? יבוא
4. איזה DVD הכי יפה בעיינך? יבוא
5. באיזה תקופה המקהלה לדעתך הייתה הכי מוצלחת?. (מבחינת שילוב קולות) לא סגורה על זה עדיין
6. בקצרה, מה דעתך על ירחמיאל? אדם  מוכשר ברמות , שמחשיב את המקהלה שלו למוצלחת ביותר(ובצדק). לא מוכן לקבל ביקורת.
תודה על השאלון המעניין:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/3/2018 23:29 לינק ישיר 

whenמשיח כתב:
ן אני רק מבקשת שבאשכול זה כל אחד כותב את הדעה שלו מבלי למתוח ביקורת שלילית על דעת השני כי לכל אחד יכול להיות דעות שונות, אפשר להתחבר לדעה של מישהו אחר אבל לא להעיר על דעתו. מוסכם לגמרי! נקודה חשובה מאד באשכול כזה! מותר ורצוי לפתח דיון. אבל בלי לגלוש לוויכוחים חסרי טעם ותועלת בסגנון "שאול או עודד"... אוקיי? אז... לשאלות:
1. מי הסולנים האהובים עליך? (3-6 סולנים)
2. מהם השירים האהובים עליך? (מינימום 3 שירים)
3. איזה אלבום הכי אהוב עליך?
4. איזה DVD הכי יפה בעיינך?
5. באיזה תקופה המקהלה לדעתך הייתה הכי מוצלחת?. (מבחינת שילוב קולות)

דבר ראשון תודה על השאלון.. בהחלט יעיל...!

אז:
1. יאיר קעניג,יהודה גורקין, שאול אלסון,ייצי ספינר,דוד פרלמן. אלו העיקריים.... יש עוד מלא.
2. וואייי איזו שאלה קשההה... קצת לא אפשרי להחליט. WHEN,ONE BY ONE,זעקתי,אני מאמין. ועוד המון...מדי המון כדי לסכם!
3. יבא
4. יבא (משם הכל התחיל...) DVD פשוט מושלם אם תשאלו אותי....
5. וואו... גם זו שאלה קשה מדי. אבל בסיכום כולל התקופה שאני הכי מחוברת אליה היא תקופת רווח-משיח-יבא.
6.אדם גאון מוזיקלית, כזה שנולד להנהיג ועושה את זה באמת על הצד הטוב והמדהים ביותר. חייב ללמוד לקבל דעות של אנשים אחרים....

*את התשובות עניתי בלי להסתכל בתשובות קודמות,כדי שישקף את דעתי האמיתית כמה שאפשר.
*יהיה יעיל אם כל אחד יענה את התשובות שלו בקצרה,לפי הסעיפים, כמו שעשיתי פה,ואחר כך ירחיב על אחד הסעיפים או יותר-בנפרד.
יכול להיווצר פה דיון מעניין..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/3/2018 23:12 לינק ישיר 

whenמשיח כתב:

1. מי הסולנים האהובים עליך? (3-6 סולנים) עודד קריטי, מרדכי שפירא, שאול אלסן, דוד הרשקוביץ, יהודה גורקין, צבי שמחון, מהקבוצה הנוכחית אליהו לוי. יש לי גם חיבה לביצועים של אליעזר רבינוביץ ורוברט לואי בעיקר בDVD.
2. מהם השירים האהובים עליך? (מינימום 3 שירים). מעם ה', one by one, משאלות, ברך עלינו, שמע ישראל, ושם, בסיעתא דשמיא, לשנה הבאה, שירו לו... יש עוד, לא פירטתי את הכל...
3. איזה אלבום הכי אהוב עליך? רווח
5. באיזה תקופה המקהלה לדעתך הייתה הכי מוצלחת?. (מבחינת שילוב קולות) שאלה קשה, התקופות הבולטות מבחינה ווקאלית הן תקופת האקספיראנס (בעיקר4-5), רווח וגם לקבוצה הנוכחית יש שילוב טוב.
6. בקצרה, מה דעתך על ירחמיאל? מוסקאי אגדי שממשיך לייצר מוזיקה איכותית אחרי שנים של עשייה וללא פשרות. אבל הוא צריך להתעדכן יותר מבחינה שיווקית, להוציא קליפים וסינגלים.

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 05/03/2018 23:12:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2018 07:40 לינק ישיר 

אז ככה בתור חברה חדשה בפורום חשבתי שזה יהיה נכון לענות על השאלון הזה...
1. מי הסולנים האהובים עליך? דוד פרלמן, דיוד הרשקוביץ, שאול אלסון, אלי כהן, יהודה גורקין והאחים טורקיה
2. מהם השירים האהובים עליך? שלום, מעם ה' he will answer
3. איזה אלבום הכי אהוב עליך? אני חושבת שמי לה' אלי בגלל השירים... אם כי אני גם מאוד אוהבת את יבא ולעולם ועד...
4. איזה DVD הכי יפה בעיינך? טוב זה ברור יבא. 
5. באיזה תקופה המקהלה לדעתך הייתה הכי מוצלחת?. בתקופה של האקספירינסים לדעתי זה בגלל שהיו הרבה ילדים.. אבל אני הכי אוהבת את המקהלה בתקופת אט אט
6. בקצרה, מה דעתך על ירחמיאל? פשוט מלך... אין מה להרחיב...

<*><*>

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2018 18:10 לינק ישיר 
whenמשיח

whenמשיח כתב:
ן אני רק מבקשת שבאשכול זה כל אחד כותב את הדעה שלו מבלי למתוח ביקורת שלילית על דעת השני כי לכל אחד יכול להיות דעות שונות, אפשר להתחבר לדעה של מישהו אחר אבל לא להעיר על דעתו. אז... לשאלות:
1. מי הסולנים האהובים עליך? (3-6 סולנים) יאיר קעניג, יהודה גורקין. שאול אלסון. דוד פרלמן וכו
2. מהם השירים האהובים עליך? (מינימום 3 שירים) סאנשיין וואן רפאינו 
3. איזה אלבום הכי אהוב עליך? יבוא ואחד אחד 
5. באיזה תקופה המקהלה לדעתך הייתה הכי מוצלחת?. (מבחינת שילוב קולות) לדעתי בתקופה של מי לה אלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2018 20:49 לינק ישיר 

1 yosef schick shaul elson mel goldman and yehuda gorkinn
2 mi adir lecha dodi and mi lahashem elai 
3 Miami Moshiach 
4 miami in concert and miami revach
5 miami revach i LOVE that time period so much im my opnion the boys were very talented than ever and im soo thankful i saw them live 
6 i LOVE him hes amazing 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 16:08 לינק ישיר 

אלישע, מאיר סילברברג, אליעזר רבינוביץ, דוד יונתן סרברו 
יברכך, מהרה הישן, רווח, יעלה ויבוא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2021 08:48 לינק ישיר 

תודה על השיתוף שלך, זה די מגניב. voip phone service

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2023 08:39 לינק ישיר 

‎1. מי הסולנים האהובים עליך? (3-6 סולנים): ‏‎

•יושי בנדר
•יוסף שיק
•דוד פרלמן
•עודד קאריטי
•ייצי ספינר
•דניאל גובר

כל כך קשה לבחור רק 6! אלה רק הסולנים הראשונים שעולים לי בראש, אבל באמת שאם אחשוב על זה יותר אני בטוח שדעתי תשתנה.

2. מהם השירים האהובים עליך? (מינימום 3 שירים):

‏•Sunshine
•אם אשכחך
•בואי כלה
•תורה תבלין
•בסיעתא דשמיא

אלה רק כמה!

3. איזה אלבום הכי אהוב עליך?:

אני אוהב את כל האלבומים מסיבות שונות. אני אוהב הרבה מהאלבומים הישנים כי הם מלאים בשירים קלאסיים, אבל אני גם נהנה מכמה מהאלבומים החדשים יותר. הדעות שלי משתנות כל הזמן, כך שאני כבר לא יכול להיות בטוח מה המועדפים שלי הם חחח זה נראה כמו הדעות שלי לשנות כל יום.

4. איזה DVD הכי יפה בעיינך?:

אני לא בטוח לגבי היפה ביותר, אבל ה-DVD שאני חושב שהכי נהניתי לראות הוא יבא! אני לא בטוח למה, מכיוון שזה לא בהכרח אחד מהאלבומים או פרקי הזמן האהובים עלי, זה היה פשוט DVD מהנה מאוד!

5. באיזה תקופה המקהלה לדעתך הייתה הכי מוצלחת?. (מבחינת שילוב קולות):

רוח ו-One Bye One!

6. בקצרה, מה דעתך על ירחמיאל?:

אני חושב שהוא מלחין מדהים ומוכשר ביותר. כמובן שאני לא מכיר אותו אישית, אבל הוא מאוד ראוי להערצה. זה לוקח הרבה מאמץ, זמן ואהבה למה שאתה עושה כדי להיות מסוגל ליצור כל כך הרבה מוזיקה כמו שהוא עושה.

תוקן על ידי jfinch ב- 29/07/2023 08:47:40

תוקן על ידי jfinch ב- 29/07/2023 08:49:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2023 01:01 לינק ישיר 
ayalambc

jfinch כתב:
‎1. מי הסולנים האהובים עליך? (3-6 סולנים): ‏‎

•יושי בנדר
•יוסף שיק
•דוד פרלמן
•עודד קאריטי
•ייצי ספינר
•דניאל גובר

כל כך קשה לבחור רק 6! אלה רק הסולנים הראשונים שעולים לי בראש, אבל באמת שאם אחשוב על זה יותר אני בטוח שדעתי תשתנה.

2. מהם השירים האהובים עליך? (מינימום 3 שירים):

‏•Sunshine
•אם אשכחך
•בואי כלה
•תורה תבלין
•בסיעתא דשמיא

אלה רק כמה!

3. איזה אלבום הכי אהוב עליך?:

אני אוהב את כל האלבומים מסיבות שונות. אני אוהב הרבה מהאלבומים הישנים כי הם מלאים בשירים קלאסיים, אבל אני גם נהנה מכמה מהאלבומים החדשים יותר. הדעות שלי משתנות כל הזמן, כך שאני כבר לא יכול להיות בטוח מה המועדפים שלי הם חחח זה נראה כמו הדעות שלי לשנות כל יום.

4. איזה DVD הכי יפה בעיינך?:

אני לא בטוח לגבי היפה ביותר, אבל ה-DVD שאני חושב שהכי נהניתי לראות הוא יבא! אני לא בטוח למה, מכיוון שזה לא בהכרח אחד מהאלבומים או פרקי הזמן האהובים עלי, זה היה פשוט DVD מהנה מאוד!

5. באיזה תקופה המקהלה לדעתך הייתה הכי מוצלחת?. (מבחינת שילוב קולות):

רוח ו-One Bye One!

6. בקצרה, מה דעתך על ירחמיאל?:

אני חושב שהוא מלחין מדהים ומוכשר ביותר. כמובן שאני לא מכיר אותו אישית, אבל הוא מאוד ראוי להערצה. זה לוקח הרבה מאמץ, זמן ואהבה למה שאתה עושה כדי להיות מסוגל ליצור כל כך הרבה מוזיקה כמו שהוא עושה.

תוקן על ידי jfinch ב- 29/07/2023 08:47:40

תוקן על ידי jfinch ב- 29/07/2023 08:49:44

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > שאלון על פרחי מיאמי- מה מועדף עליכם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext