בראיון הזה יש כמה דברים ייחודים:
א. הוא נערך עם אליהו לוי, אחד הסולנים המוכשרים והנדירים שידעה המקהלה!
ב. הראיון נערך כאן, בארצנו הקדושה.
ג. נערך בעברית! מתחילתו ועד סופו.
ד. הראיון הכי ארוך שנערך עד כה (גם הראיון עם אלישע ארוך, בעריכה).
ה. הראיון קיבל אישור כפול מירחמיאל: אישור לעריכה ואישור לשאלון.
תודות:
א. לה' יתברך, שסידר את הדברים בצורה מופלאה כל כך.
ב. לאמא של אליהו, ששיתפה פעולה בצורה מדהימה! תודה ענקית!
ג. למיאמוש, שהכניסה את עריכת הראיון בתוך כל הכנות החתונה.
ד. לjerusalam, שהצטרפה למיאמוש בעריכת הראיון (ברוכה הבאה לצוות המראיינים של הפורום!).
מאחורי הקלעים:
הכל התחיל מזה שמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רציתי שתהיה השנה הופעה בארץ. ההרכב של הקבוצה מעולה, האלבום מצוין ואליהו זו סיבה בפני עצמה. ירחמיאל לא נידב מידע, אז החלטתי ליצור קשר עם ההורים של אליהו מתוך ידיעה שיהיה שם מישהו שיבין את העברית שלי, כי אם הייתי מתחילה להתנסח באנגלית, לא הייתי עושה את זה. כמו שכולם יודעים, הופעה לא הייתה, אבל אז נודע לי שאליהו בארץ וכשמיאמוש סיפרה לי שהיא הולכת לראיין את אלישע, הצעתי לערוך ראיון גם אליהו. זה הלך בערך ככה:
אמא: אין בעיה, אבל צריך לשאול את ירחמיאל.
מיאמוש: לא כדאי לשאול את ירחמיאל, הוא עלול לכעוס.
שירהיהודית: אבל קיבלנו אישור לראיונות בסוכות, בראיון של מנחם.
מיאמוש: בערך, ירחמיאל היה אז במצב רוח טוב.
טרם הספקתי לנסח את הסירוב המנומס, קיבלתי הודעה ש:
אמא: דיברתי עם ירחמיאל ואין בעיה לראיין את אליהו.
מיאמוש: מה?! הם שאלו אותו?! (מיאמוש, התאוששת מההלם?)
כן!!!!! יש לנו אישור רשמי מירחמיאל לראיין את הילדים!!! (ומי אם לא אנחנו יראיין ילד ילד וישאל אותו מה הוא אוהב ומה לא?!).
כאן היה קצר קטן בתקשורת ואחרי שהיינו בטוחים במאתיים אחוז שהראיון לא יצא לפועל, היה רצף של השגחות פרטיות ומיאמוש סדרה לעצמה סדר יום עמוס במיוחד והראיון יצא לפועל.
כחלק מהתיאומים האחרונים, האמא בקשה שאשלח את השאלות מראש, שלחתי את השאלון של אנט (לא ידעתי שאליהו יודע עברית) וכשדיברתי איתה, היא אומרת לי שהם הראו את השאלון לירחמיאל, ופה הלב שלי החסיר פעימה או שתיים וגם מיאמוש הייתה קצת בהלם, אבל כל מה שהיה לירחמיאל להגיד זה שלא יזכירו מקהלות אחרות בשאלות כי זה תחרותי מדי.
אז יש אישור גם על השאלון!
בראיון עצמו אליהו היה מתוק וזורם במיוחד ואת זה אתם תראו בעצמכם.
תהנו ותגיבו...
https://www.youtube.com/watch?v=E39JbjIITOk&feature=youtu.be
הראיון