אני בטח מחברי הפורום הזה אני בעבר הייתי בפורום הזה זה היה בשנת תשע"ד
אולי כבר שכחת
קודם כל אני יענה לשאלתך איך בזכותי ירחמיאל ביגון מגיע
ולכך יש תשובה
אני כתבתי לו מייל באנגלית והסברתי לו הכל ואני מבין שגם את מיאמוש שלחת לו
אבל מה אני לא ישכח שירחמיאל ביגון היה בכפר סבא בשנת תשע"ד בקעמפ של עזר מציון ואני הייתי שם ולא רק זה אלא שהוא ופרחי מיאמי דיברו איתי בעברית
אז שיהיה לך הרבה מזל טוב
ממני אביגדורק2
נשלח ב-17/6/2018 19:51
אתם סוטים מהנושא! פרחי מיאמי באים לארץ, בעז"ה!!!! סוף סוף!!! תכל'ס, איזה שירים הייתם רוצים לראות על הבמה? נראה לכם שיהיו שירים שלא היו בפסח? בכל זאת מדובר על אחרי צאת האלבום...
נשלח ב-17/6/2018 19:52
אביגדורק2 כתב:
אני בטח מחברי הפורום הזה אני בעבר הייתי בפורום הזה זה היה בשנת תשע"ד אולי כבר שכחת קודם כל אני יענה לשאלתך איך בזכותי ירחמיאל ביגון מגיע ולכך יש תשובה אני כתבתי לו מייל באנגלית והסברתי לו הכל ואני מבין שגם את מיאמוש שלחת לו אבל מה אני לא ישכח שירחמיאל ביגון היה בכפר סבא בשנת תשע"ד בקעמפ של עזר מציון ואני הייתי שם ולא רק זה אלא שהוא ופרחי מיאמי דיברו איתי בעברית אז שיהיה לך הרבה מזל טובממני אביגדורק2
נשמע מעניין המפגש הזה, יש לך תמונות או ווידאו? נשמח שתשתף אותנו;)
אתם סוטים מהנושא! פרחי מיאמי באים לארץ, בעז"ה!!!! סוף סוף!!! תכל'ס, איזה שירים הייתם רוצים לראות על הבמה? נראה לכם שיהיו שירים שלא היו בפסח? בכל זאת מדובר על אחרי צאת האלבום...
אני מקווה שהבנתי את ההודעה נכון ושבטוח הם מגיעים, רק שלא יודעים מתי בדיןק אחרי תשעה באב.. (כי לפני זה כבר בלתי אפשרי)